125+ Egyszerű és egyszerű Mehndi minták kezdőknek 2021!

Emlékszel erre a múltkori bollywoodi dalra: „Mehndi LagakeRakhna, Doli Sajak keRakhnaa…”? Ez nagyjából ezt jelenti: „Tedd fel a Mehendit, díszítsd fel Palanquinodat, hiszen a herceged úton van, hogy elvigyen magával”! A hangsúly inkább a Mehendi -n van, hiszen ez az első lépés a hagyományos esküvői ünnepség elindításához. Vannak olyan hiedelmek is, hogy minél pigmentáltabb a Mehendi dizájnod, annál jobb lesz a házaséleted! Akár puszta árulkodó tények, akár egyszerű tények, akár egy egyszerű Mehandi dizájn alkalmazása számos egészségügyi előnnyel jár, azon kívül, hogy a kezünket csinosan nézzük!

Egyszerű és könnyű Mehndi Designs

De mikor és hol kezdődött a Henna testművészetnek ez a hagyománya? Az emberi bőr henna díszítésének művészetét az ősi hindu védák említették, ami azt jelzi, hogy ez a forma hány éves. A 12. században a mogulok bonyolult Mehndi mintákat vezettek be a kezekre és a lábakra a test díszítésére. Idővel a minták és technikák megváltoztak, hogy lépést tartsanak a kortárs ízléssel.

Ha úgy gondolta, hogy a Mehendi egyedül a menyasszonyoknak szól, akkor téved! Gyakorolhatja ezt a művészetet, ha inspirációt merít ezekből az egyszerű Mehendi tervekből!

Egyszerű és egyszerű Mehndi tervek kezdőknek:

Úgy érzi, hogy a Mehndi alkalmazása összetett feladat, és nem a teája? Nos, ez nem rakéta tudomány, ha minden nap gyakorolja. Kezdje az alapvető mintákkal, és folytassa a bonyolultságok hozzáadásával, amint önbizalmat szerez. Ezt akár saját maga is megteheti, vagy megkérheti barátját, hogy szakítson egy kis időt, és kölcsönözze a kezét egy időre. Ha minden készen áll, elegáns és gyönyörű mintát készíthet kevesebb mint 30 perc alatt. Készen állsz rá? Íme néhány kép egyszerű és gyönyörű Mehndi tervekről kezdetnek:

1. Amrita indo-arab művészete:

Egyszerű Mehndi Design

Ha rajong az arab tervekért, akkor miért nem kezdi el velük a gyakorlatot? Nézze meg ezt a legújabb mintát, amely több elemet egyesít a tenyér díszítésére. Az első virágmotívumokat a kéz oldalára rajzolják, amelyet geometriai elemekkel, például keresztező vonalakkal, örvényekkel, pontokkal, vonalakkal stb. Fejlesztenek tovább. Innen ötleteket meríthet, és létrehozhat saját kijelentést!

 • Alkalmas alkalom: Ideális kisebb rendezvényekhez, például családi összejövetelekhez, hagyományos púdzsákhoz vagy akár egy közeli barát esküvőjéhez. A kialakítás bonyolult, de nem lehengerlő. Tehát nem kell várni az alkalmakra!
 • Tervezési elhelyezés: A kezek eleje és hátulja. Kipróbálhatja a lábán is.
 • Alkalmas bőrtónus: Bármilyen bőrszín, mivel a tenyér általában világos színű, mint a test többi része.
 • Hozzá illő dísztárgyak: HaathPhool, karkötők vagy nyilatkozatgyűrűk.

2. Egyszerű Lotus Mehndi Design:

Lotus Easy Mehndi Design

Eltekintve az egyszerű virágoktól a könnyű mehndi képeken, amelyeket gyakran látunk, a lótusz egy másik virág, amelyet nagyon egyszerű elkészíteni. És amikor ez a lótuszmotívum tovább árnyékolódik, hagyományosabb megjelenést kölcsönöz. Ebben az egyszerű mehndi kialakításban a lótusz- és mangóleveleket gyönyörűen használják, hogy teljesen egyszerű megjelenést biztosítsanak.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas fesztiválokra és családi bulikra
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd etnikai és hagyományos ruhával

3. Ellenőrzi Nashwah Khan tervező művészetét:

Gyönyörű Mehndi Design

A csekkek örökzöld minták, és soha nem mennek ki a divatból! Egyszerűek, mégis nagyon stílusosak! Íme egy ilyen ötlet, amelyben a hagyományos ellenőrzések stílusát teljesen új szintre emelik. Aranyos szív alakú kialakítással kezdődik a kéz közepén, könnyű mandala mintával körülvéve. Az oldalakat különböző típusú átlós vonalak díszítik, hogy könnyedén szép legyen.

 • Alkalmas alkalom: Ez az arab stílusú dizájn alkalmazható esküvő előtti szertartásokra, például eljegyzésekre és más rituálékra. Kiválóan alkalmas családi összejövetelekre és olyan fesztiválokra, mint a Diwali!
 • Tervezési elhelyezés: A minta jól működik a tenyerén
 • Alkalmas bőrtónus: Világos és közepes bőrszínnek kell megjelennie a kezén
 • Hozzá illő dísztárgyak: Egyszerű karkötő, virágos ékszer vagy nyilatkozat mandzsetta.

4. Három részből álló egyszerű Mehndi Design:

Három részből álló egyszerű Mehndi Design

Ez egy gyönyörű és elegáns megjelenésű egyszerű Mehandi design, amely három részből áll a tenyéren. Ebben a tervezésben nincs külön motívum. Ehelyett a tenyér egyes részeit bonyolult részletekkel töltötték fel, majd mindhárom részen egységes levélvázlattal körvonalazták.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez a design jól illeszkedik csak az etnikai és nehéz hagyományos ruhákhoz.

5. Nashwah művész Rózsa művészete:

Nashwah művész Rózsák művészete

Ha egy fokozattal szeretné növelni a komplexitást, ez az egyedülálló csipke ihlette dizájn nagyon jól működik. Keze hátsó részén kezdjen néhány rózsa és levél maratásával, egyszerű görbék segítségével. Töltse fel őket henna pasztával, hogy szilárdnak tűnjenek. Most rajzoljon köré hálózott mintát méhsejt formatervezéssel, és fejezze be kanyargós mintával kívül. Használjon átlós ellenőrzéseket és örvényeket az ujjakon a teljes megjelenés érdekében!

 • Alkalmas alkalom: Ez a kialakítás kipróbálható születésnapi partikra, családi összejövetelekre, fesztiválokra és még Sangeethre is.
 • Karosszéria elhelyezése: Alkalmas a kezed hátsó részére
 • Alkalmas bőrtónus: A legjobb a világos és világosabb bőrszínhez
 • Hozzá illő dísztárgyak: Halmozott gyűrűk, kő karkötők és virágos ékszerek

6. A kidolgozott láb Mehendi, Amrita Kale:

Kidolgozott láb Mehendi Amrita Kale

Ez a csodálatos Mehendi design nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik! Miután elsajátította az alapvető mozdulatokat, nagyon könnyű lesz összehozni őket. Először rajzoljon egy vonalat, amely jelzi a terv kezdőpontját. Megteheti a boka szintjén vagy kissé a térd alatt, az ábra szerint. Ezt alapként használva, adjon hozzá kisebb mozdulatokat, és szorozza meg őket, hogy elfedje az egész területet. Kombinálja a különböző technikákat, például vastag vonalakat, vékony vonalakat, átlókat, kupolákat, bétel leveleket, virágokat stb., Hogy díszítse a lábakat a lábujjakig.

 • Alkalmas alkalom: A design a legjobb a menyasszonyok számára az esküvőjük napján. Kisebb események esetén minimalizálhatja a minta méretét.
 • Tervezési elhelyezés: Legjobb a lábaknak, és alkalomtól függően akár lábfejre, akár térdszintről készítheti el.
 • Alkalmas bőrtónus: A legjobb a világosabb bőrű tónusú nőknek
 • Hozzá illő dísztárgyak: Válassza a vaskos metál Payal -t Polki lábujjgyűrűkkel.

7. Kézi díszművészet a Henna Paradise -ból:

Kézi díszművészet a Henna Paradise -ból

Próbálja ki ezt az egyszerű Mehendi dizájnt, amelyet pillanatok alatt elkészíthet! Mindössze annyit kell tennie, hogy gyakorolja a vastag vonásokat, íveket és köröket, és íme! Készen áll arra, hogy a kúpjával megtegye. Kezdje a kezének hátulján, és körvonalazza a közepét a középső ujjig. Most töltse ki ezt a helyet kisebb elemekkel, és nyújtsa ki az ujj végéig. Tegye tágasabbá és tisztábbá a minimalista megjelenés érdekében!

 • Alkalmas alkalom: Ez a legjobb az olyan egyszerű alkalmakra, mint az összejövetelek, főiskolai partik és alkalmi kirándulások, és inkább Henna tetoválásként működik, mint egy hagyományos Mehendi.
 • Karosszéria elhelyezése: Alkalmas a tenyér hátulján
 • Alkalmas bőrtónus: Jobban néz ki világos és közepes bőrszíneken
 • Hozzá illő dísztárgyak: Kerülje a karpereceket és karkötőket. Válasszon egy gyémántgyűrűt a design kiemeléséhez.

8. Lovely Swirls and Lines Art Sarala Arvind:

Lovely Swirls and Lines Art Sarala Arvind

Az örvények és vonalak az egyik legegyszerűbb szabadkézi Mehendi-kivitel. Egy egyszerű kézcsavarással olyan könnyedén gyönyörű mintát hozhat létre, mint ez. A legjobb módszer a kezdéshez, ha megrajzolja a főbb körvonalakat, és a tér többi részét használja a kitöltéshez. Adjon hozzá apró részleteket, például pöttyöket a kúp végével a vonzó megjelenés érdekében. Használjon más mintát minden ujja számára, hogy drámai tapintást kölcsönözhessen.

 • Alkalmas alkalom: Próbálja ki ezt a dizájnt a következő családi összejövetelre vagy egyetemi partira, és várja meg a bókokat!
 • Tervezési elhelyezés: Ez a minta a kezed hátsó részén működik
 • Alkalmas bőrtónus: Ideális világosabb bőrszínhez, mivel a bőrpír jobban látható rajta
 • Hozzá illő dísztárgyak: Viseljen csillogó ékszereket, hogy dizájnja kiemelkedjen!

9. Virágos Payal Art Kale tervező:

Virágos Payal Art Kale tervező

Kísérletezzen egy lábas Mehendi dizájnnal ezzel a csinos mintával! A Payal vagy a különleges alkalmakra viselt bokák szépsége ihlette. Kezdje egy központi virágmotívummal, koncentrikus körök használatával. Díszítse mindegyiket apró részletekkel, például görbékkel, pontokkal és vonalakkal. Most hozzon létre egy kisebb változatot ennek a kialakításnak a bokáján, és rajzoljon összekötő vonalakat, amelyek hasonlítanak a bokaláncokhoz. Miért hagyjuk üresen a lábujjakat? Csak a henna kúp hegyével rajzolja meg ezeket az apró szórólapokat.

