Brahma Kumaris meditationsteknikker

Meditation er en kunst, der beroliger dit sind og renser din sjæl. Hvis det praktiseres dagligt flittigt, vil det hjælpe dig med at opnå større højder i dit liv. Du vil finde dig selv et bedre menneske. En, der er mere bekendt med sin egen sjæl såvel som hos menneskerne omkring dem. Brahma Kumaris -meditation er en bestemt slags meditation baseret på hinduistisk lære og skrifter. Selvom dens oprindelse er hinduer, har den et mere globalt mål. I dag ses den ikke som en religiøs bevægelse, men som en åndelig bevægelse.

Brahma Kumaris Meditationsteknikker:

Prajapita Brahma Kumaris Ishwariya Vishwa Vidyalaya, der er kendt som Brahma Kumaris er kort, er et universitet i Mount Abu, Rajasthan. Det er et universitet beregnet til åndelige og filosofiske studier. Dens karakteristika ligner dem fra det store Nalanda -universitet i oldtiden. Det indskriver studerende fra hele verden og understreger ved at lære dem vigtigheden af ​​Guds forældreskab og menneskets broderskab.

Brahma Kumaris meditation

Denne Vishwa Vidyalaya har nu etableret to andre centre, nemlig Raj Yoga Education and Research Foundation og Brahma Kumaris Academy for a Better World. Begge disse centre som det originale universitet har til formål at gøre verden til et bedre sted ved at sprede fredens og broderskabets evangelier vidt og bredt.

Formålet med instituttet er at gøre verden til et bedre sted at leve i ved at lære mennesker vigtigheden af ​​dyder som ærlighed, oprigtighed, velvilje og høj borgerlig sans. De træner deres elever i kunsten at Rajyoga -meditation, som hjælper dem med at opnå et stærkere sted i både den åndelige og moralske verden. Meditation hjælper med at rydde ens sind såvel som perspektiv, og Brahma Kumaris bruger dette aspekt af meditation til at træne deres disciple, så de forlader verdslige fejl som spænding, bias, fordomme, hykleri, jalousi, had, grådighed, ego og andre sådanne negative tendenser.

Brahma Kumaris hjælper dig med at genkende verden for, hvad den virkelig er. De hjælper dig også med at kende dig selv og din rolle i denne verden bedre. Når de har hjulpet dig med at identificere dit mål, hjælper de med at træne dig til at gøre det muligt for dig at nå det mål. Brahma Kumaris fokuserer på alt det gode i livet. De hjælper dig med at se det bedste i mennesker og også det bedste i verden. Deres uendelige entusiasme for at sprede livets sandhed er det, der har gjort dem så gennemførte i dag.

meditation af brahmakumaris

Man kan sige, at deres syn og principper er for optimistiske til nutidens verden, hvor alle mennesker har hærdet deres hjerter til den barske virkelighed. Men sandheden er, at i den skiftende dynamik i nutidens verden er det principperne for Brahma Kumaris og andre lignende institutioner, der har hjulpet os med at bevare noget af vores menneskelighed. Mennesker i dag forsvarer deres menneskelige natur ved at forkynde, at verden tvinger dem til at gøre, hvad de gør. Brahma Kumaris hjælper dig dog med at indse, at det ikke er verden, men dig selv, der tiltrækker sådanne farlige situationer.

Brahma Kumaris er en international institution og tilbyder et væld af forskellige uddannelsesprogrammer, kurser og læringsressourcer for at hjælpe eleverne med at forstå deres medfødte selv bedre. De forstærker disse elever med udstyr til at møde livet og dets problemer hovedet på og med et roligt sind. De hjælper med at genoplive ånden af ​​håb, optimisme og vigtigst af alt menneskelighed i dit hjerte.

Brahmakumari drives af kvinder og legemliggør alle sine værdier med en ånd af dedikation, hengivenhed, afkald og ofre for samfundets velfærd som helhed. Det tilbyder uddannelse, tilflugt og fred til alle, der nærmer sig dets dørtrin uanset race, kaste, tro og uden at opkræve gebyrer.