Mielenkiintoisia faktoja vesisängystä – pieni opas tärkeänä päätöksenteon apuna

Siitä lähtien, kun Charlie Hall keksi vesisängyn vuonna 1968, on puhuttu todellisesta vallankumouksesta sängyn ja nukkumismukavuuden suhteen. Koska mikään ei voi verrata nerokkaaseen ajatukseen makaamaan veden päällä omassa makuuhuoneessa ja heilua rennosti. Edellisen vuosisadan 80 -luvun huippunsa jälkeen vesisängyt olivat jonkin aikaa taustalla, kun kehitettiin uusia innovatiivisia materiaaleja ja nukkumisteknologioita. Vesisänky on ehdottomasti palannut takaisin jo jonkin aikaa. Uusimman osaamisen ja kehittyneiden ratkaisujen ansiosta se tekee vaikutuksen ja tarjoaa korkeatasoista mukavuutta ja täydellistä ergonomiaa. Seuraavassa opit lisää siitä, mikä on vesisängyssä tärkeää, mitä etuja sillä on ja miten siitä huolehditaan oikein.

Osta korkealaatuinen vesisänky

Tärkeimmät edut yhdellä silmäyksellä

Ei ole turhaa, että vesisänkyjä pidetään joidenkin mukavimpina. Veden luonnollisten ominaisuuksien ansiosta voit nukahtaa siihen ja aloittaa päivän uudella energialla ja hyvällä tuulella seuraavana aamuna. Tietenkin keskitytään hyvään laatuun, koska sen kanssa ei pitäisi tehdä kompromisseja. Ensimmäinen luokka Vesisänky valmis onneksi on erittäin helppo tilata netistä. Laadukkaat valmistajat, kuten Silvanowasser Betten.de, tarjoavat käyttäjäystävällisen vesisängyn kokoonpanon, pitkän takuun ja 100 päivän koeajan, jotta asiakas pysyy täysin tyytyväisenä.

Ja miksi sinun pitäisi todella valita vesipatja? Tässä on selvät vastaukset:

  • optimaalinen makuumukavuus

Hyvä, oikein säädetty Vesi patja halaa kehoa ja varmistaa, että makuulla oleva henkilö säilyttää selkärangan luonnollisen S-muodon. Tällä tavoin selkä on optimaalisesti tuettu kaikissa nukkumisasennoissa, erityisesti lantiolla sekä niska- ja hartia -alueella. Lihakset ja nivelet rentoutuvat ja lisää jännitystä estetään. Vesisängyt, joissa on pehmeä puoli, ovat vielä mukavampia. Siinä on lisäksi se etu, että reunat ovat miellyttävän pehmeitä eikä kolhuja voi tapahtua makuulla tai seisomaan.

vesisänky optimaalinen makuumukavuus

  • parempi unen laatu

Toinen vesisängyn selvä etu on mahdollisuus asettaa veden lämpötila tarpeen mukaan integroidulla lämmittimellä. Tällä tavalla jokainen voi valita itselleen ihanteellisen sängyn ilmaston, mikä johtaa parempaan hyvinvointiin ja auttaa nukahtamaan nopeasti. Lisäksi mukava lämpötila sängyssä takaa optimaalisen lihasten rentoutumisen ja siten pidemmät syvät unet. Nämä ovat tärkeimpiä asioita terveelle unelle, joka uudistaa kehon, mielen ja sielun ja saa ne taas liikkeelle.

  • ei taipumista

Verrattuna muihin täyttömateriaaleihin, materiaalin väsyminen ei käytännössä aiheuta vettä. Sen luonnolliset ominaisuudet edistävät sitä, että vesipatja tarjoaa saman makuumukavuuden myös pitkän ajan kuluttua ja pysyy ilman jäähdytystä.

osta vesisängyn patja

  • räätälöintiä

Rauhoittava taso, jota kutsutaan myös stabiloimiseksi, määrittää, kuinka kauan vesisydämen värähtely kestää makuulla. Nämä voidaan valita yksilöllisesti toiveidesi mukaan, hyvin eri tavalla sängyn molemmille puolille duo -järjestelmän ansiosta. Koska kehon rakenteesta, painosta, koosta ja myös halutusta nukkumisasennosta riippuen erilainen rauhoittava taso on paras jokaiselle nukkuvalle. Suuremmat rauhoittumisprosentit sopivat parempaan selkänojaan – enintään 120%, kohtalainen 70-80%. Veden värähtely kestää enintään 3 sekuntia. Vertailun vuoksi: tasolla F0 veden rauhoittuminen on nolla ja värähtelyn jälkeinen aika voi kestää jopa 15 sekuntia tai enemmän. Kuitenkin vain todellisilla aaltojen harrastajilla, joilla ei ole selkä- ja lihasongelmia, on varaa tähän.

modernit vesisängyt ja patjat terveen unen

Tärkeä! Rauhoittavan tason lisäksi sinun on myös asetettava täyttömäärä oikein. Samat kriteerit ovat jälleen ratkaisevassa asemassa – kehon paino ja rakenne sekä suosittu nukkuma -asento. Jos vesipatjan täyttömäärä on optimaalinen, selkäranka on optimaalisesti tuettu ja lihakset ja nivelet helpottuvat nukkuessa.

moderni vesisänky ostaa etuja

  • hyvä allergikoille

Vesipatjan korkealaatuisen vinyylipinnan ansiosta pölypunkit eivät voi lepää vesisängyssä. Kuiva yskä ja muut epämiellyttävät oireet eivät häiritse allergikoita nukkuessaan ja voivat nauttia lepoaan täysin.

Pidä vesisänky kunnossa

Vaikka vesisängyt ja patjat ovat melko kestäviä, ne tarvitsevat asianmukaista hoitoa. Koska tällä tavalla he voivat myös toimia parhaimmillaan. Kerran vuodessa sinun tulee laittaa patjaan erityinen vesisängyn hoitoaine, jotta levät, sienet ja bakteerit eivät ole mahdollisia. Käytä myös hyvää vinyylipuhdistinta patjan pinnan säännölliseen puhdistamiseen, jotta se on optimaalisesti hygieeninen. Tarvittaessa voit tuulettaa vesipatjan tähän tarkoitukseen valmistetulla ilmanpoistimella, jotta muodostuneet ilmakuplat eivät heikennä unen laatua. Voit myös lisätä erilaisia ​​tuoksuja patjan veteen nukkuessasi ja rentoutuessasi, jolloin hemmottelevat aistejasi entistä enemmän.

Löydä itsellesi sopiva vesisänky ja nauti miellyttävästä makuuntunnosta ja optimaalisesta nukkumismukavuudesta, jota luonnon elementti tarjoaa. Anna itsellesi riittävästi aikaa tehdä päätöksesi. Voit luottaa hyvin todistettuihin valmistajiin ja toimittajiin sekä korkeaan laatuun ilman kompromisseja. Onnea ja hyviä unia!

vesisängyn edut