10 mest dragende Raksha Bandhan Mehndi -designs 2021!

Rakhi Mehndi designs

En festival, der fejrer det bånd, der deles mellem en bror og søster, hvilket betyder omsorg og beskyttelse mellem dem, er Raksha Bandhans festival. Fejret på fuldmåne i den femte måned i det hinduistiske år (Shravan), en meget lovende måned, hvor kvinden også anvender mehndi -designs til Raksha Bandhan, fejres festivalen bredt i hele Indien. Søsteren binder en rød og guldtråd, der er kendt som Rakhi omkring brorens håndled, og fletter ham i et bånd, hvor han lover at beskytte hende i enhver situation. Forholdet kan deles mellem enhver duo, men hovedsageligt er det bror-søster duoen.

Gennem året har folk begyndt at tilføje deres egen bid til denne festival ved at inkludere Rakhi -specialvarer. Selvom dette ikke kun er begrænset til varer, er mehndi-designs til Raksha Bandhan også blevet en meget elsket tilføjelse til festivalen. Nogle fagfolk er begyndt at designe specielle mehndi -designs og mønstre til festivalen. Lad os tjekke nogle af de mest specielle mehndi -designs til Rakhi -festivalen.

1. Bedste Mehndi -design til Raksha Bandhan:

mehndi designs til Raksha Bandhan

Dette særlige mehndi -design er en af ​​de mest passende repræsentationer af fejringen af ​​Raksha Bandhan. Mens de fire sider af håndfladen har et almindeligt henna -design, kan vi i midten se en skildring af festivalen. På den ene side kan vi se søsteren sidde med en tallerken fuld af ting, der ligner en ‘PoojakiThali’ og binde en tråd på sin brors håndled, på den anden håndflade kan vi se broren strække hånden og en gaveæske ved sin side.

 • Egnet kropsdel: Velegnet til Palms.
 • Perfekt outfit og ornamenter: Ethvert traditionelt indisk outfit parret med traditionelle indiske ornamenter vil se godt ud sammen med dette design.

2. Indviklet Raksha Bandhan Mehndi Design:

Raksha Bandhan Mehndi Designs

Hvis du er en, der kan lide at tilføje et mere kreativt touch til deres henna -designs, så er dette design perfekt til dig. Designet ligner også to Rakhi’er, der holdes side om side. Dette design er smukt, men tager ikke meget tid til påføring, da det bare kræver nogle små indviklede detaljer.

 • Egnet kropsdel: Mere velegnet til både for- og bagsiden af ​​håndfladerne kan også anvendes på skuldrene som et tatoveringsdesign.
 • Perfekt outfit og ornamenter: Dette design vil se godt ud med både vestlige og traditionelle outfits.

3. Simple Flower Mehndi Design til Raksha Bandhan:

Flower Mehndi Design til Raksha Bandhan

Hvis du planlægger at lave noget DIY -arbejde, kan dette mehndi -design være dit allerførste projekt. Dette design er lavet af blomster, paisley og enkle buede linjer og er let og enkelt at anvende til enhver første gang. Designet ligner også en kæmpe Rakhi, der er spredt ud over håndfladen.

 • Egnet kropsdel: Dette design er velegnet til både for- og bagsiden af ​​håndfladen og kan også påføres på ryggen eller armen som en tatovering.
 • Perfekt outfit og ornamenter: Dette design vil se godt ud med enhver form for traditionelt eller indo-vestligt tøj og smykker.

4. Seneste Curve Mehndi Design For Rakhi:

Seneste Curve Mehndi Design For Rakhi

Et design, der ser anderledes ud end alle andres, hvis det er det, du har ledt efter, så kan dette design være et godt valg for dig. En kombination af forskellige stilarter henna -designs, det er et hurtigt og unikt design, der måske ikke tager lang tid at anvende, da det ikke har mange indviklede detaljer.

 • Egnet kropsdel: Velegnet til for- og bagside af håndfladerne.
 • Perfekt outfit og ornamenter: Dette design vil se godt ud med alle slags tøj, da det ikke er et meget traditionelt mehndi -design.

5. Mandala Mehndi Design til Raksha Bandhan:

raksha bandhan mehndi

Det enkleste og lette at anvende mehndi -design er lige foran dig. Et simpelt mandala-lignende cirkeldesign, det kan tilpasses efter din smag med blot nogle prikker og paisleys lige ved hånden. Selvom det er et meget lille og enkelt design, fylder det let din hånd med cirklen i midten.

