110+ legsokoldalúbb arab Mehndi Designs Collection 2021!

Az arab Mehndi Design a tökéletes mehndi design minden alkalomra. A formatervezés olyan sokoldalú, hogy a motívumok helyzetének megváltoztatásával megváltoztathatók. Az arab henna mintákat általában az Öböl -országokból származó nők kiegészítőjeként használják.

Arab Mehndi Designs

Az utóbbi időben ezek a kreatív arab stílusú mehendi minták az indiai nők kedvenceivé váltak. Ezek a formatervezések bármilyen fesztiválon vagy rendezvényen megfelelnek és jól mutatnak. Az arab henna minták nagy népszerűségre tettek szert szerte a világon az elmúlt években, ezért nézzük meg a legújabb arab Mehndi terveket, és ismerjük meg mintáikat.

110+ egyszerű és legújabb arab Mehndi minták:

Ebben a cikkben az alábbiakban felsoroltunk néhány gyönyörű és népszerű arab Mehandi mintát az elmúlt években, képekkel együtt, amelyek tökéletesek bármilyen esküvői és fesztiváli eseményhez bármilyen ruhával. Tehát próbálja díszíteni ezeket az egyszerű arab mehndi mintákat a kezén és a lábán, és nézzen ki különlegesen ebben a 2021 -ben.

1. Elragadó arab Mehndi Design fél kézzel:

Teljes kézzel arab Mehendi Design

Ez a modern mehndi design kecsesen díszített virágmotívumokkal és keresztező vonalakkal. Finom pöttyökkel van összefonva. A kockás mintázat árnyékolása kiemelkedik. A virágos motívumok eleganciát sugároznak kettős árnyékolásban és merész körvonalakban. Minden ujjhegy különböző formájú és finom mintákat tartalmaz. Ez a mehndi kialakítás mindenféle alkalomra alkalmas. A legjobban olyan hagyományos ruhákkal kombinálható, mint a lehengas, hosszú szoknya vagy shararas.

2. Egyszerű hátsó kéz Mehndi Design:

Egyszerű arab Mehndi Designs

Ez a kerek formájú arab mehndi design vintage stílusú. Az alkalomnak megfelelően testreszabható és bővíthető. Finomítható, ha az Ön által választott motívumokat használja a fő design kiegészítéseként. Ez az alapvető kialakítás azonban a keze hátoldalán alkalmi alkalmakkor, például születésnapi partik alkalmával is alkalmazható. Lehetőleg hagyományos ruhával párosítsuk..

3. Hagyományos teljes kézzel Mehendi Design:

Hagyományos arab Mehandi Designs

Ez a dizájn szüreti, és a mandala található a kéz hátsó részén. Az ujjbegyeken található virágmotívumok meglehetősen vonzóak. A csuklón lévő kockás minta egyedi, mivel virágos motívumokkal rendelkezik a közbenső résekben. A kockás mintából kiálló kör alakú kivitel gyönyörű és szimmetrikus. Családi rendezvények és esküvők alkalmával díszíthető. Kombinálható terménytetővel és lehengával vagy szárival.

4. Rózsa arab hátsó design:

Legújabb arab Mehndi Design

Ez a kialakítás rendkívül modern, mégis klasszikus. Nagy rózsa motívumokkal díszített, körvonalai sötét részletekkel. A rózsa motívumok hátterét finom csipke mintázat alkotja, amelyet a mehndi világosabb árnyalata alkot. A fésűs élek és a kockás minta az ujjhegyeken puszta eleganciát áraszt. Minden alkalomra alkalmas, és minden ruhával viselhető.

5. Klasszikus félkezes arab Mehndi minták:

Klasszikus félkezes arab minták

Milyen lenyűgöző ez az egyszerű, mégis elegáns félkezes Mehendi design? A különböző geometriai kockás minták, valamint a gyönyörű virágmotívumok varázsát adják ennek a dizájnnak. A vonalak szimmetrikus elhelyezése a finom mangó- és levélmotívumokkal együtt nem más, mint lenyűgöző. Mindkét kéz szabadon áramlik a különböző minták között, ami egyedülálló. Bármilyen alkalmi alkalomra viselhető, például eljegyzésre és fogadásra. Párosítsd egy hosszú ruhával vagy szoknyával az extra hangulat érdekében!

6. Árnyékos virágos félkezes arab Mehandi Design:

Virágos fél kézzel arab design

Ez a kialakítás neo-hagyományos jellegű. Nagy sziluettes rózsákkal rendelkezik, gyönyörű sodrásokkal és körkörös fürtökkel. A köztes csipkés kockás minta különböző geometriai formákban elegáns megjelenést kölcsönöz a dizájnnak. A bájos virágmotívumok ezek között a merész vonások között tovább varázsolják ezt a dizájnt. Hűvös irodai partikra alkalmas, és formákkal vagy farmerral is párosítható. Adjon hozzá dizájner ékszereket, és készen áll a ragyogásra!!

7. Gyönyörű arab Mehendi Design a lábakhoz:

Gyönyörű arab Mehendi Design lábakhoz

Ebben a kialakításban a virágmintás a lábakon tele van merész mozdulatokkal, mint a levelek és a bonyolult fürtök és örvények. A kockás minta elegáns, a közbülső réseken pontok vannak. A sötét, merész levelek kreatív megjelenést kölcsönöznek a dizájnnak. Alkalmas alkalmi családi szertartásokhoz, például mehndi szertartáshoz stb.

8. Modern kockás arab design:

Modern arab Mehndi Design

Ez a félkezes arab mehndi design egyszerű és látványos. Elkészítése egyszerű, és nagyon kevés időt vesz igénybe. A közepén lévő virágos kúszónövény különböző virágokból áll, vastag körvonalakkal. A két különböző kockás minta a virágmintás mindkét oldalán elegáns, és vastag, sötét vonásokkal készült a hatás fokozása érdekében. Alkalmas irodába és hűvös partikra. Párosítható farmerrel, kurtával vagy könnyű salwar kameez -el.

9. Egyszerű félkezes arab Mehendi Design:

Arab Mehendi Design

Ez a félkezes kialakítás egy példa a mehndi geometriai mintáira. A kreatív kreativitás példája az ujjakon található, ügyes és merész minták nagy mozdulatokkal. A fésűs és ívelt élek kiemelik a design többi részét. A kockás minta egyrészt pöttyökkel a közepén, másrészt a csipkés minta szépen elkészült. Alkalmas hűvös partikra, például irodai összejövetelekre. Párosítható egy indo-western ruhával és fülbevalóként karikákkal, hogy divatos megjelenést hozzon létre.

10. Félkézi páva arab design:

Félkézi páva arab design

Ennek az egyszerű, mégis elegáns kialakításnak a középpontjában egy finom páva található. A páva belsejében található bonyolult részletek és a sötét, merész körvonalak kiemelik a pávát a tenyér közepén. A mellette lévő kockás minta apró szívekkel van berakva, és nagyon aranyosnak tűnik. A dizájn árnyékos részében elképesztő a részletekre való odafigyelés. Minden ujjhegy más kialakítású, és egyedi tapintást kölcsönöz. Mivel a páva a termékenységet és az örömöt szimbolizálja, esküvőkön és gyermekzuhanyok alkalmával díszíthetők. Párosítható egy remek lehengával vagy egy sharara -val.

11. Egyszerű páva arab design:

Egyszerű páva arab design

Ez egy rendkívül egyszerű arab dizájn, páva a lábán. Két páva kialakítású, két végén, finom kockás mintával. A kockás minta közepén lévő pontok gyönyörűen kiemelkednek. A páva körvonalai félkövér mozdulatokkal készültek, míg a töltés világosabb árnyalattal készült a nagyobb kontraszt érdekében. Ez a kialakítás mindenféle alkalomra alkalmas, és összeállítható ruhákkal.

12. Hagyományos arab teljes lábú Mehndi Design:

Arab teljes láb Mehndi Design

Ez a hagyományos arab design teljes lábakon magában foglalja a keresztező vonalak, virágmotívumok, vonások, leveles minták stb. Hagyományos művészeti formáit. A lábon lévő kockás minta, összekapcsolt pontokkal és kagylós élekkel a design legszembetűnőbb tulajdonsága. A virágos mandalák és a mozaik leveles minták a lábakon elbűvölőek, sok bonyolult részlettel. Ez a kialakítás alkalmas a hagyományos mehndi szertartásokra. Könnyű lehenga vagy sharara és etnikai ékszerekhez kell párosítani.

