Lyhyt matka Amsterdamiin – Hollannin pääkaupungilla on paljon tarjottavaa

Miksi toukokuu on paras aika tehdä lyhyt matka Amsterdamiin??

Ulkona aurinko paistaa yhä useammin ja lämpenee, ja nyt monet ihmiset houkuttelevat matkustamaan viikonloppuna ja oppimaan uusia paikkoja. Jos olet myös yksi matkailun harrastajista, olemme valmistaneet sinulle erityisen kohteen, Amsterdamin! Pohjoisen Venetsia inspiroi lukuisia vieraitaan uudelleen jokaisella vierailullaan, ja siellä on aina jotain mielenkiintoista tarjottavaa nuorille ja vanhoille.

Amsterdam on erityisen suosittu matkakohde saksalaisille

lyhyt matka amsterdamiin vierailemaan Alankomaiden pääkaupungissa

Miten päästä Amsterdamiin?

Alankomaiden pääkaupunkiin on helppo päästä. Jokainen matka sinne kestää vain muutaman tunnin ja on helppo ja mukava. Monille turisteille juna on ja on edelleen kiistatta halvin kulkuväline, koska edulliset tarjoukset lyhyille ja viikonloppumatkoille.

Tämä säästää lompakkoasi ja estää ärsyttäviä liikenneruuhkia. On kuitenkin niitä, jotka pitävät matkustamisesta ja haluavat aina matkustaa yksilöllisesti, minkä vuoksi he pitävät parempana auto- tai bussimatkaa Amsterdamiin. Ja toiset suosivat lyhytaikaista lentoa, joka on mahdollista kaikista Saksan lentokentistä. Periaatteessa on täysin sinusta kiinni, minkä kulkuvälineen valitset lyhyelle matkallesi Amsterdamiin. Mutta yksi asia on varma: tästä tulee hieno ja tapahtumarikas!

Jokainen matka Amsterdamiin on lyhyt ja mukava

lyhyt matka amsterdamiin niin paljon mahdollisuuksia vierailla Alankomaiden pääkaupungissa

Miksi vierailla Amsterdamissa toukokuussa?

Lyhyt matka Amsterdamiin toukokuussa muuttuu todelliseksi kokemukseksi hyvin lyhyessä ajassa. Alankomaiden pääkaupungin lukuisten vieraiden tehtävälistan kärjessä on epäilemättä vierailu Hollannin kuuluisimpaan tulppaanipuutarhaan Keukenhofiin. Tämä on itse asiassa maailman suurin kukkapuisto, jossa kävijät voivat ihailla yli 7 miljoonaa kukkivaa sipulikukkaa toukokuun viikkoina, mukaan lukien noin 800 tulppaanilajiketta. Tuoksuvat lehmuspuut avaavat tien puiston läpi ja johtavat turisteja nähtävyyksistä toiseen. Täällä voit osallistua ainutlaatuisiin kukka -esityksiin, upeisiin inspiraatiopuutarhoihin ja yllättäviin ulkoilutapahtumiin. Upeat kukka -näyttelyt houkuttelevat kävijöitä kuin magneetit.

 Uppoudu värikkääseen kukkamereen Keukenhofissa!

lyhyt matka amsterdamin vierailu keukenhofiin

Pieniä on myös ajateltu tässä kukkapuistossa; heillä on eläintarha, labyrintti ja leikkikenttiä. Jos haluat kokea tämän vuoden värikkään kukkameren ja ihmisten Keukenhofissa, sinun on kiirehdittävä ja varattava liput, koska Amsterdamin tämän vuoden suurin nähtävyys on teemalla “hollantilainen muotoilu” ja se on avoinna eri vieraille taustat toukokuun loppuun asti Kansat avautuvat.

 Keukenhofin kukkapuisto on vierailun arvoinen!

lyhyt matka amsterdam keukenhof kauniita kukkia ja upea värisekoitus

Loistava ohjelma kaikille kulttuurin ystäville

Amsterdamissa on myös paljon tarjottavaa kulttuurifanaatikoille. Täällä voit palata Alankomaiden ”kulta -aikaan”, hollantilaisten taiteilijoiden suurimpien mestariteosten aikaan! Hiljattain kunnostettu Rijaksmuseum on avannut ovensa uudelleen paikallisille ja kansainvälisille vieraille. Arvokkain maalaus tässä on Rembrandtin ”Night Watch”, teos vuodelta 1642, joka inspiroi kaikkia kävijöitä ja taidekriitikkoja. Rikas museokokoelma sisältää muita arvokkaita maalauksia, mutta myös nykyaikaisia ​​valokuvia ja painettuja teoksia.