 • Alkalmas alkalom: Ez a kitűnő kialakítás alkalmas esküvői rendezvényekre és esküvőkre. Kipróbálhatja különleges eseményeken is, mint például Karva Chauth, hogy lenyűgözze az emberét!
 • Karosszéria elhelyezése: A legjobb, ha a lábfej és a bokák tetején végezzük
 • Alkalmas bőrtónus: A világos és búza bőrszín jól mutatja a pigmentet.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Payal, Statement lábujjak, egyszerű boka láncok

10. The Lotus Paisley Design from Orlando Artist Kale:

Lotus Paisley Design, Orlando művész Kale

Próbálja ki ezt a dizájnt egy leendő menyasszonyon, és örökre elnyeri háláját! Ez a művészi minta a hinduizmus minden fontos szimbólumát tartalmazza, mint például a Lótusz, a Mango Paisley, a virágok, a levelek stb. Minden egyszerű elemet egyesít, hogy megteremtse ezt a feltűnően gyönyörű Mehendi művészetet. A csuklórészből kiindulva rajzolja meg kedvenc motívumait véletlenszerű sorrendben, és örvények, vastag pontok és egyenes vonalak segítségével töltse ki a részleteket. Ez minden!

 • Alkalmas alkalom: Ezt kifejezetten esküvőkre és kedvező alkalmakra fejlesztették ki, mint például Diwali, Durga Pooja stb.,
 • Karosszéria elhelyezése: Használhatja a fő mintát a tenyér elülső oldalán, és tovább kiterjesztheti a hátoldalán.
 • Alkalmas bőrtónus: Ha a tenyér oldalán van, akkor nem kell aggódnia a bőrtónus miatt.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Viseljen hagyományos templomi karpereceket, Lakshmi Kasu dísztárgyakat.

11. A szimmetrikus szépségművészet, Henna Artist USA:

Szimmetrikus szépség művészet Henna Artist USA

A Mehendi művészetének elsajátításához meg kell tanulnia a szimmetria finom árnyalatait is. Íme egy példa, amelyben a központi Mandala motívumot négy oldalán szimmetrikus minták díszítik. A felső részen a hagyományos arab stílusú dizájnt használhatja az ujjain. Emlékszel a Lotus motívumra? Adjon hozzá néhány ilyen szépséget a csuklójához, és részletezze átlós vonalakkal. A befejezéshez rajzoljon egy félmandalát a csukló területére!

 • Alkalmas alkalom: Próbálja ki ezt családi esküvőkre, fesztiválokra és nagyobb összejövetelekre. Biztosan létrehoz egy trendet!
 • Karosszéria elhelyezése: Ez jól néz ki a tenyér elülső oldalán, eltakarja az ujjait.
 • Alkalmas bőrtónus: A dizájn szépnek tűnik a tisztességes bőrszíneken
 • Hozzá illő dísztárgyak: Válasszon tükörmunkás karkötőket vagy selyemfonal tartozékokat, hogy színt adjon hozzá

12. Kortárs szabadkézi művészet Mumbai művész Khan -tól:

Szabad kézművészet Kumb mumbai művészétől

A szabadkézi Mehendi a legjobb módja annak, hogy felfedezze kreativitását és élvezze a kísérletezés szabadságát. Először gyakorolja az olyan alapvető elemeket, mint a csekkek, pöttyök, egyszerű virágok, kupolák és levelek. Most kezdje a tenyerének alsó sarkából egy körrel, és folyamatosan töltse fel alternatív mintákkal. Fejlessze tovább az ötletet, amíg minden hiányosságot ki nem tölt. Kerülje a zsúfoltságot, és ragaszkodjon a szép felülethez.

 • Alkalmas alkalom: Ez az alapvető kialakítás alkalmas olyan eseményekre, mint a társadalmi összejövetelek, fesztiválok, baráti esküvők vagy alkalmi összejövetelek.
 • Karosszéria elhelyezése: Használja a tenyerét ehhez a kialakításhoz. Vegyen egy vagy két elemet, és töltse fel a hátlapot is.
 • Alkalmas bőrtónus: A tisztességes és közepes bőrszín jól hordozza ezt a formatervezést.
 • Hozzá illő dísztárgyak: HaathPhool, lánc karkötők és 2 ujjgyűrű

13. Szemközti motívumminta Easy Mehndi Designs:

Szemben a motívum mintával Easy Mehndi Designs

Amint láthatja, ehhez a hűvös és egyszerű mehndi kialakításhoz ugyanazt a mintát megfordították és újra megrajzolták. Tehát ha egyszer megrajzolod a mintát, másodszor könnyebbnek kell lennie. Ha a mehndi kúp együttműködik, akkor a legtisztább dizájn marad.

 • Alkalmas alkalom: Ez alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indiai vagy hagyományos ruhákkal a megjelenés növelése érdekében.

14. Mughlai-arab Easy Mehndi Design:

Mughlai-arab egyszerű Mehndi Design

Ez egy kifinomultabb, mégis új egyszerű mehndi kialakítás, amely nehéznek tűnhet, de meglehetősen könnyen alkalmazható. Csak annyit kell tudnia, hogyan kell megragadni egy kúpot, ami lehet, hogy tökéletesen igényel némi erőfeszítést, de ez van. Ha tudja, hogyan kell használni a kúpot, ez a virág alapú henna nagyon egyszerű lesz az Ön számára.

 • Alkalmas alkalom: A legjobb és legjobban alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Alkalmazhatja ezt a tenyér lábára és a kézfejére.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Csak etnikai viseletekkel és ékszerekkel párosítható.

15. Gyűrűs stílusú egyszerű Mehandi minták:

Gyűrű stílusú egyszerű Mehandi minták

Kiváló, egyszerű mehndi design, amelyet minden kezdőnek feltétlenül ki kell próbálnia. A tündérfény-szerű mintájú kialakítás nagyon kreatívnak és vonzónak tűnik a virágcsokorral egyidejűleg. Nagyon szép kézi ékszereknek tűnik. Az ujjak viszont egyszerűek voltak.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és akár rendszeres partikra is.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén vagy a kézfején.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos öltözékekkel a megjelenés növelése érdekében. Ehhez a kialakításhoz nincs szüksége gazdag ruhákra.

16. Nehéz, egyszerű Mehendi Design:

Nehéz, egyszerű Mehendi Design

Ez a legújabb egyszerű mehndi design. Egy dizájn, amelyet minden kreatív fiatal lélek szeret. Az arab mintákat itt keverik a Mughlai stílusú mehndi mintákkal, hogy elérjék a mehndi nagyon elegáns megjelenését, ami gyakorlást igényelhet.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Alkalmazhatja ezt a tenyerére, a kezére
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati öltözékekkel vagy etnikai viseletekkel, valamint ékszerekkel a megjelenés és a megjelenés javítása érdekében.

17. A perfekcionista Easy Mehandi tervezése:

A perfekcionista Easy Mehandi tervezése

Ez az ideális perfekcionista választása az egyszerű mehndi dizájnnal. A minta tökéletes görbén oszlik el, amelyet a kéz hátulján terítenek el, többféle töltelékként, köztük minden ujj hegyét borító pöttyökkel.

 • Alkalmas alkalom: A legjobban alkalmas családi rendezvényekre, fesztiválokra vagy összejövetelekre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerére és a kézfejére.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsa etnikai ruhákkal és gazdag viseletgel a megjelenés érdekében.

18. Egyszerű Mehndi Designs for Kids:

Egyszerű Mehndi gyerekeknek

Ez egy meglehetősen formatervezett és alkalmas gyerekeknek, mivel a legtöbb tenyeret kis henna borítja. Ez gondoskodik arról, hogy a henna hanyagság miatt mindenhol elterjedjen. A határokat óvatosan kell elvégezni. Ezt követően csak jól ki kell töltenie a hennát. Ha kész, hagyja megszáradni, és végezze el az ujjait, ha gyermeke türelmes. Ön is kipróbálhatja ezt a mehndi dizájnt, ha van egy kis családja egy fesztivál előtti összejövetelre vagy egy kis otthoni puja-szertartásra. Teljesen beleillik a hagyományos formába a Mehandi -val anélkül, hogy túl sokat kellene próbálkoznia.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas apró alkalmakra, például fesztiválokra és családi összejövetelekre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez a dizájn csak az indiai ruhákhoz illik

19. Bonyolult egyszerű Mehndi Design:

Bonyolult egyszerű Mehndi Design

Ez a különleges kialakítás a legújabb egyszerű mehndi design is, amely bonyolultsága miatt kissé több erőfeszítést igényelhet, de semmi, amit nem tud elérni. A dizájn egyszerű és finom, az ismétlődő mintákkal a fő fénypont, és bonyolult részletező ujjakkal van tele.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ezt csak etnikai viselethez kell párosítani, jó ékszerekkel és kiegészítőkkel, például karperecekkel.

20. Két motívumú egyszerű Mehendi Design:

Két motívumú egyszerű Mehendi Design

Egy gyönyörű, de nagyon egyszerű mehndi design, egyszerűsége a motívumokban rejlik. A páva motívumai és a kerek hegyekkel ellátott virágok a kéz hátsó részén készülnek, hogy kiváló csíkot képezzenek a csuklótól a mutatóujjig.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és apró összejövetelekre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal vagy tetszőleges ruhákkal.

21. Török ihlette egyszerű Mehndi Design:

Török ihlette egyszerű Mehndi Design

Egy egyszerű mehndi design, amely minden stílusú mintából és motívumból áll, amelyek számos kultúra lényeges részét képezik, a tökéletes design a mehndi készségek tökéletesítéséhez. A török ​​ihletésű csekkminták és arab motívumok, a design végén pedig egy rózsa teszi egyedivé.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és összejövetelekre, esküvői rendezvényekre és alkalmakra is.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítson értékes hagyományos ruhákkal és etnikai viseletekkel, mivel ez a legalkalmasabb és csak ezekhez a ruhákhoz illik.

22. Csodálatos lábtetoválás:

Láb tetoválás mehndi design

A lábak finom megjelenést kapnak, amikor mehndi ka mintákat tetoválnak rájuk. A gyönyörű mangóminták és a cine ágak nőiességet és finomságot kölcsönöznek neki. Az ilyen tetoválásokat olyan dizájner ruhák hordozzák, amelyek láthatóvá teszik a lábad.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és rendszeres összejövetelekre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatod a lábadon.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati öltözékekkel vagy akár etnikai viseletekkel; hozzá jó chappals nézni.

