Pehmeät matot olohuoneeseen – valitse oikea!

Pehmeät harmaat matot olohuoneeseen

Kestävästä ja pehmeästä kauniisti kuvioituun malliin, tässä on 11 ideaa sinulle, jotka esittelevät kokoelman mattoja.

Karkea villa

Termi “karkea villa” viittaa mattoihin, jotka ovat syviä ja kasaisia.

Karkea villa on ollut tiedossa 1970 -luvulta lähtien, ja se oli alun perin saatavana vain maanvärisinä, kuten sadonkorjuukullan, avokadon vihreän, oranssin ja ruskean värisenä. Vuonna 2000 esiteltiin useita värejä ja kuvioita, joten karkeasta villasta on tullut erittäin suosittu pehmeän tekstuurinsa ansiosta. Vaikka tämä ei ole fiksu valinta esimerkiksi ruokasalin ja keittiön kaltaisille alueille, tämä muotoilu sopii täydellisesti makuuhuoneisiin ja leikkihuoneisiin.

Pehmeät matot olohuoneeseen

Pehmeät matot olohuoneeseen sininen

Vankka matto

Epäilemättä matot ovat rakentajien ja urakoitsijoiden suosituin valinta. Tämä viittaa tasomaiseen mattoon, joka seuraa silmukoidusta tekstiilikuidusta. Tämä matto on arvostettu pehmeästä tekstuuristaan, mikä tekee siitä mielenkiintoisen pienten lasten perheille. Koska veluuri on yleensä erittäin tiheä, se tarjoaa kodikkaan kosketuksen.

Leikattu ja silmukoitu

Pehmeät matot olohuoneen lattialle beige ruskea

Silmukkamatto on parempi valinta kodinomistajille, jotka ovat kiinnostuneita hienoista kuvioista. Silmukoiden eri vaiheiden ansiosta tämä matto näyttää veistokselliselta. Tämä matto on huomattavasti pehmeämpi kuin matto, mutta ei yhtä vakaa ja kestävä.

Modulaariset laatat

Olohuoneen matot sininen mattolaatat valkoinen sininen

Mitä tulee kestävyyteen, modulaariset mattolaatat voivat olla paras valinta vilkkaille perheille. Nämä laatat ovat saatavilla monissa väreissä, tekstuureissa, kuvioissa, malleissa ja tyyleissä, ja ne on erittäin helppo ja vaivaton asentaa.

Rakenteelliset raidat

Poista rakenteellisesti matot olohuoneeseen

Raidallinen matto on mukava valinta, jos pidät hienostuneista graafisista kuvioista. Aseta matto huoneen sisäänkäynnin suuntaisesti korostamaan rakenteellista kontrastia.

Yksivärinen värimaailma ja luonnolliset aiheet

Olohuoneen pehmeät matot on kudottu villasta

Kestävä ja maalaismainen

Pehmeät matot olohuoneeseen, karkea sisal

Pehmeä ja tyylikäs

Pehmeät matot olohuoneeseen

Perinteinen ja neutraali

Pehmeät matot olohuoneen mohairille

Mielenkiintoisia, pyöreitä kuvioita

Pehmeät matot olohuoneeseen pitkillä geometrisilla kuvioilla

Geometriset luvut ja kuviot

Pehmeät matot olohuoneeseen, pienet geometriset kuviot


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80