15 legszebb gyémánt medál

A gyémántok egy életre szóló értékes ékszerek szívdobbanás minden nő számára. A nők nagyon őrültek a gyémánt ékszerekért, mivel a gyémántok és ékszerek a nőiesség részét képezik, és jelentős részét képezik a társadalmi státuszban. Mindenekelőtt a gyémántok különleges helyet foglalnak el a nők szívében. A gyémántok lenyűgöző tulajdonsága a dicsőséges, soha nem árnyékoló szikra, amely minden alkalommal, amikor viseli, csillog.

legszebb-gyémánt-medál-tervek

A gyémántokat a divat végső kijelentésének tekintik. Ma az ékszerek világának legújabb divatja gyémánt ékszerekkel van elvarázsolva. Minden nő nagyszerűen szeretne kinézni és kitűnni öltözködési stílusával, legyen szó ruházatáról, cipőjéről vagy díszeiről.

Különböző típusú gyémánt medál készletek:

Itt van egy lista a 15 legújabb gyémánt medálmintáról nőknek és férfiaknak. Ön választhatja.

1. Valódi szív alakú egyetlen gyémánt medál:

Valódi szív alakú egyetlen gyémánt medál

Az igazi gyémántok mind a férfiak, mind a nők szíve, a férfiak egy igazi gyémánt áráért, a nők pedig az igazi gyémánt szépségéért. És ha nagy, egy darabból álló szív alakú gyémántot vesz fel, akkor készen áll arra, hogy több más szívet is megnyerjen.

Egy valódi szív alakú gyémánt, tiszta aranyból, minden alkalomra szemet szab. Kétségtelen, hogy egy valódi gyémántot viselő nőt az egyik legboldogabb nőnek tartanak, mert igazi gyémántja van, és szeretője, aki megkapja az igazi gyémántot.

2. Egyszerű amerikai gyémánt medál készlet lányoknak:

Egyszerű amerikai gyémánt medál szett lányoknak

Az amerikai gyémántokat vagy szintetikus gyémántokat alapvetően üvegből vagy műanyagból készítik. Ezek hamis gyémántok, de az amerikai gyémántok ragyogása és csillogása nem kevesebb, mint az igazi gyémánt. Költséget tekintve az amerikai gyémántok minőségük függvényében nagyon olcsók. És néha még közel is a valódi árához.

Az amerikai gyémántok megjelenése az ékszereknek szebbnek bizonyult, mint más gyémánt ékszerek. Az amerikai gyémánt szegecses medál szett lenyűgözőnek tűnik, ha viselik. Az egész arany medált gyémántok borítják, amelyek sok tekintetet vonzanak.

3. Egyedi gyémánt rajzfilm medál:

Egyedi gyémánt rajzfilm medál

Az egyedi gyémánt ékszerek olyan dolgok, amelyek nem gyakoriak. Egyedi ékszerek az ügyfél választása szerint készülnek. Itt egy rajzfilm gyémánt medál az egyik példa. A tweety gyönyörű medálja teljesen apró, apró gyémántokkal van kirakva. Csak egy csipetnyi szerető rendelhet ilyen medált. De láthatja, hogy a gyémántok őrületében lévő emberek megrendelik a különböző mintájú medálokat, amelyek teljesen szegecsesek.

4. Teardrop Diamond Pendant:

Teardrop gyémánt medál

A fehér könnycsepp gyémánt fehér aranyból van kitűzve, így gyönyörű medál. A gyémántokat finomra lehet vágni, és olyan szép formát kapunk, mint ez a könnycsepp. A könnycsepp -függő nagyon aranyosnak tűnik egy fehérarany láncon lógva. A fehér arany ezüst csillogása miatt különállóan lóg, és ragyog a határán.

5. Diamond Square medál egyetlen kővel:

Diamond Square medál egyetlen kővel

A drágakövek az emberek napfényéhez kapcsolódnak. Sokan szeretnek drágakövekből készült ékszereket viselni. A citrin szintén a napsütés egyik drágaköve, és az egyik legjobbnak tartják. A medál citrin gyémánttal, arany gyűrűkkel burkolva, kis fehér gyémántokkal berakva, a medál gazdag kialakítása.

6. Diamond Ruby medál nőknek:

Diamond Ruby medál nőnek

A rubin gyémántról beszélve a világ gazdagságára gondol. A hírességek és a társadalom gazdag emberei szeretik a rubin ékszereket, és rajongnak érte. Ha egy rubin nyaklánc gyémántot vagy ékszert ajándékoz egy nőnek, örökké a szívéhez tartja.

