110+ mest alsidige arabiske Mehndi Designs Collection 2021!

Arabisk Mehndi Design er det perfekte mehndi -design til enhver lejlighed. Designene er så alsidige, at de kan ændres med blot ændringen i motivernes placering. De arabiske henna -designs bruges ofte som tilbehør til kvinder fra Golflandene.

Arabiske Mehndi -designs

I nyere tid er disse kreative arabiske stilarter af Mehendi -designs blevet en favorit blandt indiske kvinder. Disse designs passer og ser godt ud på enhver festival eller funktion. Arabiske henna -designs har vundet stor popularitet over hele verden i de sidste par år, så lad os tjekke nogle af de nyeste arabiske Mehndi -designs og forstå deres mønstre.

110+ enkle og nyeste arabiske Mehndi -designs:

I denne artikel listede vi nedenfor nogle smukke og populære arabiske Mehandi -designs i de sidste år sammen med billeder, der er perfekte til ethvert bryllup og festivalbegivenheder med kjoler. Så prøv at dekorere disse lette arabiske mehndi -designs på dine hænder og fødder og se speciel ud i 2021.

1. Fængslende arabisk Mehndi -design til halv hånd:

Arabisk Mehendi -design i fuld hånd

Dette moderne mehndi -design er yndefuldt prydet med blomstermotiver og krydsende linjer. Det er sammenflettet med fine prikker. Skyggen i det ternede mønster skiller sig ud. Blomstermotiverne udstråler også elegance i dobbelt skygge og dristige konturer. Hver fingerspids har en hvirvel af forskellige designs og fine mønstre. Dette mehndi -design er velegnet til alle slags lejligheder. Det er bedst sammen med traditionelle outfits som lehengas, lange nederdele eller shararas.

2. Enkel Mehndi -design med baghånd:

Enkle arabiske Mehndi -designs

Dette runde formede arabiske mehndi -design er et vintage design. Det kan tilpasses og udvides i henhold til lejligheden. Det kan forfines ved at bruge motiver efter eget valg som en forlængelse af hoveddesignet. Dette grundlæggende design på bagsiden af ​​din hånd kan dog anvendes under afslappede lejligheder som fødselsdagsfester osv. Det skal helst kombineres med et traditionelt outfit.

3. Traditionelt Full Hand Mehendi -design:

Traditionelle arabiske Mehandi -designs

Dette design er en vintage og har en mandala midt på håndryggen. Blomstermotiverne ved fingerspidserne er ret engagerende. Det ternede mønster på håndleddet er unikt, da det har blomstermotiver i de mellemliggende huller. Det cirkulære design, der strækker sig fra det ternede mønster, ser smukt og symmetrisk ud. Det kan prydes under familiefester og bryllupper. Det kan slås sammen med en crop top og lehenga eller en saree.

4. Rose arabisk baghåndsdesign:

Seneste arabiske Mehndi -design

Dette design er ekstremt moderne, men stilfuldt. Den har store rosenmotiver med mørke detaljer i konturerne. Baggrunden for rosenmotiverne er dannet af et delikat hulmønster dannet af en lysere nuance af mehndi. De skalede kanter og det ternede mønster på fingerspidserne udstråler ren elegance. Den er velegnet til alle slags lejligheder og kan bruges med alle tøj.

5. Klassiske halv hånd arabiske Mehndi designs:

Klassiske halv hånd arabiske designs

Hvor fantastisk er dette enkle, men elegante Mehendi -design med halv hånd? De forskellige geometriske ternede mønstre sammen med smukke blomstermotiver tilføjer charme til dette design. Den symmetriske placering af linjerne sammen med de fine mango- og bladmotiver er intet mindre end fantastisk. Begge hænder har det frie flow af forskellige designs, hvilket er unikt. Den kan bæres ved enhver afslappet lejlighed, såsom forlovelser og reception. Kombiner den med en lang kjole eller en nederdel for ekstra glæde!

6. Skraveret blomstret halv hånd arabisk Mehandi design:

Blomstret halv hånd arabisk design

Dette design er neo-traditionelt. Den har store silhuettede roser med smukke hvirvler og cirkulære krøller imellem. Det mellemliggende ternede ternede mønster i forskellige geometriske former giver designet et elegant strejf. De fine blomstermotiver mellem alle disse dristige streger tilføjer yderligere charme til dette design. Den er velegnet til fede kontorfester og kan også kombineres med formaler eller jeans. Tilføj designsmykker, og du er klar til at skinne!!

7. Smukt arabisk Mehendi -design til fødderne:

Smukt arabisk Mehendi -design til fødder

I dette design er blomstermønsteret på fødderne fuld af dristige streger som blade og indviklede krøller og hvirvler. Det ternede mønster er elegant med prikker i de mellemliggende huller. De mørke, dristige blade tilføjer designet et kreativt præg. Det er velegnet til afslappede familieceremonier som mehndi -ceremoni osv.

8. Moderne ternet arabisk design:

Moderne arabisk Mehndi -design

Dette halve hånd arabiske mehndi -design er enkelt og spektakulært. Det er ligetil at lave og tager meget lidt tid. Blomsterplanten i midten er lavet af forskellige blomster med dristige konturer. De to forskellige ternede mønstre på hver side af blomstermønsteret er elegante og udført med fede mørke streger for at forstærke effekten. Det er velegnet til kontoret og fede fester. Det kan kombineres med jeans og en kurta eller en letvægts salwar kameez.

9. Enkelt halv hånd arabisk Mehendi Design:

Arabisk Mehendi Design

Dette halvhånds design er et eksempel på geometriske mønstre i mehndi. De pæne og dristige sammenvævede mønstre på fingrene med store streger er et eksempel på kreativitet. De skalede og buede kanter fremhæver resten af ​​designet. Det ternede mønster på den ene side med prikker i midten og lacy -mønsteret på den anden side er pænt færdigt. Det er velegnet til fede fester som f.eks. Kontorsammenkomster. Det kan kombineres med et indo-western outfit og bøjler som øreringe for at skabe et trendy look.

10. Arabisk design med halv hånd påfugl:

Halv hånd påfugl arabisk design

Dette enkle, men elegante design har en lækker påfugl i midten. De indviklede detaljer inde i påfuglen og de mørke dristige konturer fremhæver påfuglen i midten af ​​håndfladen. Det ternede mønster ved siden af ​​er indlagt med små hjerter og ser meget sødt ud. Opmærksomheden på detaljer er fantastisk i den skyggefulde del af designet. Hver fingerspids har et andet design og tilføjer et unikt præg. Da påfugle symboliserer frugtbarhed og glæde, kan de prydes under bryllupper og babybrusere. Det kan parres med en stor lehenga eller en sharara.

11. Enkelt påfugl arabisk design:

Enkelt påfugl arabisk design

Dette er et ekstremt enkelt arabisk design med påfugle på fødderne. Det involverer to påfugldesign i to ender med et delikat ternet mønster imellem. Prikkerne midt i det ternede mønster skiller sig smukt ud. Påfuglens konturer er udført med fede streger, hvorimod fyldet udføres med en lysere nuance for flere kontraster. Dette design er velegnet til alle slags lejligheder og kan kombineres med outfits.

