Moderni pylvässänky tai hieno tapa nukkua

Pylvässänky ei ole mitään uutta makuuhuoneessa, mutta se on silti yhtä suosittu kuin kiistanalainen. Monet ihmiset haluavat sisustaa makuuhuoneensa romanttisesti ja valita mukavan huonekalun. Toiset ajattelevat, että heillä ei ole tarpeeksi tilaa huoneessa tai he joutuvat kaivautumaan syvälle taskuihinsa saadakseen tällaisen sängyn. Riippumatta siitä, mihin ryhmään kuulut, emme todellakaan halua muuttaa mielipidettäsi pylvässängystä. Haluamme vain kertoa sinulle yksityiskohtaisesti, kuinka voit nauttia korkeimmasta nukkumismukavuudesta ja tuntea seitsemännen taivaan. Tässä artikkelissa yritämme kertoa sinulle mielenkiintoisia faktoja pylvässängystä – sen historiasta mittoihin ja materiaaleihin ja erilaisiin malleihin. Lyhyesti sanottuna näytämme sinulle hienoja tapoja tehdä sänky hyvällä tavalla. Pysy kuulolla ja inspiroidu romanttisesta ja erittäin mukavasta pylvässängystä omassa makuuhuoneessasi.

Moderni pylvässänky rentoutumiseen ja unelmiin!

Moderni design-pylvässänky metallista

  • Mitä muuta sinun pitäisi tietää pylvässängyn historiasta??

Tiedät varmaan sängyn katolla lasten satuista tai elokuvasovituksista keskiaikaisista saagoista ja legendoista, eikö niin? Joka tapauksessa yhdistät tämän huonekalun paljon romantiikkaa. Tosiasia on, että pylvässänky on peräisin keskiajalta.

Silloin pylvässängyt olivat aatelisten etuoikeus. Sängyt, joissa on paksut verhot, on suunniteltu suojaamaan aatelisia toisaalta kylmyydeltä ja toisaalta palvelijoiden uteliailta katseilta. Tuolloin, kuten nytkin, pylvässängyssä oli neljä pylvästä, jotka eivät päätyneet patjan tasolle, vaan menivät “taivaalle”. Sänkyä kattoi katos. Keskiajalla oli tavallista istua sängyllä päivällä ja vetää verhot ennen nukkumaanmenoa. Ihmiset pitivät arvokkaista esineistä. Tästä tulee nykyään suosittu ilmaisu ”laita jotain korkealle”, mikä tarkoittaa jotain säästämistä.

 Erityistä sänkyrakennetta käytetään edelleen yksityisyyden suojaamiseksi.

Erikoisvuoderakenteiset pylvässängyt paksut verhot suojaavat yksityisyyttä ja näyttävät mukavilta ja kutsuvilta

Noin 1200-luvulta lähtien pylvässängyt parannettiin tekemällä niistä entistä ylellisempiä. Esimerkiksi ihmiset käyttivät hienoja kankaita ja pitivät puun koristamisesta. Oli malleja, joissa oli veistettyjä tai hienoksi maalattuja puupylväitä. Lisäksi niiden mitat olivat myös suurempia, joten pylvässänky tuntui kodin rauhan saarelta.

 Aiemmin koko perhe voi nukkua suuressa pylvässängyssä.

Pylvässänky, joka on tarpeeksi leveä koko perheelle Metallirunkoinen valkoinen verhopenkki

  • Pylvässängyn mitat voivat olla erilaiset ja se voi olla valmistettu eri materiaaleista

Nykyään pylvässängystä on erilaisia ​​malleja ja jopa epätavallisia muunnelmia. Vakiomitat ovat kuitenkin aina samat. Yksi henkilö käyttää harvoin pylvässänkyä, mutta on malleja, joiden mitat ovat 120 x 200 cm. Useimmat pylvässängyt ovat leveämpiä, ne on tarkoitettu kahdelle henkilölle ja niiden mitat ovat 160 x 200 tai 200 x 200 cm. Aivan kuten leveys, myös korkeus voi vaihdella. Useimmat pylvässängyt ovat kuitenkin 200 cm korkeita. Tietysti on alhaisia, mutta myös korkeampia malleja.

 Kuinka luoda premium -makuuhuone!

Katosvuode leikkisä muotoilu paljon seinäkoristeita tummat värit turkis kattokruunu

Kysymys siitä, mitä materiaaleja käytetään modernin pylvässängyn rakentamiseen, on myös mielenkiintoinen. Perinteisesti massiivipuuta käytetään pääasiassa sängyn rakentamiseen ja pylväisiin. Se voidaan maalata, lasitettu tai öljytty. Voit myös maalata puun tai koristaa sen erilaisilla koristeilla. Nämä pylvässängyt sopivat hyvin maalaismaiseen makuuhuoneeseen tai vintage-makuuhuoneeseen. On kuitenkin tyylikkäitä malleja, jotka on valmistettu metallista, kuten raudasta ja kromista, jotka tuovat modernin kosketuksen ja erottuvat suunnittelusta riippuen. Koristeellisesta taotusta tai valuraudasta valmistetut pylvässängyt ovat hyvin epätavallisia. Ne herättävät heti kaikkien huomion. Mutta tietysti sinun on löydettävä malli, joka sopii saumattomasti makuuhuoneeseesi ja sopii täydellisesti sisustustyyliisi.

Metallinen pylvässänky on yleensä yksinkertainen, mutta täydellinen romanttiseen makuuhuoneeseen.

