Ota unohtumaton matka Kroatiaan

matka Kroatian vanhaan kaupunkiin dubrovnikiin

Kroatian matkan suunnittelu?

Kroatia on mukavampi maa kuin useimmat ihmiset ajattelevat. Koska se tunnetaan lomakohteena. Mutta on olemassa monia kulmia, etenkin länsimaisten matkailijoiden kannalta, jotka odottavat vielä löytämistään yksittäisen Kroatian matkan aikana.

Hyvät tiet, tasainen ajo

Kroatia ei ole osa EU: ta, mutta maanteiden osalta maa on varmasti ihanteellinen kohde.

Mitä tulee tähän kriteeriin, voit olla varma, että sinulla ei ole syytä lykätä matkustamista Kroatiaan autolla.

Henkeäsalpaavia hetkiä Dalmatiassa

matka Kroatiaan dalmatia rocks pieni kaupunki lähellä omis

Korkea hinta-laatu-laatu

Voit löytää monia pieniä ja suuria viehättäviä paikkoja matkan varrella. Siellä on myös upeita hotelleja ja ravintoloita. Yleensä hinta, joka siitä on maksettava, maksaa selvästi myös matkailukohteissa. Monissa tapauksissa jopa useita kertoja.

Rannikosta voit nauttia upeista näkymistä ja laadusta, jota voidaan verrata Italian Adrianmereen ja Ranskan Rivieraan. Maksat tästä kuitenkin todella vaatimattoman hinnan.

Unenomainen kalastajakylä Dalmatiassa

matka Kroatian kalastajakylän veneisiin

Etsi upeita majoituspaikkoja lomakohteiden lähellä

Suurissa terveyskeskuksissa yöpymisiä on pääsääntöisesti useita kertoja enemmän kuin niitä ympäröivissä kaupungeissa. Sinun pitäisi yrittää pysyä näissä yössä, jos se toimii. Yleensä pääset kauniille rannoille yhtä helposti seuraavana päivänä. Matkailu on yleinen ja hyvin kehittynyt tuote. Siksi sinulla ei ole vaikeuksia löytää jotain helposti.

Jos haluat viettää aikaa terveyskeskuksessa ilman paljon rahaa, toivomme, että pysyt Opatiassa. Tämä lomakeskus sijaitsee Riekan välittömässä läheisyydessä, joka on paljon kuuluisampi ja kalliimpi lomakeskus. Opatia on hiljaisempi, ja sillä on alhaisempien hintojen lisäksi myös monia muita suuria etuja. Täällä voit kokea jäykkiä kukkuloita, joissa on linnoja ja huviloita Välimeren tyyliin.

Upea kaupunkinäkymä Opatiasta

matkustaa Kroatiaan Opatia

Jos haluat yhdistää romanttisen kesäloman kävelyyn barokkipuutarhassa, olet myös oikeassa paikassa. Myös rantakatu on aivan maaginen. Varsinkin jos matkustaisit Kroatiaan vain viettääksesi aikaa täällä, tämä ei olisi ollenkaan huono idea. Kaupungin karisma on melko ylellistä. Jopa tavalliset ihmiset, joilla ei ole mitään tekemistä matkailun kanssa, puhuvat usein englantia, saksaa ja italiaa.

Istria

Tämä upea niemimaa kannattaa myös matkustaa Kroatiaan. Sinun pitäisi myös käydä Pula siellä. Tämä kaupunki on kaunis ja erittäin jännittävä historiallisesta ja arkkitehtonisesta näkökulmasta. Ei ihme, koska se on muinaisen pääkaupungin rikas Rooman maakunta. Jos pidät tällaisista välimerellisistä kaupungeista, olet tullut oikeaan paikkaan.

Kaksi -kolme päivää riittää näkemään niemimaan tärkeimmät nähtävyydet ja nauttimaan niistä rennosti.

Centinera Resort Istrian niemimaalla

matkustaa kroatiaan centinera resort istria

Vesiputouksia Istrian luonnonpuistossa

matkustaa Kroatian istrian vesiputouksille

Upeat näkymät Pulalta

matkustaa kroatiaan pula panorama Roman Theatre

Pulan linnan rauniot

matkustaa kroatiaan rieka rauniot linna

Viehättävä Rovinjin kaupunki

matkustaa kroatiaan rovinj istria satama

Dalmatiaan

Kun olet täällä, hemmottele itseäsi matkalla pitkin upeaa Adrianmeren rannikkoa ja suuntaa kohti Dalmatiaa. Matka tapahtuu hyvin lähellä vettä ja on itsessään puhdasta nautintoa. Varaa siihen paljon aikaa. On monia viehättäviä ja kutsuvia lahtia. Näiden kaikkien kanssa kannattaa ehdottomasti pysyä jonkin aikaa.

Omisin kaupunki Dalmatiassa

matka Kroatiaan omis kaupungin panoraama

Vaska Vodan aurinkoinen Riviera

matka Kroatiaan vaska voda riviera

Jakaa

Splittiä määränpääksi ei kannata jättää väliin Kroatian matkan aikana. Tämä on kaunis kaupunki, jolla on samaan aikaan teollisuuskeskuksen luonne. Sinun pitäisi ehdottomasti käydä linnakompleksissa, joka näyttää upeita paikkoja ja ennen kaikkea venetsialaista tyyliä.

Majesteettinen Spit -kaupunki

matka Kroatiaan kaupungin panoraama split

Käy yhdellä pienistä saarista

Kun ajat Dalmatian rannikolla, muista käydä jollakin sen lähellä olevista saarista. Niihin pääsee täältä sillan kautta. Kalaruokia ja viinejä, joita täällä tarjoillaan joissakin paikoissa, tuskin voidaan verrata mihinkään muuhun.

Dubrovnik

Dubrovnikia voidaan kutsua Adrianmeren rannikon helmiksi. Se on Unescon suojelema kaupunki. Täällä voit vierailla upeissa, hyvin säilyneissä tai upeasti restauroiduissa kohteissa ja uppoutua monien aikaisempien aikojen henkeen.

Legendaarinen Dubrovnik

matka Kroatian vanhaan kaupunkiin dubrovnikiin

Käy myös kauniissa Trogirin kaupungissa Dalmatiassa

matka Kroatian dalmatiaan Trogirin kaupunkiin

Kamertengon linna lähellä Trogiria

matka Kroatiaan trogir dalmatia kamerlengo castle

Upea Välimeren tunnelma Primostenissa

matka Kroatiaan primosten beach city dalmatia

Rovinj lintuperspektiivistä

matkustaa kroatiaan rovinj ylhäältä

Romanttinen kuu Rovinjin kaupungin yllä

matka Kroatiaan Rovinj romanttinen pohjoinen