12. Traditionelt arabisk Mehndi -design med fuldt ben:

Arabisk Mehndi -design med fuldt ben

Dette traditionelle arabiske design på hele ben involverer de traditionelle kunstformer af krydsende linjer, blomstermotiver, streger, bladmønstre osv. Det ternede mønster på fødderne med sammenkoblede prikker og skårede kanter er det mest markante træk ved dette design. Blomstermandalerne og de mosaiske bladmønstre på benene er fascinerende med masser af indviklede detaljer. Dette design er velegnet til traditionelle mehndi -ceremonier. Det skal kombineres med en letvægts lehenga eller sharara og etniske smykker.

13. Heart Back-Hand Arabic Mehndi Design:

Tilbage-hånd arabisk Mehendi-design

Dette backhand mehndi -design er ekstremt klassisk og moderne. Kæden af ​​sammenkoblede hjerter med fine rosemotiver er værd at svømme over. De sarte blomstermønstre tilføjer designet ekstra charme med stor opmærksomhed på detaljer. Kæderne, der strækker sig til fingerspidserne, giver designet et moderne look. Fingerspidserne udføres minimalt, men smukt. Kæden af ​​prikker, der strækker sig fra hjerterne på en buet måde, emmer af ren elegance. Det er et imponerende design, der er velegnet til bryllupper og familieceremonier. Det skal kobles sammen med etniske outfits og smykker.

14. Moderne arabisk fødder Design:

Moderne arabisk fødder design

Dette er et simpelt, men ganske moderne arabisk design til fødderne. Dens mønster er designet til at ligne fodlænkerne, men i en blomstret baggrund. Blomstermotiverne og de grønne slyngplanter, der strækker sig fra dem, er elegante og pænt udførte. De enkle skraverede og prikkede mønstre på fingerspidserne giver designet en charme. Det er velegnet til afslappede funktioner som forlovelser og fødselsdagsfester. Det kan kombineres med indo-vestlige outfits som palazzoer og nederdele.

15. Enkelt arabisk design i fuld hånd:

Enkelt arabisk design i fuld hånd

De geometriske mønstre i dette design på hånden er stedsegrønne. Det ternede mønster i midten og de cirkulære mønstre, der strækker sig fra dem, giver designet et æstetisk udtryk. Designet er fuld af fede streger og forskellige geometriske mønstre. Nogle af konturerne er mørkere for at give det et mystisk og poleret look. Dette design kan prydes under lovende festivaler som Teej, Diwali, Dussehra osv.

16. Enkelt arabisk design med halv hånd:

Enkelt arabisk design med halv hånd

Slæbede diagonale mønstre kendt som ‘bel’ er en eksklusiv del af arabisk design. Blomsten i hjertet i midten giver designet enkelhed. Belens kontinuerlige mønstre sammen med mellemliggende blomstermotiver er fantastiske. De dristige streger, der bruges i de grønne trailere, fremhæver designet. Det er bedst egnet til fede fester som f.eks. En fødselsdag eller kontorfester og børn. Det kan kombineres med alle slags tøj.

17. Enkelt skraveret blomstret design med baghånd:

Enkelt skraveret blomstret design med baghånd

Charmen ved arabisk design fordobles, når den har 2 karakteristiske blomsterstier. Her er de tre kronblade udført i mørke dristige konturer og skraveret let. Den grønne slyngplante med dristige streger som blade skiller sig ud i dette design. De små bladmotiver på fingerspidserne tilføjer designets rustikke charme. Det er velegnet til afslappede funktioner som engagement og reception. Det kan slås sammen med alle mulige tøj.

18. Skraverede blomsterhånd arabiske designs:

Skraverede blomsterhånd arabiske designs

Dette design vil helt sikkert få alle til at køre din vej til at kigge !! Blomstermotivernes dristige grænser er værd at lægge mærke til, og det samme er de indviklede detaljer inden for motiverne. De dristige, legende slag adskiller dette design fra resten. Alle fingerspidser med forskellige designs ser helt pæne og smarte ud. Dette design er velegnet til alle slags lejligheder. Det er bedst parret med traditionelle outfits og enkle smykker.

19. Symmetrisk moderne arabisk Mehndi -design:

Symmetrisk moderne arabisk design

Dette design er det bedste valg, hvis du vil have et simpelt, men stilrent look. Det kantede design i midten, der omslutter det enkle ternede mønster, er ganske fængslende. Det gentagne blomstermønster, der strækker sig udad mod fingerspidserne fra de skulpterede kanter tilføjer et æstetisk præg til designet. Det ternede mønster med blomstermotiver på håndleddet og blomstermotiverne med små detaljer udstråler ren elegance. Dette design er velegnet til alle slags lejligheder. Det passer bedst sammen med en lang nederdel eller palazzoer.

20. Elegant tilbagehånd arabisk design:

Elegant arabisk Mehndi -design

Se på de smukke geometriske mønstre og blomsterstier sammen med ternede mønstre i hele designet. Det V-formede design på underarmen ser ekstremt elegant ud. Udfyldningen med indviklede detaljer og skarpe kanter ser sofistikeret og smuk ud. Dette design er velegnet til alle lejligheder. Det er bedst sammen med en salwar kameez eller en saree.

21. Enkelt arabisk Mehendi -design:

Enkelt arabisk Mehendi -design

Dette arabiske design kan se enkelt ud, men det er for sødt til ord. Det viser et blomstermønster i midten af ​​håndfladen med bånd af grønne trailere og lacy mønstre, der strækker sig udad på en diagonal måde. Gabet i håndfladen er fyldt med grupper af ulige ækvivalente prikker, der giver designet et elegant look. Det er velegnet til børn og voksne, der foretrækker ikke-nøjeregnende designs. Den er velegnet til fede fødselsdagsfester og kan matches med ethvert outfit.

22. Fantastisk påfugl arabisk Mehndi Design:

Fantastisk arabisk Mehndi -design

Dette glamourøse arabiske design med fuld hånd viser smukke påfugle og øreringe. De indviklede detaljer om påfugle og øreringe er charmerende. Påfuglefjerene, der strækker sig til fingerspidserne, er en fantastisk tilføjelse til dette mønster. Hver fingerspids har et unikt design, og dette ultramoderne mehndi-design skiller sig smukt ud. Dette design kan anvendes til lovende festivaler som Dussehra, Teej og bryllupper. Det kan parres med lehengas eller ghararas for den ekstra glamourfaktor !!

23. Simple Eid Back Hand Arabic Design:

Eid Back Hand arabisk design

Dette design er af religiøs betydning og skildrer charmen ved Ramzan. Designet på hver fingerspids varierer fra grønne blomstermotiver til ternede mønstre med fede streger. Centret har et blomstermotiv, der strækker sig fra hvilken månen er med en moskékarikatur. Dette design symboliserer Eid og den lykke, der er forbundet med det. Den kan prydes under Ramzan og bæres bedst med traditionelle outfits som khada dupatta.

24. Floral tilbage hånd arabisk design:

Floral tilbage hånd arabisk design

Domineret af blomstermotiver og rosemønstre er dette arabiske hånddesign yderst iøjnefaldende. De indviklede detaljer omkring disse mønstre, sammen med det ternede mønster på håndleddet, ser fantastisk ud. De dristige streger og skygge gør designet bestemt til at savle. Det er velegnet til familie ceremonier og bryllupper. Det kan matches med Indo vestlige outfits som palazzoer eller shararas.