23. Hagyományos, egyszerű virágos henna minták:

Hagyományos, egyszerű virágos henna minták

Ez a hagyományos virág egyszerű mehndi design, és nagyon könnyen elkészíthető. A hátsó tenyérrészben nagy virágot hoznak létre, amelyet ezután apró mintákkal vagy apró mintákkal részleteznek. Az ilyen design ujjai tele vannak egyszerű mehndi dizájnnal, amely kiegészíti a tenyérmintákat.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre, apró alkalmakra és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd etnikai ruhákkal

24. Egyszerű nagy virág Mehandi Design:

Nagy virág Mehndi Design

Figyelembe véve a középpontot, ezek a nagy virágok, ha középen alkalmazzák, funky megjelenést kölcsönöznek. A virágnak tisztának kell lennie ebben az nagyon egyszerű mehndi kialakításban, és lehetővé kell tennie a szirmai árnyékolását.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas fesztiválokra és normál partikra
 • Tervezési elhelyezés: Ezt a kezek hátsó részén is alkalmazhatja, ami eleganciát kölcsönöz a megjelenésnek.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-western és alkalmi ruhákkal

25. Aranyos Mehndi minták esküvőre:

Aranyos Mehndi minták esküvőre

Ebben az egyszerű mehndi kialakításban szabadon hagyhatja a hátoldalát a bonyolult mintáktól és motívumoktól, ha más ékszereket is visel. Az indiai esküvőkön általában a lányokat is nehéz ékszerekkel töltik meg, ami néha kissé rendetlenné teszi. Ezért jobb elkerülni a mehndi alkalmazását azokon a részeken, ahol ékszereket terveztek.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és apró rendezvényekre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerére és a lábára.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd etnikai kurtákkal és hagyományos ruhákkal

26. Egyszerű Mehndi tervek a kezekhez:

EGYSZERŰ MEHENDI KÉZEKRE

Ha azt tervezi, hogy egyszerű Mehandi mintát szeretne kapni, amely könnyen illeszkedik a nehéz ruhájához, akkor ez a kialakítás alkalmas az ilyen problémák megoldására. Láthatja, milyen gyönyörű virágok születnek ebben a mehndi kialakításban, páva és kis könnycsepp motívumokkal.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas fesztiválokra és partikra
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a karján, a kézfején és a lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal

27. Egyszerű körkörös Mehndi minták:

KÖRÖS MEHNDI TERVEZÉSEK

Ha Ön dolgozó lány, és tiszta kézzel kell mennie az irodába, egyszerűen használhatja az ilyen lányos mintákat. A hátat teljesen tisztán tartva, csak ezeket az egyszerű körkörös motívumokat vigye fel az ujjakra. Ez a legújabb és egyszerű mehndi design jól működik, ha divatos megjelenést szeretne adni magának.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas alkalmakra és alkalmi bulikra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt csak az ujjain alkalmazhatja
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd kedvenc ruháiddal, mivel ez jól illik az összes ruhához

28. Egyszerű levelek és virágok Mehndi Design:

Egyszerű levelek és virágok Mehndi Design

A tollak nemcsak virágmintákkal kombinálva jók tetoválásként, hanem a legszebb egyszerű mehndi minták közé tartoznak. Ezek valószínűleg iráni henna művészeti tervek, és ma már mindenhol szeretik az emberek. Ezek gazdagok, divatosak és ritkák, így az esküvői szezonban kipróbálhatja az egyiket. Ezek lehetnek nagyok vagy kicsik, az Ön választásától függően, a virágok pedig művészibbek lehetnek. A levelek lágyabb mintákat és így tökéletes mehndi mintákat készítenek az új menyasszony számára.

 • Alkalmas alkalom: A legjobban alkalmas otthoni fesztiválokra és bulikra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal vagy etnikai viseletekkel a megjelenés érdekében.

29. Különböző Mehendi kialakítás elülső kézhez:

Különböző Mehendi kialakítás az elülső kézhez

Ebben az egyszerű & egyszerű Mehandi tervezési kép, a szokásos mintát hagyva, más formát alkalmaztak. A mehndi kialakítás lefedi a tenyeret, de csak egy hüvelyk- és egy kisujjal van összekötve. A háromlevelű minták szegélyeinek sötétítése elbűvölőbbé tette ezt a formatervezést.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas fesztiválokra és partikra
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a kézfején és a lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Indo-nyugati öltözékkel kombinálható

30. Napvirágos Mehndi Design hátsó kézhez:

V. Virágos Mehndi Design hátsó kézhez

Egyszerűen tisztán tarthatja a tenyér részét a mehnditől, hogy nagyobb kontrasztot hozzon létre a tenyér egyszerű mehndi mintáin. Egyszerű pöttyök és nagy napraforgó minták segítségével feltöltheti a kezét. És árnyékolhatja a virágokat, vagy teljesen feltöltheti őket, mivel a virág feltöltése megváltoztathatja a tervezés teljes megjelenését.

 • Alkalmas alkalom: Ez a kialakítás alkalmas fesztiválokra és családi rendezvényekre
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kezén
 • Hozzá illő dísztárgyak: Jól párosítható indo-nyugati és etnikai ruhákkal

31. Különböző színek Mehndi Designs:

Különböző színek Mehndi Designs

Ez egy nagyon egyszerű és egyszerű mehndi design, amely virágokkal, páva motívummal és egyenletesen eloszló pontokkal készült. A fekete mehndit is használhatja további részletek és kontraszt hozzáadásához a tervezéshez. Az ujjbegyeket teljesen s-alakú pöttyök borították, a körmök pedig az öltözékhez illeszkednek.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas gyerekek és idősek partijaira, családi alkalmakra és rendezvényekre
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsa etnikai viseletével az eleganciát.

32. Egyszerű Glitter Mehndi Designs:

GLITTER MEHNDI DESIGN

Ha úgy gondolja, hogy józan és egyszerű henna dizájnja nem nyújtja a kívánt elégedettséget, átmeneti csillogó ragasztóval csillogtathatja fel. Csak legyünk konkrétak azzal kapcsolatban, hogy nem alkalmazunk extra csillogást az egyszerű dizájnra, mivel néha figyelmen kívül hagyja a formatervezést is.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi és alkalmi partikhoz. Rendszeres használatra is alkalmazható.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt a kezek hátoldalán alkalmazhatja
 • Hozzá illő dísztárgyak: Választhat, hogy kedvenc ruháival párosítja

33. Hűvös cikcakkos Mehandi minták:

Hűvös cikcakkos Mehandi minták

Ez az egyszerű mehndi design azoknak a lányoknak szól, akik rosszul készítenek virágokat és leveleket. Ebben a kialakításban a köröket összekapcsolják egymással, hogy láncszerű hatást hozzanak létre. Az ujjakat cikk -cakk mintákhoz használják, amelyek kiegészítik a dizájnt is. Alig néhány bétel diólevelet használtak.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas közeli családi eseményekre és esküvői rendezvényekre
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez a dizájn hagyományos és etnikai ruhákkal párosítható

34. Egyszerű arab Mehndi minták:

egyszerű mehandi tervek a kezekhez

Egy lány, aki szereti a virágokat, és nem tudja pontosan, hogyan kell használni őket a mehndi tervezésében, nagyszerű tippet vehet ebből a fenti képből. Kis lótusz jött létre egymással ellentétes irányban. Ez az egyszerű mehndi design szinte tisztán tartja a kezeket, és a virág édes és józan megjelenést kölcsönöz.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas fesztiválokra és alkalmi rendezvényekre, vagy rendszeres viseletre is
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a keze hátsó oldalán
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-western ruhákkal vagy bármelyik kedvenc ruhatáraddal.

35. Gyönyörű Mehandi Design minden alkalomra:

Mehandi Design minden alkalomra

Ez az egyik legegyszerűbb, mégis legszebb egyszerű mehndi -terv. A kéz tisztán marad, ha csak néhány különböző méretű virágot tartalmaz. A virágok nagyon finomak, a szirmokat is árnyékolják. Az ujjakat nagy mehndi kialakításhoz használják, kevés keresztezéssel és fél virágmotívumokkal. Pontokat használtak a határok világosabb meghatározásához.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerére és a lábára.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez a dizájn jól megy indo-nyugati ruhákkal párosítva

36. Mehndi Designs for Office Party:

Mehndi Designs irodai partikhoz

Hasonlóképpen követheti ugyanazokat a mintákat az egyszerű mehndi tervezésében, amint az a fenti képen látható. Az ujjaknak csak egy részét használják, a többi ujját és tenyerét tisztán hagyja. Az ilyen funky dizájnok alkalmasak néhány irodai partira, mivel tartozékként is működhetnek. De legyen óvatos a motívumok feltöltésében és árnyékolásában. Ne felejtsen el apró részleteket hozzáadni, például a pontokat.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas bármilyen gyakorlatra vagy alkalmi eseményre
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a karján is
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez a design jól illik bármilyen nyugati vagy etnikai öltözékhez

37. Iszlám egyszerű Mehndi tervek a kezekhez:

egyszerű mehendi tervek a kezekhez

Ez az új egyszerű mehndi kialakítás elgondolkodtathatja Önt, hogy nehéz elkészíteni, de ez egy nagyon egyszerű kialakítás, ha közelebbről megvizsgálja. Egyenes vonalak, kevés keresztezés, dobozok, félkör alakú minták és kevés pont. Ez egy egyszerű, mégis elegáns kialakítás, amely lefedi az egész tenyeret. Még árnyékolhat néhány dobozt és kör alakú motívumot, amelyek segítenek abban, hogy a design tökéletesen megjelenjen.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és eljegyzési eseményekre
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-western vagy hagyományos ruhákkal a legjobb megjelenés érdekében

38. Egyszerű szív -hát kéz tervezés:

Egyszerű Mehndi Designs

Ez a design virágok, szív és hagyományos design keveréke. A Mehndi -t gyönyörűen hordják a kéz hátulján, ahol a szív a középpontba kerül. A szív középpontjához nevet is hozzáadhat.

 • Alkalmas alkalom: Ez a kialakítás a legalkalmasabb, és jól illik családi rendezvényekhez és fesztiválokhoz.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Lehet választani ezt etnikai viselethez.

39. Egyszerű virágos Mehndi Design lépésről lépésre:

Egyszerű virágos Mehndi Design lépésről lépésre

Általában láttuk, hogy a mehndi tervek a mutatóujjal kezdődnek. De változtatásképpen a középső ujjától is elkezdheti a tervezést, ahogy a fenti képen látható. Itt hasonló virágmotívumokat használnak, de méretükben különböznek. A középső ujj hegyétől kezdve a virág mérete fokozatosan növekszik a csukló felé. A virág árnyékolása és néhány üres kör rajzolása befejezi ezt a tervezést.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas vallási fesztiválokra vagy apró családi eseményekre
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerére és a lábára.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez párosítható indo-nyugati ruhákkal és kurtákkal.

40. Aranyos ujj Mehndi minták:

Aranyos Finger Mehndi Designs

Egy egyszerű henna dizájnt is alkalmazhatunk a ruhájuk/ruhájuk alapján. A fenti képen a mehndi kialakítás meglehetősen kiegészíti a ruhát. Pontokat használtak az ujjminták és a tenyér összekapcsolására.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén vagy a kézfején
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsa ezt a dizájnt indo-nyugati vagy hagyományos ruhákkal a legjobb használat érdekében.

41. Nehéz Mehndi tervezési ütések:

NEHÉZ MEHNDI DESIGN

Egy ilyen könnyű, bár nehéz kialakítás létrehozásához óvatosnak kell lennie az új egyszerű mehndi ütésekkel. A mehndi kúp tetején kis tűszerű metszésnek kell lennie, hogy az ütések rendkívül vékonyak legyenek. A vékonyabb mozdulatok segítségével még egy egyszerű mehndi design is elbűvölőnek tűnhet. A fenti képen a levelek a fő hangsúly a tervezésben. A kisebb levelek mindig a legjobb megoldás az ujjak visszatartására. Az egyes tervek egyértelmű megkülönböztetése érdekében a kettős körvonalat használták.

 • Alkalmas alkalom: Ez a nagyszerű és nehéz kialakítás a legjobban alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal vagy etnikai viseletekkel, például a lehengákkal a legjobb megjelenés érdekében.

