Kuvakudos: Sabine de Gunzburg ja hänen mattokokoelmansa

Kudoskuvioinen matto Sabine de Gunzburgin ateljee

Sabine de Gunzburgin kuvakudos

Vain muutama vuosi sitten Sabine de Gunzburg työskenteli sisustussuunnittelijana ystäviensä studiossa. Sopivan kuvakudoksen tai kuvakudoksen löytäminen lattialle on osoittautunut pääongelmaksi. Se meni niin pitkälle, että Sabine de Gunzburg päätti matkustaa Aasiaan etsimään uutta materiaalia ja inspiraatiota omiin projekteihinsa.

Sabine de Gunzburg

Seinävaate Sabine de Gunzburgin ateljee

Suunnittelijan matot

Gobeläänikuvio Sabine de Gunzburgin ateljee

Hänellä on oma kokoelma, johon on vaikuttanut voimakkaasti Nepalin käsityöläisten taide. Tarkoitamme ennen kaikkea kudontatekniikoita ja materiaaleja.

Koristeelliset kuvakudokset

Gobelin muotoilu Sabine de Gunzburgin ateljee

Yhteistyö Francis Picabian kanssa

Sabine de Gunzburg sai Francis Picabialta luvan luoda oma suunnittelulinja matoille. Motiivit, jotka pitäisi esittää, olivat hyvin erityisiä. Kyse oli ranskalaisen avantgarden taiteilijoista. Kokoelmaan kuului myös taidemaalari Serge Poliakoff. Sabine de Gunzburgin lisäksi projektiin osallistui myös muita taiteilijoita. Esimerkiksi taiteilija Matthias Bitzer, huonekalusuunnittelija Vladimir Kagan ja laajalti tunnettu taiteilija Frank Gehry. Frank Gehryn erityinen panos oli, että yksi onnistui soveltamaan maalausta vesiväreillä mattojen kudontaan.

Punaisia ​​pisteitä

Gobeläänikuvioinen pisteviiva Sabine de Gunzburgin ateljee

 Silkki ja sen rooli mattojen kudonnassa

Taiteilija korostaa silkin merkitystä lattian ja kuvakudosten historiassa. Kuten hän itse muistaa, ne on aina tehty tästä materiaalista. Tämä perinne ei ole keskeytynyt itämaisissa perinteissä, jotka tuottavat tämän tyyppisiä kauneimpia teoksia. Innovaation ei missään tapauksessa saa tapahtua tämän tosiasian muuttuessa. Pikemminkin kyse on mattojen rakenteen vahvistamisesta innovatiivisen kaavan avulla.

Geometriset kuviot ja abstraktit elementit

Gobeliini Sabine de Gunzburgin ateljee wanddeko ideen

yksilöllisyys

Silkki takaa yksilöllisyyden mille tahansa lattialle tai kuvakudokselle. Tämä johtuu siitä, että kaikkien kappaleiden värit ovat aina täysin erilaisia. Lisäksi jokaisen maton yksilöllinen luonne taataan käsin tekemällä. Jälkimmäinen on tosiasia riippumatta siitä, kuinka monta innovaatiota lisäät valmistusprosessiin.

Patchwork -ilme

Gobeliini Sabine de Gunzburgin ateljee geometrinen kuvio

Yksi syy siihen, miksi jokainen lattia tai kuvakudos on niin arvokas, on se, että se valmistetaan useiden kuukausien aikana.

Matonäyttely studiossa

Gobeläänikuviointi Sabine de Gunzburgin ateljeinäyttely

Mattojen uusi nouseva muoti

Lattia- ja seinämatot ovat yhä tärkeämpiä. Ne ovat yksi niistä klassisista trendeistä, jotka tulevat ja jatkuvat. Vielä viisi tai kuusi vuotta sitten kukaan ei ollut käytännössä kiinnostunut siitä. Nyt ne ovat jälleen muodikkaita ja erittäin kysyttyjä ihmisiltä. Sabine de Gunzburgin kaltaisten taiteilijoiden lahjakkuus vaikutti varmasti tähän.

Matot ovat jälleen trendikkäitä

Gobeläänikuviointi Sabine de Gunzburgin ateljeessa

Älykkäät matot

Kudoskuvio punaiset pisteet Sabine de Gunzburgin ateljee

Suunnittelijan matot

Seinäkoristeita Sabine de Gunzburgin ateljeeissa

Patchwork -matot näyttävät erittäin viehättäviltä

Gobeliini Sabine de Gunzburgin ateljeen värillinen geometrinen kuvio

Suunnittelija itse esittelee lattia- ja seinämattojaan

Seinävaate Sabine de Gunzburgin ateljee


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80