Joululoma lasten kanssa Roomassa – 5 käytännöllistä matkavinkkiä

joululoma lasten kanssa rooma italia colosseum

Joululoma lasten kanssa Roomassa: Ciao Bambini

Etsitkö sopivaa vinkkiä joululomalle lasten kanssa? Meillä on sellainen, josta toivomme todella nauttivan. Rooman ikuinen kaupunki.

Varmasti kaikki tietävät tämän ajatuksen edut, mutta kysymys kuuluu, tiedätkö, mitä lapset voivat kokea siellä.

Italian pääkaupungissa lasten kanssa

joululoma lasten kanssa rooma italia antiikin kaupunki

Piazza Navonan joulumarkkinat

Jos päätät mennä joululomaan lasten kanssa Roomassa, sinun kannattaa ehdottomasti käydä Piazza Navonassa. Se rakennettiin 1400 -luvulla. Se rakennettiin muinaisen roomalaisen vaiheen paikalle. Kaikki täällä on upeaa, joulukoristeista erikoishahmoihin. Lapset rakastavat tätä kaikkea.

Piazza Navona – kokemus kaikkina vuodenaikoina

joululoma lasten kanssa rooma joulumarkkinat piazza navona

Joulumarkkinat joulukuussa

joululoma lasten kanssa rooma italia joulumarkkinat piazza navona

Oasis pikkulapsille

joululoma lasten kanssa rooma italia joulumarkkinat

Näyttely “100 Syntymäpaikkan “

Haluatko opettaa pienimmille kristinuskon historian elävien kuvien avulla joululomalla lasten kanssa Roomassa? Voit tehdä tämän kauniilla Plaza del Popololla. Siellä on aina tämä upea ja niin kuuluisa näyttely. Siellä on myös erittäin jännittävää sinulle, jos pidät taiteesta. Siellä esitetään paitsi italialaisia, myös kansainvälisiä taiteilijoita.

Yksi syntymäkohtauksista

joululoma lasten kanssa Rooman seimi

Keskiyön joulumessu Pantheonissa

Periaatteessa sinun ei pitäisi jäädä keskiyöhön niin usein joululoman aikana lasten kanssa. Mutta tämä on ehdottomasti hyvä poikkeus, joka vahvistaa säännön. Lasten läsnäolo tässä keskiyön messussa on ehdottoman sopiva ja myönteinen kristinuskon opettamiseen ja yksinkertaisesti siihen, kuinka monta ihmistä hyvä idea voi yhdistää.

Aukio Pantheonin edessä päivällä

joululoma lasten kanssa rooma italia joulumarkkinat pantheon

Luistelu ulkona

Luistelu on yksi asia, josta pitäisi periaatteessa nauttia joululoman aikana lasten kanssa. Mutta kun sinua ympäröi myös Rooman kaunis kaupunkimaisema, et voi verrata tätä mihinkään muuhun kokemukseen. Tämä on varmasti ainutlaatuinen kokemus sinulle myös Roomassa. Tästä voi nauttia 1. joulukuuta ja 10. tammikuuta välisenä aikana.

Pidä hauskaa jäähallilla

joululoma lasten kanssa Rooma luistinrata

Erittäin suuret lelujen markkinat

Roomassa voit myös vierailla lastesi kanssa suurilla lelumarkkinoilla. Mutta se on myös rohkeuden testi. Koska sinua houkutellaan siellä, koska tarjous on erittäin suuri. Tämä on paikka, jossa lapset viihtyvät. Siellä voit myös tarkistaa, ovatko vanhemmuustavat oikein.

Näiden markkinoiden nimi on Al Sogno (Unessa). Se sijaitsee Piazza Navonassa. Pieni iso kaupunki on myös ollut avoinna muutaman vuoden ajan. Se on lelukauppa neljässä kerroksessa. Se on Italian suurin lelumarkkina.

Valtava lelukauppa neljässä kerroksessa

joululoma lasten kanssa rooma al sogno lasten lelut

Hm, nyt sinun on ehkä vielä kysyttävä, miten voit motivoida lapsia kävelemään vanhankaupungin läpi. Meillä on sinulle idea! Kerro pienille, että haluat työskennellä heidän kanssaan laskeakseen kaikki upeat joulukuuset, jotka on jaettu tässä muinaisessa kaupungissa. Usko meitä, tällä tavalla voit saada pienet kulkemaan kanssasi kaikkiin haluamiin kulmiin. Onnistut säilyttämään hyvän mielen ja kärsivällisyyden.

Onnistuimmeko vakuuttamaan sinut siitä, että joululomasi lasten kanssa Roomassa on sen arvoista? Jos päätät tehdä niin, toivotamme sinulle hauskaa ikuisessa kaupungissa!

Rooman värikkäästi sisustetut kadut 

joululoma lasten kanssa rooma italia

Juhlatunnelma Italian kaduilla

joululoma lasten kanssa Rooman kaduilla

Kuusi Piazza del Campidoglio -aukiolla

   joululoma lasten kanssa rooma italia piazza del Campidoglio

 Syntymäpaikkan myös Vatikaanissa

joululoma lasten kanssa rooma italia vatikaani

 Pietron basilika Vatikaanissa

joululoma lasten kanssa rooma italia vatican st pater

Iso joulukuusi Colosseumin edessä 

joululoma lasten kanssa Rooma Colosseum päivän aikana