42. Egyszerű menyasszonyi Mehndi minták:

EGYSZERŰ Menyasszonyos MEHNDI

Ha ez az esküvője, és szeretne egy teljesen hagyományos módszert választani, akkor körkörös, nagy tenyérmintákkal kiegészítheti klasszikus megjelenését. Az ujjak félig tele vannak egyszerű mehndi kialakítással, kevés virágmetszéssel.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra. Egyszerű esküvői eseményekre is használható.
 • Tervezési elhelyezés: Választhatja, hogy ezt a tenyerére és a lábára alkalmazza -e.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Alkalmazzon formatervezést, hogy jól illeszkedjen a hagyományos ruhákhoz

43. Lineáris Mehndi minták:

Lineáris Mehndi Designs

Az ilyen típusú minták az egyszerű mehndi tervek listájának részét képezhetik, de tény, hogy megfelelő határok, ha nehéz mintákat, például menyasszonyi mintákat szeretne készíteni. Néha ezeket a mintákat szalagokként is használhatja, és csak ezeket végezheti el egymás után, és hagyjon kis teret a kettő közepén, hogy olyanok legyenek, mint a tenyéren és a hátán ragadt szalagok. Nagyon divatosnak tűnnek, ha másnap dolgozni szeretne menni, és szeretné, hogy a tenyere tiszta legyen, mivel csak a felső oldalon végezhető el.

 • Alkalmas alkalom: Ez az egyszerű kialakítás a legjobban illik a családi funkciókhoz és eseményekhez.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a csuklóján
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal vagy etnikai kurtákkal a legjobb megjelenés érdekében

44. Hagyományos gudzsaráti egyszerű Mehndi minták:

Hagyományos gudzsaráti egyszerű Mehndi minták

Ezek az egyszerű mehendi tervek, amelyeket bármilyen alkalomra meg lehet tenni. A virágszirmok, mint mi a Rangolis alatt, jól nézhetnek ki, mint önálló minták is, ha a tenyered közepén készülnek, mivel szinte az egészet lefedik. A kerek virágú, kerek szirmú virágok a többi egyszerű mehndi tervezés, amelyek mindig készülnek, és egyszerűen a „shagun” célt szolgálják, amikor kifut az időből, de a mehndit is meg kell tenni.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és bármilyen fesztiválra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerére és a lábára.
 • Hozzá illő dísztárgyak: A legjobban indiai és etnikai ruhákkal párosul

45. Gazdag virágos és páva Mehndi minták:

Gazdag virágos és páva Mehndi minták

Az abszolút menyasszonyi kollekció ilyen gazdag mehndi mintákat tartalmaz. A legszebb mehndi minták ugyanazokkal a virágmintákkal, hálókkal és pontokkal rendelkeznek, hogy ne hagyjanak rést a kezeken. Ezeket a formatervezéseket a lábfej tetején és a könyök felé is el lehet végezni, mert nem csak tenyérmintákat szeretne a nagy napon, igaz? Kevesebb az esélye annak, hogy ezek a tervek elromlanak, de csak győződjön meg arról, hogy a mehndi kúp fúvókája nincs túl nagyra vágva, mert csak vékony szálakra van szükségünk a bonyolultabb kialakítás érdekében.

 • Alkalmas alkalom: Ez a kialakítás a legalkalmasabb esküvői és eljegyzési szertartásokhoz vagy hatalmas rendezvényekhez
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítson egy nehéz, hagyományos ruhával a legjobb megjelenés és megjelenés érdekében.

46. ​​Átlós virágos Mehndi minták:

Átlós virágos Mehndi Designs

Ezek a legegyszerűbbek a gyönyörű egyszerű mehndi minták közül, mert nincs szükség komplikációkra. Az ilyen minták különösen azoknak szólnak, akik szeretik tisztán tartani, és csak a tenyéren és a keze tetején szeretnének szalagmintát. Ezek átlós minták, amelyek a csuklójától a középső ujjig vagy a gyűrűs ujjáig indulhatnak. A többi ujját a tisztább kialakítás érdekében hagyhatja, vagy díszítse pöttyökkel és színezze ki az ujjak hegyét.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra. Esküvői alkalmakra is alkalmazható.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd etnikai és esküvői ruhákkal a legjobb megjelenés érdekében

47. Virágcsíkok Mehandi Design:

Virágos szalagok Mehandi Design

Ezek inkább tetoválásokhoz hasonlítanak, kevésbé gazdag mehndi mintákhoz. És ezek is a legjobb egyszerű mehndi minták azok számára, akik szeretik tartani divatos. Ezek olyanok, mint az egyetlen, függőleges szalagok vagy rakhik, amelyek három vagy több virágból álló vonallal rendelkeznek, amelyek különböző méretűek. Ahelyett, hogy ezeket mehndi mintának használná, használhatja őket, hogy henna tetoválásokat készítsen a hátán vagy a nyak alatt. Ettől eltekintve ezek a minták a lehető legjobb módon használhatók az ujjak és a csuklók számára is, ha elegáns mintákkal szeretné tisztán tartani őket..

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas fesztiválokra és partikra. Alkalmazható informális rendezvényekre is, amelyek megjelenést kölcsönözhetnek öltözékének.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a kézfején és a lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal, mivel ez a dizájn luxus, de divatos.

48. 3D virág- és levéltervezés: Mehendi művész, Divya Patel:

3D virág- és levéltervezés: Mehendi művész, Divya Patel

Ez a hátsó kézben lévő Mehendi kialakítás meglehetősen egyszerű létrehozni. Kezdje egy finoman elkészített virágmintával, és tegyen köré levélfürtöket. Ismételje meg ugyanazt a szerkezetet úgy, hogy egy hüvelyknyi rést hagy. Most kezdje el feltölteni az üres területet finom mintákkal, amelyek hasonlítanak a háló mintájára. Ismételje meg ezt a felső részen, de használjon vastag vonásokat. Használja az árnyéktechnikát a 3D realizmus behozatalához!

 • Alkalmas alkalom: Ez a modern Mehendi design ideális esti partikhoz, Sangeeth -hez és társasági összejövetelekhez.
 • Karosszéria elhelyezése: Ez a minta alkalmas a kézfej hátuljára
 • Alkalmas bőrtónus: Mivel sok gyengéd mozdulattal jár, a világosabb bőrszín jól reagál a színre.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Összehangolt virágos témájú ékszerek, mint karkötők és karperecek

49. Mehndi Doodles Art:

Mehndi Doodles Art

Gazdag minták és néhány egyszerű mehndi tervezés is, ezek minden alkalomra jól néznek ki. Ez egyszerűen olyan, mint a doodling a notebook hátulján, amikor a főiskolai előadásokat nagyon unalmasnak találja, de maradnia kell az órán. Ezekkel a gyönyörű mintákkal megtöltheti az egész kezét, vagy egyszerűen betöltheti azokat, hogy kitöltse a hiányosságokat a kezén készített különböző minták között. Ezek a mehndi minták a lábadon is szuperül fognak kinézni, és biztosan kipróbálhatod őket az esküvődön, vagy megteheted annak, aki ebben a szezonban férjhez megy.

 • Alkalmas alkalom: Ez a kialakítás jónak tűnhet családi rendezvények és fesztiválok számára.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerére és a kézfejére.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd az etnikai viseletet és a kurtákat, hogy megjelenésed legyen az öltözékben.

50. Körkörös Mehndi minták:

Kör alakú Mehndi minták

Ez az egyik egyszerű mehndi terv, Rangoli típusú körrel a tenyere közepén, majd csak azt csinál, amit szeretne. A legkülső kör külső kerületén apró szirmokat is készíthet az elegáns megjelenés érdekében. Az ilyen kör alakú egyszerű mehndi minták rétegekkel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy minden körön belül van egy kisebb kör, amíg el nem éri azt a pontot, ahol a kör elég kicsi ahhoz, hogy sötétedjen. Ez a mehndi művészet a keze tetején vagy a lábfej tetején is elkészíthető, ha a leendő menyasszony vagy.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra. Nagy alkalmakra is alkalmazható.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a kézfején és a lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-western vagy hagyományos ruhákkal, vagy akár esküvői ruhákkal

51. Elszigetelt Mehandi Design:

Elszigetelt Mehandi Design

Ezek valószínűleg pakisztáni mehndi minták, amelyeket széles körben használnak esküvői célokra a menyasszony keze és lába díszítésére. Többnyire muszlim esküvőkön látható, ezek a független minták a legjobb egyszerű mehndi minták és kúpos megjelenésűek. Kezdheti a csukló aljáról, majd az ujjai csúcsa felé haladhat. Csak győződjön meg róla, és gondosan nézze meg, hogy ezek a minták nem érik el teljesen az ujjait, mint az átlós virágminták.

 • Alkalmas alkalom: Csak családi rendezvényekre és fesztiválokra alkalmas.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt csak a tenyerére és a kézfejére alkalmazhatja
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd etnikai és hagyományos ruhákkal a legjobb megjelenés érdekében.

52. Absztrakt virágos Mehndi Design:

ELSŐ ÉS HÁTKÉZ MEHNDI

Néhány kiváló mintát „alapterveknek” is neveznek, mert ezek ugyanazok, mint az elején, amikor a művész a tenyere egyik sarkából indul. Miután elkészült egy ilyen Mehendi minta, a tenyér fele már be van borítva, és ezekben a mintákban árnyékos részek is vannak. Pompásan néznek ki, és ha szükséges, automatikusan képezik a többi kiterjesztett formatervezés alapját. Ezeket a kezek tetején is meg lehet tenni, és a mehndi leggyakoribb mintáiként szolgálhatnak.

 • Alkalmas alkalom: Ez az alap kialakítás a legalkalmasabb apró rendezvényekre és fesztivál alkalmakra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a keze hátsó oldalán
 • Hozzá illő dísztárgyak: A megjelenéshez leginkább indo-nyugati vagy etnikai viselethez illik

53. Végső menyasszonyi Mehndi Design:

Végső menyasszonyi Mehndi Design

Ezek közül a leggazdagabbak ezek az etnikai, zökkenőmentes virágos új egyszerű Mehendi minták a legjobban a nagy feladatok során. A formatervezés olyan gazdag, hogy egyetlen minta között nincs rés. Ezek gyönyörűen néznek ki, és általában teljes kezű mehndi formatervezésként használják őket. Ezek a legszebb mehndi minták, és lenyűgözhetnek minden menyasszonyt, aki egyedülállóan szeretné őket. A móka az, hogy a szín megjelenése után, amikor megszárította a kezét, senki sem talál hibát a bonyolultsága miatt.

 • Alkalmas alkalom: Ez a kialakítás jól illik egy esküvőhöz vagy eljegyzési szertartáshoz
 • Tervezési elhelyezés: Alkalmazhatja a tenyerére és a lábára, mivel ez nehéz és megjelenést kölcsönöz
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd a hagyományos, hagyományos ruhákkal a luxus kialakításnak köszönhetően.

54. Egyszerű Mehndi Designs for Kids:

Egyszerű Mehndi Designs for Kids

Néha zavart, hogy hogyan kell kibővíteni és álcázni az alapvető Mehandi dizájnt, amelyet már a kezén készített. Egy ilyen probléma megoldása egyszerű mehndi tervezés gyerekeknek, például az adott képen láthatók. Ezek blokktervek széles motívumokkal, és egyáltalán nem okoznak nehézséget. Kinyújthatja őket bármilyen fő tervezéssel együtt, és csodálatosvá teheti az egészet.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas gyerekeknek kisebb családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: A legjobban etnikai vagy alkalmi ruhákkal párosul

55. Hátsó spirális kör alakú Mehandi kialakítás:

Hátsó spirális kör alakú Mehandi Design

Ha az egyszerű Mehandi tervek listájáról beszélünk, ezek vezetnék a listát. Ezek nem más, mint a virágok és levelek, amelyek tömböket alkotnak, és spirális körök, amelyek betöltik a hiányosságokat. Ha tudja, hogy a bonyolult és gazdag mehndi minták nem a teája, ezek a szép mehndi minták valóban megmenthetik a napot egy ászlevéllel. Csak készítsen virágokat cikk-cakk mintával, majd hagyja őket minden alternatív sarokra. Amikor teljesen kész, csak spirálokat készítsen kör alakban, és kész.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre, fesztiválokra vagy partikra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a karján és a tenyér hátsó oldalán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd a legjobban etnikai ruhákkal és kurtákkal.