 Rijaksmuseum houkuttelee vuosittain miljoonia kävijöitä

vieraile amsterdamissa vieraile rijaksmuseumissa

Hollantilaisen taiteen intohimoisten fanien ei pitäisi ehdottomasti jättää väliin Van Goghin museota ja käydä hänen entisessä kodissaan. Viimeinenkin on nyt muutettu museoksi. Molemmissa rakennuksissa on merkittävä arkkitehtuuri ja ne sisältävät maailman kuuluisimman taidemaalarin Vincent van Goghin teoksia. Mutta jos olet enemmän kiinnostunut nykytaiteesta, suosittelemme vierailua Stedelijk -museoon. Täällä voit katsella ja ihailla yli 90 000 modernia maalausta, grafiikkaa, valokuvaa ja veistosta tuntikausia. Anne Frankin talo Amsterdamissa, jossa on esillä pienen juutalaisen tytön päiväkirja, joka kertoo hänen taistelustaan ​​selviytymisestä toisen maailmansodan aikana. Historiasta kiinnostuneet voivat edelleen vierailla Amsterdamin historiallisessa museossa, joka mahdollistaa syvemmän katsauksen maan perinteisiin.

Lyhyen matkan aikana sinulla on kuitenkin oltava riittävästi aikaa vierailla Amsterdamin museoissa

lyhyt matka amsterdam stedelijk -museo

Matka Amstelilla on unohtumaton kokemus

lyhyt matka amsterdam on suuria kokemuksia amsterdamissa

Kanavakierros pohjoisen Venetsian läpi

Kuuluisa joki, Amstel, ylittää Alankomaiden pääkaupungin ja on suuri nähtävyys päivin ja öin.Tuhannet ihmiset aloittavat päivänsä pitkällä kävelyllä Blackbirdiä pitkin. Turistit ihailevat Amsterdamin keskustassa sijaitsevien patricialaisten talojen ainutlaatuista arkkitehtuuria suoraan vedestä. Kaikille Amsterdamin vieraille, jotka haluavat ehdottomasti nähdä kanavat ja tuntea Pohjanmeren tuulen läheltä, veneretki kaupungin vesikanavien läpi on yksinkertaisesti pakollinen!

 Joki antoi kaupungille kerran nimen

amsterdam nähtävyydet amstel -joelle

Missä yöpyä ja syödä hyvin Amsterdamissa??

Pohjoisen helmi piilottaa monia muita nähtävyyksiä ja mukavia yllätyksiä. Tässä haluamme vain mainita tunnetun Pulitzer-hotellin Amsterdamissa, joka on usein vierailijoiden kiinnostus. Monimutkaisessa 25 kanavatalon labyrintissa vieraat löytävät onnistuneen sekoituksen pohjoista eleganssia ja maaseudun perinteitä. Hotellin lukuisissa ravintoloissa kulinaariset erikoisuudet odottavat vieraitaan. Seikkailunhakijat ja yöpöllöt viihtyvät mielellään Vermeer -ravintolassa kaupungin punaisten lyhtyjen alueella. Hieno keittiö pilaa kitalaen ja hyvä viini antaa sielusi roikkua. Sinun pitäisi ehdottomasti vierailla tässä paikassa lyhyen oleskelun aikana Amsterdamissa!

Juhlavieraat ansaitsevat rahansa Alankomaiden metropolissa

vieraile Amsterdamin ravintolassa Vermeer

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, haluamme myös antaa kaikille ostoksen harrastajille hyvän vihjeen: mene oikealle ostoskierrokselle Amsterdamin keskustan läpi etkä tule katumaan sitä. Täältä löydät helposti kaiken, mitä sydämesi kaipaa! Lähde lyhyelle matkalle Amsterdamiin tänään ja vietä unohtumattomia päiviä Alankomaiden pääkaupungissa!

amsterdam vierailla Anne Frankin talossa

lyhyt matka amsterdamin pulitzer -hotelli

amsterdam vierailla amsterdamin historiallisessa museossa

lyhyt matka amsterdam van goghin museoon

lyhyt matka amsterdam vierailu keukenhof nauttia kukkien kauneudesta