12 enkle Henna/Mehndi -designs til mænd og brudgom!

Mehendi er en kunstform og anvendes hovedsageligt på hænder og fødder af kvinder under traditionelle lejligheder, der giver udtryk for positivitet gennem den pulserende dybe orange farve. Selvom Mehendi er mest tilbøjelig til kvinder, har tendensen med mehndi for mænd, især mehndi for grooms, med de skiftende tider taget fart. Brude anvender Mehendi overalt i håndfladen, og det betragtes som en del af brudesminke. Mænd er begyndt at gøre det samme og kalder det som brudgom mehndi; de anvender den ikke kun på håndfladerne, men også på brystet og armene, hvilket betyder værdien af ​​den vigtigste dag i deres liv.

Mehndi -designs til mænd2

Globale Mehndi -designs til mænd eller brudgom:

Da de voksende modetrends og Mehandi er en af ​​dem, har mænd en bred vifte af mehndi -designs at vælge imellem, som en del af brudgommens mehndi.

Indisk stil Mehendi -designs:

Indisk stil Mehendi -designs

Den indiske mehndi er en let og smuk indkapslet med mandalas. Fra en prik i midten af ​​håndfladen, der strækker sig til kanterne af håndfladen eller mod håndleddet, er mandalaerne – rangoli -slags fantastisk design meget i trend!

Pakistanske Mehendi -designs:

Pakistanske Mehendi -designs

De pakistanske mehndi -designs er bedst kendt for deres etnicitet, detaljer og eksklusive mønstre. Selvom denne mehndi-ansøgningsproces er tidskrævende, er den mest efterspurgt, især i brude- eller brudgomspakke. Pakistanske designs er komplekse design, men er virkelig elegante, når det kommer til hænderne på en smuk brudgom!

Arabiske Mehndi -designs:

Arabiske Mehndi -designs

De arabiske mehndi -designs er lette, eksklusive og elegante! Selvom disse designs kredser om at skildre blomster, vinstokke og blade, er der stilfulde og trendy! Begyndende med et slag på håndleddet, der bevæger sig op til indekset eller langfingeren, er de arabiske mehndi -designs bare fantastiske for brudgomme, der kan lide nogle enkle, men stilfulde mehndi på deres hænder til deres store dag.

Egyptiske / afrikanske Mehendi -designs:

Afrikansk Mehendi -design

Egyptiske mehndi -designs har et glimt af mytologi og det afrikanske, der består af geometriske former, linjer og prikker. Disse er stilfulde på både mænd og kvinder.

Blomstret design ser godt ud, når det påføres skulderen eller armene og ikke på håndfladen. Mehendi til mænd kunne påføres håndled, bryst, arme, nakke og skuldre; disse dele er dem, der tiltrækker og kunst på dem gør det mere attraktivt.

Special Groom Mehendi on Hands:

Brudgom Mehendi på hænder

Tatoveringer er oftest permanente, og det er meget svært at fjerne det fra huden. Når det først er tegnet meget stort i nogen af ​​de dele, der kunne ses, er det en trist ting, at der ikke kunne prøves flere designs. I stedet for tatoveringer kan mehndi bruges, Mehendi slukker om et par dage, og at hver gang et nyt design kan anvendes.

hånd mehndi designs til mænd

Hænder er også et godt sted for mænd at anvende mehndi. Mehendi på armene ser slående ud. Ligesom tatoveringer kan Mehandi også udføres med frihåndsdesign. Mehendi -designs er for det meste blomster og har et piget look, men det betyder ikke, at andre former for designs ikke kan anvendes. Bed eksperten om at komme ind i dine sko og tegne en, der passer til dig, eller bare fortæl ham/hende, hvad du ville elske som et design på dine arme.

cirkel mehndi designs til mænd

Design til håndflade kan være enkelt og let eller mere detaljeret efter individet. Enkle mandalas i midten og få geometriske designs på fingrene vil være gode til enhver brudgom. Eller du kan også prøve lidt mere smarte ting for at få det til at se virkelig smukt ud.

For enhver mandlig Mehendi -elsker:

Mandlig Mehendi -elsker

Hvis du er brudgommens ven eller bror og ikke vil gå til traditionel mehndi på håndfladerne, men vil deltage i mehendi -ceremonien, er her nogle stilfulde muligheder for dig.