56. Egyszerű és könnyű Mehndi kezdőknek:

Egyszerű és egyszerű Mehndi kezdőknek

Ezek a legjobb egyszerű mehndi minták, elsősorban azért, mert egyszerűek, gazdagok és bonyolult megjelenésűek. Ezeknek a mehndi mintáknak a fő álcázása szirom minták, pontok és vonalak segítségével történik. Csak hullámos mehndi mintákat kell készítenie, majd vonalakkal, nagy és kis pöttyökkel és kerekekkel díszítheti őket. Az egyetlen dolog, amit szem előtt kell tartani, ezeknek a terveknek az arányai. Ezenkívül meg kell győződnie arról, hogy ezeknek a mintáknak egyikét sem viszi túlzásba, mert a legegyszerűbb tervek is elromolhatnak.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas fesztiválokra vagy alkalmi ügyekre, vagy akár apró családi alkalmakra és összejövetelekre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a keze hátsó oldalán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez a kialakítás csak etnikai viselethez illik.

57. Az egyedi gyűrűs Mehendi minták:

kör alakú Mehndi minták

Ez egy egyszerű és könnyű mehndi minta, amely a legalkalmasabb a tenyér középső részére. Csak egyenletes gyűrűs kört kell csinálni, majd szépen és óvatosan meg kell csinálni a határokat. A belső rész rés lesz, amelyet később meg kell tennie. Ezután meg kell tennie a Mehendi többi tervét a kéz ujjain és tetején, majd újra el kell kezdenie kitölteni a hiányosságokat. Miután teljesen elkészült, vissza kell térnie a gyűrűhöz, és el kell kezdenie tervezni a gyűrű közepén, hogy szépen kitöltse..

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd nyugati vagy indiai ruhákkal.

58. Páva Mehndi minták a hátoldalon:

BÉKPONT MEHNDI DESIGN

Beszéljen egy Rangoli -ról vagy egy hagyományos ruhás hímzésről, vagy akár egy mehndi dizájnról, és a páva képezi a legjobb mehndi mintákat. Íme néhány gyönyörű páva mehndi minta, amelyeket alapmintákként használhat a mehndi számára. Ezeket választékként és kiegészítésként is használhatja a már elkészült alaptervekhez. Mivel ezek hosszúak, ezek a legalkalmasabbak a csukló alá húzásra, egészen a könyök belső oldaláig és az egyéb részekig.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt a kezek hátoldalán is alkalmazhatja, hogy elegáns megjelenést kölcsönözhessen.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez a kialakítás csak etnikai viselethez illik a legjobban.

59. A Lotus Mehandi Designs szirmai:

Lotus Mehandi Designs

Néhány nagy virág, mint a lótusz, sok szirommal a tenyér közepén, szintén remek ötlet ehhez az egyszerű mehndi kialakításhoz. Ennél a kialakításnál nincs szükség az ujjrészek feltöltésére. A további részletezés érdekében árnyékolhatja a lótusz szirmát is.

 • Alkalmas alkalom: Ez a kialakítás alkalmas fesztiválokra és normál partikra
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerére és a lábára
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez a dizájn jól illik alkalmi ruhákhoz

60. Aranyos Mandala Mehndi Designs:

Aranyos Mandala Mehndi Designs

Biztos hallottad a „mandala” kifejezést, amikor Rangoli mintákat keresel, de ezek is a legszebb Mehendi minták. Ezek lehetnek hosszúak vagy rövidek, de kifejezetten erről a típusról beszélnek; mindig függőlegesek. Mindig jobb, ha sávként és szegélyként használja őket, és ezek egy kicsit nehezebbek, mint a többiek. A tipp, hogy ezeket a mehndi mintákat gyönyörűen elkészítsd, ha leveszed a rajzot papírra, majd ugyanazt a narancssárga vázlat tollat ​​rajzolod a tenyeredre. Miután elkészült a vázlatkészítési résszel, kezdheti a tényleges Mehendi tervezéssel a henna kúppal. Győződjön meg arról, hogy a vázlat tollával készített összes vonalat lefedte; különben rosszul fog kinézni.

 • Alkalmas alkalom: Csak családi rendezvényekre, fesztiválokra vagy összejövetelekre alkalmas
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén vagy a kézfején.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-western ruhákkal vagy kurtákkal a megjelenés érdekében.

61. Rajasthani menyasszonyi mehandi minták:

RAJISTANI Menyasszonyos MEHNDI

A legjobb mehndi mintákat ezek közül elsősorban menyasszonyi célokra használják. Gazdagnak és pompásnak tűnnek, és hozzáértő kézre is szükségük van. Ha még mindig megígérte a legjobb barátjának, hogy megcsinálja neki a mehndit, mindig jó, ha biztonságban van, és kipróbál minden lehetséges trükköt. Ehhez levette a tervezést és néhányszor gyakorolta, mielőtt elkezdte a fő munkát. Most vegyen egy új, narancssárga vagy barna vázlat tollat ​​hegyes hegyével, és végezze el az egész mehndi tervezést a barátja tenyerén. Amikor végre elkészült, elkezdheti a hennával való túlzást, hogy lefedje a tollal készített sorokat.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra. Ez esküvői eseményekre is alkalmazható.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a karján és a kézfején.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez a gazdag kialakítás csak nehéz ruhákhoz és hagyományos viselethez használható.

62. Virágok és levelek Mehndi Design:

Virágok és levelek Mehndi Design

Ha nagyon szereti ezeket a virágmintákat készíteni, de kevés az ideje, akkor ez az ideális dizájn gondoskodik a fétisről. Csak győződjön meg arról, hogy a virágok távolsága a levelek mindkét oldalán helyesen történt.

 • Alkalmas alkalom: Családi rendezvényekhez és fesztiválokhoz illik a legjobban.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal vagy rendszeres viseletekkel, mivel minden jól fog menni ehhez a dizájnhoz.

63. Egyszerű szál típus Mehndi Design:

Egyszerű szál típusú Mehndi Design

Nos, manapság nincs menekvés Mehandi szépsége elől. A kreativitás kezdéséhez próbálja ki ezt az egyszerű mehndit. Miután elsajátította a baba lépéseit ezekkel az egyszerű mehndi mintákkal, és hamarosan azon kapja magát, hogy megszerzi a legtrükkösebb henna művészeteket. Különösen ezt nagyon könnyű rajzolni. Csak kövesse a vázlatot, és fedje le a belső részleteket kreatív munkái során. Ezt a mehndit további kísérletezés céljából bemutathatja barátainak, és kikérheti véleményüket. A három ujj tervezés nélkül marad. Csak a rózsaszín ujjnak van a tenyerében az egyszerű Mehandi kiterjesztése, így a tervezés kevésbé időigényes.

 • Alkalmas alkalom: Csak családi rendezvényekre és fesztiválokra alkalmas
 • Tervezési elhelyezés: Ezt felviheti a tenyerére vagy a kézfejére, hogy eleganciát adjon hozzá.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez jól megy az indo-nyugati öltözékekkel vagy etnikai kurtákkal.

64. Belső virágmintás Mehndi:

Belső virágmintás Mehndi

A túl bonyolult virágminta elkerülése érdekében az egyszerű mehndi mintákra összpontosíthat, mint ez. Nem csak vonzó a szemnek, de könnyen körvonalazható is. A belső virágmintás vastag, mehndi minta. Olyan hagyományosan készült, és minden alkalomra megfelel. Az ujjak mindegyike azonos kialakítású, ami tovább egyszerűsíti a feladatot. A fókuszt csak a tenyérre helyezheti, és a távolsággal és a körvonalakkal szépen kinézheti. Ennek meg kell tennie a trükköt.

 • Alkalmas alkalom: Ez a kialakítás a legalkalmasabb családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Jól párosítható indo-nyugati és etnikai ruhákkal.

65. Szokatlan arab spirálok Mehndi Design:

Arab spirálok Mehndi Design

Ez nem éppen a legleányosabb minta, amellyel találkozni fog, de az egyedisége miatt biztosan vonzó a szemnek. A dizájn nem igazán tartalmaz olyan alapvető motívumot, mint egy virág vagy levél. Ez spirálozott, többnyire azt a munkát végzi, hogy a keze elegáns legyen a hennával. A tervezés egyáltalán nem bonyolult. Ez az egyik terv, amelyet a gyereke és mindketten együtt húzhattok le.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra. Alkalmi napokra is lehet jelentkezni.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt a kezek hátoldalán alkalmazhatja.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Bármely indo-nyugati ruhával párosítható

66. Virágmintás esőcseppek Easy Mehandi Design:

Esőcseppek Easy Mehandi Design

Ez egy gyönyörű mehndi design kezdőknek. Magad is láthatod, hogy a virágmintás milyen szépen vonzza a figyelmet a tenyeredre. Az ujjak és a csukló leveles mintázattal rendelkezik, ami más divatos megközelítést ad a mehndinek. Ez a legalkalmasabb olyan alkalmakra, mint a Rakhi vagy Eid, vagy akár kisebb családi összejövetelekre. Ennek a kialakításnak a legjobb ötlete az lenne, ha először dolgozna a távolságon, és hogy mennyi figyelmet kell fordítani a részletekre..

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt csak a tenyerére, a kézfejére és a karjára alkalmazhatja.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez a design jól illik csak indiai ruhákhoz és etnikai viselethez.

67. Egyoldalú Mehandee minta:

egyszerű Mehndi minta

Ez egy nagyon művészi megközelítés az eddig látott szokásos virágmintához. Más, mert minden motívum csak az egyik oldalra összpontosul, nemcsak az ujjak, hanem a tenyér számára is. A design lenyűgöző és könnyen körvonalazható, ha megvan az alapötlet. Kezdje az első virággal a tenyerén, majd tartsa egyenletesen a távolságot, és folytassa a rajzot. Hagyja megszáradni, majd tetszés szerint adja hozzá a belső részleteket.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és apró alkalmakra, például fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerére.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-western ruhákkal vagy kurtákkal a legjobb megjelenés érdekében.

68. Egyszerű klasszikus Mehndi arab design:

Klasszikus Mehndi arab design

Ehhez az egyszerű mehndi kialakításhoz tisztán kell tartania a tenyér közepét, ezért összpontosítson a távolság beállítására. Ezután helyezze el a spirálokat, és a végén adjon hozzá egy pontot. Töltse fel ujjait ezzel a klasszikus mintával. Ezután a tenyerében válassza ki a hüvelykujj ellentétes sarkát, és ismételje meg. Az Ön által elhelyezett egyszerű tér megváltoztathatja a Mehandi teljes dinamikáját.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas normál családi funkciókhoz és fesztiválokhoz.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején, hogy megjelenést kölcsönözhessen.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez az egyszerű, mégis elegáns kialakítás jól kombinálható hagyományos ruhákkal és kurtákkal.