13. Heart Back-Hand arab Mehndi Design:

Hátsó kéz arab Mehendi Design

Ez a hátsó kézben lévő mehndi design rendkívül klassz és modern. Érdemes elájulni az egymással összekapcsolt szívek láncolatától, finom rózsa motívumokkal. A finom virágminták extra varázst kölcsönöznek a dizájnnak, és nagy figyelmet fordítanak a részletekre. Az ujjhegyre nyúló láncok modern megjelenést kölcsönöznek a dizájnnak. Az ujjbegyek minimálisan, de gyönyörűen készülnek. A szívekből ívelt módon kihúzódó pontok láncolata elegáns eleganciát áraszt. Ez egy állkapcsos kialakítás, amely esküvőkre és családi ünnepségekre alkalmas. Párosítani kell etnikai ruhákkal és ékszerekkel.

14. Modern arab láb tervezés:

Modern arab láb design

Ez egy egyszerű, mégis meglehetősen modern arab dizájn a lábak számára. Mintáját úgy tervezték, hogy hasonlítson a láb bokájához, de virágos háttérrel. A virágmotívumok és a belőlük nyúló leveles kúszónövények elegánsak és szépen kidolgozottak. Az egyszerű árnyékolt és pontozott minták az ujjhegyeken varázst kölcsönöznek a dizájnnak. Alkalmi alkalmakra alkalmas, mint például eljegyzések és születésnapi partik. Kombinálható indo-nyugati öltözékekkel, például palazzóval és szoknyával.

15. Egyszerű teljes kézi arab design:

Egyszerű, teljes kézzel készült arab design

A geometriai minták ebben a kialakításban a kezükben örökzöldek. A kockás minta a közepén és a körkörös mintázatok esztétikus megjelenést kölcsönöznek a dizájnnak. A design tele van merész vonásokkal és különböző geometriai mintákkal. Néhány körvonal sötétedik, hogy misztikus és csiszolt megjelenést kapjon. Ez a dizájn díszíthető olyan kedvező fesztiválokon, mint Teej, Diwali, Dussehra stb.

16. Egyszerű félkezes arab design:

Egyszerű félkezes arab design

A vontatott átlós minták „bel” néven az arab tervek exkluzív részét képezik. A szív közepén lévő virág egyszerűséget kölcsönöz a dizájnnak. A bel folyamatos mintázata és a közbeeső virágmotívumok lenyűgözőek. A leveles pótkocsikban használt merész vonások kiemelik a dizájnt. Ez a legmegfelelőbb hűvös partikhoz, például születésnapi vagy irodai partikhoz és gyerekekhez. Mindenféle ruhával párosítható.

17. Egyszerű árnyékolt hátsó virágmintás:

Egyszerű árnyékolt hátsó virágos kivitel

Az arab dizájn varázsa megduplázódik, ha 2 jellegzetes virágos ösvényt tartalmaz. Itt a három szirmú virág sötét, merész körvonalakkal készült, és enyhén árnyékolt. A leveles kúszónövény merész mozdulatokkal, mint levelekkel kiemelkedik ebben a kialakításban. Az ujjbegyeken található kis leveles motívumok rusztikus bájt kölcsönöznek a dizájnnak. Alkalmas alkalmi funkciókhoz, például eljegyzéshez és fogadáshoz. Össze lehet kötni mindenféle ruhával.

18. Árnyékos virágos hátsó arab minták:

Árnyékos virágos hátsó arab minták

Ez a dizájn biztosan ráveszi, hogy mindenki nézze meg !! Érdemes megjegyezni a virágmotívumok merész határait, és a motívumokon belüli bonyolult részletezést is. A merész, játékos ütések megkülönböztetik ezt a dizájnt a többitől. A különböző kialakítású ujjbegyek teljesen ügyesek és elegánsak. Ez a kialakítás mindenféle alkalomra alkalmas. A legjobban hagyományos ruhákkal és egyszerű ékszerekkel párosítható.

19. Szimmetrikus modern arab Mehndi Design:

Szimmetrikus modern arab design

Ez a kialakítás a legjobb választás, ha egyszerű, mégis stílusos megjelenést szeretne. Az egyszerű kockás mintát körülölelő szögletes kialakítás középen meglehetősen magával ragadó. Az ismétlődő virágmintás kifelé nyúlik az ujjbegyek felé a fésűs szélektől, esztétikus megjelenést kölcsönöz a dizájnnak. A kockás minta virágmotívumokkal a csuklón és a virágos kúszónövény minták apró részletekkel puszta eleganciát árasztanak. Ez a kialakítás mindenféle alkalomra alkalmas. Legjobb hosszú szoknyával vagy palazzóval párosítani.

20. Elegáns hátsó kéz arab design:

Elegáns arab Mehndi Design

Nézze meg a gyönyörű geometriai mintákat és virágos ösvényeket a kockás mintákkal együtt a tervezés során. Az alkar V alakú kialakítása rendkívül klassznak tűnik. A kitöltés bonyolult részletekkel és éles szélekkel kifinomultnak és csinosnak tűnik. Ez a kialakítás minden alkalomra alkalmas. A legjobb, ha egy salwar kameez -el vagy egy szárival áll össze.

21. Egyszerű arab Mehendi Design:

Egyszerű arab Mehendi Design

Ez az arab design egyszerűnek tűnhet, de túl aranyos a szavakhoz. Virágmintát mutat a tenyér közepén, leveles pótkocsisávokkal és átlósan kifelé nyúló csipkés mintákkal. A tenyérben lévő rés egyenlőtlen, egyenlő távolságban lévő pontok csoportjaival van kitöltve, és stílusos megjelenést kölcsönöz a formatervezésnek. Alkalmas gyerekeknek és felnőtteknek, akik a nem kényes mintákat részesítik előnyben. Hűvös születésnapi partikra alkalmas, és bármilyen ruhához illeszthető.

22. Csodálatos páva arab Mehndi Design:

Csodálatos arab Mehndi Design

Ez az elbűvölő, teljes kézzel készült arab design gyönyörű pávaféléket és fülbevalókat mutat be. A páva és a fülbevaló bonyolult részletei bájosak. Az ujjhegyekig nyúló pávatollak lenyűgözően kiegészítik ezt a mintát. Minden ujjhegy egyedi kialakítású, és ez az ultramodern mehndi design gyönyörűen kiemelkedik. Ez a kialakítás olyan kedvező fesztiválokra alkalmazható, mint a Dussehra, Teej és esküvők. Lehengákkal vagy ghararákkal párosítható az extra csillogásért !!

23. Egyszerű Eid Back Hand Arabic Design:

Eid hátsó kéz arab design

Ez a kialakítás vallási jelentőségű, és Ramzan varázsát ábrázolja. Az egyes ujjhegyek kialakítása a leveles virágmotívumoktól a kockás mintákig változik, vastag vonásokkal. A központ virágos motívumot tartalmaz, amelyből a Hold mecset karikatúrával. Ez a design Eidet és a hozzá kapcsolódó boldogságot szimbolizálja. Ramzán idején díszíthető, és legjobban olyan hagyományos ruhákkal viselhető, mint a khada dupatta.

24. Virágos hátsó kéz arab design:

Virágos hátsó kéz arab design

A virágmotívumok és a rózsaminták uralják, ez az arab kézfej kivitel rendkívül szemet gyönyörködtető. A bonyolult részletek e minták körül, valamint a kockás minta a csuklón lenyűgözőnek tűnik. A merész vonások és az árnyékolás minden bizonnyal nyáladzásra méltóvá teszik a dizájnt. Alkalmas családi ünnepségekre és esküvőkre. Párhuzamos indo nyugati öltözékekkel, mint a palazzók vagy a shararas.