25. Enkelt arabisk Mehndi -design til fødder:

Enkelt arabisk Mehndi -design til fødder

Dette enkle arabiske mehndi -design til fødderne ser ganske elegant ud med symmetriske blomstermotiver og ternede mønstre. De indviklede detaljer på fødderne giver den et elegant strejf. De lige store punkter i det ternede mønster får designet til at se mere symmetrisk ud. De U -formede mønstre med støvleområdet i midten ser ekstremt pæne og velafsluttede ud. Dette design er ganske velegnet til traditionelle familieceremonier som mehndi -ceremonien osv. Det er bedst parret med en lang nederdel eller en lehenga.

26. påfugl arabisk henna design:

Påfugl arabisk henna design

En enkel, men allokerende arm til håndflade strakt smukt arabisk mehndi -design, den har nogle almindelige motiver, der bruges gentagne gange, f.eks. Blomsterne og påfuglen, der dækker hånden godt, men disse designs er ikke indviklede.

 • Berømt lejlighed: Kan sættes på en festival eller bare tilfældigt.
 • Kropsplacering: Velegnet til for- og bagside af håndflader samt fødder.
 • Par med: Kombiner dette med ethvert outfit, fordi det ligner mere en tatovering med vestligt tøj og mehndi med traditionel påklædning.

27. Indo- arabisk Mehndi Design:

Indo-arabisk Mehndi-design

Et enkelt arabisk mehndi -design kan bruges som et perfekt design til at prøve at øve de almindelige motiver, der bruges i et arabisk mehndi -design. Det er et indo-arabisk mehndi-design med stor brug af prikker og kurver.

 • Berømt lejlighed: Velegnet til enhver lejlighed.
 • Kropsplacering: Mere velegnet til hænder, både foran og bagpå.
 • Par med: Par med dit almindelige tøj eller bare en Kurti for at tilføje lidt glamour.

28. Smuk bagside arabisk Mehndi Design:

Bagside arabisk Mehndi -design

Blade, kurver og prikker er hovedmotiverne i dette arabiske mehndi -design til venstre hånd. Designet er kort og præcist; kan derfor også anvendes til en lejlighed. Du kan også anvende dette på din håndflade.

 • Berømt lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

29. Blandet bedste arabiske Mehndi -design:

Bedste arabiske Mehndi -design

Dette arabiske mehndi -design til hånden er en blanding af forskellige stilarter af mehndi kombineret med den arabiske henna -stil. De stilarter, vi klart kan se her, er Indo, Gulf samt nogle Freestyle. Blomsterne og linjernes nøjagtighed får det til at se smukt ud.

 • Lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

30. Armbåndsstil arabisk Mehndi -design:

Armbåndsstil arabisk Mehndi -design

Dette mehndi -design er også kendt som et arabisk mehndi -design i armbåndsstil og ser meget attraktivt ud; dette er det perfekte design, som venner kan binde sig til og prøve at anvende på hinanden. Det har et meget tribal tatoveringsagtigt, men alligevel meget etnisk udseende.

 • Berømt lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med vestlige eller traditionelle påklædninger.

31. 3-delt arabisk Mehndi-design:

3-delt arabisk Mehndi-design

Dette design har flere linjer og store motiver, det er lidt gulf -inspireret, et mere kreativt bud på arabiske mehndi -designs, mens designet får det til at se enkelt ud, men det er ikke let at opnå alle mønstrene i samme justering, hvis du prøver det i de første par gange.

 • Lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: For- og bagside af håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionel påklædning.

32. Arabisk Mehndi-design med fuld hånd tilbage:

Hånd-tilbage arabisk Mehndi-design

Et arabisk mehndi -design til fulde hænder har større motiver med mere indviklede designs, der hjælper med at udfylde eventuelle tomme rum i hænderne. Kontrol, blade og prikker spiller endnu engang rollen som fyldstofdesign.

 • Lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion eller forlovelsesceremoni.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Kombiner det med traditionelle påklædninger for at få det rigtige look.

33. Simple element simple arabiske Mehndi -designs:

Enkelt arabisk Mehndi -design

Hvis du for nylig er begyndt at lære arabisk mehndi -design, men er træt af at prøve de meget lette designs, så er dette det perfekte design, som du kan prøve næste gang. Selvom motiverne kan se enkle ud, kan det være en vanskelig opgave at opnå pænhed. Designet består af alle almindelige arabiske mønstre, blade, kurver, prikker, linjer og cirkler.

 • Lejlighed: Generelt eller til festivaler og familiefunktioner.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med normalt tøj eller traditionelle påklædninger.

34. Professionel arabisk stil Mehndi:

Professionel arabisk stil Mehndi

Dette design er bestemt et mere professionelt egnet design. Designet består af lignende blade og blomstermønstre. Alligevel er denne arabiske designer mehndi fuld af indviklede detaljer, der kan være meget vanskelige at opnå med samme præcision for en, der ikke er kunstner.

 • Lejlighed: Forlovelse/bryllup eller festivaler og familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

35. Arabisk Mehndi Design med Twist:

Arabisk Mehndi Design med Twist

Et andet meget attraktivt design, dette arabiske mehndi -design, indeholder mere moderne motiver, hvilket gør det til en meget kreativ tatovering. Blomsterne her har aflange kronblade i stedet for de almindelige runde, og tjekene er federe med dobbelt foring og fyld.

 • Lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

36. Fed blomst arabisk Mehndi -design:

Blomst arabisk Mehndi Design

Blomster og påfuglmotiver påføres gentagne gange med fed form i dette design, hvilket efterlader plads til små fejl. Hvis du er en ny på mehndi, så er dette arabiske mehndi -designbillede det perfekte referencedesign, du kan øve og prøve, især er det meget let og enkelt.

 • Lejlighed: Afslappet eller familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

37. Full-Hand Gulf-Arabic Mehndi Designs:

Fuldhånds Gulf-arabisk Mehndi-designs

Udfyldningen af ​​disse motiver er blevet holdt enkel ved kun at bruge linjer og blade, men med variationer. Blomsterne og bladene er også forskellige, med større størrelser og linjer, der fylder indersiden. Dette særlige arabiske mehndi -design til håndbilleder viser, hvordan den arabiske henna -stil kan variere afhængigt af de motiver og mønstre, der bruges og placeres på håndfladen.

 • Lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

38. Mehndi -tatoveringsstil:

Tatoveringsstil arabisk Mehndi Design

Et meget hurtigt design, der kan bruges som tatovering eller bare som fyldmotiv, hvis dine fødder eller håndflade er tomme, og du bare har lyst til at pryde noget henna. Blomsten i midten fremhæver dette design, der også kan påføres nakke og arme. Dette er et enkelt arabisk henna -design til hænder såvel som fødder.

 • Lejlighed: Festivaler eller afslappet.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen eller underarm/fødder.
 • Par med: Kombiner det med enhver form for outfit og tilbehør.

39. Freestyle fed arabisk Mehndi -design:

Freestyle fed arabisk Mehndi -design

Du kan også bruge dette design på din håndflade. De dristige blomster er skabt anderledes, inspireret af naturen, hvorimod armbåndet og kurverne forbliver de samme. Dette arabiske mehndi -design passer til folk, der ønsker, at deres design skal være godt synligt og stadig unikt og moderne.

 • Lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

40. Arabiske Mehndi -design med store prikker:

Store prikker arabisk Mehndi -design

Et ekstremt let og hurtigt design, som alle kan skabe. Hovedsageligt dristigheden af ​​prikkerne og kurverne får det til at se smukt ud. Dette enkle arabiske mehndi -design har sin hovedattraktion gemt i de store prikker, der ligner en lysstreng.

