Guide til Deepak Chopra -meditation

Deepak Chopra har skrevet mere end 70 bøger, hvoraf 21 har været New York Times bestsellere. Han er grundlæggeren af ​​Chopra Center for Well being og havde for nylig bundet sig til Oprah Winfrey for en 21 dages meditationsoplevelse. Dette var et online -program, der havde involveret millioner af mennesker fra hele nationerne til at samles og have en oplevelse af fred og afslapning. Først og fremmest skal folk fjerne de barrierer, som de muligvis tror kan hindre dem i at meditere. Deepak Chopra fastlægger 7 myter om meditation, som du skal overvinde, før du begynder at meditere.

Her den fulde vejledning i Deepak Chopra -meditation.

1. Meditation er vanskelig:

deepak-chopra-meditation

Den første hindring er den opfattelse, som folk har om meditation. De føler, at det er svært, og det er kun beregnet til helgener og åndelige mennesker. Når du har en ordentlig guide, ville du indse, at meditation er sjovt. I første omgang skal du bare fokusere på et objekt eller charme et mantra eller bare trække vejret dybt. Meditation virker svært, fordi vi skal koncentrere os, og nogle gange ved vi ikke, om det vi laver er rigtigt på forkert.

2. Du skal have et roligt sind for korrekt meditation:

Folk bliver ofte frustrerede, når de ikke kan bevare deres koncentration under meditation. De begynder at få tanker, der får dem til at blive afledt, men det er helt fint. Du er bundet til at få tanker, og du bør ikke skubbe dem væk, men langsomt komme tilbage til objektet, mantraet eller dit åndedræt, alt efter hvad du stresser med til meditationen.

3. Det tager mange års praksis at få fordel af meditation:

Folk tror, ​​at meditation ville være en langsom proces, og det gør det tidskrævende. De tror, ​​at resultaterne ville være ret sent, og derfor prøver de ikke engang! Sandheden er, at du kan mærke forskel fra den første dag eller inden for de første dage af meditation. Du begynder at føle dig mindre stresset, mindre ængstelig, og der ville være en forbedring i din koncentration.

4. Meditation er eskapisme:

Mange mennesker hengiver sig til meditation og tror, ​​at de kan flygte fra deres personlige problemer et stykke tid, men sandheden er, at meditation går ud over de stadigt skiftende ydre omstændigheder i livet. Det er et øjeblik, hvor du får tanker om minder om fortiden og frygt for fremtiden, og det er, når du bliver mere opmærksom på dig selv. Du forløser dit dybeste jeg gennem disse tanker, og det hjælper med at få dit liv organiseret.

5. Ikke have nok tid til meditation:

De travleste ledere og indehavere går ikke glip af deres meditationer, men nogle af os føler stadig, at vi ikke kan tage tid til meditation. Selv et par minutters meditation er bedre end slet ikke at meditere. Når vi mediterer, slår vores hjerte langsommere, vores sind er bevidst, vores blodtryk falder færdigt, og kroppen reducerer stress, hvilket får os til at indse, at vi i de andre gange udsættes for en følelse af, at vi altid er løbet tør for tid.

6. Meditation kræver religiøse overbevisninger:

Meditation kræver ikke, at du tror på en bestemt religion. Det er hinsides de religiøse konflikter, og selv ateister praktiserer meditation. Det er kun at have en stille tid med dig selv at opdage det indre dig og få dig til at forstå livet i et bedre og større aspekt. Mange mennesker mediterer også for bedre trivsel og for at udmærke sig, hvad de gør i deres daglige liv.

7. Forventning til transcendent oplevelse:

Folk er kede af det, når de ikke får ekstraordinære resultater fra meditation som syner, englekor, visualisering af farver osv. Vi har en lyksalighed og stilhed, men det er ikke hovedmotivet for meditation. Den vigtige del er, hvordan dit daglige liv ændres ved hjælp af meditation. Du har en tendens til at indse, at du bliver kreativ, medfølende, centreret og kærlig.