25. Egyszerű arab Mehndi Design lábakhoz:

Egyszerű arab Mehndi Design lábakhoz

Ez az egyszerű arab mehndi kialakítás a lábak számára meglehetősen elegánsnak tűnik, szimmetrikus virágmotívumokkal és kockás mintákkal. A talp bonyolult részletei elegáns megjelenést kölcsönöznek neki. A kockás mintán belüli egyenlő távolságra lévő pontok szimmetrikusabb megjelenést kölcsönöznek. Az U alakú minták a csizmatérrel a közepén rendkívül ügyesek és jól kidolgozottak. Ez a kialakítás nagyon alkalmas a hagyományos családi szertartásokhoz, például a mehndi szertartáshoz stb. A legjobb, ha hosszú szoknyával vagy lehengával párosítják.

26. Páva arab Henna Design:

Páva arab Henna Design

Egyszerű, mégis csábító kar a tenyér felé nyújtva, gyönyörű arab mehndi dizájn, néhány gyakori motívummal, amelyeket többször használnak, például a virágokat és a pávat, amelyek jól fedik a kezet, de ezek a minták nem bonyolultak.

 • Híres alkalom: Fesztiválra vagy véletlenszerűen is behelyezhető.
 • Karosszéria elhelyezése: Alkalmas a tenyér elülső és hátsó részéhez, valamint a lábakhoz.
 • Párosítsa: Párosítsd ezt bármilyen ruhával, mert inkább úgy néz ki, mint egy tetoválás nyugati ruhákkal és a mehndi hagyományos öltözékkel.

27. Indo-arab Mehndi Design:

Indo-arab Mehndi Design

Egy egyszerű arab mehndi design tökéletes tervezésként használható az arab mehndi designban használt közös motívumok kipróbálására. Ez egy indo-arab mehndi design, amely nagymértékben használja a pontokat és a görbéket.

 • Híres alkalom: Alkalmas bármilyen alkalomra.
 • Karosszéria elhelyezése: Alkalmasabb kézre, elöl és hátul egyaránt.
 • Párosítsa: Párosítsd a szokásos ruháiddal vagy csak egy Kurtival, hogy csillogást adj hozzá.

28. Gyönyörű hátsó arab Mehndi Design:

Hátoldal arab Mehndi Design

A levelek, ívek és pontok a fő motívumok ebben az arab mehndi kialakításban a bal kéz számára. A kialakítás rövid és pontos; így alkalomra is alkalmazható. Ezt a tenyerére is alkalmazhatja.

 • Híres alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

29. Vegyes legjobb arab Mehndi Design:

A legjobb arab Mehndi Design

Ez az arab mehndi design a kézhez a mehndi különböző stílusainak keveréke, az arab henna stílusba kombinálva. Az itt látható stílusok az Indo, a Gulf és néhány Freestyle. A virágok és a vonalak pontossága miatt gyönyörűnek tűnik.

 • Alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

30. Karkötő stílus arab Mehndi Design:

Karkötő stílusú arab Mehndi Design

Ez a mehndi design karkötő stílusú arab mehndi formatervezésként is ismert, és nagyon vonzónak tűnik; ez a tökéletes kialakítás, amelyet a barátok összekapcsolhatnak és megpróbálhatnak egymásra alkalmazni. Nagyon törzsi tetoválású, mégis nagyon etnikai megjelenésű.

 • Híres alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

31. 3 részes arab Mehndi Design:

3 részes arab Mehndi Design

Ez a dizájn több vonalat és nagy motívumokat tartalmaz, kissé szakadék ihlette, kreatívabb az arab mehndi tervek, míg a design egyszerűnek tűnik, de nem könnyű elérni az összes mintát ugyanabban az igazításban, ha megpróbálod az első néhány alkalommal.

 • Alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl és hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-western vagy hagyományos öltözékkel.

32. Teljes hátú kéz arab Mehndi Design:

Teljes hátú kéz arab Mehndi Design

Az arab mehndi dizájn teljes kezekhez nagyobb motívumokkal és bonyolultabb mintákkal rendelkezik, amelyek segítenek kitölteni az üres helyeket a kezekben. A csekkek, levelek és pöttyök ismét töltőanyagként szolgálnak.

 • Alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvény vagy eljegyzési szertartás.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsa a hagyományos öltözékekkel, hogy megfelelő megjelenést kapjon.

33. Teljes elem egyszerű arab Mehndi minták:

Egyszerű arab Mehndi Design

Ha nemrégiben elkezdte tanulni az arab mehndi tervezést, de unatkozik a nagyon egyszerű tervek kipróbálásával, akkor ez a tökéletes dizájn a következő kipróbáláshoz. Annak ellenére, hogy a motívumok egyszerűnek tűnhetnek, a tisztaság elérése nehéz feladat lehet. A design minden általános arab mintából, levélből, görbéből, pontból, vonalból és körből áll.

 • Alkalom: Általában, vagy fesztiválokra és családi rendezvényekre.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd normál ruhákkal vagy hagyományos öltözékekkel.

34. Professzionális arab stílusú Mehndi:

Professzionális arab stílusú Mehndi

Ez a kialakítás mindenképpen professzionálisabb, megfelelő kialakítás. A design hasonló levelekből és virágmintákból áll. Ennek ellenére ez az arab tervező mehndi tele van bonyolult részletekkel, amelyeket nagyon nehéz elérni ugyanazzal a pontossággal valaki számára, aki nem művész.

 • Alkalom: Eljegyzés/esküvő vagy fesztiválok és családi rendezvény.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

35. Arab Mehndi Design Twist -el:

Arab Mehndi Design Twist -el

Egy másik nagyon vonzó design, ez az arab mehndi design modernebb motívumokat tartalmaz, így nagyon kreatív tetoválás. A virágok itt hosszúkás szirmúak, a közönséges kerekek helyett, a csekkek pedig bátrabbak kettős béléssel és töltelékkel.

 • Alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

36. Félkövér virág arab Mehndi Design:

Virág arab Mehndi Design

A virágokat és a páva motívumokat ismételten vastag alakban alkalmazzák ebben a kialakításban, teret hagyva az apró hibáknak. Ha valaki új a mehndiben, akkor ez az arab mehndi tervezési kép a tökéletes referenciaterv, amelyet gyakorolhat és kipróbálhatja, különösen nagyon könnyű és egyszerű.

 • Alkalom: Alkalmi vagy családi funkció.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

37. Teljes kézi öböl-arab Mehndi minták:

Teljes kézzel öböl-arab Mehndi Designs

Ezeknek a motívumoknak a kitöltését egyszerűvé tették, csak vonalakat és leveleket használva, de változatosan. A virágok és a levelek is különbözőek, nagyobb méretűek és vonalak töltik ki a belsejét. Ez a különleges arab mehndi design kézi képekhez megmutatja, hogy az arab henna stílus hogyan változhat a használt és a tenyérre helyezett motívumoktól és mintáktól függően.

 • Alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

38. Tetoválás stílusú Mehndi Design:

Tetoválás stílusú arab Mehndi Design

Nagyon gyors kivitel, amely tetoválásként vagy csak kitöltő motívumként használható, ha üres a lábad vagy a tenyered, és úgy érzed, mintha valami hennát díszítenél. A középen lévő virág kiemeli ezt a dizájnt, amely a nyakra és a karokra is felvihető. Ez egy egyszerű arab henna design a kezekhez és a lábakhoz.

 • Alkalom: Fesztiválok vagy alkalmi.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér vagy az alkar/láb elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd bármilyen ruhával és kiegészítővel.

39. Freestyle Bold Arabic Mehndi Design:

Freestyle Bold arab Mehndi Design

Ezt a kialakítást a tenyerén is használhatja. A merész virágokat másképpen hozták létre, a természet ihlette, míg a karkötő és a görbék ugyanazok maradnak. Ez az arab mehndi design megfelel azoknak, akik azt szeretnék, hogy dizájnjuk jól látható legyen, mégis egyedi és modern.

 • Alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

40. Nagy pontok arab Mehndi Design:

Nagy pontok arab Mehndi Design

Rendkívül egyszerű és gyors kialakítás, amelyet bárki és mindenki létrehozhat. Elsősorban a pontok és görbék merészsége teszi szépnek. Ennek az egyszerű arab mehndi dizájnnak a fő vonzereje a nagy pontokban rejtőzik, amelyek úgy néznek ki, mint egy szál fény.

