12 egyszerű Henna/Mehndi dizájn férfiaknak és vőlegényeknek!

A Mehendi egy művészeti forma, és főleg nők alkalmazzák a kezeken és lábakon a hagyományos alkalmakkor, és az élénk mély narancssárga színnel jelzik a pozitivitást. Bár a Mehendi leginkább a nők felé hajlik, az idők változásával a férfiaknál a mehndi, különösen a vőlegényeknél a mehndi trendje lendületet vett. A menyasszonyok a Mehendit alkalmazzák az egész tenyérre, és ez a menyasszonyi smink része. A férfiak ugyanazt kezdték el hívni, mint a vőlegény mehndi; nemcsak a tenyéren, hanem a mellkason és a karokon is alkalmazzák, jelezve életük legfontosabb napjának értékét.

Mehndi Designs For Men2

Globális Mehndi formatervezés férfiaknak vagy vőlegényeknek:

A növekvő divatirányzatok és a Mehandi közé tartoznak, a férfiak a mehndi tervek széles skálájából választhatnak a vőlegény mehndi részeként.

Indiai stílusú Mehendi minták:

Indiai stílusú Mehendi Designs

Az indiai mehndi könnyű és gyönyörű, mandalákkal burkolt. A tenyér közepén lévő ponttól kezdve, a tenyér széleiig vagy a csukló felé haladva, a mandalák – a rangoli félelmetes dizájn nagyon divatos!

Pakisztáni Mehendi Designs:

Pakisztáni Mehendi Designs

A pakisztáni mehndi minták legismertebbek etnikai hovatartozásukról, részleteikről és exkluzív mintáikról. Bár ez a mehndi alkalmazási folyamat időigényes, a leginkább keresett, különösen a menyasszonyi vagy vőlegényi sminkcsomagban. A pakisztáni minták összetett megjelenésűek, de valóban elegánsak, ha egy jóképű vőlegény kezébe kerül!

Arab Mehndi formatervezési minták:

Arab Mehndi Designs

Az arab mehndi minták egyszerűek, exkluzívak és elegánsak! Bár ezek a minták a virágok, a szőlő és a levelek szépségét ábrázolják, vannak stílusosak és divatosak! Kezdve egy mozdulattal a csuklón a mutatóig vagy a középső ujjig, az arab mehndi minták csodálatosak azoknak a vőlegényeknek, akik szeretnek néhány egyszerű, mégis stílusos mehndit a kezükben a nagy napjukra.

Egyiptomi / afrikai Mehendi minták:

Afrikai Mehendi Designs

Az egyiptomi mehndi minták bepillantást engednek a mitológiába és az afrikaiba, amelyek geometriai formákból, vonalakból és pontokból állnak. Ezek stílusosak férfiaknak és nőknek egyaránt.

A virágos stílusú formatervezések jól néznek ki, ha a vállon vagy a karon alkalmazzák, és nem a tenyéren. A férfiaknak szánt Mehendi alkalmazható a csuklón, a mellkason, a karon, a nyakon és a vállon; ezek a részek azok, amelyek vonzzák, a művészet pedig vonzóbbá teszi.

Különleges vőlegény Mehendi a kezében:

Mehendi vőlegény a kezében

A tetoválások gyakran állandóak, és nagyon nehéz eltávolítani a bőrről. Miután nagyon nagyra rajzolták a látható részek bármelyikét, szomorú dolog, hogy nem lehet több mintát kipróbálni. A tetoválás helyett mehndi használható, Mehendi néhány napon belül kikapcsol, és minden alkalommal, amikor új dizájnt lehet alkalmazni.

kézi mehndi tervez férfiaknak

A kéz a férfiak számára is jó hely a mehndi alkalmazására. Mehendi a karokon feltűnőnek tűnik. A tetoválásokhoz hasonlóan a Mehandi szabadkézi tervezéssel is elkészíthető. A Mehendi minták többnyire virágosak és lányos megjelenésűek, de ez nem jelenti azt, hogy más formatervezési formák nem alkalmazhatók. Kérje meg a szakértőt, hogy szálljon be a cipőjébe, és rajzoljon Önnek megfelelőt, vagy egyszerűen mondja el neki, hogy mit szeretne a karján.

kör mehndi tervez férfiaknak

A tenyérminták egyszerűek és egyszerűek, vagy részletesebbek lehetnek az egyén számára. Egyszerű mandalák a közepén és néhány geometriai rajz az ujjakon nagyszerű lesz minden vőlegény számára. Vagy kipróbálhat egy kicsit divatosabb dolgokat is, hogy igazán szép legyen.

Bármely férfi Mehendi szeretőnek:

Férfi Mehendi szerető

Ha Ön a vőlegény barátja vagy testvére, és nem szeretne hagyományos mehndi -t tenyérre menni, de szeretne részt venni a mehendi szertartásban, itt van néhány stílusos lehetőség az Ön számára.