Metallinen pylvässänky iso patja vaaleanpunainen tekoturkis tyyny pussilakanat

Tämän pylvässängyn yksinkertainen muotoilu on suunniteltu erityisesti pieniin makuuhuoneisiin.

Yksinkertainen katosvuode sopii pieneen makuuhuoneeseen

Lisävinkkimme: Jos päätät saada pylvässängyn makuuhuoneeseesi, on parasta valita helppohoitoinen malli. Sinun ei siis tarvitse käyttää paljon vaivaa ja aikaa pitääksesi pylvässängysi täydellisen näköisenä.

Tämä helppohoitoinen malli näyttää erittäin eksoottiselta.

Katosvuode helppohoitoinen malli eksoottiset vuodevaatteet valkoinen tiiliseinä

 Musta päällystetty metallirakenne on ristiriidassa valkoisen pussilakanan kanssa.

Katosvuode musta päällystetty metallirakenne on valkoisen mustan vastakohta

Vuoderakenteessa käytetystä materiaalista riippuen voit valita paksut verhot ja kevyet kankaat. Valinta on sinun, mutta sinun on aina pidettävä mielessä, että oikealla kankaalla on suuri merkitys pylvässängyn ulkonäölle. Niin sanottu katos antaa pylvässängylle viimeistelyn. Läpinäkyville kankaille, kuten höyhenkevyt voile tai sifonki, on suuri kysyntä. Ne ovat hengittäviä ja herkkiä. Ne tuntuvat pehmeiltä ja hiekkaisilta. Sopivista kankaista on edelleen saatavana kevyitä, värikkäästi painettuja puuvillakankaita, mutta myös raskasta samettia tai brokaatia. Nämä ovat täysin läpinäkymättömiä ja niitä on markkinoilla eri väreissä. Olet ehdottomasti hemmoteltu valintaan, minkä kankaan takana todella tunnet olosi kuninkaalliseksi!

 Ihon ohuet verhot ja paljon riippuvalaisimia erityisiin iltoihin!

Pylvässänky moderni sänkyrakenne, ihon ohuet verhot, monet riippuvalaisimet

 Kiipeilyssä vihreät kasvit tuovat luonnon suoraan omaan makuuhuoneeseesi.

Rungossa kiipeilevät vihreät kasvit pylvässängyllä lisäävät makuuhuoneen luonnollista kosketusta

Pylvässänky näyttää täysin kutsuvalta tämän taustakuvan edessä.

Pylvässänky suuri sänkyrakenne eksoottinen seinämaalaustausta erittäin kutsuva tunnelma

  • Pylvässängyn ja sen suunnittelun on oltava sopusoinnussa makuuhuoneen sisustustyylin kanssa

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, päädyimme sopimaan pylvässängylle. Täällä mielipiteet vaihtelevat suuresti. Jokaisen on itse päätettävä, pitävätkö he leikkisästä romantiikasta vai maalaistyylistä. Koristeellinen valkoinen takorautakehys olisi täydellinen maalaistalolle. Toisaalta voit tuoda voimakkaasti korostetun luonnollisen nuotin tunnelmaan, jos valitset bambusta valmistetun sängyn. Lisää ohut katos ja saatat tuntea olosi Afrikassa. Toisaalta pylvässängyt näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja moderneilta yksinkertaisen muotoilunsa ja vaaleiden väriensä, kuten beige, okra, valkoinen ja kyyhkynen harmaa, ansiosta. Voit myös sallia itsellesi muutamia aksentteja mustalla, tummansinisellä tai suklaanruskealla. Jos makuuhuoneessa on leikkisä muotoilu, voit luottaa tummanvihreisiin, viininpunaisiin tai taivaansinisiin kankaisiin. Nautit varmasti upeasta ylellisyyden tunteesta omassa pylvässängyssäsi.

Mutta myös paljon nukkumismukavuutta ja täydellistä sängyn lepoa. Freshideenin toimittaja toivottaa sitä sinulle!

Ylellisyyden ja romantiikan välissä ….

Pylvässänky, keltainen kehyskuvioitu tapetti ylellisyyden ja romantiikan välissä

 Tukevasta puusta valmistettu pylvässänky voi myös näyttää romanttiselta.

Katosvuode on valmistettu tukevasta puusta, ohuet verhot, hieno kangas, romanttinen kosketus

 Varsinkin jos teet siitä ainutlaatuisen ohuilla kankailla ja riippuvalaisimilla.

Pylvässänky puukehys ohut kangas katos riippuvalaisimet ainutlaatuinen ulkonäkö

Metallinen sänkyrakenne sopii myös maalaismaiseen sisustustyyliin.

Metallinen pylvässänky valkoinen vuodevaatteet maalaismainen makuuhuoneen viisto katto

Vai pidätkö enemmän romantiikasta?

Pylvässänky romanttinen makuuhuone yksinkertainen sänky design valkoinen vuodevaatteet penkki tyyny

Pylvässänkyrakenne, joka on valmistettu kromatusta romanttisesta tunnelmasta, tyylikäs kuviollinen tapetti penkkiistuin vaaleanpunainen sametti

Katosvuode yksinkertainen sänkyrakenne musta metalli valkoiset verhot tummansiniset tyynyt penkki edessä

Pylvässänky makuuhuone harmaa valkoinen kaunis muotoilu suuri vihreä kasvi pom poms

 Malli kaikille, jotka haluavat säilyttää ja jatkaa vanhaa perinnettä …

Perinteinen pylvässänky, massiivipuuta tummanruskeilla sinisillä seinillä

Metallinen pylvässänky kaunis muotoilu perinteisesti klassisesti sisustettu


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80