 • Híres alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér hátulja.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

41. Karkötő S alakú Mehndi formatervezéssel:

Karkötő S alakú Mehndi dizájnnal

Ez egy komplett hátsó ékszer stílus; míg a csuklón egy egyszerű karkötő fekszik, a kezén S alakú, gömbölyűbb karkötő készült. Egy másik egyszerű és könnyen elkészíthető design; az egyik ilyen mehndi arab kézfotókat tervez, amelyekkel hasonló dizájnt lehet létrehozni, és nem lehet baj.

 • Alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér hátulja.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

42. Teljes hátsó kéz arab Mehndi Design:

Kézi arab Mehndi Design

Az ebben a mehndi kialakításban használt virágok inkább indo stílusúak, mint az arabok, egyszerű páva mintákkal. Ez az egyik tökéletes referenciakép az arab mehndi tervezéshez. Tartalmazza a henna tervezésben részt vevő összes motívumot és mintát, és gyorsan újratelepíthető, ha profi vagy.

 • Alkalom: Eljegyzés, fesztiválok vagy családi rendezvény.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy nehéz hagyományos öltözékekkel.

43. Arab Mehndi Design lábakhoz:

Arab Mehndi Design lábaknak

Ez egy teljes lábú arab mehndi design. A virágok és a páva minták több variációját használták ebben az elegáns arab mehndi lábfejben. Ezt könnyű újratelepíteni, mivel ez a design közös indiai és arab henna tervezési motívumokból és mintákból áll.

 • Alkalom: Családi funkció, például eljegyzés vagy esküvő.
 • Karosszéria elhelyezése: Ez a kialakítás csak a lábakra alkalmas.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

44. Party stílusú arab henna minták:

Party stílusú arab henna minták

Ez a design egy egyszerű arab mehndi design lányoknak, mivel inkább alkalmi henna, mint fél vagy alkalmi henna. A félkövér virágok és a páva csak árnyékolással vannak tele. A körvonalazáshoz fekete hennát, az árnyékoláshoz egyszerű hennát használhat. Ezt a formatervezést egy normális művész és egy profi is újra létrehozhatja.

 • Alkalom: Alkalmi vagy fesztiválok vagy családi rendezvény.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

45. Mughlai stílusú arab Mehndi Design:

Mughlai stílusú arab Mehndi Design

A kicsi, kör alakú virágok szirmokkal, pontokból készülve kiemelik ezt a dizájnt. Ez az egyedülálló arab henna dizájn bemutatja, hogy több kultúra, például a Mughlai, az Öböl, az Indo hatása hogyan vezetett az arab henna tervek gyönyörű fejlődéséhez. Ezt könnyű újra létrehozni.

 • Híres alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

46. ​​Stílusos hátsó kéz arab Mehndi Design:

Hátsó kéz arab Mehndi Design

A csukló alatti részen merész karkötő található, bonyolult mintával; másrészt a felső részt csak az oldalak borítják görbékkel és Jalebi stílusú mintával. Csak kevesen tudják újraalkotni az arab mehndi dizájnt bonyolultsággal és precizitással, hogy jó gyakorlás nélkül elérjék a részleteket, mivel a vonalak nagyon ügyesek és világosak.

 • Híres alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

47. Erősen kockás hátsó kéz Mehndi Design:

Kockás hátú kéz Mehndi Design

Néhányan csak egy arab mehndi mintát hozhatnak létre teljes kézzel, mivel a design kockás mintából és a vége felé csípett, vastag virágokból áll, amelyek lefedik a kéz alsó részét. A további részletezés eltart egy ideig.

 • Híres alkalom: Eljegyzés, esküvő vagy családi funkció.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy nehéz és merész színű hagyományos öltözékekkel.

48. Virág alapú arab Mehndi Design:

Virágos arab Mehndi Design

Ez az arab mehndi design főleg merész kerek virágokkal és kockás mintával készült. A virágokat kis méretben hozták létre, így különböznek a szokásos mehndi mintáktól, míg a minták ugyanolyan méretűek, mint más minták.

 • Híres alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

49. Ékszer stílus arab Mehndi Design:

Ékszer stílus arab Mehndi Design

A nagyon elegáns megjelenésű mehndi design egyszerű motívumokból, ívelt vonalakból, pontokból és virágokból áll. Mindent úgy helyeztek el, hogy a kezét ne tegye túlságosan kitöltöttnek, mégis úgy tűnik, hogy a kéz számos ékszerben díszített.

 • Híres alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér vagy a láb elülső vagy hátsó része.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel, vagy csak alkalmi viselethez.

50. Gyönyörű finom minták arab Mehndi Design:

Minták arab Mehndi Design

Ez az egyik legjobb arab mehndi dizájn, amivel találkozhatunk. A művész nagy levél- és páva motívumokat használt, de a belső görbék, virágok és csekkek mintái bonyolultak és szépen vannak megcsinálva, így egyedinek és vonzónak tűnik.

 • Híres alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

51. Nettó minta arab Mehndi Design:

Net Pattern arab Mehndi Design

Ez a design a rendszeres kreatív és vonzó arab mehndi design, amelyet előesték vagy alkalmak nélkül lehet alkalmazni. A mehndi hálómintája még a külföldi menyasszonyok körében is előnyben részesíti. Ezek a tetoválásszerű mehndi minták még nyugati ruhákkal vagy bármilyen ruhával is jól mutatnak.

 • Híres alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvény vagy alkalmi.
 • Test elhelyezése: Lehetőleg a tenyér hátsó része.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

52. Mandala arab Mehndi Design:

Mandala arab Mehndi Design

Az arab mehndi dizájn a mandalával párosítva az eredmény ez a nagyon kreatív megjelenésű mehndi dizájn, amely személyre szabható, így egy kezdő és egy profi is kipróbálhatja magát ebben a kialakításban.

 • Híres alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

53. 2 részes bonyolult arab Mehndi Design:

2 részes bonyolult arab Mehndi Design

A dizájn két részre oszlik, mind a virágokból készült karkötőmintákat, mind a görbéket bonyolult görbék kötik össze pontokkal. Ez nem arab mehndi design kezdőknek. A design sok bonyolult mintából és motívumból áll, amelyek bonyolultabbá teszik, mint a normál mehndi minták.

 • Híres alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

54. Félkövér karkötő hátsó kéz Mehndi:

Karkötő Vissza Hand Mehndi

Ha egy egyszerű arab mehndi dizájnt szeretne kipróbálni a kezén, ez a design a megfelelő megoldás. Ez a karkötő stílusú mehndi design egyszerű körökből és vonalakból áll; nem túl bonyolult, így teret enged a hibáknak.

 • Híres alkalom: Alkalmi vagy családi funkció.
 • Karosszéria elhelyezése: Megfelelően a tenyér hátsó része.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

55. Művészi hátsó kéz Mehndi Design:

Művészi arab Mehndi Design

Könnyű kreatív mehndi design, ez tökéletes, ha egy családi rendezvényre vagy egy fesztiválra készül. A kisujj tele van bonyolult mintákkal, míg a mutatóujjnak csak az ujja van kialakítva; ez különbözteti meg ezt a dizájnt a többi arab Mehndi dizájntól.

 • Híres alkalom: Fesztiválok vagy családi rendezvények.
 • Karosszéria elhelyezése: A tenyér elöl vagy hátul.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel.

56. Arab Mehndi tervek a kezekhez:

Arab mehndi tervez a kezét

Ebben a mehandi arab stílusban a virágok és a levelek egy bizonyos mintára vannak elrendezve. A virágok és levelek vastag körvonalai további részletekkel egészítették ki a dizájnt, így még határozottabbak és szemet gyönyörködtetőbbek. Az egész megjelenés nagyon klasszikus és modern.

57. Virágos arab stílusú Mehandi Design:

Virágos arab stílusú Mehandi Design

Egyszerűen sok virágmotívumot hozhat létre, hogy kitöltse a tenyerét. A mutatóujjától kezdve készíthet néhány félszögű virágot, és befejezheti mehndi tervezését teljes virágokkal, amelyek méretben és formában nagyobbak lehetnek.

