Beach Resort Malediiveilla – Vietä häämatkasi siellä!

Ocean Palms Niyama Beach Studio häämatka

Beach Resort Malediiveilla

Sinun pitäisi ehdottomasti vierailla tässä lomakeskuksessa, joka sijaitsee Intian valtamerellä. Niyaman tunnusmerkkejä ovat valkoiset hiekkarannat, palmuja, kirkas vesi ja aurinkoiset päivät, jotka muuttuvat kauniiksi öiksi. He sanovat, että haluat lentää Malediiveille mahdollisimman nopeasti ottaaksesi sen hitaasti.

Viehättävä ympäristö, lomamökit veden yllä

Beach Resort Malediiveilla kirkas vesi paalu mökki taivas

Koska päivät ovat aina lämpimiä päiväntasaajan läheisyydessä, harkitse rentoutumista yhdessä kirkkaan veden yläpuolella olevista pajuista.

Nauti pitkistä veneretkistä

Rantalomakeskus Malediiveilla kirkkaan veden vene

Meillä ei ole aavistustakaan minne vene on menossa, mutta emme välitä – haluamme vain jatkaa sitä.

Monitasoiset altaat

Rantahotelli Malediiveilla kirkasvesiallas

Ylellisissä studioissa on omat monitasoiset uima-altaat, jotka sopivat täydellisesti myöhäisillan liottamiseen, kun valtameri tuntuu liian kaukana.

Ocean -talot on suunniteltu ja sisustettu tyylikkäästi

Beach Resort Malediiveilla kirkas vesi perhe tarjous

Valtameren talot ovat riittävän suuria, jotta ne mahtuvat koko perheelle ja tekevät lomastaan ​​entistä nautinnollisemman ja rentouttavamman. Tällä hetkellä Niyamalla on yksinomainen tarjous perheille, joten kun sinulla on enemmän vapaa -aikaa, tämä voi olla täydellinen tekosyy vierailla tässä retriitissä.

   Ulko -oleskelualue – kiinteät, mukavat rottinkikalusteet rantakohde Niyama Fahrenheit eksoottiset palmuja ympäröivä luonto

Kirkas vesi, eksoottinen luonto, aurinkoiset päivät – todellinen pakopaikka

eksoottinen Niyama Beach resort hiekka valkoiset palmuja kirkas vesi

Yöllä suunnittelet juhlia rannalla

ocean Niyama Tribal night lämmin eksoottinen päiväntasaaja Suuri, ergonominen olohuone, josta on upeat näkymät merelle sohvat olohuone näkymä Niyaman valtameren paviljonki elävät maisemat