69. Egyszerű érem henna design lábakhoz:

Henna Design lábakhoz

A lábujjon spirálisan cikcakkos mintát használtak, míg a láb többi ujja más kialakítású. Ez az egyszerű mehndi dizájn egy kicsit több időt igényel, mivel ügyelnie kell arra, hogy az ujjak véletlen megérintésével ne fedjék át egymást. A hüvelykujj -henna folytatása a lábakon egyetlen motívummal rendelkezik, amely úgy néz ki, mint egy toll. Ezt a vázlatot szem előtt tarthatja rajzoláskor, és ez igazságot fog szolgáltatni.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatod a lábadon.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal vagy etnikai viseletekkel.

70. Egyszerű Mehndi tervek a kezekhez:

Egyszerű Mehndi Designs for hands

Ha egyszerű mehndi terveket keres, ez az egyik legegyszerűbb a sorsban. Pont olyan egyszerű elkészíteni, mint amilyennek látszik. Bár gondolhat egy olyan dizájnra, amely egyszerűen nem fog dicséretet kapni, emlékeznie kell arra is, hogy a mehndi -vel való kísérletezés terjedelme sok. Hozzáadhat köveket, csillámokat, különböző színű hennát használhat a design kiegészítésére. Miért engedi el ezt a sok mulatságot és vesztegeti az időt egy nehezebben elsajátítható henna művészetre?

 • Alkalmas alkalom: Fesztiválokra a legalkalmasabb.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal vagy etnikai viseletekkel.

71. Napraforgó ihlette egyszerű Mehndi Design:

VIRÁG MEHNDI DESIGN

Ez a nagyon egyszerű Mehandi design kiemeli a közepén lévő virágot, amely nagyon hasonlít egy kézzel készített napraforgóhoz, pontosabb szirmokkal, mint a természetes. A tervezés többi része egyszerűen körökből, pöttyökből és könnycseppekből készül, nagyon egyenletes mintában és módon.

 • Alkalmas alkalom: Családi funkciókra alkalmas, és akár rendszeres összejövetelek is a legjobbak ehhez a kialakításhoz.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal vagy akár etnikai viseletekkel, mivel minden ruha jól illik ehhez a dizájnhoz.

72. Mehndi Design for Heels:

Mehndi Design sarokhoz

Bárhogyan is néz ki a minta, levelek vagy pillangók, ha készen állsz az útra, próbáld ki ezt. Felhívja a figyelmet a közelmúltban pedikűrrel kezelt lábadra, és felkelti a kíváncsiságot a cipőddel kapcsolatban. Természetesen a Mehandi önmagában elkerülhetetlenül olyan könnyen elkészíthetőnek és gyönyörűnek tűnik. Könnyen kipróbálhatja ezt, ha alig fél órája van leülni. Ennek a kialakításnak a legjobb része az, hogy nem kell egész nap egy helyen ülnie. Ön önállóan folytathatja tevékenységét.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas kisebb családi rendezvényekre és összejövetelekre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt a lábra is felviheti a megjelenés hozzáadásához.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez jól illik a hagyományos viselethez és a magas sarkú cipőhöz.

73. Kör alakú virágok Arabic Easy Mehndi:

egyszerű arab mehndi design

Ez az egyik legegyszerűbb mehndi terv a listán, csak egy kör, különböző méretű motívumokkal, amelyek körbejárják a kezedet. Még mindig nem néz ki nagyszerűen? Mindig megmutathatod kreativitásodat, és további tartalmat adhatsz hozzá a köröd mintájához. Az alapötlet azonban az, hogy különböző kerületekkel karikázzon, miközben lefelé halad a vonalon a csuklója felé. Mindkettőt a tenyeréből kezdheti, majd lenyúlhat, vagy az ujjától, ahogy akarja.

 • Alkalmas alkalom: Ez az egyszerű kialakítás akár rendszeres napi viseletre és alkalmi alkalmakra is alkalmazható.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerére és a kézfejére.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez a kialakítás bármilyen ruhához jól illik.

74. Rakhi Mehendi Design:

Rakhi Mehendi Design

Mondanom sem kell, hogy ez tökéletes a Rakhi napjára, mivel a körök csak az üzletnek tűnnek. Könnyen létrehozható úgy, hogy tökéletes legyen mind a gyerekek, mind a felnőttek kezében. A tartomány több lehet, mint a virágok száma; ez tényleg rajtad múlik. A tenyér többi része más motívumokkal díszíthető, amelyek kiegészítik ezt a formatervezést.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: A legjobban indo-western ruhákkal párosítható

75. Gyönyörű egyszerű, egykezes Mehandi:

Könnyű egykezes Mehandi

Néha a gorintaku mindkét kezére való alkalmazása önmagában unalmas lehet, és jól felügyelni kell. Ez, ellenkezőleg, szó szerint szólva, tökéletes olyan helyzetekben, amikor a dupatta -t vagy pallut kell tartania, és így az egyik keze fedett. Az egész ötlet az, hogy virágokkal kezdjük, és menet közben felfelé haladunk. Ne felejtse el összekapcsolni az összes motívumot egy közös vonal vagy más közös motívum segítségével. Engedje szabadjára kreativitását, és gondoskodjon róla, hogy jó eredmény szülessen belőle.

 • Alkalmas alkalom: Kiválóan alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán. Kézre is felvihető.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati öltözékekkel vagy etnikai viseletekkel a megjelenés növelése érdekében.

76. Figyelemre méltó Palm Mehndi Design:

ÚJ MEHANDI MINTÁK

Ez az egyszerű mehndi design annyira gyönyörű, annak ellenére, hogy ilyen kevés motívumot és formatervezést használ. Leginkább a virágminták félbimbójának alapvető körvonalait tartalmazza. Kezdésként kezdje a rügy felével, majd készítse el a körülötte lévő spirálokat. Ahhoz, hogy drámaibb megjelenést kapjon, mindig sziromszerű hullámokat készíthet az itt látható spirálok helyett. Mindkettő ugyanolyan gyönyörű lesz. Ha szeretné, kipróbálhatja mindkettőt különböző alkalmakkor, és megnézheti, hogyan megy.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Választhatja, hogy ezt a mintát a tenyerére és a kézfejére alkalmazza
 • Hozzá illő dísztárgyak: A legalkalmasabb és csak etnikai viselethez párosítva.

77. Geometriai Mehndi tervezés:

Geometriai Mehndi Design

Annak ellenére, hogy milyen keménynek tűnik, ezt a Mehandit könnyű elkészíteni, ha megérti, hogyan működik. Először készítse el a Crisscross átfedő vonalait. Ne úgy kezelje a rombuszt, ahogy kinéz, hanem először az egészet vonalak hálózataként kezelje. Hagyja egy kicsit megszáradni a következő lépésig. Ezt követően sötétítse be azoknak a határait, amelyeket alternatívaként üresen hagy, és a többihez adjon hozzá halszerű pikkelyeket. Lám, kész az új dizájn.

 • Alkalmas alkalom: Ez a kialakítás kiválóan alkalmas családi rendezvényekre és összejövetelekre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsa ezt a legjobban a hagyományos és etnikai viseletekkel.

78. Kerek motívum Easy Mehndi:

Kerek motívum Easy Mehndi

Ha unja a szokásos virágmintákat, amelyeket rajzolt, akkor ennek a motívumnak becsapnia kell. Nézd meg, milyen szép a dizájn. Fókuszáljon a tenyerére, mivel az ujjak valójában nem tartalmaznak túl sok részletet. A végső cél az, hogy a teljes dizájn tökéletes legyen. Próbáld meg minél körösebbé tenni a kört, és hogy a munkád félig kész legyen. Ez az első helyet foglalja el a tökéletes és egyszerű mehndi tervek listáján, intelligens mintával, amely teljesen illeszkedik

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati öltözékekkel a megjelenés növelése érdekében.

79. Kidolgozott virág Mehedi Design:

egyszerű virág Mehndi Design

A Mehendit többnyire egyedi vonásokkal tervezték, ami azt jelenti, hogy nincsenek törött vonalak. Ez egy fontos lépés annak érdekében, hogy a design a lehető legtökéletesebb legyen. Végül is, ha a minta nagyobb távolságra van, a hibák megtalálása könnyebbé válik. A fókusznak a tenyér motívumán kell maradnia, és végül tökéletesíteni fogja a hennát.

 • Alkalmas alkalom: Ez a kialakítás kiválóan alkalmas családi funkciókhoz és alkalmi mindennapi használatra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a kézfej hátsó részén
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati öltözékekkel vagy akár etnikai viseletekkel, amelyek a legjobban megfelelnek.

80. Merész páva Mehndi Easy Design for Wrist:

Könnyű páva mehandi design

Ki mondta, hogy a páva minden mintája korlátozott, és bonyolult mintákhoz készült? Ez bizonyítani fogja, hogy téved. Lábától a csuklójáig, sőt a válláig vagy a hátáig, attól függően, hogy milyen ruhát visel az alkalomra, bárhol működtetheti a motívumot. A design annyira sokoldalú, de kifinomult, hogy a végére tökéletesnek tűnik.

 • Alkalmas alkalom: Ez egy rendszeres napi alkalmi dizájn, amelyet bármikor viselhet.
 • Tervezési elhelyezés: Alkalmazhatja ezt a kézfej vagy a tenyér hátsó részén
 • Hozzá illő dísztárgyak: Bármilyen ruhával és ruhával párosítható.

81. Pálma hagyományos egyszerű Mehandi minták:

Palm Egyszerű Mehandi Designs

Ha üresen akarja hagyni a tenyér elejét, akkor ennek a stílusnak kell megtennie a trükköt. Ez a mehndi design gyönyörűen megalkotott, és a legegyszerűbben rajzolható vonalakkal és mintákkal rendelkezik. Csak ellenőriznie kell, hogy melyik sor melyik végével találkozik és így tovább. Lesz a végén a gyönyörű kinézetű Mehandi pillanatok alatt!

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra. Esküvői alkalmakra és rendezvényekre is beilleszthető.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Megfelelő dísztárgyak: Párosítsd etnikai vagy hagyományos ruhákkal

82. Modern Easy Mehendi Design:

Egyszerű Mehendi Design

Ha a virágminták nem igazán a tiéd, meglepj mindenkit ezzel a gyönyörű mehndivel. Könnyen elkészíthető, és a legtöbb vonalat és spirált használja. Gyakoroljon néhányszor egy durva lapon, hogy tökéletesen elkülönített spirálokat készítsen az ujjakon. Így még jobb lesz az eredmény.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a karján és a kézfején
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez jól párosítható egyszerű etnikai viselethez és nehéz ruhákhoz.

83. Egyszerű indiai Mehandi Design:

Egyszerű indiai Mehandi Design

Légy óvatos a mehndi kúpoddal, mert egyetlen pontosság hiánya sok hibát jelenthet, és ez végső soron rendezetlenné teheti a formatervezést. Tartsa fókuszát és türelmét, és ez még egyszerűbbé teszi a dolgokat.

 • Alkalmas alkalom: A legjobban alkalmas családi rendezvényekre és összejövetelekre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ezt a formatervezést bármilyen ruhával párosíthatjuk, mivel mindenféle ruhához illik.