 • Berømt lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

41. Armbånd med S Shape Mehndi Design:

Armbånd med S Shape Mehndi Design

Dette er et komplet baghånds smykkedesign; mens et enkelt armbånd ligger på håndleddet, er der blevet lavet et mere krumt armbånd med blade i en S -form på hånden. Endnu et enkelt og let at oprette design; er en sådan mehndi designer arabiske håndfotos, der kan bruges til at genskabe et lignende design og ikke kan gå galt.

 • Lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

42. Komplet tilbage hånd arabisk Mehndi design:

Hånd arabisk Mehndi Design

Blomsterne, der bruges i dette mehndi -design, er mere indo -stil end arabisk med enkle påfugldesign. Dette er et af de perfekte referencebilleder til arabisk mehndi -design. Den indeholder alle de motiver og mønstre, der er involveret i henna -designet, og er hurtig at genskabe, hvis du er professionel.

 • Lejlighed: Engagement, festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller tunge traditionelle påklædninger.

43. Arabisk Mehndi Design til fødder:

Arabisk Mehndi Design til fødder

Dette er et arabisk mehndi -design på fuld fod. Flere variationer af blomster og påfuglemønstre er blevet brugt i dette elegante arabiske mehndi -design til fødder. Dette er let at genskabe, da dette design består af almindelige indiske og arabiske henna -designmotiver og -mønstre.

 • Lejlighed: Familiefunktion såsom forlovelse eller bryllup.
 • Kropsplacering: Dette design er kun egnet til fødderne.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

44. Feststil arabisk henna -design:

Feststil arabisk henna -design

Dette design er et simpelt arabisk mehndi -design til piger, da det mere ligner afslappet henna frem for en fest eller lejlighedshenna. Fede blomster og påfugle er kun fyldt med skygge. Du kan bruge sort henna til omrids og enkel henna til skygge. Dette design kan genskabes af en normal kunstner såvel som en professionel.

 • Lejlighed: Casual eller festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

45. Mughlai Style arabisk Mehndi Design:

Mughlai -stil arabisk Mehndi -design

Små cirkulære blomster med kronblade lavet af prikker er et højdepunkt i dette design. Dette unikke arabiske henna -designbillede viser, hvordan indflydelsen fra flere kulturer som Mughlai, Gulf, Indo har ført til en smuk udvikling i de arabiske henna -designs. Dette er let at genskabe designet.

 • Berømt lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

46. ​​Stilfuld tilbage hånd arabisk Mehndi Design:

Tilbage hånd arabisk Mehndi Design

Delen under håndleddet har et fedt armbånd med et indviklet mønster; på den anden side er den øverste del kun dækket på siderne af kurver og et Jalebi -stilmønster. Kun få kan genskabe et arabisk mehndi -design med forvikling og præcision for at opnå detaljerne uden en god øvelse, da linjerne er meget pæne og klare.

 • Berømt lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

47. Kraftigt ternet Mehndi -design med baghånd:

Ternet Mehndi -design med baghånd

Nogle få kan kun genskabe et arabisk mehndi -design for fuld hånd, da designet består af det ternede mønster og Fede blomster, der er klemt mod enden og dækker den nederste del af hånden. Den yderligere detaljering tager et stykke tid at opnå.

 • Berømt lejlighed: Forlovelse, bryllup eller familie funktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Kombiner med indo-western eller tunge og dristige farvede traditionelle påklædninger.

48. Blomstbaseret arabisk Mehndi -design:

Floral arabisk Mehndi -design

Dette arabiske mehndi -design er hovedsageligt skabt med dristige runde blomster og et ternet mønster. Blomsterne er skabt i små størrelser, hvilket får dem til at se anderledes ud end de almindelige mehndi -designs, hvorimod mønstrene er lavet i samme størrelse som andre designs.

 • Berømt lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

49. Smykker Style Arabic Mehndi Design:

Smykker Style Arabic Mehndi Design

Et meget elegant mehndi -design består af enkle motiver, buede linjer, prikker og blomster. Alt er blevet placeret, så det ikke får hånden til at se for fyldt ud, men alligevel ser hånden prydet ud i flere smykker.

 • Berømt lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen eller fødderne.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger eller bare fritidstøj.

50. Smukke delikate mønstre arabisk Mehndi -design:

Mønstre arabisk Mehndi Design

Dette er et af de bedste arabiske mehndi -designs, man kan støde på. Kunstneren har brugt store blade og påfuglemotiver, men mønstrene af kurver, blomster og tjek, der bruges til at fylde indersiden, er indviklede og pænt udført, hvilket får det til at se unikt og attraktivt ud.

 • Berømt lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

51. Netmønster arabisk Mehndi -design:

Netmønster arabisk Mehndi -design

Dette design er det almindelige kreative og attraktive arabiske mehndi -design, som man kan anvende uden aften eller anledning. Netmønsteret i mehndi gør det til en præference, selv blandt fremmede brude. Disse tatoveringslignende mehndi-designs ser seje ud, selv med vestlige outfits eller ethvert outfit.

 • Berømt lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion eller Casual.
 • Kropsplacering: Helst bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

52. Mandala arabisk Mehndi Design:

Mandala arabisk Mehndi Design

Et arabisk mehndi -design parret med mandalaen, resultatet er dette meget kreative mehndi -design, der kan tilpasses efter ens præferencer, så en nybegynder og en professionel kan begge prøve deres hånd på dette design.

 • Berømt lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

53. 2-delt indviklet arabisk Mehndi-design:

2-delt indviklet arabisk Mehndi-design

Designet er opdelt i to dele, hvor begge armbåndsmønstre er lavet af blomster og kurver forbundet med indviklede kurver dækket af prikker. Dette er ikke et arabisk mehndi -design til begyndere. Designet består af mange indviklede mønstre og motiver, der gør det mere kompliceret end de normale mehndi -designs.

 • Berømt lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

54. Fed armbånd tilbage hånd Mehndi:

Armbånd Tilbage Hånd Mehndi

Hvis du ønsker at prøve et simpelt arabisk mehndi -design på din hånd, er dette design den rigtige mulighed. Dette mehndi -design i armbåndsstil består af enkle cirkler og linjer; det er ikke særlig indviklet, hvilket giver dig plads til fejl.

 • Berømt lejlighed: Afslappet eller familiefunktion.
 • Kropsplacering: Passende på bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

55. Kunstnerisk Mehndi -design med baghånd:

Kunstnerisk arabisk Mehndi Design

Et let og kreativt mehndi -design, dette er perfekt, hvis du skal ud på en familiefunktion eller en festival rundt om hjørnet. Den lille finger er blevet fyldt med indviklede mønstre, hvorimod pegefingeren kun har fingertoppen i designet; dette gør dette design anderledes end det andet arabiske Mehndi -design.

 • Berømt lejlighed: Festivaler eller en familiefunktion.
 • Kropsplacering: Foran eller bagsiden af ​​håndfladen.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle påklædninger.

56. Arabiske Mehndi -designs til hænder:

Arabiske mehndi -designs til hænder

I dette Mehandi arabiske design er blomster og blade arrangeret over et bestemt mønster. Tykke konturer af blomster og blade havde tilføjet flere detaljer til designet, hvilket gjorde det mere tydeligt og iøjnefaldende. Hele looket er meget klassisk såvel som moderne.

57. Mehandi -design i blomstret arabisk stil:

Floral arabisk stil Mehandi Design

Du kan simpelthen lave mange blomstermotiver til at fylde din håndflade. Startende med pegefingeren kan du lave et par halve kantede blomster og fuldføre dit mehndi -design med fulde blomster, som kan tegnes større i størrelse og form.