58. Egyszerű & Egyszerű arab Mehandi minták:

egyszerű arab mehndi tervez

Mint látható, az ilyen formatervezések nagyon egyszerűen alkalmazhatók, könnyen néznek ki a kezükön, és elképesztően alkalmasak minden alkalomra. Alkalmazható a gyermekek kezére, valamint a felnőttek kezére. Ez az egyszerű kialakítás nagyon alkalmas tizenéves lányok számára, akik önállóan szeretnék alkalmazni a mehndi formatervezést. Ez nagyon egyszerű, mivel az árnyékolás vagy a bonyolult minták hozzáadása a tenyeréhez nem nehéz munka.

59. Szív és kerek alakú arab Mehandi:

Szív alakú arab Mehandi

Ez a kialakítás is nagyon egyszerű, de további motívumokat adhat hozzá. A szív és a kerek formák különleges jelentőséggel bírnak a Mehendi kialakításában, főleg esküvői funkcióra. További motívumokat vagy mintákat adhat hozzá, hogy nehezebb megjelenést kapjon.

60. Kiscsillagok arab Mehndi minták:

Csillagok arab Mehandi Design

A dizájnt kis ötágú csillagokkal díszíthetjük. A fenti képhez hasonlóan kis csillagok jönnek létre a tenyéren, kivéve a mutató- és a középső ujjat. További kiegészítők érdekében akár személyre is szabhatja csillagait árnyékolással.

61. Új arab Mehndi Design kövekkel:

új arab mehndi tervez

Az arab Mehandi mintákhoz vonzó csillogást, köveket és gyöngyöket is hozzáadhat a ruhájához. A henna dizájnt vonzóbbá tehetjük csillogásként is. Ha hozzáadja őket, az egyszerű vagy nehéz kialakítás szebbé és elragadóbbá válhat.

62. Egyszerű arab Mehndi minták a hátsó kézhez:

egyszerű arab mehndi tervez

Ez egy egyszerű, szép és nagyon elegáns mehndi kialakítás hátulról. Itt csak a mutató és a kisujjak kialakítása azonos, míg a teljes design két különböző mehndi forma összekeverésével jön létre. A többi ujját tisztán tartják, hogy a dizájnt vonzóvá tegyék. A tervezést a könyök felé is kiterjesztheti, több virággal, levéllel, ponttal vagy más gyönyörű formákkal és motívumokkal.

63. Hagyományos arab Mehndi Design:

Hagyományos arab Mehndi Design

Maga az arab szó leírja nekünk, hogy ez a művészeti forma az arabok földjéhez tartozik. Az arabok kultúrájukkal és hagyományaikkal nagyon művésziek; ugyanez tükrözi a mehndi tervező művészetüket. Az arab mehndi minták bonyolultabbak, a finom munkára összpontosítanak, részletezik a terveket, és a teljes tenyeredet vagy lábadat virágok és levelek fő motívumaival töltik meg. Az arabok különböző stílusú mehandit használnak, például a fekete mehndit, amelyet gyakran használnak a tervek felvázolásához vagy a normál henna Mehandi feltöltéséhez.

64. Páva Mehandi Design arab stílusban:

Páva Mehandi Design arab stílusban

Ez a kialakítás nagyon hasonlít az indiai Mehandi terveinkhez, mivel a páva a fő hangsúly e bonyolult tervezésen. Ezáltal egy gyönyörű páva a túl sok virág közepén pompásabb megjelenést kölcsönöz. Láthatja, hogyan részletezik a páva apró mintákat és motívumokat. Ezt a sokoldalú dizájnt nem sok nehéz megalkotni, mivel nem tartalmaz bonyolult részleteket. A jól elrendezett levelek és apró virágok erősen díszített megjelenést kölcsönöznek a tenyérnek és az ujjaknak.

65. Egyszerű arab Mehndi virágmintákhoz:

Arab Mehndi virágmintákhoz

Használhatunk örökzöld virágmintákat, amelyek sorrendben vannak elrendezve. A fenti képhez hasonlóan a virágok ugyanolyan vastagságban és konzisztenciával készülnek; majd a szirmokat úgy módosítják, hogy Mehandival töltik fel vékony vonalakkal, így a virágok középső köreit mehndivel töltik fel.

66. Menyasszonyi kéz Mehendi Design arab:

menyasszonyi arab mehndi design

Ez az egyik legjobb menyasszonyi kéz mehndi design arab. Ez a kialakítás teljesen fedett ujjhegyekkel kezdődik, vonalakkal, majd bájos pávákkal, levelekkel és virágmotívumokkal, köztük kevés geometriai formával. A geometriai tömbök kitöltött formában vannak, ami alapot biztosít a tenyérben, amelyet később más motívumokkal töltenek meg. A perc részletező stílust elfogadták annak érdekében, hogy a dizájnt másképp varázsolják. Ha több pávalapot használ egyetlen tervezésben, az egyszerű dizájn pazar lehet.

67. Arab mehndi tervek a főiskolai funkciókhoz:

Arab Mehendi Designs for Functions

Az egyszerű és elegáns arab Mehandi minták tökéletesek főiskolai rendezvényekre és alkalmi összejövetelekre. Az ilyen minták egyszerű virág- és levélmintákat tartalmaznak, ilyen bonyolult minták nélkül. A fenti rajzot könnyen megrajzolhatja, még akkor is, ha nincs egy kis szabadkézi mehndi művészete. A többi ujját nyitva tartják, kivéve a mutatóujjat, hogy kifinomultabb megjelenést biztosítsanak.

68. Színes Mehndi Designs Arabic for Teenage Girls:

Arab Mehndi minták tizenéves lányoknak

Az arab nyelvben a fekete mehndi formatervezést nagyobb kontraszt létrehozására is használják. Elsősorban a tervek felvázolására szolgál, amelyek segítenek a Mehendi színesebb megjelenésében. Ez a sokszínű Mehandi meglehetősen funkynak és elegánsnak tűnik, ha egyszerű díszekkel, például gyűrűkkel vagy karperecekkel kiegészítik. Az ilyen többszínű minták közé tartozik a csukló gyönyörű mintáinak nagyon rövid kialakítása kis virágok kombinációjával. Minden ujját feltöltve tartják, hogy a design kiemelkedőbb legyen.

Arab Mehndi Designs for Girls

A nehéz és színes kialakítás jobb választás lehet az egyetemi lányok és a dolgozó nők számára. Ez a kialakítás stílusosabbnak tűnik, mint a többi, a piros és fekete Mehendi színek miatt. A piros töltelékkel és a fekete szegéllyel a design kiemeli a bőrszínt, igazságosabbá téve azt. A kiegészítéshez több többszínű strasszkört, csillogást és más követ használnak.

69. Rendkívül dekoratív kézi mehendi arab design:

Kézi mehendi arab design

Ez a szép kivitel különösen azoknak szól, akik szeretik az egyszerű és elegáns arab nyelvű Mehendi mintákat. A csuklóból kiindulva ez a kialakítás teljesen eltakarta az elülső kéz ujjait. A design egyszerű, vastag szegélyű virágmintákat és hagyományos motívumokat tartalmaz páva használatával. Itt a páva bonyolult részletekkel és mintákkal van kidolgozva, így ez a dizájn finomabb a tenyéren. Ez a mehndi kialakítás a pávat is jól sportolja virágokkal, levelekkel és más formákkal kiegészítve. Azonban a vonalak és ívek vékony részletei, amelyek kitöltik a fő virág- és levélkörvonalakat, az egész kialakítást bonyolultabbá és extravagánsabbá teszik.

70. Gyönyörű arab Mehandi Design:

gyönyörű arab mehndi design

A fenti kialakítás a mehndi művész gyönyörű alkotását képviseli. Három virág a legjobban kiemelkedik a dizájnban, míg a többi tartalmaz apró, bonyolult részleteket a virágmintás kidolgozásához. Az ujj többi részét tisztán tartják, ami vonzóbbá teszi a dizájnt.