84. Gyönyörű ázsiai Mehndi minták:

KÖNNYŰ MEHNDI DESIGNS

Ezeket a mintákat a legjobb Mehandi minták közé sorolták, minden alkalomra egyszerűek. Ezek gazdagok és viszonylag egyszerűek, mert a gazdagság figyelmen kívül hagyja a bonyolultságot. Ezeket a mintákat még szebbé teszi az, hogy ezeknek a mintáknak egyes részei a rések kitöltésével elsötétülnek, a többi rész pedig csak egyszerű firka, ami gyönyörű lesz. Amikor a Mehandi kiszárad, a narancssárga és a sötétbarna szín hatása elképesztően jól néz ki, mert minden kézben vannak árnyalatok. Ezek jó alkatrészek a menyasszonyi mintákhoz, de mindig jó kipróbálni az ilyen mintákat, ha jó keze van.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra. Esküvői eseményekre is alkalmazható.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt tetszés szerint alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal vagy kurtákkal, hogy megjelenésed legyen.

85. Színes Mehndi Design házasságra:

Menyasszonyi MEHENDI DESIGNS

Amikor ez a különleges napod, és még a legjobb mehndi minták is kopottnak tűnnek számodra, kipróbálhatsz valami újat. Próbálja ki a legszebb henna mintákat és a tervek továbbfejlesztett részeit különböző színekkel vagy testfestékekkel. Mondja el a Mehandi tervezőjének a választását, és hagyja, hogy elvégezze a testreszabás többi részét. Csak ügyeljen arra, hogy ne tegyen túl sok színt, mert ez felülmúlhatja a hiteles mehndi gazdagságát és szépségét, de a több fényerő nem árt.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas esküvői szertartásokra és alkalmakra
 • Tervezési elhelyezés: Ezt teljes kézzel alkalmazhatja.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd a hagyományos, nehéz ruhákkal a megjelenés és a megjelenés érdekében.

86. Lábminta Easy Mehandi Designs:

Lábminta Egyszerű Mehandi Designs

Ez az egyszerű mehndi kialakítás süteménynek kell lennie, ha tudja, hogyan kell jól tartani a kúpot és egyenletesen tartani a henna áramlását. Ez tökéletesen illik a hagyományos öltözékhez és a magas sarkú cipőhöz, hogy kiemelje a dizájnt a nagy képben.

 • Alkalmas alkalom: Ez a kialakítás alkalmi napi használatra vagy családi összejövetelekre alkalmas.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt felviheti a lábára, hogy eleganciát és megjelenést kölcsönözzen
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati öltözékekkel és magas sarkú cipőkkel.

87. Arab legújabb egyszerű Mehndi Design:

Arab legújabb egyszerű Mehndi Design

Ez egy tökéletes családi barát esküvői alkalmas legújabb egyszerű mehndi design. Könnyen felvihető és nagyon szép ránézésre, különösen néhány mókás körömápolással. A dizájn a hüvelykujj oldalán ferde, a másik oldala pedig üres, így egyedinek és különlegesnek tűnik.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal vagy tetszőleges ruhákkal.

88. Oldalsó tenyér és hát Mehendi:

OLDALPALMA MEHNDI DESIGNS

Ez a fajta egyszerű Mehendi kialakítás a tenyéren, de féloldalon történik. Ugyanakkor a többit a hátoldalon végzik. A hagyományos design a tenyérben és a virágos design a hátlapon csodálatos megjelenést kölcsönöz. Az ilyen kialakítások divatosak a kis funkciókhoz.

 • Alkalmas alkalom: Ezt a kialakítást családi funkciókra és összejövetelekre is alkalmazhatja.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a karján és a keze hátsó oldalán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ezt legjobban etnikai viselethez lehet párosítani.

89. Egyszerű színes menyasszonyi mehendi:

Egyszerű színes menyasszonyi Mehendi

Ez a mehndi design leginkább a menyasszony kezén látható eljegyzési funkciókhoz. Az egyszerű kialakítás színes textúrát kap, hogy növelje varázsát. A virágos kivitel levelekkel és borágakkal elbűvölő megjelenést kölcsönöz a kezeknek és a lábaknak. Az öltözékéhez illő színkombinációkat is kiválaszthatja. Ezenkívül különböző színű köveket és virágmintás gyémántokat lehet használni a Mehandi díszítésére.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-western ruhákkal vagy akár hagyományos ruhákkal.

90. Majestic Dancing Peacock Design by Hayat művész:

Fenséges táncoló páva tervező: Hayat művész

Egyszerűen nem lehet nem szeretni ezt a gyönyörű páva motívumot. A királyi madár a legfinomabb részletek felhasználásával jött létre, hogy életre keltse. Ezt néhány tipp segítségével is megteheti. Először rajzolja meg a madár körvonalait a tenyere közepén. Most apró mozdulatokkal töltse ki a köztük lévő üreget. A virágok, vonalak, pontok és egyéb ismétlődő mozdulatok kombinációjával pompás megjelenést kölcsönözhet. Végül adjon hozzá további részleteket, például a csőrt, a szemeket stb. A befejezéshez.

 • Alkalmas alkalom: Ez a minimális kialakítás jól működik olyan kisebb rendezvényekhez, mint fesztiválok, eljegyzések, családi összejövetelek stb.,
 • Karosszéria elhelyezése: Ahhoz, hogy minden részlet jól látható legyen, használja a tenyerét.
 • Alkalmas bőrtónus: Ideális a világos és közepes bőrszínhez.
 • Hozzá illő dísztárgyak: A páva ihlette kiegészítők, mint a karperecek, karkötők, mandzsetták stb.,

91. Egyszerű gyémánt csuklópánt kialakítás:

Egyszerű gyémánt csuklópánt kialakítás

Karkötő jellegű megjelenést szeretne mehndi ka mintákkal. Menjen az ilyen mintákra, amelyeket a kéz hátuljára rajzoltak. A gyémánt alakú kialakítás egyszerű, de szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz. A gyémántokat összekötő egyszerű pöttyök kis gyöngyökkel láncszerű megjelenést kölcsönöznek. A gömbölyű levelek és a dizájn növelik szépségét.

 • Alkalmas alkalom: A legalkalmasabb rendszeres és alkalmi napi alkalmakra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején
 • Hozzá illő dísztárgyak: Sok ruhával párosítható.

92. Sötét virágos kivitel:

Sötét virágos mehndi design

Ez a sötét virágos dizájn a kéz hátulján készült, nagyon elegánsnak tűnik. Úgy készül, hogy virágmintákat készít, gyönyörű görbe szőlőágakkal és levelekkel. Az ilyen formatervezést széles körben használják kis alkalmakra vagy mehndi szerelmeseinek. Rutinszerű kialakítás, hogy virágos ujj karkötőt kölcsönöz a kezének.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd hagyományos és etnikai viseletekkel a megjelenés növelése érdekében.

93. Egyszerű Henna váll tetoválás:

Egyszerű Henna váll tetoválás

Manapság népszerűvé váltak a henna vagy a mehndi tetoválásminták. Általában funkciók, partik vagy esküvők alkalmával viszik őket. Tetováltak egy ilyen látható helyen, annak ellenére, hogy gyönyörű blúzt vagy designer ruhát visel. Általában az ilyen tetoválások gyakran a vállra, a hátra vagy a derékra esnek. Gyönyörűen hordják őket a szőlőágak, a virágminták vagy a hagyományos Mehendi.

 • Alkalmas alkalom: Kirándulásokra és partikra alkalmas.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a nyak területén.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati öltözékekkel, mély nyakú blúzzal vagy felsővel.

94. Egy tenyér henna művészet:

Egy tenyér Henna Art

Csak a tenyérre kell összpontosítania, mivel az ujjak csak a mehndi borítják az egészet. Ha a körkörös motívum a tenyerén tökéletes, akkor lezárja az üzletet, és mindenki dicsérete elég hamar eljön. Ez az egyik legjobb nap vissza, egyszerű és könnyű mehndi tervekkel minden eseményhez.

 • Alkalmas alkalom: Ez a kialakítás alkalmas rendszeres célokra, valamint kisebb bulikra és rendezvényekre/összejövetelekre is.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, hogy megjelenjen
 • Hozzá illő dísztárgyak: Ez a dizájn etnikai ruhákkal párosítható.

95. Szív Henna tetoválás minták:

Szív Henna Tattoo Designs

A lábak általában kecses pillantást vetnek a mehndi mintákra. Hasonlóvá tehetők a lábakra mászó szőlőágakhoz. Ez a kialakítás bárkinek a szívét őrzi. A szeretetre méltó, különböző formájú szívek szárnyakat kapnak, hogy angyalnak nézzenek. Az ilyen formatervezés viselőjének a szabadság, a szeretet és az örökkévalóság jelei vannak.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas apró összejövetelekre vagy bulikra és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatod a lábadon.
 • Hozzá illő dísztárgyak: párosítható nyugati és hagyományos, magas sarkú ruhákkal.

96. Virágos hát Mehendi Design:

Vissza Mehendi Design

Ez a henna mehndi design egyetlen pillantással elkapja a néző vonzerejét. Egy nagy virág, több kanyargós ággal és kis virágmintával csábítóan néz ki a tervezői viseleten minden pár funkció vagy házasság esetén. Színekkel is kialakítható, hogy más megjelenést biztosítson.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt a nyak területére vagy a karokra alkalmazhatja.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal vagy hagyományos viseletekkel.

97. Egyszerű levelek Mehandi Design:

egyszerű mehandi design

A levelek és a szőlőágak mindig vonzották az újonnan jegyes menyasszonyokat, hogy egyszerű és egyedi megjelenést kölcsönözzenek. Azt is jelképezi, hogy a menyasszony elkötelezett az új kapcsolat iránt, és készen áll az új meglepetésekre. Ez a kialakítás csukló ujjpántot is ad. Gömbölyű kialakításában minden kegyelem benne van egy új menyasszonyban.

 • Alkalmas alkalom: Ez a kialakítás alkalmas rendszeres viseletre és alkalmi alkalmakra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a kézfej hátsó részén.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal vagy tetszőleges ruhákkal.

98. Arab és hagyományos Mehndi Design:

ARABIC Mehndi Design

Ez egy egyedülálló design, amely ötvözi az arab és a hagyományos mehndi mintákat. A külső mehndi vastag, a belső töltelék pedig hagyományos mintákkal készült. A szép mangó dizájn kifinomultnak tűnik, görbe ágaival, különböző mintákkal és pontokkal. Az ilyen kialakítás egy új élet boldog kezdetét jelképezi.

 • Alkalmas alkalom: Legjobban alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Kizárólag etnikai viselethez társítsa.

99. Paisley Back Hand Design:

Paisley Back Hand Design

A Paisley mehndi tervei inspirálják ezt a szép dizájnt. Bármely lány hátsó kezét díszíti, egyedi megjelenést kölcsönöz neki. A spirál kialakítású ágak és az oldalsó virágminták kombinációja csodálatos megjelenést kölcsönöz. Általában divatos henna dizájnként viselik a divatos hagyományos ruhákon.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas alkalmi összejövetelekre vagy alkalmakra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a kézfej és a tenyér hátsó részén.
 • Hozzá illő dísztárgyak: A legjobban párosítható szokásos öltözékekkel vagy akár tetszőleges ruhákkal.