 • Egnet kropsdel: Velegnet til for- og bagside af håndfladen samt fødder og arme.
 • Perfekt outfit og ornamenter: Dette mehndi -design kan parres med enhver form for traditionelt eller vestligt outfit.

6. Mehndi-design i Gulf-arabisk stil:

Golf-arabisk stil Mehndi-design

Hvis du elsker store prikker, blomster, paisleys i dit mehndi-design, men også vil have det til at se anderledes ud end det generiske blomster-paisley mehndi-design, så kan dette design være en ret god idé for dig. Et mere Mughlai -inspireret design, det er en perfekt kombination af arabisk, indisk og Mughlai mehndi -design.

 • Egnet kropsdel: Dette design er velegnet til for- og bagsiden af ​​håndfladen samt fødderne.
 • Perfekt outfit og ornamenter: Dette design vil se godt ud, når det kombineres med traditionelle eller indo-vestlige tøj og ornamenter.

7. Mehndi -design i armbåndsstil:

mehndi designs til rakhi festival

Dette mehndi-design ligner et indo-arabisk design. Designet dækker ikke helt dine hænder, men der er heller ikke meget, det har savnet. Folk, der leder efter et design, der ikke er for enkelt, men heller ikke for svært, kan vælge dette til enhver lejlighed og ikke kun Raksha Bandhan.

 • Egnet kropsdel: Velegnet til for- og bagside af håndfladen.
 • Perfekt outfit og ornamenter: Dette mehndi -design vil se godt ud, når det er parret med traditionelle outfits.

8. Kreativ blomst Mehndi til Rakhi:

Kreativ blomst Mehndi til Rakhi

Dette design ligner en henak Rakhi på håndfladerne, du kan simpelthen fortælle din bror, at du også lover at beskytte ham, du har også fået Rakhi! Dette design er også kendt som armbåndsdesignet, da du bare kan anvende det på en cirkulær måde over dine arme og hænder.

 • Egnet kropsdel: Velegnet til for- og bagside af håndfladen sammen med arme og skuldre som en tatovering.
 • Perfekt outfit og ornamenter: Dette design, fordi dets struktur kan parres med enhver form for outfit.

9. Enkelt Bagside Mehndi Design:

Enkelt Bagside Mehndi Design

Hvis du vil opgradere dit design lidt fra det cirkulære mandala-lignende design, så er designet en god mulighed for dig. Mere end et henna -design ligner dette design et håndtilbehør, hvilket får det til at se endnu mere attraktivt ud, selv med sin enkelhed.

 • Egnet kropsdel: Dette design er mere ideelt til bagsiden af ​​håndfladen.
 • Perfekt outfit og ornamenter: Da det ligner et virkelig sejt håndtilbehør, kan du parre det med enhver form for outfit og minimale ornamenter.

10. Fuld hånd Raksha Bandhan Mehndi:

Fuld hånd Raksha Bandhan Mehndi

Du er en, der kan lide at gå helt ud, når det kommer til noget, så er dette mehndi -design alt, hvad du ønskede. Et mere indviklet og fyldende henna -design, dette design består af mange berømte mønstre som f.eks. Checks, mandala, paisley osv. Selvom det er fyldt og indviklet, er det ikke for svært at anvende på grund af dets gentagne mønstre.

 • Egnet kropsdel: Velegnet til både for- og bagsiden af ​​håndfladen.
 • Perfekt outfit og ornamenter: Dette outfit er meget velegnet til traditionelle indiske outfits som sarees og salwar dragter.

Tips til Rakhi Mehndi -designs:

 • Anvend mehndi en dag eller to før festivalen, så på festivalens dag vil din mehndi være modnet til en smuk mørk plet.
 • Hvis du ikke er for sikker på anvendelsen af ​​mehndi -designs, skal du tage hjælp af en professionel, der vil imødekomme dine behov og opkræve dig en pris i overensstemmelse hermed.
 • Jo mere varme din håndflade får, jo mørkere bliver pletten, så du kan tage feddene efter at have påført mehndi som varmen sammen med nellike hjælper med at bevare en mørkere plet af din mehndi.

Oversigt:

Mehndi betragtes som ren og from, så anvendelse af mehndi på tærsklen til Raksha Bandhan gør bare øjeblikket renere. Bortset fra at starte begivenheden, får mehndi også dine hænder til at se meget smukke og elegante ud. Mehndi på Raksha Bandhan er et tilbehør, som du kan pynte i de næste par dage uden besvær.

Published
Categorized as Mehndi