71. Arab mehndi tervezés vallási fesztiválokra:

Arab Mehndi Design fesztiválokra

A dizájn teltebbnek tűnik, de nem tartalmaz extravagáns vagy bonyolult hiábavaló formákat, hogy teljesebb legyen. Ez a kialakítás kitölti az elülső kezet, és hagyományos megjelenést kölcsönöz. Akár egy sokoldalú Mehendi dizájnt keres egy vallási fesztiválra, vagy szeretné inspirálni barátait egy egyetemi partin, ez a Mehendi design arab stílus az Ön számára.

72. Árnyékos arab Mehandi:

Árnyékos arab Mehandi design

Az árnyékos Mehandi szintén szerepel az arab mehndi stílusokban. Az ujjbegyek teljesen fedett és árnyékolt virágmotívumai és szimmetrikus formái teszik egyedivé ezt a dizájnt a többitől. Tökéletes otthoni vagy irodai partikhoz, Eid fesztiválokhoz és egyéb szertartásokhoz.

73. Professzionális kézi Mehndi Design arab:

Professzionális arab kéz Mehndi Design

Ez a kiváló design törzsi megjelenéssel rendelkezik, amely elsősorban a jól elhelyezett formák absztrakt mintájára összpontosít. Nem tartalmazza a virágokat vagy a leveleket, bár hozzáadhatja őket. Összetett kialakításnak tűnhet, és több türelmet és professzionalizmust igényel, mint más egyszerű tervek.

74. Elbűvölő arab Mehndi Design menyasszonyoknak:

Arab Mehndi Design menyasszonyoknak

Most ez a design nagyon finom és elbűvölő. Egyszerű motívumokból és levelekből készítik ezt a menyasszonyi Mehandi mintát, amely csuklóból indul és a tenyér nagy részét lefedi. Ezek a tervek azt is megmutatják, hogy az azonos vastagságú és konzisztenciájú vastag és különálló vonalak varázslatot varázsolhatnak az egyszerű kialakításhoz. Bár a minta sok bonyolult részletet tartalmaz, a vékony vonalak használata bonyolultabb és bonyolultabb megjelenést kölcsönöz a formatervezésnek.

75. Arab Mehndi esküvőre:

Arab Mehndi esküvőre

A fenti kialakítás csodálatos és tökéletes mehndi design a menyasszony rokonainak és közeli barátainak. Rendkívüli elbűvölő Mehandi dizájnt mutat, amely teljesen díszes megjelenést kölcsönöz a kezeknek. Virágok, szép formák és motívumok kombinálják ezt a gyönyörű dizájnt. Nagyon óvatosnak kell lenni, amikor kipróbálják ezt a kialakítást a kezükön. Ebben a kialakításban semmi más, csak egy vékony, görbe vonal, amely szegélyként fut a tenyere szélén, sok különbséget hoz létre a többi mintától. A nagy virágok használata a határon belül aranyossá és mássá teszi a dizájnt. Mivel a dizájn inkább stílusos és funky oldalon van, a tizenévesek inkább az idősek mellett döntenek.

76. Hátsó kéz Mehandi Design arab:

Hátsó kéz Mehandi Design arab

Ez egy kiváló hátsó kézben lévő mehndi design a menyasszonyok számára, akik nem szeretik a túlzásba vitt vagy összetett mintákat. A formatervezés nem fedte le a bőr minden részét, de az apró formák és az árnyékolás így is tökéletes a menyasszony számára. Az ilyen stílusok kiemelkedőek a csuklónál, míg a tenyérrészek egyszerűek. Ezenkívül minden ujjon különböző mintákat és motívumokat használnak a kezek szépítésére.

77. Arab henna tervek teljes kézhez:

Arab Henna Designs

Néha a nagy és egyszerű minták megváltoztathatják az egyszerű mintát akut és intenzív formává. Anélkül, hogy sok bonyolult vagy bonyolult mintázat lenne, ez a fajta teljes kéztervezés ideális választás lehet az egyetemi lányok és az érett nők számára. A design kiemelkedő formákat és motívumokat tartalmaz, amelyeket levelek és kerek minták díszítenek.

78. Indo arab stílusú Mehndi tervek a kezekhez:

Arab stílusú Mehndi Designs for Hands

Szinte minden mehndi design arab tartalmaz virágmintákat; gyakran tartózkodhat ugyanaztól. A virágminták mellett a geometriai formák és a kezek között futó vonalak is jó választás lehet. Ezek a formatervezések csillogtatják a kezét, mivel karkötőket és más dísztárgyakat adnak, így okosnak tűnnek. A nagy leveleket vékonyabb vonalak és pontok töltik meg. Az általános megjelenés miatt a keze absztraktnak és hűvösnek tűnik.

A menyasszonyi arab Mehandi minták kétségkívül kivételesen dekoratívak, de néha olyan nagyok, hogy nem hagyják csupaszon a bőrt. A dizájn virágmintákat, éles vonalakat és különböző jellemzőket tartalmaz, amelyek világos körvonalat adnak a designnak.

79. Arab Mehendi minták lábakhoz:

arab mehndi tervez láb

Az egyszerű Mehandi nem csak kézre való. Először döntsön egy tervről, és alkalmazza azt a terv szerint. Még egy tükröződési mintát is használhat, hogy nagyobb kontrasztot adjon a tervezéshez. A jól megtervezett, árnyékos virágok és levelek mintái, amelyek végigfutnak a lábad oldalán, és a teljesen lefedett körömhegyek mindenképpen csodálatos látványt nyújtanak. A mehndi ki dizájn mély fekete színe igazságosabbá teszi a bőrt. Az árnyékolás hozzájárul a tervezés mélységének növeléséhez, és valósághűbbé teszi a szirmokat.

80. Egyszerű arab Mehandi minták a lábakon:

Arab Mehandi minták a lábakon

A lábmehndi minták olyan bonyolultak és bonyolultak, mint a kezük. Egyszerű motívumokat, bonyolult részleteket és bokákhoz vagy más díszekhez hasonló mintákat viselhetnek. Az arab mehndi még jobban néz ki a jól karbantartott és a megfelelő színű körömlakk használatával a lábkörmön. Az arab mehndi még jobban néz ki!

81. Egyedi mehendi arab design mindkét kézhez:

Arab Mehandi Design mindkét kézhez

Ez egyedülálló Mehandi kialakítású mindkét kéz számára, mivel nagyon különböznek egymástól, mégis együtt tökéletesen néznek ki egymásnak. Mindkét kivitelben sok virágmintát is tartalmaz. A tervek bonyolultnak tűnhetnek, de nagyon egyszerű.

82. Új arab Mehndi minták menyasszonyoknak:

Arab Mehndi Designs for Brides

Az esküvői szertartásokon elsősorban a menyasszonyok és a vőlegények közeli rokonai szeretnek bonyolult Mehandi mintákat viselni. Az egyik ilyen rendkívül bonyolult és bonyolult kialakítás a fent látható. Tipikus mintákat és motívumokat tartalmaznak, ami nagyon megkülönbözteti a többi mintától. A kialakítás lefedi bőrének minden centiméterét, és erősen díszített megjelenést kölcsönöz a tenyerének.

83. Különböző arab Mehndi tervek a hátsó kezekhez:

Arab Mehndi Design hátsó kezekhez

Ha a Mehendi alkalmazása során grafikus megjelenést szeretne adni a designnak, akkor ezt választhatja. Ez az elbűvölő design nagyon klassz és funky. Különböző stílusokat alkalmaztak a dizájn csillogására; ha ugyanazt a mintát tartja minden ujjában, és apró részleteket ad hozzá különböző helyekre, vonzóbbá teszi a szemet. Azok a nők, akiknek nagyon kevés ideje van a szépségápolásra, választhatják ezt a formatervezést, de valaki segít.

84. Gyönyörű és egyszerű Mehandi arab design:

Arab Mehandi Designs

A gyönyörű mehandi arab design virágokkal és levélmintákkal nagyszerűen művészi és rendkívül pompás. Bár a tervezést nem könnyű elkészíteni, a bonyolult részleteket kis türelemmel lehet elkészíteni. Az összkép bonyolult és tökéletes a menyasszony kezéhez. Észreveheti, hogyan használják a virágszirmokat a vőlegény nevének ábécéjének elrejtésére.