100. Hátsó kéz kő Mehandi Design:

Hátsó kéz kő Mehandi Design

Ez a kialakítás egy pillantást vet a hagyományos törzsi dizájnra. Ezt a kialakítást pajzsos Mehendi -dizájnnak is nevezhetjük. Ágazatos megjelenést kap, több kis levél jön ki az ágakból. A vonzóbbá tételéhez fehér köveket használnak, amelyek harmatcsepp megjelenést kölcsönöznek. Ez a mehndi design egyszerűen védelmet jelent.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-western ruhákkal vagy hagyományos ruhákkal, mivel mindenhez jól illik.

101. Páva toll tervezés Mehandi:

Pávatoll tervezés Mehandi

Ez az arab egyszerű Mehandi dizájn népszerűvé vált a menyasszonyok körében, akik vastag mehndit szeretnének, ami mesés megjelenést és színt kölcsönöz. Néhányan fekete mehndit is használnak ilyen tervek készítéséhez. A kialakítás pávatoll megjelenést kölcsönöz, amely csukló karkötőt és hálót tartalmaz. A páva a tisztaságot, a szeretetet, a törődést és a hitet szimbolizálja, és az ilyen tervezés jelentése is.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a karján.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Jól párosul indiai ruhákkal vagy nehéz ruhákkal.

102. Divatos kettős színű Mehendi:

Divatos dupla színű Mehendi

A kettős színű Mehndi dizájn lenyűgözőnek tűnik esküvőkön, valamint bizonyos vallási funkciók során. Az arab design fekete Mehendi -ből és normál henna mehndiből készült. A külső formák vagy a hosszú szőlőágak a fekete mehndi -ből készülnek. A különböző formájú töltelékek henna mehndivel készülnek. Viselheti a tervezést fordítva is. A virágos kivitel középen és a kör alakú kialakítás hátul ragadósnak tűnik.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre, esküvői alkalmakra vagy eseményekre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd etnikai vagy hagyományos ruhákkal.

103. Egyszerű Mehandi tervek fiataloknak:

Egyszerű Mehndi formatervezés fiataloknak

Most egy napi henna alkalmazása egy olyan trend részévé válik, ahol nincs szükség indoklásra. Sok társaság vagy iskolai főiskola kezdte megtartani a Mehandit a tervezési versenyeken. Ez a fajta rendezvény segíti a fiatalokat kreativitásuk bemutatásában és továbbfejlesztésében. Az egyszerű Mehendi tervek napról napra népszerűek. A Mehndi az egyik legfontosabb elem a lányok vagy nők kezének és lábának szépítéséhez.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal

104. Egyszerű virágok Mehndi Designs:

Egyszerű virágok Mehndi Designs

Mivel a gyerekek is szeretik kipróbálni a Mehndit a kis tenyerükön, a fenti kép megfelelő. Nem annyira tele, és sok egyszerű virággal könnyen elkészíthető. Vagy hagyja, hogy alkalmazzák a választott formatervezést! Ez az egyik kiváló mehndi tervezés kezdőknek, amely nagyon alkalmas minden fesztiválra.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas rendszeres alkalmazásra vagy kisebb rendezvényekre a családon belül.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyér hátsó részén.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosul etnikai viselethez és kurtához.

105. Egyszerű hosszú karhosszúságú Mehndi kialakítás:

Egyszerű hosszú karhosszúságú Mehndi Design

Az egyszerű, mégis hosszú karhosszú mehndi kialakítás érdekében virágmotívumokat használhat. Több virágot is használhat a keze feltöltéséhez. Adjon hozzá néhány levelet és pontot, hogy a design teljes legyen. Kezdje a tervezést fél virággal, majd fokozatosan készítsen néhány teljes virágot. Akár árnyékolni is lehet a virágokat és a leveleket, hogy drámaibb megjelenést kölcsönözzenek. Ez egyike azoknak a nagyon -nagyon egyszerű mehndi terveknek.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas lehet családi rendezvényekre és egyéb kisebb rendezvényekre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerének és karjának hátsó részén.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indiai ruhákkal.

106. Mindkét oldal hátsó kéz Mehandi minták:

A Mehndi két kézre tervez

Ez az egyik egyszerű mehndi tervezés, amely minden lány kezét gyönyörűvé teheti. Ha valaki nem annyira szereti a virágokat, kipróbálhat néhány keresztező vonaltervet. A fenti kialakításban az ujjhegyek a fő hangsúly. Tehát a tenyér környékének szabadon tartása és az ujjak használata ennek az egyszerű és könnyű mehndi kialakításnak a megvalósításához.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas bármilyen fesztiválra vagy családi eseményre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén vagy a kézfején.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd etnikai viseletekkel és kurtákkal.

107. Easy Mehandi Designs for Girls:

Egyszerű Mehndi Designs for Girls

Elkerülve a virágmintákat, egyszerűen kidolgozhat különböző méretű és mintájú leveleket egyszerű mehndi kialakításában. A fenti mehndi design a leveleket mutatja be fő elemként. A teljesen fedett és árnyékolt levelek teszik ezt az egyszerű és elegáns dizájnt olyan lányossá, mégis olyan hagyományossá.

 • Alkalmas alkalom: Rendszeres használatra, akár szabadidős használatra is alkalmas.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt a tenyér hátoldalán alkalmazhatja.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd bármelyik ruhával, legyen az indo-nyugati vagy hagyományos.

108. Félkör alakú Mehndi Design egyszerű:

Félkör alakú Mehndi Design Egyszerű

Ez a kialakítás egyszerű, mivel nincs virág, levél vagy madár motívuma. A félkör alakú szegéllyel rendelkező sima vonalak bonyolulttá teszik ezt a kialakítást, de nagyon könnyű újrateremteni. Ez a fajta egyszerű mehndi design kiegészíti az esküvői kézi ékszereket.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas fesztiválokra vagy apró alkalmakra.
 • Tervezési elhelyezés: Alkalmazhatja ezt a tenyérre és a kézre.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd etnikai viseletgel.

109. Gyönyörű virág egyszerű Mehendi Design:

Virág egyszerű Mehendi Design

Ez egy másik egyszerű, mégis gyönyörű virág alapú kivitel. Láthatja, hogyan használják a virágmotívumokat a tenyér közepén, hogy létrehozzák ezt a gyönyörű dizájnt. Az ujjak tiszták maradnak, ami lehetővé teszi a modern megjelenést. Ez a legújabb egyszerű mehndi kialakítás alkalmas egyszerű és kis alkalmakra.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas fesztiválokra és hasonló alkalmakra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a lábán is.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Választhat, hogy ezt az egyszerű mehndi dizájnt rendszeres ruhákkal vagy etnikai kurtákkal párosítja.

110. Szinguláris vonások Mehndi Designs:

egyszerű Mehndi Design a hátsó kéznél

Itt ebben az egyszerű mehndi kialakításban nagy virágmotívumokat használnak, majd sötétítés után. Ezeket a mintákat ezután egyedi vonásokkal töltik fel, művésziesebbé téve őket. A legjobb, ha az ujjak tisztán és üresen hagyják az ilyen formatervezéseket, mivel ezek feltöltése bonyolultnak tűnhet.

 • Alkalmas alkalom: Ez ideális lehet családi rendezvényekhez és hasonló eseményekhez.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a karján, a kézfején és a lábán.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos/etnikai ruhákkal.

111. Kis virágok Mehendi Design:

Egyszerű Mehendi Design

Néha nagyon nehéz Mehandi -t alkalmazni a kéz elejére. Tehát nyugodtan készítse el egyszerű mehndi dizájnját a komfortzónája szerint. Mint ezen a képen, a design nem az ujjakból indul ki. A tervezés egy kicsi, egyszerű virág létrehozásával kezdődik, és a tervezés a csuklórészben ért véget.

 • Alkalmas alkalom: Rendszeres alkalmakra alkalmas.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a tenyér hátsó részén.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Párosítsd etnikai és nyugati viseletekkel egyaránt.

112. Egyszerű henna design kezdőknek:

Egyszerű henna design kezdőknek

Itt van ismét az egyik legegyszerűbb és legegyszerűbb mehndi design, amelyet valaha is kaphat. A virágot nehéz megrajzolni, de ez a kérdőjel -kialakítás mindenki számára könnyű. Csak néhány kérdőjel jelzéssel ez a kialakítás teljesnek tűnik, és tisztességes megjelenést kölcsönöz. Néhány pont hozzáadásával részletesebben kifejtheti kérdőjeleit.

 • Alkalmas alkalom: Alkalmas alkalmi gyakorlatokhoz vagy partikhoz.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a kézfej hátsó részén.
 • Hozzá illő dísztárgyak: Bármilyen típusú ruhával párosítható.

További Mehndi Designs legújabb kollekció:

A legújabb Mehndi Design

Új Mehndi minta

Egyszerű és könnyű Mehndi Designs

Mehndi Designs for Legs

Egyszerű és könnyű Mehndi Designs

Egyszerű Mehndi Designs

Egyszerű és könnyű Mehndi Designs

Fekete Henna Design

Egyszerű és könnyű Mehndi Designs

Szív Mehndi Design

Egyszerű és könnyű Mehndi Designs

Egyszerű és könnyű Mehndi Designs

Egyszerű és könnyű Mehndi Designs

Egyszerű és könnyű Mehndi Designs

Egyszerű Mehendi

Mehndi virágmintás

Egyszerű és könnyű Mehndi Designs

Egyszerű és könnyű Mehndi Designs

Lábak Mehndi Design

Egyszerű és könnyű Mehndi Designs

Virágos Mehndi

Egyszerű és könnyű Mehndi Designs

Teljes kézi Mehndi Design

Mehndi tippek kezdőknek:

Ha még kezdő vagy Mehendiben, ezek a jól bevált hackek biztosan megkönnyítik a dolgokat:

 • Használjon kisebb kúpokat élesebb hegyekkel, mivel könnyen kezelhetők és bonyolult mintákat rajzolhatnak.
 • Papírra vagy ruhára gyakorolva magabiztosnak érezheti magát, és szabadon mozgathatja a kezét.
 • A Mehendit mindig tiszta és száraz kézzel indítsa el. Kerülje a krémek vagy olajok használatát, mivel ezek blokkolhatják a henna pigmentjét.
 • Ne próbálja túlterhelni magát bonyolult tervekkel az első próbálkozáskor. Vegye lassan, lépésről lépésre, először a kisebb elemek elsajátításával.
 • Amint ráéreztél, gondosan vázold fel a kívánt dizájnt, és tartsd tisztán.
 • Hagyja tovább a Mehendit a sötétebb foltokhoz. Tartsa legalább 2 órán át, hogy a festék felszabaduljon.
 • A Mehendi sötétítésére cukor és citrom keveréket, szegfűszegfüstöt vagy kókuszolajat is alkalmazhat.
 • Miután megszáradt, kaparja le a kezéről a hennanyomokat, és legalább 24 órán keresztül ne mossa le vízzel vagy szappannal.

Végső gondolatok:

Szóval lányok! Reméljük, tetszettek ezek az egyszerű Mehandi tervek. Azokon a napokon, amikor idő vagy költségvetés hiányában nem engedheti meg magának a hivatásos Mehendi -művészt, támaszkodhat saját készségeire. Csak töltse le ezeket a képeket, és nagyítson rájuk a részletek megjelenítéséhez. Vázolja fel őket papírra egy toll segítségével, és próbálja meg nyomon követni őket Mehendi kúp segítségével. Kis erőfeszítéssel biztos, hogy futni fog a környékbeli kozmetikus a pénzéért!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80