A fehér gyémántokkal borított rubin medál lélegzetelállító ragyogást kölcsönöz a medálnak. A rubin gyémántok különböző formákban és méretekben is kaphatók. Egy rubin gyémánt a hölgy nyakláncán biztosan különlegesnek és értékesnek fogja érezni magát.

7. Finoman vágott fehér gyémánt medál:

Finoman vágott fehér gyémánt medál

Ha félretesszük a drágaköveket és drágaköveket, és amikor megjelenik a fehér gyémántok neve, nem tudunk ellenállni annak, hogy egyszer megcsillantjuk. A fehér gyémánt csillogása és csillogása szív alakban megnyeri bármely nő szívét. A fehéraranyból készült medál, amely szív alakú fehér gyémántot tartalmaz, csak fantasztikusan néz ki.

8. Szív alakú fekete gyémánt medál:

Szív alakú fekete gyémánt medál

A fekete gyémánt bizonyára dicséretes sötét színű, de szépsége kétségkívül hihetetlen. Egy fekete gyémánt medál ajándéka egyetlen szerelmednek félelmetesnek fogja érezni magát. Viselheti a fekete gyémánt medált fekete ujjatlan ruháján egy gyönyörű szép randin veled.

9. Szív alakú fekete zafír gyémánt tanzanit medál:

Szív alakú fekete zafír gyémánt tanzanit medál

A szív alakú sötétkék zafír gyémánt hihetetlenül néz ki fényes fehér gyémántokkal körülvéve. A nők szívesen viselnének ilyen medált egy különleges napon szerelmével, gyönyörű széles nyakú ruhába öltözve, amely megmutatja a medál szépségét.

10. Négy kerek zafír gyémánt medál férfiaknak:

Négy kerek zafír gyémánt medál férfiaknak

Négy zafírgyémánt fehéres gyémánttal körülvéve négyzet alakú medált készít, amely egy józan kinézetű medál. A zafír gyémánt kék árnyalatai elvarázsolják a tekintetet. A gyémánt fénye mélységérzetet érez. A zafír gyémánt ékszereket a férfiak is szeretik.

11. Kerek gyémánt keretes medál:

Kerek gyémánt keretes medál

A tökéletes kerek alakú fehér gyémánt imádnivalónak tűnik fehér hideg kereten, és fehérarany láncon keresztül helyezve. A nyakán csillogó egyetlen gyémánt gyönyörűen néz ki. Egyetlen fehér gyémánt kinézete még a hétköznapi életben is imádnivaló.

12. Sky Blue Topaz és Diamond Pendant:

Sky Blue Topaz és Diamond Pendant

Az égszínkék topáz gyémánt medál látványos és szép. A topáz gyémántra tervezett kivitel nagyon finom és nőies megjelenést kölcsönöz. A széles nyakú ruhán lévő topáz medálmunka még napfényben is csodálatosnak tűnik.

13. Opál gyémánt medál lánccal:

Opál gyémánt medál lánccal

Az Opál -gyémánt homályos megjelenésű, de az Opál -gyémántból készült medált sok Opal -rajongó csodálja. Az értékes opál különböző színekben kapható, például tiszta, fehér, szürke, piros, narancs, sárga, zöld, kék, bíbor, rózsa, rózsaszín, pala, olíva, barna és fekete. A fekete opál nagyon ritka.

14. Lila gyémánt medál:

Lila gyémánt medál

A lila gyémánt egy nagyon gyakori színes gyémánt, de a lila gyémántból készült ékszerek biztosan elbűvölőek. A lila gyémánt megjelenése a medálban fantasztikus, és sok nő és férfi is úgy néz ki.

15. Világoszöld gyémánt medál:

Világoszöld gyémánt medál

A világoszöld gyémánt aranyosnak tűnik, és arany gyémánttal díszítve. A zöld gyémánt fénye csodálatos.

A gyémántok régóta a világ szívében vannak. A gyémántok lenyűgözték a nőket és a férfiakat szépségében és állapotában. A patakokból és folyókból összegyűjtött gyémántok manapság nagyon ritkák, de ezek az értékek a gyémántok létrehozásának kezdetétől fogva értékesek voltak. Korábban úgy gondolták, hogy a gyémántokat csak a gazdag emberek számára készítik, most más a helyzet. Minden gyémánt szerelmes viselhet gyémánt ékszereket az általa választott módon.