A tetoválások mellett a férfiaknak szóló mehndi trenddé vált. Sőt, azok az emberek, akik haboznak tetoválni, mert többnyire visszafordíthatatlanok, és az a tény, hogy korlátozzák őket bizonyos dolgokban, például véradóként vagy egyszerűen a vallásuk szerinti korlátozásként, most már alig várják ezt a tendenciát, hogy teljesítsék tetoválási vágyukat. teljesen természetes, mellékhatások és bőrirritáció nélkül, és tovább tart, mint az ideiglenes tetoválómatricák. Különböző típusú henna vagy mehndi különböző illóolajokkal, például levendula, teafaolaj, cajeput, eukaliptusz és szegfűszeg olaj, az aromás stresszoldók ma kaphatók a piacon.

A nyakán:

A nyakon mehndi tervez férfiaknak

A Mehendi a nyakon egy elbűvölő dolog, ha férfiakon végezzük. Az emberek gyorsabban észrevesznek egy tetoválást vagy mehndit a nyakán. Ettől divatosnak és macsónak tűnsz. Ennek nem kell mindig hagyományosnak lennie, és ezt egy újabb típusú tetoválásnak tekintheti, és olyan dolgokat végezhet, amelyekkel mindig tintát kapott. Így valóban láthatja, hogy mennyire illik Önhöz, majd hívjon, ha valóban szüksége van egy állandó tetoválásra a tervezésen.

A nyakán egyszerű, de szép mandalák vagy indiai virágminták lehetnek. Ön is rendelkezhet freestyle dizájnnal, amely különböző művészi mintákkal rendelkezik. A nap- vagy holdjel a tarkón vagy a fülcimpája mögött hűvös lesz.

A mellkason:

On The Chest mehndi tervez férfiaknak

A mellkasodra rajzolhatsz egy nagyobb mintát, amely egyetlen hatalmas dizájnnal fejezi ki belső gondolataidat, fájdalmaidat, sikered útját. Lehet, hogy a design határozza meg Önt, vagy bármi, ami kedvesebb az Ön számára. Leggyakrabban ezek nem láthatók. De még mindig pompázhat belőle a mellkas körül, és hagyhat nyitva néhány gombot, hogy barátai láthassák. Ez biztos egy forró dolog!

Hátul:

A háton mehndi tervez férfiaknak

Mint a mellkas, a hátlap is tükrözi szenvedélyét, szeretetét és gyűlöletét. Az egyiptomi misztikus minták alkalmasabbak a mellkas és a hát megtervezésére. Itt igazán nagy mehndi terveket készíthet, és ez az egyik oka annak, hogy az emberek szeretik a tintát még a nyak hátsó részén is. Így bőséges teret kap, hogy kipróbálja az Ön által választott dizájnt, és szabaddá tegye kreativitását.

Vállon:

A vállon mehndi tervez férfiaknak

A férfiak meg vannak áldva a szélesebb vállukkal. Akkor miért nem használhatjuk művészeti alkotásokhoz? A fülcimpája mögül a vállig, majd a karjához és a bicepszéhez hasonló formatervezés férfias megjelenést kölcsönöz Önnek. Az arab minták használhatók a vállakhoz, és elegánsnak tűnnek. Nézze meg a vállához ajánlott mehndi kialakítást. A széles válla biztosan áldás!

Férfiak számára, széles vállukkal, a kör alakú, sok részlettel rendelkező design nagyszerű lesz az ujjatlan ingével. Ha egy tengerparti városban szeretne nyaralni, akkor divatos és stílusos embernek tűnik.

Íme néhány tipp a gyors választáshoz:

  • A henna felvitele előtt készítse elő a bőrt meleg vízzel történő tisztítással.
  • Vigyen fel eukaliptuszolajat vagy mentaolajat arra a területre, ahol a henna felhordását végzi. Ez segít megnyitni a pórusokat.
  • Győződjön meg arról, hogy a szoba szellős, mert az izzadás tönkreteheti a terveket.
  • Mindig legyen maga körül egy törlőkendő vagy törlőkendő, hogy törölje a hibát, de ne feledje, hogy ezt egy percen belül meg kell tenni.
  • Miután befejezte a tervezést, vattacsomók segítségével vigye fel a citromlé és a cukor keverékét. A keverék alkalmazása előtt győződjön meg arról, hogy a henna megszáradt. Ismételje meg a folyamatot.
  • Várjon legalább egy órát, mielőtt eltávolítja. A hennának teljesen meg kell száradnia.
  • A pontos tetováláshoz fekete hennát használjon.
  • A baloldal előnyösebb a mehndi alkalmazásához, mivel maga a személy alkalmazhatja őt.

Végső gondolatok:

A mai fiatalok szabadon próbálkozhatnak bármi mással. Valójában ez a mehndi új, stílusos és divatos, mégis hosszú múltra tekint vissza. Ezek megfizethetőek, nincsenek mellékhatásai vagy orvosi félelmei. Ez a vőlegény Mehandi biztosan vírusos trend lesz az interneten. Sok fiatal már az esküvőjén elkezdte ezt az új kultúrát.