Metalliton kivimäntyinen sänky takaa optimaalisen nukkumiskokemuksen

Kivimäntyinen sänky – tuo luonto makuuhuoneeseen

Jokaisen, joka nukkuu huonosti tai levottomasti, tulisi harkita luonnon tuomista makuuhuoneeseen ja nukkua kivimäntyllä. Tämä takaa miellyttävän ja rauhallisen yöunen ja johtaa heräämiseen ihanan tuoksun ympäröimänä.

Terveet unet kivimännyssä

Unen aikana on kerättävä uutta voimaa, jotta uusi päivä voidaan aloittaa täysin rento, vahva ja hyvässä kunnossa. Liian lyhyet tai levottomat yöt vaikuttavat terveyteen pitkällä aikavälillä ja voivat johtaa erilaisiin sairauksiin. Siksi on tärkeää pitää silmällä terveellistä unta. Mutta tämä on mahdollista vain, jos ulkoiset olosuhteet ovat oikeat. Kivinen mäntysänky on ihanteellinen perusta. Kivimänty on erittäin jalo ja arvokas puulaji. Sillä on rentouttava vaikutus, mikä edistää hyvää unta. Yölepo on paljon syvempää keholle ja mielelle. Lisäksi sen sisältämä eteerinen öljy estää homehtumista. Osoitteessa bauer-holz.at a Kivinen mänty sänky Euroopan suurimmalta kivimännyn sängynvalmistajalta, jonka valmistuksessa käytetään vain parasta laatukivimäntyä. Se inspiroi upealla tuoksulla, on valmistettu massiivipuusta, on valmistettu kestävästi ja edistää terveellistä unta.

Muut kivimäntypatjan edut

kivi mänty sänky makuuhuone mielenkiintoinen muotoilu

Mäntysänky voi tehdä paljon oman terveytesi ja hyvinvointisi hyväksi, koska terveellisen ruokavalion, raitisen ilman ja liikunnan lisäksi rauhallinen uni on paras tapa ehkäistä sairauksia. Kivimänty sisältää eteerisiä öljyjä, jotka rauhoittavat vegetatiivista hermostoa.

Tämä mahdollistaa nopean nukahtamisen ja heräämisen virkeänä seuraavana aamuna. Tämän seurauksena verenkierto on vakaa ja syke rauhallisempi. Kivimännyssänky ei sisällä metalliosia, mikä johtaa myös levottomaan uneen monille. Tämä on suuri etu, koska on osoitettu, että metalliesineet voivat tuottaa sähkömagneettisia häiriökenttiä. Kivimännynsänky sopii myös allergikoille, sillä tuoksut pitävät poissa punkit, koit jne. Sänky on myös hyvä valinta astmaatikoille. Puun tuoksulla on dekongestantti vaikutus limakalvoihin, jolloin on helpompi hengittää syvään ja elämänlaatu paranee merkittävästi.

Kivimännyn edut yhdellä silmäyksellä:

– ihana tuoksu

– parantunut unen laatu

– Kivimäntyssä olevan eteerisen öljyn ansiosta se lisää rentoutumista ja palautumista

– helpompi nukahtaminen ja pidemmät unet

– laskee sykettä

– mukava huoneilma

– luonnollinen koi- ja hyönteissuoja

– positiivinen vaikutus sääherkkyydellä

– parempi yleinen hyvinvointi

– sopii myös allergikoille

Johtopäätös

Monet kuvaavat kivimäntyllä nukkumista eräänlaiseksi hyvinvointilomaksi. WHO kärsii unettomuudesta, voi kokea merkittävää parannusta unen laadussa ja hyvinvoinnissa. Immuunijärjestelmä on erityisen aktiivinen unen aikana. Siksi kaikki on tehtävä sen varmistamiseksi, että se on terve ja levollinen. Kivimänty on optimaalinen sijoitus kaikille. Se on paras tapa tuoda luonto makuuhuoneeseen ja tehdä huoneesta rentoutumisen keidas. Kivimännän positiivinen vaikutus hyvinvointiin on tieteellisesti todistettu. Kivimänty on myös hankinta koko eliniän.

Kivimänty ei sisällä metalliosia eikä siten aiheuta sähkömagneettisia häiriökenttiä

Sveitsiläiset kivimäntypatjat nukkuvat hyvin

Luonnon tuominen kotiisi ei ole koskaan ollut näin vaivatonta 

mänty sänky puu terveellinen uni

Eräänlainen hyvinvointiloma odottaa sinua makuuhuoneessasi

mänty sänky makuuhuoneen kalusteet