Tredje øjes meditationsteknikker

Det tredje er også kendt som det indre øje. Det er en persons evne til at fornemme energier, der findes omkring dem. Ifølge den hinduistiske mytologi havde Lord Shiva det tredje øje. Med korrekt meditation og gode teknikker kan man åbne deres tredje øje, som i sidste ende vil påvirke deres pinealkirtel. En grundlæggende forståelse er blevet delt nedenfor.

1. Vælg et miljø:

tredje øjes meditation

Vælg et sted, der er stille; et sted, hvor du kan sidde og slappe af dig selv i tredive minutter. Det behøver ikke altid at være helt stille. Det er dog bedst at gå et sted, der er frit for støj eller kaos. Det er umuligt at praktisere meditation på overfyldte steder.

2. Bevar din kropsholdning:

Sid på jorden og kryds dine ben. Hold ryggen lige og læg dine hænder på knæene. Du kan også sidde på en stol, hvis det er for svært at sidde på jorden. Støt din overkrop ved hjælp af dine mavemuskler. Hold også skuldrene nede.

3. Slap af med din krop og dit sind:

Den måske vigtigste og vigtigste måde at åbne din krop og sind på er at slappe af din krop og dit sind. Spænd ikke dine muskler eller hold din krop for stram eller fast. Løsn op og rul hovedet fra side til side. Fokuser helt på den fysiske verden og mærk fornemmelsen af ​​alt omkring dig; selv verden nedenunder.

4. Gør det til en vane:

Gør det til en vane at meditere hver dag. Hvis du træner dig selv i fire til fem minutter hver dag, vil du være parat til at overvinde forskellige udfordringer i livet og også koncentrere dig bedre, mens du praktiserer den tredje øjes meditation.

5. Vær opmærksom på dine drømme:

Mange mennesker i dag er i stand til ofte at forudsige fremtiden gennem deres drømme. Men før de gør det, skal de holde styr på, hvad de virkelig ser. De skal starte en drømmedagbog og opbevare den i nærheden af ​​deres senge, så de kan skrive det ned efter at have vågnet. De bør også observere, om nogen af ​​drømmene er gået i opfyldelse.

6. Lyt til dine instinkter:

Har du nogensinde haft en fornemmelse af en person eller en begivenhed, som du ikke kunne forklare? Har du nogensinde haft en fornemmelse af, at der kan ske noget i en del af verden? Hvis du er bekendt med disse følelser, så har du affundet dig med dine instinkter. Derfor er det bedst at observere disse følelser, skrive dem ned og læse dem for at forstå forbindelserne.

7. Vær en observatør:

Prøv at gå til en restaurant eller cafe og observere de andre mennesker, der er til stede der. Lyt til deres samtaler uden at være uhøflig. Prøv at overveje, hvordan disse mennesker kender hinanden, og hvad konteksten for deres samtale er. Prøv at forestille dig, hvad de muligvis tænker, selvom de ikke taler.

8. Tips:

For at forstå begrebet det tredje øje er det vigtigt for dig at have grundlæggende viden om hinduisme og buddhisme. Du skal også forstå, at inderst inde i dig er, hvor hele universet eksisterer. Selvom du er fanget af flere aktiviteter, skal du bruge et par minutter til meditation. Dette vil gøre dig opmærksom.

9. Tegn på tredje øje:

Du ved, at dit tredje øje er vågnet, når du begynder at se ting i blå eller lilla farver. Du kan også se intense hvide prikker eller sort himmel fyldt med masser af stjerner. Selvom det virker ret udfordrende, hjælper daglig praksis dig snart med at nå dertil.

Tredje øjes meditation for begyndere:

Denne tredje øjenmeditation er en ligetil metode til at centrere psyken, øge fiksering og forbedre mental klarhed. Chakraerne er kritiske fokus på vitalitet, der dukker op overalt i din krop. I mange år har det at holde chakraerne i orden været forbundet med at holde mental og fysisk velstand. Gennem chakrameditation kan du forbedre balancen i dine nøglechakraer og bringe dit velbefindende og din mentale adfærd i en mere fredfyldt tilstand. Sid i en behagelig position, enten ben over ben på gulvet eller i et sæde. Sid højt op med ryggen lige, skuldrene løse og brystet åbent. Læg hænderne på knæene med håndfladerne.

