Studio Jon Malen modernit matot

Moderni matot studio jon uros sauva

Miksi todelliset ihmiset koristavat talonsa kuolleiden eläinten turkilla?

Varmasti voi kirjoittaa vain yhden artikkelin, mutta useita filosofisia kirjoja siitä. Koska, kuten tiedämme, kaikki primitiivinen taide muodostui vain eläinten pokaaleista. He halusivat osoittaa ylpeytensä voitosta ja ehkä jopa ruokkia perheensä eläinlihalla.

Jon Malen suunnittelustudio käytti ilmeisesti vanhoja perinteitä ennen kuin he alkoivat työskennellä matomalliensa parissa. Ne yhdistävät mielenkiintoisia kuvioita nykyaikaiseen tuotantotekniikkaan luodakseen nämä upeat matot.

Modernit matot – upeita, värikkäitä kuvakudoksia

moderni matot studio jon keltainen kuvio

He eivät uhranneet eläimiä tämän vuoksi, mutta ne muistuttavat hyvin nahkatehtaita, jotka ovat erityisen suosittuja maalaismaisia ​​kalusteita rakastavien ihmisten keskuudessa. He osoittavat rakkautensa luontoon paitsi materiaalien kautta.

Tässä esitetyt kuviot muistuttavat esimerkiksi lehdistä valmistettuja luonnollisia mattoja, joita löydämme esimerkiksi metsästä

moderni matot studio jon males persialainen matto

Ne näyttävät eri väreiltä ja riippuen siitä, mikä hallitsee täällä, voit esittää eri vuodenaikoja kotona.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, mattoja suunniteltaessa inspiraatiota on ilmeisesti saatu erilaisista perinteistä ympäri maailmaa.

Kaksi suunnittelijaa Sean Kelley ja Jason Miller sanovat avoimesti, että persialaiset matot ovat heidän tärkeimpiä inspiraation lähteitä

moderni matot studio jon males bunt