Udover tatoveringer er mehndi til mænd blevet en trend. Desuden ser mennesker, der tøver med at have tatoveringer, fordi de for det meste er irreversible, og det faktum, der begrænser dem fra visse ting som at være bloddonor eller simpelthen en begrænsning i henhold til deres religion, nu frem til denne trend for at opfylde deres tatoveringsønske, som er helt naturlig uden bivirkninger eller hudirritation og vil vare længere end midlertidige tatoveringsmærkater. Forskellige typer henna eller mehndi med forskellige æteriske olier som lavendel, tea tree olie, cajeput, eucalyptus og fed olie, de aromatiske stressaflastere er tilgængelige på markedet i dag.

På halsen:

On the Neck mehndi designs til mænd

Mehendi på nakken er en fascinerende ting, når den gøres på mænd. Folk lægger hurtigere mærke til en tatovering eller mehndi på nakken. Det får dig til at se trendy og macho ud. Dette behøver ikke altid at være noget, der er traditionelt, du kan fortsætte med at behandle dette som en nyere tatovering og få gjort ting, du altid har fået farvet. På denne måde kan du faktisk se, hvor godt det passer dig, og derefter tage et opkald til, hvis du virkelig har brug for en permanent tatovering på designet.

På din hals kan du have enkle, men dejlige mandalas eller indiske blomstermønstre. Du kan også have freestyle -design, der har forskellige kunstneriske designs. Et sol- eller måneskilt på din nakke eller bag din øreflip vil være køligt.

På brystet:

On The Chest mehndi designs til mænd

På brystet kan du tegne et større design, der udtrykker dine indre tanker, din smerte, din vej til succes med et stort design. Det kan være designet, der definerer dig eller noget, der er dyrere for dig. Oftest er disse måske ikke synlige. Men du kan stadig flagre lidt af det rundt om brystet og lade nogle få knapper stå åbne, så dine venner kan se det. Det er helt sikkert en hot ting!

På ryggen:

På bagsiden mehndi designs til mænd

Ligesom brystet afspejler rygdesignet også din passion, kærlighed og had. Egyptiske mystiske designs vil være mere egnede til at designe dit bryst og ryggen. Du kan få virkelig store mehndi -designs udført her, og det er en af ​​grundene til, at folk elsker at blive blækket selv på bagsiden af ​​nakken. På denne måde får du rigelig plads til at prøve det design, du ønsker, og slippe lidt kreativitet i dig.

På skuldrene:

On The Shoulders mehndi designs til mænd

Mænd er velsignet med den bredere skulder. Så hvorfor kan vi ikke bruge det til kunstværker? Design, der starter bag din øreflip til skulder og derefter vil din arm og biceps give dig et maskulint look. Arabiske designs kan bruges til skuldre, og de vil se stilfulde ud. Tjek vores anbefalede mehndi -design til din skulder. Brede skuldre er helt sikkert en velsignelse!

For mænd med brede skuldre vil et cirkulært design med mange detaljer være fantastisk med dine ærmeløse skjorter. Hvis du planlægger en ferie i en strandby, får det dig til at se trendy og stilfuld ud.

Her er nogle hurtige valg til dig:

  • Forbered huden, inden du påfører hennaen ved at rengøre med varmt vand.
  • Påfør eukalyptusolie eller mynteolie på det område, hvor du vil anvende henna. Dette hjælper med at åbne porerne.
  • Sørg for, at rummet er luftigt, fordi sved kan ødelægge designs.
  • Hav altid en serviet eller affaldsklud omkring dig, så du kan tørre, når du begik en fejl, men husk, at det skal gøres inden for et minut.
  • Når du er færdig med dit design, påføres blandingen af ​​citronsaft og sukker ved hjælp af vatkugler. Sørg for, at henna er tørret, inden du påfører blandingen. Gentag processen igen.
  • Vent i mindst en time, før du fjerner det. Hennaen skal tørre helt.
  • For den nøjagtige tatovering, ser bruge sort henna.
  • Venstre er mere at foretrække for at anvende mehndi, det er personen selv, der kan anvende det for ham.

Endelige tanker:

Unge i dag kan frit prøve noget andet. Faktisk er denne mehndi ny, stilfuld og trendy, men har stadig en lang historie. Disse er overkommelige, har ingen bivirkninger eller medicinsk frygt. Denne brudgom Mehandi vil helt sikkert være en viral trend på internettet. Mange unge har allerede startet denne nye kultur ved deres bryllupper.