Tredje øjes meditationsteknikker og hvordan man gør tredje øje meditation – trin forklar klogt

For tips om at ende mere bevidst om dine generelle omgivelser og øge den indre ro, læs videre!

1. Find dit tredje øje -chakra:

Chakraer er vitalitetsfokus i din krop. Grundlæggende er de vitalitetshjul, der justeres langs din ryg. Der er syv chakraer, og hver kan sammenlignes med et alternativt stykke af din fysiske, mentale og anden verdslige velstand. Dit tredje øje chakra er det sjette chakra.

Det tredje øje chakra er placeret i spidsen for dit sind, mellem dine to øjne. Det er passende over stilladen i din næse.

Når du reflekterer, skal du prøve at koncentrere din hjerne om dette chakra. Det fører tilsyn med at hjælpe dig med at se verden endnu mere åbenlyst.

2. Vælg det korrekte miljø:

Meditation er en af ​​de bedste enheder til at hjælpe dig med at åbne dit tredje øje. Ved at formidle mere opmærksomhed til din bevidsthed, vil du have kapaciteten til bedre at få adgang til den psykologiske klarhed, der er relateret til det tredje øje. Det centrale formål med meditation er at fremskynde psyken til at hvile en idé eller et spørgsmål. Det er vigtigt at vælge omgivelser, hvor du har det godt, når du begynder at meditere.

3. Konfigurer din holdning:

Sind-krop-foreningen er kritisk i meditation. Jo mere behagelig du er fysisk, jo mindre krævende vil det være at centrere omkring dit meditationsobjekt eller din tanke. Den bedste meditation holdning siges at være en række forskellige sidder med foldede ben på jorden.

4. Vælg et meditationsobjekt:

Et meditationsobjekt kan være en idé eller et fysisk spørgsmål. Formålet med at vælge en er at gøre det mindre krævende for dit sind at centrere. Dette vil beskytte din tankegang mod bugtning og vil gøre din mægling mere effektiv. Lyser er et berømt meditationsobjekt. Den skinnende ild er alt andet end svær at tage et kig på og er trøstende for enkeltpersoner.

5. Vælg et mantra:

Et mantra er et ord eller udtryk, som du vil genoprette midt i din refleksion. Du kan angive mantraet inde eller, så alle kan høre – det er en individuel tilbøjelighed. Dit mantra burde være tæt på hjemmet og vigtigt for dig. Dit mantra burde være noget, du skal koordinere ind i din hjerne eller din mindfulness. For eksempel kan du gentage “jeg vælger lyksalighed”. Dette vil hjælpe med at styrke dig og vil koncentrere dig om at føle lyksalighed i løbet af dagen.

6. Lav det til et skema:

Meditation er en træning. Det indebærer, at den første gennemgang ikke vil være en stor præstation. Din hjerne kan vandre, eller du kan endda nikke af sted. At finde ud af, hvordan man effektivt reflekterer, er en procedure, og det tager tid. Gør meditation til et stykke af dit konsekvente liv. Start med små forstørrelser, muligvis fem minutter eller endda kun to. Inden længe vil du føle dig mere godt med proceduren og have kapacitet til at dedikere flere muligheder for meditation hver dag.

Fordele ved at vække det tredje øje:

Der er mange fordele ved at vække det tredje øje. Nedenfor er vist nogle af fordelene.

 • Dit instinkt udvider sig (følelse af fremtid)
 • Det gør dig mere opmærksom og opmærksom
 • Udvidet Astral rejse
 • Psykiske bevægelser
 • Det udvider frygtløshed og selvtillid
 • Det forbedrer dine andre verdslige egenskaber
 • Det hjælper med at forstå universet
 • Det hjælper med at finde dine svar fra miljøet
 • Det forbedrer din dechifreringsevne
 • Det mindsker nervøsitet, pine og frygt
 • Det tager dig forbi efterforskning, tænkning og forsvar.
 • Det opmuntrer dig til at tage bedre valg
 • Det fungerer som en vejledning i din livsstil
 • Det udvider dine evner og evner

Hvis chancen for, at du ikke er let til den anden verdens udvikling og bliver ved med at gå fremad, vil dit tredje øje i sidste ende åbne sig alene. Et åbent tredje øje er afgørende for din dybe fremgang ved at give dig mulighed for at afvikle yderligere indstillet på dig selv og universet. Med evnen til at se de mere dybtgående lag af denne virkelighed, vil du have en betydeligt mere fordybende og tilfredsstillende baggrund som person.