Maailman suurin risteilyalus

6360 matkustajaa, 2384 miehistön jäsentä, 362,12 m pitkä, 66 metriä leveä, 72 metriä korkea, noin 1,5 miljardia rakennuskustannusta – varustamo “Harmony of the Seas” Royal Caribbean tarjoaa vaikuttavia lukuja. Mutta se on aivan ymmärrettävää, koska loppujen lopuksi hän on tällä hetkellä maailman suurin risteilyalus. Hän on korvannut kaksi sisaralustaan, Oasis of the Seas ja Allure of the Seas, jotka ovat hieman pienempiä kuin Oasis -luokan uusin jäsen.

Liukumäki paratiisi avomerellä

Mutta paljaat luvut eivät ole vaikuttavia, vaan myös viihdetarjonta aluksella, joka ei ole niukka superlatiivien suhteen. Haluaisitko esimerkkejä? Harmony of the Seas -matkustajat voivat käyttää kymmenen kantta korkein liukumäki merellä “Ultimate Abyss”, upota aluksen kolme pisintä vesiliukumäkeä – “Supercell”, “Typhoon” ja “Cyclone” eli “Perfect Storm” – yhden syvimmässä altaassa, joka voidaan laskea jopa 6.40 metriä Ui laivan ympäri ja sitten kaiken toiminnan jälkeen ruokaile yhdessä lähes kahdesta kymmenestä ravintolasta.

risteily-1236642_1920

Urheilullinen, urheilullinen: pysy kunnossa Harmony of the Seas -laivalla

 1. Olipa urheilua tai rentoutumista kylpylässä – “Harmony of the Seas” -alueella, jonka pinta -ala on 66 000 m², ei ole lähes mitään, mitä ei ole olemassa. Tässä on vain pieni luettelo eri urheilutarjouksista:
 2. Koripallo, jalkapallo tai muu pallolaji urheilukentällä
 3. Luistelu jäähallilla
 4. Hölkkä omalla lenkkiradalla
 5. Pelaa minigolfia oikealla minigolfradalla
 6. Kiipeäminen kahdelle suurelle 13 m korkealle kiipeilyseinälle
 7. Tanssitunnit
 8. Kuntoile modernissa kuntokeskuksessa, jossa on erilaisia ​​kursseja, kuten jooga, tai chi ja co.
 9. Ui yhdessä neljästä altaasta
 10. Surffaa yhdellä kahdesta FlowRider® -surffaussimulaattorista
 11. Kelluta 25 metriä zipline -vetoketjun yhdeksännen kannen korkeudella

Puhdasta rentoutumista ystäville

Mutta myös rentoutumista tarjotaan. Vitality℠Spa tarjoaa 10 poreallasta, joista kaksi työntyvät laivan sivulle, hierovat niissä istuvia, erilaisia ​​hierontoja ja hoitoja. Jos haluat, voit kävellä “Central Park” -puistossa, jossa kasvaa 12 000 kasveja ja jopa oikeita puita. Mutta on myös muita tapoja rentoutua Harmony of the Seasissa. Erityisesti kulinaarinen tarjonta on henkeäsalpaavan suuri. Voit valita yli 20 ravintolan ja baarin välillä ja sekoittaa herkullisia cocktaileja. Jälkimmäisen tehtävän suorittaa joko todellinen ammattitaitoinen baarimikko tai Bionic Barissa yksi tai kaksi ultramodernia sekoitusrobottia.

Broadway Karibialla

Maailman suurin risteilyalus risteilee tällä hetkellä Välimerellä, mutta se sijoitetaan Karibialle tulevan talvi / kevään 2017 kauden aikana. Fort Lauderdalesta matkustajat voivat löytää ja nauttia St. Maartenista, yksinomaisesta Labadeen lomakohteesta, Jamaikasta, Bahamasta ja muusta. Jännittävät retket Karibian saarille ovat taattuja. Jokaisen, joka haluaa tehdä jotain muuta illalla, tulisi mennä laivalla olevaan musiikkiteatteriin – Broadway -musiikkiklassikosta “Grease” ja erityisesti kehitettyyn “Columbus – musikaali”, paras viihde on taattu.

Jos haluat tehdä kavereitasi, jotka jäivät kotiin, hieman kateellisiksi, voit tehdä sen erittäin nopeasti minkä tahansa sosiaalisen verkoston kautta. Tämän takaavat satelliittipohjaiset ja nopein internet merellä nimeltä Voom – toinen huippu tai paras suoritus, joka tekee oikeuden maailman suurimman risteilyaluksen haltijalle.

Kuvan lähde:

www.pixabay.com © MustangJoe (CC0 1.0)