Sådan gør du meditation korrekt – 9 trin

Hvad er meditation:

Meditation er en af ​​de bedste former for øvelser, der åbner dit sind og hjælper dig med at koncentrere dig bedre. Ikke nok med det, det vil slappe af dine sanser, lavere angst og blodtryk. Din blodcirkulation vil blive forbedret, og hvis du har et hjerteproblem, kan du forvente at få en fordel ved dette. Denne praksis har været en del af den indiske kultur i flere årtier og har givet landet et helt nyt image og en dimension. Der er flere former for praksis, man kan gøre for at forbedre dine mentale færdigheder. De fleste mennesker kan lide at deltage i klasser, der underviser i meditation, mens nogle gerne vil lære derhjemme ved hjælp af en dvd. Men du skal ikke tage den besvær. Følg bare trinene i denne artikel, og du vil snart være klar til at meditere.

Sådan gør du meditation for begyndere

Mange mennesker har fundet mange anvendelser til at bruge meditation på daglig basis, ikke kun medicinsk, men også til at lindre mental stress. Der er mange slags meditation at vælge imellem, og selvom ikke mange mennesker ved dette, er der primært to slags meditation, der spænder fra normal ikke -anstrengende meditation og udførlig meditation for mennesker, der har styr på processen og ved, hvad de skal gøre med en ekspert niveau.

Meditation og yoga går hånd i hånd, da begge først og fremmest handler om roen i sindet. Det er altid bedre at holde dig informeret hele tiden, hvilket gør det meget nødvendigt for dig at undersøge lidt på forhånd, så når du mediterer, ved du præcis, hvad du laver. Hvis du leder efter professionel hjælp, er der en række mennesker, der er ganske velbevandrede i meditationens kunst, som du kan bede om hjælp fra ganske effektivt uden ekstra rygudkast.

Sådan gør du meditation for begyndere:

Her er de bedste måder og tips til, hvordan du laver meditation sammen med sundhedsmæssige fordele.

1.Fikser en særlig tidsslot til dig selv:

Meditation handler om at slappe af og slippe al stress og spænding fra din krop. Denne praksis er for unik og risikabel at gøre midt på dagen eller natten. Du skal dog praktisere meditation helt når det passer dig. Derfor er det første, du skal gøre for at meditere, at fastsætte et bestemt tidsrum for dig selv. Sørg for at følge dette på et dagligt mønster. Meditation regelmæssigt på samme tid vil give dig flere positive effekter.

Sådan gør du meditation for begyndere

2. Vælg et roligt sted:

Når du bliver spurgt, hvordan du laver meditation, skal du lede efter et roligt og roligt sted. Da denne øvelse handler om at frakoble dig selv og slappe af dine sanser, kan du ikke gøre dette et sted, der er fuld af støj og kaos. Du skal gå et sted, hvor der er fred, ro og sindsro. Hvis du tilfældigvis bliver oppe i bakkerne, har du held og lykke. De maleriske steder, eksotiske udsigter og rolige atmosfære hjælper dig med at meditere bedre.

For dem af jer, der bor i byen, kan du prøve at øve meditation i dit eget værelse tidligt om morgenen. At vælge det rigtige sted at sidde og hvile din krop for at starte med din meditation er en meget vigtig og integreret del af processen, fordi jo mere rolig du kan bevare dit sind under denne proces, jo mere vil effekterne hurtigt komme og meget effektiv. Du skal altid passe på at holde dig væk fra overfyldte områder med måske for meget trafik eller mennesker, da dette kan rode med din koncentration. For de bedste resultater skal du gå til et roligt sted som en park, hvor du let kan forbinde dig med naturen og nyde en perfekt udførlig meditationssession.

3. Sid behageligt:

At sidde behageligt er det tredje trin, du skal tage for at meditere. Hold dine ben krydsede og læg hænderne på dit skød. Hold ryggen lige og øjnene lukkede. Gennem hele meditationsprocessen bør dine øjne ikke åbne, eller ryggen må ikke knække. Padmasana, som også er kendt som lotusposen, er den første og grundlæggende position, du skal placere dig i. Bliv stille og træk vejret dybt.

Dette er det andet trin for at opnå de bedst mulige meditationseffekter. Som du allerede ved, er der flere måder, du kan positionere dig selv på for at nyde en periode med meditation, hvoraf nogle er ganske udførlige, og nogle er meget lette. Det er op til dig at vælge den stilling, der er mest behagelig for dig og lave lidt research om dette emne på forhånd, så du kan afprøve alle måder at sidde på, før du træffer en egen beslutning. Det er også en sjov måde at optage din tid på og giver dig mulighed for at lære mere om meditation og dens vidunderlige effekter, og når du bliver spurgt, hvordan mediterer jeg, ved du, hvad du skal sige.

