Historialliset ahdistetut talot – 8 ahdistettua rakennusta New Orleansissa

ahdisti taloja monteleone siirtomaa -tyylillä

Historiallisia kummitustaloja, joissa on kammottava menneisyys ja aavemainen tunnelma

Jos pidät pelottavista tarinoista ja aaveista, nämä 8 ahdistettua kummitustaloa ja hotellia New Orleansissa tekevät varmasti vaikutuksen. Big Easy tunnetaan kaupunkina, jossa on eniten haamutarinoita Yhdysvalloissa, joten ei ole yllättävää, että siellä on niin paljon aaveita.

Kokoelman ensimmäinen kummitustalo on upea Hotel Monteleone, joka on rakennettu Beaux Arts -tyyliin. Se on tunnettu pyörivästä pianobaaristaan, jota entiset omistajat, henkilökunta ja vieraat ahdistavat. Se kummittelee kaikkialla. Jotkut väittävät, että jazzlaulajan haamu laulaa äänekkäästi huoneissa keskiyöllä. Toiset vakuuttavat, että kuulet huutoja lapsilta, jotka kuolivat keltakuumeeseen täällä monta vuotta sitten.

Monteleone-hotellin tavoin Hermann-Grima Haus sijaitsee ranskalaisessa korttelissa ja on tunnettu ystävällisistä eteläisistä henkeistään. Ne hajottavat usein ruusun ja laventelin tuoksuja ja sytyttävät tulen takkaan. Talo on rakennettu vuonna 1831 ja on nyt museo ja erittäin tärkeä historiallinen monumentti.

Hermann-Griman talo

kummitustalot historiallinen rakennus New Orleansissa

Beauregard-Keyesin talo

kummitustalot pelottavia ja mystisiä

Yllä näet Beauregard-Keyesin talon. Täällä valaliiton entinen omistaja P.G.T. Beauregard kummitti. Usein hänen sotilaidensa pitäisi laulaa kovaa ja marssia. Olet joskus nähnyt sotilaita, joilla on vakavia haavoja ja täynnä varusteita, sekä yksinäistä viulunsoittajaa, joka tekee musiikkia yöllä.

Hotel Provincial

kummitustalot entinen sairaala

Hotel Provincial oli aikoinaan liittovaltion sairaala. Hotellin henkilökunta väittää kuulleensa haavoittuneiden sotilaiden huudot monta kertaa. Joskus olet jopa nähnyt lakanoilla veritahroja, jotka näyttävät tulevan tyhjästä ja katoavat yhtäkkiä.

Le Pavilion -hotelli

muinaiseen tyyliin ahdisti taloja

Le Pavilion Hotel on yksi New Orleansin ahdistetuimmista taloista. Kuuluisin haamu on kotoisin nuoresta tytöstä nimeltä Ada. Hän asui 1840 -luvulla. Valitettavasti hänet ajoi vaunu juuri ennen kuin hän oli nousemassa laivaan perheensä kanssa. Hänet nähdään usein tekemässä ilkivaltaa aulassa ja kertomassa hotellivieraille, että hän on eksynyt eikä tiedä missä hän on.

Vanha absinttitalo

kummitustaloja, joissa baari baarissa

Old Absinthe House on tunnettu nurkassa olevasta baaristaan. Baari on tietysti lumottu, samoin kuin siellä sekoitetut juomat ja cocktailit. Talon tunnetuimmat vakioasiakkaat – Voodoo Queen Marie Laveau, Andrew Jackson ja Jean Lafitte – ahdistavat usein taloa.

Columns Hotel

ahdisti taloja tupakkakauppias hernsheimin entinen koti

Hotellin entinen omistaja oli Simon Hernsheim – varakas tupakkakauppias. Tiedetään, että täällä valkoisessa mekossa oleva nainen kummittelee, samoin tyttö, joka nähdään usein parvekkeella, ja mies, joka huolehtii vieraista.

Guesthouse Lafitte

ahdisti guesthouse vauvan hengen kanssa

Lafitte Guesthouse on viimeinen kahdeksasta ahdistetusta talosta, jotka olemme valinneet sinulle. Talon kummitukset ovat vauva, joka kuoli täällä, ja tyttö äitinsä kanssa, jolla on ollut keltakuume. Vieraat kuulevat usein Lafitte -guesthousessa yöpyneen äidin ja lasten itkun.

Historialliset kummitustalot – salaperäinen ja viehättävä samaan aikaan

kummitustalot hotellit ja majatalot

Saitko hanhenkuoppia? Me teemme. Nyt tiedät tarkalleen, missä kammottavissa ahdistetuissa taloissa kannattaa käydä New Orleansissa.