58. Enkel & Let arabisk Mehandi -design:

enkle arabiske mehndi -designs

Som du kan se, er sådanne designs meget enkle at anvende, ser let på hænderne og er fantastisk velegnede til enhver lejlighed. Det kan anvendes på børns hænder såvel som på en voksens hånd. Dette lette design er meget velegnet til teenagepiger, der ønsker at anvende mehndi -design uafhængigt. Det er meget enkelt, da skygge eller tilføjelse af indviklede mønstre på dine håndflader ikke er hårdt arbejde.

59. Arabisk Mehandi af hjerte og rund form:

Hjerteform arabisk Mehandi

Dette design er også meget enkelt, men du kan tilføje flere motiver til det. Hjerte og runde former har særlig betydning i et Mehendi -design, hovedsageligt anvendt til en bryllupsfunktion. Du kan tilføje flere motiver eller mønstre for at give det et mere tungt look.

60. Små stjerner arabiske Mehndi -designs:

Stjerner arabisk Mehandi Design

Man kan dekorere design med herunder små femkantede stjerner. Ligesom ovenstående billede skabes små stjerner over hele håndfladen undtagen i pegefingeren og langfingeren. For flere tilføjelser kan du endda tilpasse dine stjerner ved at skygge dem.

61. Nyt arabisk Mehndi -design med sten:

nye arabiske mehndi -designs

Du kan også tilføje attraktiv glitter, sten og perler, der matcher dit outfit på dine Mehandi -designs på arabisk. Man kan også inkludere gnistre som en sidste belægning for at gøre henna -designet mere attraktivt. Tilføjelse af dem kan få dit enkle eller tunge design til at se mere smukt og fængende ud.

62. Let arabisk Mehndi -design til baghånd:

lette arabiske mehndi -designs

Dette er et enkelt, flot og meget elegant mehndi -design til baghånd. Her er kun indeks- og småfingerdesignet det samme, hvorimod hele designet er skabt ved at blande to forskellige mehndi -former sammen. Resten af ​​fingrene holdes rene for at gøre designet til et attraktionscenter. Du kan også forlænge designet mod albuen med flere blomster, blade, prikker eller andre smukke former og motiver.

63. Traditionelt arabisk Mehndi -design:

Traditionelt arabisk Mehndi -design

Selve ordet arabisk beskriver for os, at denne kunstform tilhører arabernes land. Arabierne er meget kunstneriske med deres kultur og tradition; det samme afspejler deres mehndi -designkunst. Arabiske mehndi -designs er mere indviklede med fokus på fint arbejde, detaljerede designs og fylder hele din håndflade eller ben med hovedmotiver af blomster og blade. Arabere bruger forskellige stilarter af Mehandi som Black mehndi, som ofte bruges til at skitsere designs eller fylde op med den normale henna Mehandi.

64. Peacock Mehandi Design arabisk stil:

Påfugl Mehandi Design arabisk stil

Dette design ligner meget vores form for indiske Mehandi -designs, da påfuglen er hovedfokus for dette indviklede design. Herved får en smuk påfugl i midten af ​​for mange blomster designet til at se mere smukt ud. Du kan se, hvordan påfuglene er detaljerede med minutmønstre og motiver. Dette alsidige design er ikke meget svært at skabe, da det ikke indeholder indviklede detaljer. Velordnede blade og små blomster giver håndfladen og fingertippene et meget ornamenteret look.

65. Let arabisk Mehndi til blomstermønstre:

Arabisk Mehndi til blomstermønstre

Man kan bruge altid grønne blomstermønstre, der er arrangeret i en rækkefølge. Ligesom ovenstående billede laves blomster i samme tykkelse og konsistens; derefter ændres kronbladene ved at fylde dem op med Mehandi med tynde linjer, så de centrale runder af blomsterne er fyldt med mehndi.

66. Brudehånd Mehendi Design arabisk:

brude arabisk mehndi design

Dette er en af ​​de bedste arabiske brudehånds mehndi -design. Dette design starter med fuldt dækkede fingerspidser med linjer, efterfulgt af charmerende påfugle, blade og blomstermotiver, herunder få geometriske former. De geometriske blokke er i en fyldt form, som giver en base i håndfladen, der senere fyldes med andre motiver. Minut detaljeret stil er blevet vedtaget for at give designet et andet præg. Brugen af ​​flere påfuglflader i et enkelt design kan få et enkelt design til at se overdådigt ud.

67. Arabiske Mehndi -designs til kollegiefunktionerne:

Arabiske Mehendi -designs til funktioner

Enkle og elegante arabiske Mehandi -designs er perfekte til college -funktioner og afslappede sammenkomster. Sådanne designs omfatter enkle blomster- og bladmønstre uden sådanne indviklede mønstre. Du kan nemt tegne ovenstående design, selvom du ikke har lidt frihånd mehndi -kunst. De resterende fingre holdes åbne bortset fra pegefingeren for at give designet et mere sofistikeret look.

68. Farverige Mehndi -designs arabisk til teenagepiger:

Arabiske Mehndi -designs til teenagepiger

I arabisk bruges sort mehndi -design også til at skabe mere kontrast i designet. Det bruges hovedsageligt til at skitsere designs, som hjælper Mehendi med at se mere farverigt ud. Denne flerfarvede Mehandi ser ganske funky og stilfuld ud, når den er udstyret med enkle ornamenter som ringe eller armbånd. Sådanne flerfarvede designs inkluderer et meget kort design af smukke mønstre på håndleddet med en kombination af små blomster. Alle fingre holdes fyldt op for at få designet til at se mere fremtrædende ud.

Arabiske Mehndi -designs til piger

Det tunge og farverige design kan være et bedre valg for college -piger og arbejdende kvinder. Dette design ser mere stilfuldt ud end resten på grund af de røde og sorte Mehendi -farver. Med rødt fyld og en sort kant understreger designet hudfarven, hvilket gør den mere fair. For at supplere yderligere bruges flere flerfarvede rhinestone-runder, glitter og andre sten.

69. Meget dekorativ hånd Mehendi arabisk design:

Hånd Mehendi arabisk design

Dette dejlige design er især for dem, der elsker enkle og elegante Mehendi -designs på arabisk. Med udgangspunkt i håndleddet har dette design dækket fingrene på den forreste hånd. Designet indeholder enkle tykke kantede blomstermønstre og traditionelle motiver, der også bruger en påfugl. Her er påfuglen uddybet med indviklede detaljer og mønstre, hvilket får dette design til at se mere udsøgt ud på håndfladerne. Dette mehndi -design sporter også påfuglen godt suppleret med blomster, blade og andre former. Den tynde detaljering af linjer og kurver, der fylder de store blomster- og bladkonturer, gør dog hele designet mere detaljeret og ekstravagant.

70. Smukt arabisk Mehandi -design:

smukt arabisk mehndi -design

Ovenstående design repræsenterer det smukke kunstværk af mehndi -kunstneren. Tre blomster er bedst fremtrædende i designet, hvorimod resten indeholder små indviklede detaljer, der bruges til at udarbejde blomsterdesignet. Resten af ​​fingeren holdes ren, hvilket gør designet mere attraktivt.

