Oletko kiinnostunut lukukaudesta ulkomailla?

Jos näin on, sinun on harkittava etukäteen tarkkaan, mihin haluat mennä. Koska koko maailma on avoinna sinulle. Olitpa Yhdysvalloissa tai Australiassa, Latinalaisessa Amerikassa tai Kiinassa … voit kokeilla missä tahansa. Mutta jos haluat opiskella ulkomailla Euroopassa, paras ratkaisu on – Erasmus -lukukausi ulkomailla. Tänä vuonna maailman suurin ulkomailla opiskeleva rahoitusohjelma täyttää 30 vuotta. Euroopan unioni otti Erasmus -ohjelman virallisesti käyttöön vuonna 1987, ja se on toistaiseksi tukenut miljoonia opiskelijoita lukukausinaan ulkomailla. Tällainen lukukausi ulkomailla ei ainoastaan ​​avaa monia ammatillisia ovia opiskelijoille, vaan myös rikastuttaa heitä sekä kulttuurienvälisesti että kielellisesti. Kuten ennen jokaista matkaa tai oleskelua ulkomailla, sinun tulee kertoa itsellesi etukäteen ulkomailla opiskelun ehdoista ja vaatimuksista ja valmistautua laajasti.

Valitse lukukausi ulkomaille Erasmus Plus -ohjelman avulla!

erasmus plus rahoitusohjelma euroopan unionin täydennyskoulutus

Erasmus -lukukausi ulkomailla: lyhyt katsaus

Muuten kaikki EU: n aiemmat koulutus-, nuoriso-, urheilu- ja elinikäisen oppimisen ohjelmat (kuten Comenius, Leonardo da Vinci, Erasmus, Erasmus Mundus ja Grundtvig) otettiin Erasmus + yhtenäinen. Vuoteen 2020 mennessä yli neljä miljoonaa ihmistä hyötyy siitä ja saavat ammatillista ja henkilökohtaista lisäkoulutusta.

Tietysti siellä on tiettyjä vaatimuksia voidakseen nauttia Erasmus -lukukaudesta ulkomailla. Jos olet esimerkiksi opiskelija, on suositeltavaa lähteä ulkomaille toisen opiskeluvuoden aikana ja / tai kirjoittaessasi pro gradu- tai väitöskirjaasi. Vuodesta 2014/2015 lähtien opiskelijat voivat jopa matkustaa useita kertoja 12 kuukauden ajan muissa Euroopan maissa Erasmus + opiskella missä tahansa yliopistossa. Ohjelma rahoittaa myös harjoittelujaksoja ulkomailla jopa kaksi kuukautta.

EU -rahoitus nuorisotyön ammattilaisille

Uuden Erasmus -ohjelman positiivinen sivuvaikutus on ammattitaitoisten työntekijöiden lisääntyvä edistäminen nuorisotyössä. Nuorisotyöntekijät ja opettajat saavat lukuisten seminaarien, koulutuskurssien ja opintomatkojen kautta arvokasta käytännön oppimiskokemusta, yksityiskohtaista tietoa kulttuurienvälisestä viestinnästä ja vielä enemmän taitoja oppimisalueillaan. Kansalaisjärjestöillä ja nuorisoverkostoilla on vielä paremmat mahdollisuudet jatkaa hyväntekeväisyyshankkeitaan alueellisesti ja Euroopan tasolla ja osallistua parempaan tulevaisuuteen.

Yhdistetty monimuotoisuudessa – Erasmus +

euroopan unionin tukiohjelma erasmus -lukukausi ulkomailla harjoittelu

Ja minne sen pitäisi oikeasti mennä?

Tietenkin kaikki tärkeät vaatimukset, joita haetaan Erasmus -lukukautta varten ulkomailla, ovat tietysti keskeisessä asemassa, jota ei pidä aliarvioida. Sinun on ehdottomasti tutkittava nämä yksityiskohtaisesti etukäteen. Varsinainen asuinpaikka näyttää olevan yksi houkuttelevista näkökohdista Erasmus -tutkintoa valittaessa. Ei totta? Koska siinä on ripaus seikkailua ja vaeltelua … Monet rahoitusohjelmasta hyötyvät Erasmus -opiskelijat valitsevat pääosin opiskelupaikat, jotka täyttävät myös heidän emotionaaliset odotuksensa.

Jos etsit parhaillaan oikeaa paikkaa opiskella lukukautta ulkomailla, meillä on täydellinen tuki sinulle. Alta löydät interaktiivisen Erasmus -kartan, joka näyttää kaikki yliopistot, joissa voit opiskella EU: n rahoitusohjelman puitteissa. Voit tutustua yliopiston laatuun, elinkustannuksiin, asumistilanteeseen ja kaupungin infrastruktuuriin sekä muihin tärkeisiin yksityiskohtiin.

Näin löydät varmasti unelmiesi opiskelupaikan:

klikkaus tässä jos haluat tietää enemmän suosikkikaupunkisi kulttuuritarjonnasta.

Entä esimerkiksi viettelevä Barcelona?

barcelona erasmus lukukausi ulkomailla rahoitusohjelma eurooppalainen ulkomailla

Tai haluatko eteläisempiä alueita … ehkä Kreikka olisi jotain sinulle?

ersasmus -lukukausi ulkomailla rahoitusohjelma eu

Ja tiesitkö, että yli miljoona Erasmus -vauvaa on jo syntynyt??

miljoona lasta Erasmus opiskelee ulkomailla lukukautta

Voit myös hyötyä maailman suurimmasta koulutusohjelmasta!

Erasmus -rahoitusohjelma lukukaudeksi ulkomailla