85. Egyszerű árnyékolt és csillogó Henna Mehndi:

Árnyékos és csillogó Henna Mehndi

Az arab nyelvű egyszerű mehndi mintákat gyakran színekkel vagy csillogással árnyékolták. A formatervezés során a csillogó csillogások élénknek és vonzóbbá teszik a dizájnt a szem számára. Egy csillogó virág minta fut végig a karján, egyszerűen jól néz ki. Az ilyen kialakítások könnyen elkészíthetők és nagyon tágasak.

86. Diwali arab Mehndi Design:

Diwali arab Mehndi Design

Olyan dizájnt keresel, amely finom árnyékot vet a fesztiválra, amelyre felveszed? Ennek meg kell tennie a trükköt helyetted. Bármilyen pompás is, de nagy igazságot tesz a kezednek, ha tökéletesen kiegészíti őket. Nem csak úgy néz ki, mint egy Diya a legnépszerűbb hindu fesztiválon, hanem nagyon mediterrán hangulata is van. Ezt az arab mehndi dizájnt nem túl nehéz elkészíteni egyedül, és könnyen elvégezhető a körvonal nagyjából felvázolásával.

87. Csak a csukló Mehandi arab minta:

Csukló arab Mehandi minta

Ha a keze nem kapja meg a szükséges pihenést, de még mindig szeretné megmutatni kreativitását, ez az arab Mehndi dizájn ideális az Ön számára. Nézd meg, milyen gyönyörű a motívum. Ez alapvetően egy virágos minta, amelyet vonzó belső minták támogatnak. Az árnyalatok nagyon jól néznek ki, és felhívják a figyelmet a csuklójára. Így nemcsak kifizetődik az erőfeszítése, hanem az ütemtervet is megzavarja. Teljesen megéri, nem?

88. Legújabb arab Mehndi Design:

Legújabb arab Mehndi Design

Ha gyorsan körbenéz, hogy gyorsan elkészítse a Mehandi arab dizájnt a kezekhez, ez az Ön adufánja. Bonyolultsága ellenére megkönnyíti, hogy minden ujj ugyanazon ismétlődő mintázatú. Tehát így, ha egyszer elsajátította, tudja, hogy a következő három alkalommal tökéletes lesz. Ami a tenyér kialakítását illeti, az első ujjától a csukló elejéig terjed. A dizájn nagyon ügyes és kifinomult, és ideális azok számára, akik szeretik a bőrüket a hennájukon keresztül látni.

89. Kalash és Leaves Arab Mehndi Design:

Levelek arab Mehndi Design

Szereted a teljesebb megjelenésű dizájnokat, ugye? Vessen egy pillantást erre az arab mehndi designra. Éppen akkor, amikor azt hitte, hogy a levelek már nem a trendek, ez megjelenik a Mehendi Designs Arabic 2020 listáján. A design meglehetősen szekvenciális és gyönyörű tapintású. A konzisztencia egyenletes, így elegáns megjelenést kölcsönöz a teljes henna mintának. Ezenkívül ideális a menyasszony számára, aki gazdag a kedvező Kalash designban. Ezenkívül különböző vastagságú és kivitelű módosított mintázatot hagyott maga után. Lehet, hogy egyszerűnek tűnik, ha csak vonalakat és köröket készítesz, de annyira bonyolult, hogy bölcs dolog lenne a segítségét kérni a minta elkészítése közben.

90. Páva Mehandi Design arab stílusban:

Páva Mehandi Design

Ez lényegében kecses kivitel; ez tökéletes azoknak a lányoknak, akik szeretik és azt akarják, hogy a hennájuk mindenki dicséretét kivívja. A minták és motívumok bonyolultak, és amint látható, a tenyéren egy nagy pávarajz látható, tollával borított tollal. A másik madár kecsesen áll a másik irányba, szemben a pávával, mivel a körvonal belső falai kreatív tervekkel vannak tele, ahogy elkészíted.

91. Toll stílusú Mehndi Design arab:

Toll arab stílusú Mehndi Design

Ha azt szeretné, hogy a dizájn mindenki számára kiemelje a szabad szellemű személyt, válasszon egy ilyen Mehndit. Ezt általában azoknak a menyasszonyoknak szánják, akik esküvőjükre vagy fogadásukra ujjatlan ruhát szeretnének viselni. Családi összejöveteleken és pudzsákon is pompázhat. Könnyű azt mondani, hogy a kialakítás kiemelkedőnek tűnik, és minden alkalomra tökéletes. Köveket vagy csillámokat adhat minden tollfarok széléhez, ahol lekerekítette a végeit. Ez csillogó hangulatot kölcsönöz a dizájnnak, és feltűnőbbé teszi a szemet.

92. Aranyos arab Mehndi Design:

Aranyos arab Mehndi Design

Ennek kialakítását gyerekek és felnőttek egyaránt kipróbálhatják. Ha valami, ez az egyik legalapvetőbb és legegyszerűbb arab Mehndi dizájn a listán. Miután elkészítette a virágot az első csuklón és a mintát a rózsaszín ujjon, folytassa, és töltse ki a fennmaradó helyet saját mintáival. Ne felejtse el kísérletezni, mivel ez kicsi, nem igényel túl sok munkát. Az eredmény nemcsak elegáns, de józan is. A motívum tökéletes azoknak a gyermekeknek és nőknek, akik nem szeretik a túl sok Hennát a kezükön.

93. Palm Peacock Mehendi Design Arabic:

Pálma páva arab Mehendi Design

Egy másik tökéletesen elkészített páva, az arab Mehandi design célja elsősorban az ujjakra és a csuklóra összpontosítani. Mint látható, a tenyér alsó felén a páva van, a felső tenyér pedig üresen marad, így a legtöbb figyelmet a madár motívumra fordítja. Minden bizonnyal pompásabbnak tűnik a design alatti gyönyörű virágmintával. A minta nemcsak sokoldalú, hanem kreatív is. Valószínűleg nem tudja egyedül kifejteni a bonyolult részleteket. A szakembernek csak azt a díszes megjelenést kell adnia az ujjainak, amire szüksége van.

94. Trombita Mehendi arab minták:

egyszerű arab mehendi minták

Míg a tenyér a szokásos arab nyelvű mehndi minták körvonalait vázolja fel, addig a csuklón vannak a legnépszerűbb hangszerek az arab vagy indiai esküvők alatt, a tabla, a trombita és a shehnai. Ez nem csak jól átgondolt, hanem kreatív módon is megvalósítható. Ha ötleteket meríthet, és a dizájnt egy csavarássá változtathatja itt, és ott csípheti, akkor gyönyörű lesz, és ellentétben azzal, amit a legtöbb ember elvár.

95. Különböző klasszikus Bangle arab Mehndi:

Klassz Bangle arab Mehndi

Nézze meg a sokoldalú részleteket, amelyeken dolgoztak, hogy életre keltsék ezt az arab Mehandi dizájnt. Nem olyan nehéz beszélni róla, különösen, ha ismeri az elülső tenyér központi motívumának elrendezésének technikáját. Ezt követően egy sor keresztező vonalnak kell megtennie a trükköt. Ami az elülső csuklót illeti, úgy néz ki, mint egy geometriai minta, mínusz a leveles kivitel. Ha nemet mond a karperecekre, hagyja, hogy a különböző méretű vonalak és körök teltebbek legyenek.

96. Csak a Leaf and Creeper Mehndi Design arab:

Leaf and Creeper arab Mehndi Design

Ez egy különösen egyszerű arab Mehandi tervezés azoknak a lányoknak, akiknek nincs türelme a bonyolult tervezési ülések lebonyolításához. Szintén alkalmas főiskolai vagy iskolás diákok számára, akiknek korlátozott a hennaviselet, ez a mehndi design tökéletes olyan alkalmakra, mint az Eid és a Rakhi. Ezeken a fesztiválokon az egyszerűség megtartása az út, és nézd meg, hogy ez a dizájn miként ad eleganciát a stílusodhoz. A dizájnt mindig összekapcsolhatja egy élénk színű körmével, mondjuk sárgával vagy pirossal.