71. Arabisk Mehndi -design til religiøse festivaler:

Arabisk Mehndi Design til festivaler

Designet ser fyldigere ud, men det involverer ikke ekstravagante eller indviklede forgæves former for at gøre det fyldigere. Dette design fylder den forreste hånd, hvilket giver det et traditionelt udseende. Uanset om du leder efter et alsidigt Mehendi -design, der passer til en religiøs festival eller vil inspirere dine venner til en college -fest, kan denne Mehendi -design arabisk stil fungere for dig.

72. Shaded Arabic Mehandi:

Skraveret arabisk Mehandi -design

Shaded Mehandi er også inkluderet i de arabiske mehndi -stilarter. Fingerspidser fuldt overdækkede og skyggefulde blomstermotiver og symmetriske former gør dette design unikt fra de andre. Det er perfekt til hus- eller kontorfester, Eid -festivaler og andre ceremonier.

73. Professionel hånd Mehndi Design arabisk:

Professionelt arabisk hånd Mehndi -design

Dette fremragende design har et mere stammelook, der hovedsageligt fokuserer på det abstrakte mønster af velplacerede former. Det inkluderer ikke blomster eller blade, selvom du kan tilføje dem. Det kan ligne et komplekst design og kræver mere tålmodighed og professionalisme end andre enkle designs.

74. Glamourøst arabisk Mehndi -design til brude:

Arabisk Mehndi Design til brude

Nu er dette design meget udsøgt og glamourøst. Enkle motiver og blade bruges til at skabe dette brude Mehandi -design, der starter fra håndleddet og har dækket det meste af håndfladen. Disse designs viser også, hvordan tykke og tydelige linjer med samme tykkelse og konsistens kan skabe magi til et enkelt design. Mens mønsteret har mange indviklede detaljer, giver brugen af ​​tynde linjer designet et mere detaljeret og kompliceret udseende.

75. Arabisk Mehndi til bryllup:

Arabisk Mehndi til bryllup

Ovenstående design er et vidunderligt og perfekt mehndi -design til brudens slægtninge og nære venner. Det viser et ekstraordinært glamourøst Mehandi -design, der giver hænderne et fuldt udsmykket look. Blomster, dejlige former og motiver kombineres for at fuldføre dette smukke design. Man skal være meget forsigtig, når de prøver dette design på deres hænder. I dette design skaber intet andet end en tynd, kurvet linje, der løber som en kant langs kanten af ​​din håndflade, meget forskel fra resten af ​​designene. Brugen af ​​store blomster inden for grænsen får designet til at se sødt og anderledes ud. Da designet er mere på en stilfuld og funky side, vælges det af teenagere mere end ældre.

76. Tilbage til hånden Mehandi Design arabisk:

Tilbage Hånd Mehandi Design arabisk

Dette er et glimrende backhand mehndi -design bedst til brude, der ikke kan lide overdrevne eller komplekse designs. Designet har ikke dækket hver del af huden, men små former og skygger gør det stadig perfekt til bruden. Sådanne stilarter er fremtrædende ved håndleddet, mens håndfladepartierne holdes enkle. Der bruges også forskellige mønstre og motiver på hver finger til at forskønne hænderne.

77. Arabisk Henna -design til fulde hænder:

Arabisk Henna -design

Nogle gange kan store og enkle mønstre ændre et simpelt design til et akut og intens design. Uden meget kompliceret eller fuld af indviklede mønstre kan denne type helhåndsdesign være et ideelt valg for college -piger til modne kvinder. Designet har fremtrædende former og motiver, der er prydet med blade og runde mønstre.

78. Mehndi -designs i arabisk stil til hænder:

Arabisk stil Mehndi -designs til hænder

Næsten alt mehndi -design arabisk inkluderer blomstermønstre; du kan ofte lade være med at gøre det samme. Udover blomstermotiver kan geometriske former og linjer, der løber hen over hænderne, også være en god mulighed. Disse designs glamouriserer din hånd ved at give udseende af armbånd og andre ornamenter, hvilket får den til at se smart ud. De store blade er fyldt med tyndere linjer og prikker. Det overordnede udseende får dine hænder til at se abstrakte og seje ud.

Brude arabiske Mehandi designs er utvivlsomt usædvanligt dekorative, men nogle gange er de så store, at de ikke efterlader meget af din hud bar. Designet indeholder blomstermønstre, skarpe linjer og tydelige træk, der giver designet en klar oversigt.

79. Arabiske Mehendi -designs til fødder:

arabiske mehndi designs til fødder

Simple Mehandi er ikke beregnet til bare hænder. Beslut først om et design, og anvend det i henhold til designet. Du kan endda bruge et refleksionsmønster til at tilføje mere kontrast til designet. Godt designede mønstre af skyggefulde blomster og blade, der løber langs siderne af hele dit ben og fuldt dækkede tåneglspidser, er helt sikkert et storslået syn. Den dybe sorte farve på mehndi ki -designet får din hud til at se mere fair ud. Skyggen hjælper også med at tilføre designet dybde og får kronbladene til at se mere realistiske ud.

80. Enkle arabiske Mehandi -designs på ben:

Arabiske Mehandi -designs på ben

Fodmehndi -designs kan oprettes lige så detaljerede og indviklede som dem, der bæres på hænderne. De kan sport enkle motiver, indviklede detaljer og mønstre ligner ankler eller andre ornamenter. Den arabiske mehndi ser endnu bedre ud med de velholdte og bruger den rigtige farve neglelak på dine tånegle. Den arabiske mehndi ser endnu bedre ud!

81. Unikt Mehendi arabisk design til begge hænder:

Arabisk Mehandi Design til begge hænder

Denne er af et unikt Mehandi -design til begge hænder, da de er meget forskellige fra hinanden, men alligevel ser de perfekte ud til hinanden. Det indeholder også mange blomstermønstre i begge designs. Designene kan virke komplekse, men det er ret let.

82. Nye arabiske Mehndi -designs til brude:

Arabiske Mehndi -designs til brude

Ved bryllupsceremonier foretrækker hovedsageligt brude og gomme tætte slægtninge at bære udførlige Mehandi -designs. Et sådant ekstremt kompliceret og udførligt design er vist ovenfor. De har typiske mønstre og motiver, hvilket gør det meget karakteristisk fra de andre designs. Designet dækker hver tomme af din hud og giver din håndflade et stærkt ornamenteret look.

83. Forskellige arabiske Mehndi -design til baghånd:

Arabisk Mehndi Design til baghånd

Hvis du vil give dit design et grafisk præg, mens du anvender Mehendi, kan du vælge dette. Dette glamourøse design er meget klassisk og funky. Forskellige stilarter er blevet tilpasset til at glamourere designet; at holde det samme design i hver finger og tilføje små detaljer forskellige steder gør det mere tiltrækkende for øjnene. Kvinder, der har meget lidt tid til deres skønhedsregime, kan vælge dette design, men nogen hjælper.

84. Smukt og let Mehandi arabisk design:

Arabiske Mehandi -designs

Et smukt Mehandi arabisk design med blomster og bladmønstre ser meget kunstnerisk og ekstremt storslået ud. Selvom designet ikke er let at lave, kan de indviklede detaljer laves med lidt tålmodighed. Det overordnede billede er udførligt og er perfekt til brudens hænder. Du kan bemærke, hvordan blomsterbladene bruges til at skjule brudgommens navnealfabeter.

85. Simple Shaded og Glitter Henna Mehndi:

Skygge og glitter Henna Mehndi

Enkle mehndi -designs på arabisk i dag tilgås ofte ved hjælp af farvet eller skraveret med glitter. Når det påføres i design, får de mousserende glitter designet til at se levende og mere tiltrækkende ud for øjnene. Et mønster af glitrende blomster, der løber op ad din arm, ser simpelthen godt ud. Sådanne designs er lette at lave og er meget rummelige.