4. Hold din mave tom:

Du kan ikke meditere med fuld mave, ellers falder du i søvn. Det er dog meget vigtigt for dig at huske, at du ikke bør meditere, når du er meget sulten. Du vil have meget svært ved at meditere, og hele processen vil være spild. Dette er en af ​​grundene til, at mange af yogalærerne og instruktørerne fortæller os at holde maven tom to timer før vores trænings- eller meditationssession. Meditation udføres normalt om morgenen ved solopgang, fordi det er på dette tidspunkt, at din krop er den mest aktive.

Meditation involverer mange åndedrætsøvelser, som kræver, at du holder maven tom for de bedste resultater. fordi vejrtrækning til tider kan være hurtig og hurtig, har det en tendens til at tilføje en skrøbelig følelse, hvis du har spist, hvilket reducerer virkningerne af meditation, så hold din mave tom og spis et solidt måltid, når din meditation er slut. Det er tilladt at have en snack før sessionen, fordi du ikke ønsker at føle dig hungrig i løbet af hele din meditationssession, hvilket gør det til meget vigtige trin at lave meditation.

5. Gør noget opvarmning:

Enhver form for fysisk træning kræver, at du laver lidt opvarmning. Og ved at varme op, mener vi at lave nogle strækninger. Prøv at lave Namaste -stillingen, bådposen og barnets pose i et par minutter, før du virkelig kan komme i gang med arbejdet. Dette får din krop til at føle sig let og afslappet. Du vil også bemærke, at meditation i en længere periode ikke længere skal være et problem.

6. Tag nogle dybe indåndinger:

Mens du prøver at øve meditation, er det vigtigt for dig at trække vejret på den rigtige måde. Dette står som en af ​​de vigtigste teknikker til god meditation. At trække vejret dybt ind og ud vil hjælpe dig med at forblive i en fredelig og meditativ tilstand i længere tid. Du vil også forbedre forholdene i dine lunger, når du lærer at trække vejret på en bedre måde. Husk altid at fokusere på din vejrtrækning. Du bør have en grundlæggende idé om din præstation.

7. Glem ikke at smile:

Hele din meditationsprocedure vil være ubrugelig, hvis du glemmer at smile. Et blidt smil vil forbedre en fredelig situation og forbedre din meditation på fantastiske måder. Du vil også føle dig bedre, når du mediterer. Smil har altid haft en positiv effekt på dem, der mediterer dagligt.

8. Koncentrat:

Mens du mediterer, skal du huske at koncentrere dig. Fokuser på et enkelt punkt i løbet af sessionen. Undgå enhver distraktion eller forhindring. For at holde meditationen stabil og effektiv kan du synge et enkelt ord eller måske et mantra. Du kan også holde en rosenkrans, tælle perlerne og sige en bøn. Da fokus på sindet kan være en meget udfordrende opgave, kan en nybegynder muligvis kun meditere i et par minutter. Meditation i en længere periode kommer kun med øvelse. For at være forsigtig, læg mærke til hver gang dit sind undrer sig. Fokuser dig selv omgående og fokuser igen. Gennem denne proces vil dit koncentrationsniveau helt sikkert blive bedre.

Observationens magt:

For at meditere som en professionel skal du være en ivrig observatør. Hver gang du føler, at dit sind driver væk et andet sted, skal du være forsigtig og observere denne situation omhyggeligt. Gennem mindfulness og observation vil du være i stand til at bedømme oplevelser og også forstå din præstation. Med denne praksis vil din indre balance udvikle sig, og du vil være i stand til at meditere på den virkelige måde. Du bør også lære at være meget stille under hele proceduren.

9. Åbn dine øjne:

Når du er færdig med at meditere, skal du ikke bare stå sådan op. Åbn dine øjne forsigtigt og gradvist, og prøv at mærke skønheden i verden omkring dig. Vær en observatør, og du vil være opmærksom på dine omgivelser. Sid der og grubler i et par minutter, og så kan du langsomt rejse dig og afslutte denne session. Det er en fantastisk måde at starte din dag på og giver dit sind og krop den nødvendige afslapning, for at den kan løse alle problemer, der måtte opstå i løbet af dagen. En af de bedste ting ved meditation er, at det giver dig et klart aspekt af livet, så du kan være mere opmærksom på dine omgivelser og give dig mulighed for at være meget lettere at håndtere ethvert problem dagligt uden at blive overvældet af en lastbil med stress ligesom før gør det til den bedste måde at lave meditation.

Denne artikel taler om fordelene ved at meditere på daglig basis sammen med alle de trin, du skal tage for at nyde en vellykket meditation.