97. Közös együtt Arab design:

Arab Mehndi Designs legújabb

Házasodni életed szerelmével, igaz? Ez az arab Mehendi legyen az egyetlen válaszod, tekintettel arra, hogy két félszívhez csatlakozik, bármennyire is ciki. A Közel -Keletről örökölt más mintákhoz hasonlóan a részletekre is odafigyelnek. Ez teszi a henna művészetet extravagáns választássá a menyasszonyok és a közeli hozzátartozók házasságában részt vevő családtagok számára. A tervezés során részletes motívumot használnak, és sok hennát kell használni. Tehát mielőtt elkezdené, győződjön meg róla, hogy készleten van.

98. Gyönyörű arab lábak Mehndi Design:

Arab lábak Mehndi Design

Ennek a kialakítása nem egyedi, de szép is. El kell ismernie. Erőteljes hennaművészet azok számára, akik sangeet -en szeretnének fellépni, vagy akár a menyasszony számára. Jól lefedi a lábat és a lábfejet, nagy hangsúlyt fektet a részletekre és a kidolgozottságra. Vannak mindenféle kerek spirálminták, kiegészítve néhány körlevél motívummal. A dizájn mindenkire felhívja a figyelmet, és azonnal beszélni fog a családi összejövetelről.

99. Szokatlan kéz azték arab Mehendi minta:

Kézi azték arab Mehendi minta

Ez nem egyedi és eltérő minta azoktól, amelyeket már kiválasztott ebből a listából, hogy megvalósítsa a fejét? Ha stílusnyilatkozata annyira exkluzív, amennyire csak lehet, szeretni fogja, milyen ideális ez a mehndi az Ön számára. A másik ok, hogy ezt ki kell választani, az, hogy jól elosztott és kreatív kialakítású. Ha nem szereted a teljes kézi tervezést, akkor ez nem fog csalódást okozni abban, ahogy kiderül. Próbálja ki, ha eddig saját terveket készített. A legjobb azonban, ha valaki segítségét kérjük, hogy a távolság és a minták tökéletesen alakuljanak.

100. Egyszerű arab Mehendi virágmintás:

virágos arab mehendi design

Ez egy újabb virágos mehndi a listában, mégis annyira különbözik a korábbiaktól. A legtöbb tenyér kivitelében virágszirmok vannak, és néhány bonyolult vonalat használnak a virágmintázat kiemelésére. A hüvelykujj és a gyűrűsujj tisztán tartják, így ez a kialakítás ugyanolyan vonzónak és ügyesnek tűnik. Ha akarod, kipróbálhatod ezt az arab mintát egyedül, mert gyerekjáték, miután elsajátítottad a virágot a csuklón és a tenyéren.

101. Tökéletes Eid arab Mehndi:

Eid arab Mehndi Design

Különösen ehhez a mehndihez az ujjhegyeket teljesen fedetlenül hagyják. Ugyanakkor a tenyér közepét henna árnyékolja, és részletes szekvenciális motívumot rajzol köré szimmetrikusan. A minta ideális kis szertartásokhoz és házibulikhoz; egyformán előnyös Eid és Rakhi esetében. Nagyon arab tapintású a kreatív mintákkal, és összességében kellemes a szemnek, ahogy a képből is kitűnik.

102. Teljes lábas menyasszonyi Mehndi arab esküvőre:

Arab Mehendi Design lábakhoz

Ha először megnézi, úgy tűnhet, hogy ez egy újabb páva mehndi, változatos a lábak és a lábak számára. Ha azonban alaposabban megvizsgálja, észre fogja venni, hogy ez valóban egy spirális mintázatú motívum, mint egy csőrű madáré. Ez egészíti ki a kép szépségét összességében. Annyira kidolgozott, és általában a menyasszonyok választják az esküvőjük napjára. Ennek ellenére a családtagok hordhatják is sangeet funkciókhoz, vagy térdig érő radzsasztáni stílusú ghagra.

103. Két az egyben Mehndi arab művészet:

Arab Mehendi Designs lányoknak

Most, ami ezt illeti, ez valóban páva mehndi. Nem túl ügyetlen, és bárki könnyen elkészítheti, akinek kevés tapasztalata van a mehndi tervek rajzolásában. Ezenkívül egy másik, a szem számára észrevehető utalás az, hogy a két kéz hogyan egyezik ugyanazzal a mintával, innen a név. A kialakítás nagyon sokoldalú és teljesebb megjelenést kölcsönöz annak ellenére, hogy ilyen egyszerű az elkészítése. Kreatív lehetsz a belső töltéssel, henna mintákkal. Jó tipp lenne, ha először a körvonalakkal kezdené, hagyja megszáradni, majd dolgozzon a belső vonalakkal és mintákkal.

104. Bonyolult arab Mehndi Design:

Bonyolult arab Mehndi Design

Ez a design tökéletes kombinációja mindennek, ami az arab mehndi bonyolultságának megismeréséhez szükséges. Annyira vonzónak tűnik, mert egy elkülönítési technikát alkalmaznak. Minden szegmens fel van osztva, és a bőr adott területére egyedi mintát választanak. Ezután aprólékosan részletezik a különböző mintákat. Ezáltal az egyszerű dizájn olyan királyi megjelenést kölcsönöz. A lányok különböző fesztiválokra és családi összejövetelekre, például Puja vagy sangeet szertartásokra választhatják. Ha további fordulatokat szeretne hozzáadni, akkor mindig csillogást varázsolhat a mintába csillámok vagy kövek segítségével a szabad helyeken.

105. Gyönyörű legújabb motívum Mehndi Design:

Legújabb arab mehndi design

A listát ezzel a tökéletes megjelenésű arab mehndi design képpel fejezzük be. Minden benne van, amit valaha is kívánhat, hogy a designja olyan legyen. Annyira elegáns, mégis hagyományos és ízléses. Sok munka folyik a mintákon, hogy ugyanolyan vonzónak tűnjön, mint a szemnek. Ha kevesebb ideje van a kezében, kerülje el ezt, mert olyan világos, mint a nap, hogy ezeknek az apró részleteknek sok türelemre és órajelre van szükségük.

További arab Mehndi Designs kollekció:

Egyszerű arab Mehndi Designs

Arab minták a hátoldalon

Arab Mehndi Designs

Legújabb arab design

Arab Mehndi Designs

Arab Mehndi Designs

Egyszerű arab Mehndi Design

Arab Mehndi

Arab Mehendi Designs

Arab Mehandi Design

Arab stílusú design

Arab Mehendi Design

Egyszerű arab Mehendi Design

Arab Mehendi

Arab stílusú Mehndi

Arab Mehndi lábakon

Gyors tippek az arab Mehndi Design alkalmazása előtt:

 • A Mehendi alkalmazása előtt mindig alaposan tisztítsa meg a kezét, és kerülje a krémeket vagy olajokat.
 • Viseljen kényelmes ruhát, és válasszon kényelmes helyet az üléshez, mivel órákig ott lehet.
 • Kerülje a ficánkolást és a túlzott mozgást a Mehendi alkalmazása közben, mivel ez elkenődhet.
 • Ne szárítsa a Mehendit mesterséges eszközökkel, például hajszárítóval. A mehndi nem kapja meg a megfelelő színt, ha gyorsan szárad.
 • A citromlé és a cukros víz keverékének megkenése segít elmélyíteni a Mehendi színét.
 • A szegfűszegből származó füst segít a henna sötétebb árnyalatának kiemelésében is.
 • Kerülje a henna vízzel vagy szappannal való mosását, mivel ez a szín elhalványulásához vezet.
 • Az ideális idő a Mehndi eltávolítására 4-8 óra múlva van. Csak kaparja le víz alkalmazása nélkül.

Áttekintés:

Az arab mehndi minták a merész vonások és virágmotívumok kecses játéka. A lombos utánfutóktól a geometriai mintákig mindenképpen méltóak. Rendkívül sokoldalúak, és bármilyen alkalomra vagy ruhához illeszkedhetnek. Ezek a formatervezések élénk és élénk képet adnak személyiségéről. Túl sok idő elfoglalása nélkül elkészíthetők, és az igényekhez igazíthatók. Ha egy Mehendi körúton keresi a legújabb arab mehndi terveket, a keresés itt véget ért. Ossza meg velünk, mit gondol arab Mehndi terveink összeállításáról.