Taitavia vinkkejä vaatekaapin järjestykseen

Me kaikki tiedämme tämän omasta kokemuksestamme: onnistunut työpäivä alkaa ennen kuin makuuhuoneen vaatekaappi on järjestetty oikein. Tällaiset kysymykset: “Mitä minun pitäisi pukeutua tänään?” Tai “Minulla ei ole enää mitään sopivaa kaapissani” pilaa mielialasi ja voit aloittaa uuden päivän hieman negatiivisella tuulella. Sen ei pitäisi olla, koska aamurutiinien on hengitettävä elämän iloa ja intoa työhön. Jotta voit löytää itsellesi sopivan asun joka aamu hetkessä, tarvitset hyvän yleiskuvan kaikista makuuhuoneen vaatekaapin asioista. Se saattaa kuulostaa hieman epärealistiselta tai liian idealistiselta, mutta se voidaan tehdä. Seuraa vain näitä fiksuja vinkkejä ja saat lisää järjestystä vaatekaappiisi! Tämä voi auttaa sinua suunnattomasti aloittamaan jokaisen uuden päivän onnistuneesti. Ja sitten voit tuntea eron itse.

 Vaatekaappi, jossa kaikki on siistiä

vaatehuone paras järjestys

Vinkki 1: Kaiken on oltava ensin esillä, sitten se on järjestetty!

Useimmille tämä sääntö toimii erittäin hyvin. Jos kaapissasi on paljon sotkua, se auttaa! Ota kaikki tavarat kaapista ja pinoa ne Bidenin päälle. Sitten sinun on aloitettava lajittelu.

Kaikki, mikä ei enää sovi sinulle tai on jo muodissa, on mentävä! Kyllä, tiedämme, ettei kukaan halua erota omista asioistaan. Monet ihmiset pitävät jopa tuskallisena, kun heittävät pois suosikkituotteitaan. Mutta se on välttämättömyys ja se on myös hyväksyttävä. Vanhat, enää käyttökelvottomat vaatteet tekevät tilaa uusille, trendikkäille asioille, joihin voit nauttia. Haluatko varmasti näyttää tyylikkäältä uudella muotikaudella, eikö??

 Ripustimet, laatikot, lokerot ja laatikot auttavat valtavasti luomaan järjestystä vaatekaappiin.

Vasta vanhojen vaatteiden lajittelun jälkeen sinulla on nyt enemmän tilaa ja voit tuoda paremman järjestyksen vaatekaappiin. Uudelleenlajittelu on yhtä aikaa vievää kuin lajittelu, mutta vähitellen löydät iloa makuuhuoneen kaapin siivoamisesta. Tässä on joitain kultaisia ​​sääntöjä. Ensinnäkin voit ulkoistaa kaiken tekstuurin, värin tai vuodenajan mukaan. Toinen vaatekaapin järjestyksen lisäämisen periaate sanoo: housut housuihin, paitoja paitoihin, puseroita puseroihin jne. Mutta tarvitset suuremman vaatekaapin, jotta sinulla on kaikki neljän vuodenajan vaatteet yhdessä paikassa. Yleensä asiat lajitellaan vuodenajan mukaan – tarvitsemme nyt syksy- ja talvivaatteita, eli niiden on seisottava tai roikkua kaapissa joka päivä ja valmiina käsiin. Mutta maaliskuussa meidän on selvitettävä uudelleen ja luokiteltava kevät- ja kesävaatteemme. Olettaen, että sinulla on ylimääräinen kaappi, jossa voit säilyttää käyttökelvottoman kuukauden ajan.

Joten sinulla on hyvä yleiskatsaus makuuhuoneen vaatekaapin asioista

Yleiskatsaus siististä vaatekaapista

Vinkki 2: Mikä luo lisää järjestystä vaatekaappiin?

Nämä ovat pieniä mutta arvokkaita apulaisia, jotka luovat lisää järjestystä vaatekaappiin. Ennen kaikkea nämä ovat kokeiltuja ja testattuja vaateripustimia. Voit käyttää massiivisia ja leveitä puisia ripustimia, ja jos tilaa ei ole tarpeeksi, voit käyttää kapeita muovisia tai metallisia ripustimia. Älä unohda, erikoisliikkeissä on myös erityisiä housujen ripustimia, joihin voit ripustaa housut hyvin selvästi kankaasta ja väristä riippuen. Jos sinulla on todella kyky pitää vaatekaappi siistinä, valitse pienempiä ja suurempia laatikoita. Siellä voit säilyttää paljon pieniä tavaroita – pyyhkeistä hihnoihin! Laatikot ovat kuitenkin täydellinen ratkaisu alusvaatteisiisi, sieltä löydät aina tarpeeksi tilaa pikkuhousuille ja rintaliiveille, hyvin taitettuina ja siisteinä, ne odottavat vain poistamistaan. Sinun ei tarvitse käydä läpi koko kaappia pienistä asioista?

 Kaikki paikoillaan! Joten vaatekaapissa on järjestystä!

Hyvä yleiskuva vaatekaapista

Vinkki 3: Puhtaus ja järjestys kulkevat aina käsi kädessä, myös vaatekaapissa

Kyllä, haluamme myös korostaa sitä – älä aliarvioi vaatekaapin siisteyttä! Erikoisliikkeistä on saatavana erilaisia ​​deodorantteja, joita voit käyttää kaapissa. Kaikki ovat iloisia, kun raikas laventelin tuoksu tulee ulos, kun kaapin ovi avataan. Tarvitset myös tehokkaan koi karkotteen, jotta olisit turvallisella puolella, jotta pienillä eläimillä ei olisi sijaa hyvin järjestetyssä vaatekaapissasi.

 Laventelin tuoksu ja koiden suojaus ovat myös välttämättömiä vaatehuoneessa

vaatehuone laventelin tuoksuva koi

Noudata älykkäitä vinkkejämme ja säästä itsellesi paljon aikaa ja hermoja joka päivä! Järjestä lisätilaa kengillesi, käsilaukkuillesi, solmioillesi ja muulle. Käytätkö esim. B. Imuritaskut talvivaatteille ja voit tallentaa ne säästääksesi tilaa. Luo vain paras järjestys vaatetusuniversumissasi ja tunnet olosi luottavaiseksi ja tyytyväiseksi!

Ota lisää inspiraatiota kuvasarjastamme käyttämään vaatekaapin vapaata tilaa oikein ja tekemään ihmeitä pitämään asiat siistinä. Toimituksemme haluaa toivottaa sinulle tätä!

Järjestä vaatteesi tekstuurin, värin tai vuodenajan mukaan!

Vaatteet ripustimissa

 Hyvin järjestetty kenkähylly näyttää tältä

Schuregal hyvin järjestetty

Vaatetanko on moderni ratkaisu pieniin huoneistoihin

Vaatteiden säilytys pienissä asunnoissa

Vaatekisko moderni ratkaisu

 Vaatekaappi on monen unelma

Tilaa vaatehuoneessa

 Pidä paras yleiskatsaus vaatteistasi ja säästä itsesi hermoilta ja ajalta!

Vaatekaapin yleiskatsaus

 Liukuovi on täydellinen ratkaisu suojaamaan kaikki vaatteet pölyltä

Liukuovinen vaatekaapin käytävä

Sinun on luokiteltava miesten paidat ja T-paidat erikseen

Miesten paidat t-paidat

 Käytä ullakkoa lisätilana vaatteille ja silitykselle.

Silitys ullakolla pukuhuone