86. Diwali arabisk Mehndi Design:

Diwali arabisk Mehndi -design

Leder du efter et design, der kaster en subtil nuance til den festival, du lægger den på? Denne skal gøre tricket for dig. Så flot som det ser ud, gør det også stor retfærdighed over for dine hænder ved at få dem perfekt tilpasset. Det ligner ikke kun en Diya til den mest populære hinduistiske festival, men det har også en meget middelhavsstemning. Dette arabiske mehndi -design er ikke for svært at lave helt selv og kan let gøres ved at skitsere omridset groft.

87. Kun Wrist Mehandi arabisk mønster:

Håndled arabisk Mehandi mønster

Når dine hænder ikke får den hvile, de har brug for, men du stadig vil prale med din kreativitet, er dette arabiske Mehndi -design bare ideelt for dig. Se hvor flot motivet er. Det er dybest set et blomstermønster bakket op med tiltalende indre designs. Nuancerne ser så flotte ud og gør opmærksom på dit håndled. På den måde kan din indsats ikke bare betale sig, men den forhindrer også, at din tidsplan bliver forstyrret. Helt det værd, ikke sandt?

88. Seneste arabiske Mehndi -design:

Seneste arabiske Mehndi -design

Når du leder hurtigt efter at lave Mehandi arabisk design til hænder, er dette dit trumfkort. På trods af dens forvikling er det let, hvordan alle fingre har det samme gentagne mønster. Så på den måde, når du har mestret det en gang, ved du, at det kommer perfekt ud de næste tre gange. Hvad angår håndfladedesignet, strækker det sig fra første finger til håndledets start. Designet er meget pænt og sofistikeret og ideelt til dem, der kan lide at lade noget hud vise sig gennem deres henna.

89. Kalash og blade arabisk Mehndi -design:

Efterlader arabisk Mehndi -design

Elsker mere udseende designs, gør du? Tag et kig på dette arabiske mehndi -design. Lige da du troede, at blade ikke længere er trenden, rammer denne på en liste over Mehendi Designs Arabic 2020. Designet er temmelig sekventielt og har et smukt præg. Konsistensen er jævn, hvilket giver det overordnede hennamønster et elegant look. Desuden er den ideel til bruden, der er rig på det lykkelige Kalash -design. Det har også efterladt sig i et modificeret mønster af forskellige tykkelser og designs. Det ser måske let ud med kun linjer og cirkler at lave, men da det er så indviklet, ville det være klogt at søge nogens hjælp, mens man laver mønsteret.

90. Peacock Mehandi Design arabisk stil:

Påfugl Mehandi Design

Dette er et i det væsentlige yndefuldt design; denne er perfekt til piger, der elsker og vil have deres henna til at høste alles ros. Mønstrene og motiverne er indviklede, og som du kan se, er der et stort påfugldesign på håndfladen med sin fjer dækket af henna. Den anden fugl står yndefuldt den anden vej og vender væk fra påfuglen, da omridsets indervægge er fyldt med kreative designs i overensstemmelse hermed, når du finder på, mens du gør det.

91. Fjerstil Mehndi Design arabisk:

Fjer arabisk stil Mehndi Design

Når du vil have et design til at fremhæve den frisindede person, du er for alle, skal du vælge en Mehndi som denne. Denne er normalt beregnet til brude, der planlægger at bære en ærmeløs kjole til deres bryllup eller reception. Du kan også flagre det ved familiesammenkomster og pujas. Det er let nok at sige, at designet ser fremragende og perfekt ud til enhver lejlighed. Du kan tilføje sten eller glitter på kanten af ​​hver fjerhale, hvor du har afrundet enderne. Dette giver designet en skinnende stemning og gør det mere slående for øjet.

92. Sød arabisk Mehndi Design:

Sød arabisk Mehndi Design

Designet til denne kan eksperimenteres af både børn og voksne. Hvis noget er dette et af de mest grundlæggende og enkle arabiske Mehndi -designs på listen. Når du har lavet blomsten på det forreste håndled og mønsteret på den lyserøde finger, skal du fortsætte og udfylde den resterende plads med dine egne mønstre. Glem ikke at eksperimentere, da dette er en lille, ikke behøver for meget arbejde. Resultatet er ikke kun elegant, men også ædru. Motivet er perfekt til børn og kvinder, der ikke kan lide for meget Henna på hænderne.

93. Palm Peacock Mehendi Design arabisk:

Palme påfugl arabisk Mehendi Design

Endnu en perfekt udført påfugl, det arabiske Mehandi -design har mest til formål at fokusere på fingre og håndled. Som du kan se, har håndfladen påfuglen på den nederste halvdel, og den øverste håndflade efterlades blank, og kaster dermed størstedelen af ​​opmærksomheden på fuglemotivet. Det er bestemt lavet til at se mere smukt ud med det smukke blomstermønster under designet. Mønsteret er ikke kun alsidigt, men også kreativt. Du kan sandsynligvis ikke selv fremlægge de indviklede detaljer. En professionel bør give dine fingre lige det prydudseende, den har brug for.

94. Trompet Mehendi arabiske designs:

enkle arabiske mehendi -designs

Mens håndfladen har en meget sædvanlig oversigt over de typiske mehndi -designs på arabisk, har håndleddet de mest populære musikinstrumenter, der spilles under arabiske eller indiske bryllupper, tabla, trompet og shehnai. Det er ikke kun gennemtænkt, men også implementeret kreativt. Hvis du kan tage ideer og gøre dit design til et strejf af et twist her og en tweak der, vil det se smukt ud og i modsætning til hvad de fleste mennesker vil forvente at se på dig.

95. forskellige klassiske armbånd arabiske Mehndi:

Klassisk Bangle arabisk Mehndi

Se på de alsidige detaljer, der er blevet arbejdet på for at bringe dette arabiske Mehandi -design til live. Det er ikke så svært at tale om, især hvis du kender teknikken til layout af det forreste håndflades centrale motiv. Derefter skulle et sæt kryds og tværs-linjer gøre tricket. Hvad angår det forreste håndled, ligner det et geometrisk mønster minus det grønne design. Hvis du siger nej til armbånd, så lad linjer og cirkler i forskellige størrelser få dine hænder til at se fyldigere ud alligevel.

96. Kun Leaf and Creeper Mehndi Design Arabic:

Leaf and Creeper Arabic Mehndi Design

Denne er et særligt let arabisk Mehandi -design til piger, der mangler tålmodighed til at sidde igennem de indviklede designsessioner. Dette mehndi -design er også velegnet til college- eller skoleelever, der er begrænset af brug af henna, og er perfekt til lejligheder som Eid og Rakhi. At holde det enkelt er vejen til disse festivaler, og se hvordan dette design tilføjer elegance til din stilerklæring. Du kan altid sammensætte dit design med en lys matchende neglefarve, f.eks. Gul eller rød.

97. Fælles sammen arabisk design:

Arabisk Mehndi Designs nyeste

At blive gift med dit livs kærlighed, er du? Denne arabiske Mehendi burde være dit eneste svar, da det slutter sig til to halve hjerter, så osteagtigt det kan lyde. Ligesom andre designs, der er arvet fra Mellemøsten, er der lagt stor vægt på detaljer. Det er netop det, der gør denne henna -kunst til et ekstravagant valg for brude og familiemedlemmer, der deltager i et nært slægtskabsægteskab. Der bruges et detaljeret motiv i designet, og der skal bruges meget henna. Så sørg for at være fyldt op, før du begynder.

