Unen ongelmat pois täydellisen ergonomian sängyssä

Terve uni auttaa meitä löytämään rauhan ja harmonian uudelleen joka ilta ja positiivisen energian kuormittamana aloittamaan seuraavan päivän. Siksi me kaikki haluamme nukkua kunnolla ja syvästi. Valitettavasti monet meistä valittavat ärsyttävistä nukahtamisongelmista tai eivät pysty nukkumaan kunnolla. Tulos: tunnet itsesi voimattomaksi seuraavana päivänä ja olet myös melko huonolla tuulella. Unettomuuden syyt ovat tietysti joskus hyvin monimutkaisia. Kuitenkin yksi niistä osoittautuu erittäin tärkeäksi ja onneksi suhteellisen helposti irrotettavaksi: väärä patja. Koska oikea ergonomia sängyssä on yksi tehokkaimmista lääkkeistä nukahtamisvaikeuksia vastaan, ja tämä riippuu pääasiassa oikeasta patjasta, mukaan lukien aluslevy, tyynyt ja vuodevaatteet. Jos kaikki nämä ergonomian näkökohdat ovat aivan sängyssä, makaat makuuhuoneessasi erittäin mukavasti ja sinusta tuntuu kuin kelluisit pilvien yläpuolella.

Estä nukahtaminen optimaalisen ergonomian avulla sängyssä

täydellinen ergonomia vuodepatjapatjassa estää unihäiriöt

Sleepyheads, varo!

Niin kutsutut online-patjat ovat olleet viime vuosina todellinen ostohype Internetissä. Nämä eivät ole vain erittäin suosittuja ja suosittuja, vaan ne ovat myös suhteellisen halpoja ja helposti saatavilla. Nykypäivän digitalisaation ja nopean kommunikaation aikoina modernit online -patjat osoittautuvat yksinkertaisesti täydellisiksi ratkaisuiksi terveellisille ja levollisille yöunille.

Mutta mitä sinun pitäisi ottaa huomioon ostaessasi patjaa ja mikä tekee täydellisestä ergonomiasta sängyssä? Kerromme sinulle seuraavilla riveillä.

Pohjimmiltaan voidaan sanoa, että kehon tyypillä, painolla ja nukkumisasennolla on ratkaiseva rooli optimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi patjan päällä. Siksi on suositeltavaa paitsi lukea testiraportteja verkossa tai pyytää neuvoja asiantuntijoilta, ystäviltä ja tuttavilta, mutta myös vakuuttaa itsesi henkilökohtaisesti. Se tarkoittaa periaatteessa: kokeile sitä!

Hanki 100 yötä koepaikkaa!

nukkumisvaikeudet ergonomia sängyn patjassa

Laadukkaat valmistajat ja online-palveluntarjoajat takaavat sinulle tämän vaihtoehdon, usein ilmaisella noutolla ja rahat takaisin -takuulla, jos et pidä siitä. Esimerkiksi kun ostat Casper -patjan, sinulla on mahdollisuus kokeilla sitä 100 yötä ja palauttaa se, jos et ole tyytyväinen siihen. Kokoelma on itse asiassa ilmainen. Tämä koskee muuten myös kaikkia yrityksen tuotteita. Yksi Casper -patja tulee aina asiakkaalle kätevässä pahvilaatikossa ja puristetaan tyhjiössä, joten se voidaan rullata nopeasti ja helposti. Lisätietoja ja tietoa tuotteiden laadusta ja erikoisalennuksista on osoitteessa casper.com.

Löydä hyvä laatu parhaaseen hintaan

casper -patja ergonomisesti hyvä unen poistoon liittyvät ongelmat

Mikä määrittelee täydellisen ergonomian sängyssä?

Ensinnäkin kysytään itseltään: Mistä patjan pitäisi todella olla tehty? Koska materiaalit ovat kaikkein tärkeimpiä ja useimpia tuotteita. Nykyaikaiset patjat koostuvat yleensä kylmä- tai visko -vaahdosta ja, jos kyseessä on jousipatja, suuresta määrästä teräsjousia. Lisäksi käytetään usein lateksia, luonnonkuituja ja höyheniä.

Materiaalista ja rakennetyypistä riippuen jokaisella patjalla on erilaiset ominaisuudet. Periaatteessa täydellisen patjan pitäisi pystyä sopeutumaan oikein makaavan henkilön kehoon tai toisin sanoen varmistamaan optimaalinen paineenpoisto. Muistivaahto on esimerkiksi yksi parhaista materiaaleista tässä suhteessa ja voi lievittää olkapää- ja lonkka -aluetta optimaalisesti. Lisäksi liikkeet, erityisesti kääntyessään, ovat lähes täysin eristettyjä, mikä takaa vieläkin paremman nukkumismukavuuden jopa kahdelle. Ja tämä ei ole niin merkityksetöntä, kun ajattelee, että muutat nukkumisasentoasi vähintään neljäkymmentä kertaa joka ilta.

Vaakasuoraa selkärankaa on noudatettava makuulla

vain valehtelee täydellinen ergonomia casper unihäiriöt

Ergonomian perussääntö nukkuessa on: Selkärangan tulee pysyä vaakasuorassa, jos mahdollista. Tämä on ainoa tapa välttää epämiellyttävä jännitys niska-hartia- tai lantion-lannerangan alueella.

Optimaalisen paineenpoiston ja joustavuuden lisäksi hyvä patja on valmistettava hengittävistä materiaaleista. Esimerkiksi hengittävä, avoimista soluista valmistettu lateksivaahto varmistaa riittävän ilmankierron, mikä poistaa ylimääräisen kosteuden patjasta. Kuten tiedetään, menetämme jopa 0,5 litraa kosteutta joka yö nukkuessamme. Jos tämä jää valitettavasti patjaan, punkit ja home ovat tyytyväisiä ja tekevät olonsa todella mukavaksi sängyssä kanssamme. Ja sitä emme halua!

Myös nukkumispinnan pitäisi tietysti olla oikea. Erinomainen ratkaisu tähän on joustava lateksi ja suojaavat muistivaahdot, jotka poistavat kehon lämmön nopeammin ja estävät myös kosteuden kertymisen. Tämä takaa mukavan lämpötilan nukkumisalueellasi. Kun ostat patjaasi, muista etsiä irrotettava päällinen, joka on myös helppo puhdistaa.

Oikeat tyynyt ovat selvästi osa sitä

casper patja unettomuus pois

Epäilemättä patjan pidemmällä käyttöiällä ja sen saasteettomalla luonteella on yhtä tärkeä rooli nukkumaasi sisustamisessa.

Ja kyllä, myös sopiva sälekehys tai muu patjapohja on tietysti harkittava.

Luo täydellinen nukkumisilmapiiri omiin neljään seinään!

patja hyvä ergonomia, unihäiriöt pois

Johtopäätös:

Terve ja rauhallinen uni on tulossa yhä tärkeämmäksi elämässämme, koska se auttaa meitä lataamaan akkuja uudelleen ja uudelleen ja kohtaamaan menestyksekkäästi jokapäiväisen elämän lukuisia haasteita.

Joten ostaessasi online -patjoja sinun kannattaa ehdottomasti hyötyä patjojen testaamisesta ja jos et nuku yksin, tarkista aina, makaako kumppanisi makuulla. Oikean patjan on taattava hyvä unen tunne optimaalisella makuumukavuudella ja annettava sinulle parempi elämänlaatu. Varmista täydellinen ergonomia sängyssä sinulle sopivalla patjalla ja nuku hyvin ja rauhallisesti!

    ergonomia sängyn unihäiriöissä katoaa casperin kanssa