Pohjois -Feng Shui -huone – tuo luonnon viisi elementtiä liikkeelle

pohjoisen feng shui -huoneen ideoita vaaleanpunainen

Pohjois -Feng Shui -huone – tuo viisi luonnon elementtiä liikkeelle oikealla alueella

kysymys: Kuinka käyttää Feng Shuia pohjoisen makuuhuoneen sisustamiseen?

Auttakaa, kuinka minun pitäisi käyttää feng shuiä sisustamaan pohjoiseen päin oleva makuuhuone? Mielestäni minun pitäisi käyttää ihon sävyjä ja maan sävyjä hyvään feng shuihin, mutta maan feng shui -elementti pohjoisessa ei ole hyvä.

Onko se oikein? Toisaalta veden feng shui -elementti makuuhuoneessa pohjoiseen päin ei myöskään ole sopiva.

Tyylikäs makuuhuone – Pohjois -Feng Shui -makuuhuone

pohjoinen feng shui makuuhuone tyylikäs puulattiavalaisin

vastaus: Ymmärrämme hämmennyksesi, nostat esiin erittäin hyvän Feng Shui -kysymyksen, kiitos siitä.

Kun olet määrittänyt kotisi baguan, voit usein löytää lyhyessä ajassa Feng Shui -ongelman kodin tietyn alueen sisustamisesta ja sisustamisesta.

Tiedätkö, että voit luoda harmonisemman energian kotona, sinun on vahvistettava tietyillä Bagua -alueilla tarvittavia Feng Shui -elementtejä.

Voit esimerkiksi tuoda kasveja (Wood Feng Shui -elementti) ja vesilähteen (Water Feng Shui -elementti) baguasi itäiselle alueelle lisätäksesi energiaa, joka tarvitaan hyvän terveyden ja perheen ylläpitämiseen harmonia.

Viihtyisä ja mukava makuuhuone

pohjoisen feng shui -makuuhuoneen valkoiset vuodevaatteet

Jos sinulla on pohjoiseen päin oleva makuuhuone, voit kuitenkin käyttää monimutkaisempia tai hienovaraisia ​​feng shui -ideoita sisustukseen. Feng shui -huone pohjoisessa on usein haastavampi kuin veden feng shui -elementti – se on rajoitettava hyvään feng shui -huoneeseen.

Tumma mutta kodikas makuuhuone – pehmeät kankaat ja tekstuurit

pohjoisen feng shui makuuhuoneen ideoita

Mitä voit tehdä? Tässä on helppoja ja käytännöllisiä Feng Shui -vinkkejä pohjoiseen päin olevaan makuuhuoneeseen.

Tuo mustavalkoisia värejä makuuhuoneeseesi ja aseta se visuaalisesti miellyttävään järjestelyyn. Varmista, että kuvat sopivat makuuhuoneeseen.

 Feng Shui -vinkkejä makuuhuoneen teeman ja tyylin valitsemiseen

 Feng Shui syy: Musta on veden Feng Shui -elementin väri ja valkoinen on metallisen Feng Shui -elementin väri; Sekä elementit että värit ovat erittäin ravitsevia Pohjois -Feng Shui Baguan alueelle.

Kauniit, tyylikkäät värit ja tekstuurit kirkastavat ja kaunistavat huoneen suunnittelua

pohjoisen feng shui makuuhuoneen ideoita oranssi silkki

Valitse makuuhuoneessasi pääasiassa valkoinen / kermanvärinen / pehmeä, harmaa väri, jossa on hieno, lämmin maa, puu ja tulen Feng Shui -aksentti. Voit esimerkiksi lisätä lämpimiä punaisia ​​tai suklaanruskeita tyynyjä, mutta seinällä ei saa olla punaisia ​​tai suklaanruskeita värejä. Sinun on vältettävä voimakkaita maata, tulta ja puuelementtejä pohjoisessa makuuhuoneessa.

Feng shui syy: Maan, tulen ja puun feng shui -elementit heikentävät veden feng shui -energiaa pohjoisessa makuuhuoneessasi.

Aseta mukavaan peiliin päästämään enemmän luonnonvaloa makuuhuoneeseen. Varmista, että peili ei ole sängylle tai etuovelle päin. Valitse pyöreä (metallinen feng shui -elementti) tai soikea peili.

Mukavat ja yksinkertaisesti kalustetut makuuhuoneen kalusteet

pohjoisen feng shui -makuuhuoneen ideat tummat

Feng shui syy: Hyvin säädetty peili vahvistaa tarvittavaa Feng Shui -elementtiä poistamatta hyvää energiaa makuuhuoneestasi.

Vältä seuraavia muotoja pohjoisessa makuuhuoneessasi: neliö (maa -feng shui -elementti), suorakulmainen (puu -feng shui -elementti) tai kolmionmuotoinen (palo -feng shui -elementti. Tämä koskee huonekaluja, kuten sänkyä ja päätypäätä, vaatekaappia, yöpöytiä, Vuodevaatteet ja tekstuurit.

Hallitseva violetti väri huoneessa

pohjoisen feng shui makuuhuoneen ideoita violetti

Feng Shui syy: Kuten aiemmin mainitsimme, värit sekä maa, puu, tuli Feng Shui -elementit heikentävät pohjoisen makuuhuoneesi Feng Shui -energiaa.

Lopuksi: Voit mennä askeleen pidemmälle ja löytää monia luovia ratkaisuja kaikkiin kohtaamiisi Feng Shui -ongelmiin. Varmista, että ymmärrät Feng Shuin viiden elementin vuorovaikutuksen. Tämän tietämyksen avulla voit varmasti tuoda kotiisi hyvää energiaa!

Järjestä makuuhuone Feng Shui -sääntöjen mukaisesti

pohjoisen feng shui makuuhuoneen ideasuunnitelma

1. Tarvitset kiinteän päädyn

2. Valitse oikea patja

3.Varmista, että se on riittävän korkea

4. Aseta sänky vinosti ovea vastapäätä, mutta ei oven suuntaisesti

5. Kiinteä tukiseinä sängyn takana on tärkeä

6. Pidä maadoitettu ja tasapainoinen energia huoneessa

7. Aseta sänky pois seinistä, joissa on sähkölaitteita

 Suunnitelmat ja luonnokset – Bagua Feng Shui -säännöt ja neuvot

pohjoisen feng shui makuuhuoneen ideoiden suunnittelu   Ruokasali sopii oppimiseen ja romantiikkaan pohjoinen feng shui -huoneideoiden projekti