98. Smukke arabiske fødder Mehndi Design:

Arabiske fødder Mehndi Design

Designet til denne er ikke unikt, men også dejligt. Du må indrømme det. Det er en kraftfuld henna -kunst for dem, der planlægger at optræde på sangeets eller endda for bruden. Det dækker ben og fødder godt, og giver detaljer og udførelse en stor overvejelse. Der er alle slags runde spiralmønstre suppleret sammen med et par konturer af bladmotiver. Designet vil helt sikkert fange alles opmærksomhed og få dig til at tale om familiesammenkomst med det samme.

99. Usædvanlig hånd aztekerisk arabisk Mehendi -mønster:

Hånd aztekerisk arabisk Mehendi -mønster

Er denne ikke et unikt og anderledes mønster fra dem, du allerede har valgt fra denne liste til at implementere bagest i dit hoved? Hvis din stilerklæring er så eksklusiv som den bliver, vil du elske, hvor ideel denne mehndi er for dig. En anden grund til at vælge dette er, at det er godt placeret og kreativt designet. Hvis du ikke er så vild med fuldt hånddesign, vil denne ikke skuffe dig med, hvordan det viser sig. Prøv det, hvis du har lavet dine egne designs hidtil. Det er dog bedst at opsøge nogens hjælp til at få afstanden og mønstrene til at vise sig perfekt.

100. Enkelt arabisk Mehendi blomsterdesign:

blomster arabisk mehendi design

Dette er endnu en blomstermehndi på listen, men alligevel så forskellig fra de tidligere. Designet på de fleste palmer har blomsterblade, og nogle indviklede linjer bruges til at fremhæve blomstermønsteret mere fremtrædende. Tommelfingeren og ringfingeren holdes rene, hvilket får dette design til at se lige så attraktivt og pænt ud. Du kan prøve dette arabiske mønster helt selv, hvis du vil, da det er børns leg, når du mestrer blomsten på håndleddet og håndfladen.

101. Perfekt Eid arabisk Mehndi:

Eid arabisk Mehndi Design

Især for denne mehndi efterlades fingerspidserne helt afdækket. På samme tid er håndfladens midte skygget med henna, og et detaljeret sekventielt motiv tegnes symmetrisk omkring det. Mønsteret er ideelt til små ceremonier og husfester; det foretrækkes lige så meget for Eid og Rakhi. Det har et meget arabisk præg med de kreative mønstre og er generelt behageligt for øjet, som det kan siges fra billedet.

102. Hele fødder brude Mehndi til arabisk bryllup:

Arabisk Mehendi Design til fødder

Når du ser først, kan det se ud til, at dette er endnu en påfugl mehndi med en variation til dine ben og fødder. Ved nærmere undersøgelse vil du dog bemærke, at det virkelig er et motiv med et spiralformet mønster som en fugl med næb. Det er bare det, der tilføjer skønhed til billedet i det hele taget. Det er så udførligt og normalt valgt af brude til deres bryllupsdag. Alligevel kan familiemedlemmerne også bære den til sangeetfunktioner eller bære en knæ-længde i Rajasthani-stil ghagra.

103. To i én Mehndi arabisk kunst:

Arabiske Mehendi -designs til piger

Nu, hvad angår denne, er dette virkelig en påfugl mehndi. Det er ikke for klodset og kan let laves af alle med lidt erfaring med at tegne mehndi -designs. Desuden er et andet tip, der er mærkbart for øjet, hvordan de to hænder matcher det samme mønster, deraf navnet. Designet er meget alsidigt og giver et fyldigere look på trods af at det er så enkelt at lave. Du kan blive kreativ med det indre fyld med henna -mønstre. Et godt tip ville være at starte med omridset først, lade det tørre og derefter arbejde med de indre linjer og designs.

104. Indviklet arabisk Mehndi -design:

Indviklet arabisk Mehndi -design

Dette design er en perfekt kombination af alt, hvad der er at lære om den indviklede arabiske mehndi. Det ser så iøjnefaldende ud, fordi en isolationsteknik er tilpasset. Hvert segment er opdelt, og der vælges et individuelt mønster for det område af huden. Det er derefter detaljeret detaljeret ved hjælp af forskellige designs. Dette får det enkle design til at se så kongeligt ud. Piger kan vælge det til forskellige festivaler og familiesammenkomster som Puja eller sangeet ceremonier. Hvis du vil tilføje flere vendinger, kan du altid hælde glans i mønsteret ved hjælp af glitter eller sten på de frie rum.

105. Smukt nyeste motiv Mehndi -design:

Seneste arabiske mehndi -design

Vi slutter denne liste med dette perfekte arabiske mehndi -designbillede. Det har alt, hvad du nogensinde kan ønske dig, for at dit design ser ud. Det er så elegant, men alligevel traditionelt og klassisk. Der arbejdes meget med mønstrene for at få det til at se lige så tiltalende ud som for øjet. Hvis du har mindre tid i hånden, skal du holde dig væk fra denne, fordi det er lige så klart som dagen, at de små detaljer har brug for meget tålmodighed og urskak.

Mere arabisk Mehndi Designs Collection:

Enkle arabiske Mehndi -designs

Arabiske designs på bagsiden

Arabiske Mehndi -designs

Seneste arabiske design

Arabiske Mehndi -designs

Arabiske Mehndi -designs

Enkelt arabisk Mehndi -design

Arabisk Mehndi

Arabiske Mehendi -designs

Arabisk Mehandi Design

Design i arabisk stil

Arabisk Mehendi Design

Enkelt arabisk Mehendi -design

Arabisk Mehendi

Arabisk stil Mehndi

Arabisk Mehndi på ben

Hurtige tips, før du anvender arabisk Mehndi -design:

 • Rengør altid dine hænder grundigt inden påføring af Mehendi og undgå cremer eller olier.
 • Brug behageligt tøj, og vælg et behageligt sted at sidde i, da du måske er der i timevis.
 • Undgå at rode og bevæge dig for meget, mens du anvender Mehendi, da det kan blive tilsmudset ved at gøre det.
 • Tør ikke Mehendi med kunstige midler som en hårtørrer. Mehndi opnår ikke en ordentlig farve, hvis den tørres hurtigt.
 • Dupning af en blanding af citronsaft og sukkervand hjælper med at uddybe farven på Mehendi.
 • Røg fra nelliker hjælper også med at få en mørkere henna nuance frem.
 • Undgå at vaske henna med vand eller sæbe, da det medfører, at farven falmer.
 • Den ideelle tid til at fjerne Mehndi er efter 4-8 timer. Skrab det bare af uden påføring af vand.

Oversigt:

Arabiske mehndi -designs er et yndefuldt spil med dristige streger og blomstermotiver. Lige fra de grønne trailere til de geometriske mønstre er de bestemt værdigværdige. De er ekstremt alsidige og kan laves til enhver lejlighed eller outfit. Disse designs tilføjer et levende og levende syn på din personlighed. De kan laves uden at tage for meget tid og skræddersyes efter ens behov. Hvis du er på en Mehendi -spree og leder efter de nyeste arabiske mehndi -designs, er din søgning endt her. Lad os vide, hvad du synes om vores arabiske Mehndi -designsamling.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80