Matkustaminen Euroopan sisällä ja sen ulkopuolella: Sinulla on nämä oikeudet, jos lento viivästyy

Kaupunkimatka Pariisiin, kesäloma Espanjassa tai pitkän matkan matka Thaimaahan? Jotta vältät hiukan vaeltamista, sinun tulee aina suunnitella seuraava matka niin monien unenomaisten matkakohteiden kanssa. Koska ennakointi on tunnetusti suurin ilo! Mutta kun saavut lentokentälle, se voi nopeasti kadota ilmaan, jos kuulet yhtäkkiä, että lentosi viivästyy. Ei vain tylsä ​​odotus, vaan myös myöhäinen saapuminen määränpäähän liittyy siihen. Mutta tiesitkö, että sinulla on laaja oikeus 250–600 euron korvaukseen lennon viivästyessä?

lennon viivästyskorvaus eu -asetus

Milloin minulla on oikeus lennon viivästyskorvaukseen??

Matkustajien oikeudet viivästysten sattuessa on säännelty EU -asetuksessa EG 261. Tärkein edellytys korvausvaatimukselle on, että olet määränpääsi yli kolme tuntia myöhemmin kuin suunniteltiin. Ei lähtöaika, vaan saapumisaika on ratkaiseva. Tällä tarkoitetaan aikaa, jolloin lentokone pysäköi portille ja ovet avautuvat. Lisäksi Lentoyhtiö vastaa lennon viivästymisestä, z. B. sairaan henkilökunnan tai teknisen vian vuoksi. Lisäksi lento on sallittu enintään kolme vuotta sitten. Lisäksi lennon on oltava Aloita EU: ssa mistä kaikki lentoyhtiöt ovat voimassa, tai maa, mikä koskee vain EU: ssa sijaitsevia lentoyhtiöitä. Sinun on myös oltava lähtöselvitys lennolle ajoissa.

lennon viivästymiskorvausasetus

Entä luonnonkatastrofit, lakot ja vastaavat?.?

Lentoyhtiö ei ole vastuussa, jos “poikkeukselliset olosuhteet” ovat syy lennon viivästymiseen. Tämä sisältää luonnolliset tapahtumat, kuten erittäin huonot sääolosuhteet tai salamaniskut, lakot, lääketieteelliset hätätilanteet, lennonjohdon rajoitukset, lentokentän tutkan äkilliset toimintahäiriöt, sabotaasit, poliittiset levottomuudet ja terrori -iskut. Lentoyhtiöt mainitsevat usein “tekniset vaikeudet” tai “toimintaolosuhteet” viivästymisen syiksi. Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen virallisen lausunnon mukaan nämä eivät sisälly.

rahallinen korvaus lennon viivästymisestä

Mitä saan korvaukseksi?

Jos olet jumissa lentokentällä, sinulla on se ensin Oikeus aterioihin, virvoitusjuomiin ja kahteen puheluun, sähköpostiin jne.. Todellisen korvauksen määrä riippuu siitä, kuinka pitkälle ja minne olet lentänyt tai mistä olet lentänyt: oikeus 250 euroa sinulla on kaikilla lennoilla EU: n alueella jopa 1500 kilometriä. 400 euroa ovat saatavilla lennoilla EU: n alueella, joka on yli 1500 kilometriä olivat pitkiä. Aloitus- tai lopetuskohteessa EU: n ulkopuolella ja valikoima 1500-3500 kilometriä on myös 400 euroa. Jos aloitus- tai lopetuskohde on EU: n ulkopuolella ja etäisyys on yli 3500 kilometriä oli, viive on 3-4 tuntia 300 € ja alkaen 4 tuntia 600 €. Jos lento viivästyy yli viisi tuntia, sinulla on myös se oikeus (osittaiseen) korvaukseen tai uudelleenvaraukseen.

lennon viivästymisen korvausehdot

 Miten saan rahani takaisin?

Ensimmäinen askel saadaksesi rahat takaisin on ensinnäkin tietää, että siihen on olemassa vaatimus Lentoviiveen korvaus siellä – tämän artikkelin ansiosta tämä on jo täytetty. Tarkista nyt tapauksesi, johon tarvitset ensin lentosi numeron. Airhelpin kaltaiset sivustot, jotka ovat erikoistuneet matkustajien oikeuksien turvaamiseen, voivat antaa sinulle ilmaisen alustavan arvioinnin. Vaikka osoittautuisi, että sinulla on oikeus korvaukseen, Airhelp on hyvä osoite oikeutesi toteuttamiseksi. Jäljellä on vain toimittaa kaikki lentoon liittyvät asiakirjat ja kaikki todisteet, kuten muistiinpanot tai valokuvat, jotka on mahdollisesti kerätty lennon aikana. Nyt sinun tarvitsee vain odottaa ja odottaa korvausta! Ja mikä olisikaan parempi tapa käyttää sitä kuin seuraavalla matkalla?

   lennon viivästys


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80