20 imádnivaló Mehandi dizájn (2012 és 2021 között) a legjobb képekkel!

A mehndi tervezés Indiában évszázadok óta követett kultúra. De ma divat szempontjából tekintik országszerte. A Stylesatlife.com egyedi és a legújabb, évről évre tervezett Mehandi terveket kínál.

A Mehandi tervek új trendet hoztak létre, amely kifejezetten nagy népszerűségre tett szert az ideiglenes tetoválóiparban. A mehendi tervek különböző típusúak, például arab, fél-arab, menyasszonyi, nem menyasszonyi stb.

Számos Mehandi művész van, aki mintákat készíthet az arab mehndi művészettől a hagyományos menyasszonyi megjelenésig. Az idei év bölcs Mehandi tervei közül néhányat találunk az alábbiakban, képekkel együtt. Válasszon egyet közülük a különleges alkalomra, és büszkélkedhet ezzel az új külsővel.

Imádnivaló Mehandi Designs (2012 -től 2020 -ig) a legjobb képekkel

A legjobb Mehndi minták 2021 -ben:

1. Mehndi Design kézhez:

Mehndi Design kézhez

Ez az egyedülálló Mehendi design hasonlít a rangoli dizájnhoz. Ez a kéz mindkét oldalán alkalmazható, virágos borítással és pöttyös mintás ujjakkal rendkívül divatos kialakítást kap. Ez a kialakítás tökéletes esküvőkre vagy bármilyen más alkalomra. Válassza ezt a mehndi dizájnt a kezéhez, és csillogóvá varázsolja a kezét.

2. Hátsó kéz Mehndi Design:

Hátsó kéz Mehndi Design

Ez az egyszerű, mégis elegáns Mehendi kialakítás a kéz hátsó részén a mutatóujjától kezdődik, és a csuklóig nyúlik, és virágos és gyöngyös láncmintát kapott, pontokkal kiemelve. Az ujját spirálművész borította, a kéz többi része pedig csillag alakú kialakítást adott, hogy a dizájn imádnivaló legyen.

3. Mehendi Design fesztiválokra:

Mehendi Design fesztiválokra

Ez az arab dizájn rózsavirág kombinációját tartalmazza, levéllel és ovális mintával, amely a mutatóujjától kezdődik és a csuklóig nyúlik. A többi ujj ovális formájú, levéllel ellátott. Ez teljesen indiai Mehendi design, és a 2012 -es év egyik legegyszerűbb mintája.

4. Mehndi Design a hindu Bandhan számára:

Mehndi Design hindu Bandhan

Ez az egyik egyedülálló Mehendi művészet, meglehetősen egyszerű, de mégis könnyen elvégezhető bármilyen alkalomra, hogy felhívja a figyelmet a kezekre. Ez a Mehandi design hatalmas leveleket és szirmokat tartalmaz a kezén, és tökéletesen néz ki! Az ujjak egy árnyalatú virágot és levélmintát adtak. Ez jól fog mutatni a nyugati pártoknak.

Híres Mehndi Designs 2013:

5. Menyasszonyi Mehndi Design lábakhoz:

Menyasszonyi Mehndi Design lábakhoz

Mondanom sem kell, hogy ez a kialakítás tökéletes választás esküvőkre vagy évfordulókra. Egy tipikus menyasszonyi Mehendi dizájn két pávat, hosszú tollal, spirál és virágmintával díszített, pöttyökkel díszített. Ez az egyik legjobb Mehendi művészet a 2013 -as évre a lábas menyasszonyi kollekcióban.

6. Mehandi Design Diwali / Holi számára:

Mehandi Design Diwali számára

Elképesztő alkotás! Ez a Mehendi design tökéletes olyan fesztiválokra, mint a Diwali vagy a Holi. Ez a virágos henna dizájn a boldogságot és az örömöt szimbolizálja. Virágos és szív alakú mintázattal rendelkezik, amely mindkét tenyeret teljesen lefedi, az ujjak hibátlan kialakítást kapnak. Ez könnyen alkalmazható és kezdőknek is jó lesz

7. Mehandi Design évfordulókhoz:

Mehandi Design évfordulókhoz

Tökéletes mehndi design esküvőkre, fogadásokra és évfordulókra! Paisleys, virágos és hálómintás kombinációjával rendelkezik, mivel az ujjakon és a csuklón lévő minták egyedivé teszik ezt a dizájnt. Ez a kialakítás klasszikus és elegáns megjelenést kölcsönöz a kezeknek. Elég egyszerű, de mégis könnyen elvégezhető.

8. Egyszerű menyasszonyi Mehndi Design:

Egyszerű menyasszonyi Mehndi Design

Ez a Mehendi dizájn teljes kombinációja a kezek és a lábak számára. Ezt a formatervezést meglehetősen nehéz otthon alkalmazni, a professzionális Mehandi művészek kötelesek megcsinálni az imádnivaló Mehndi formatervezésű kezeket, amelyek nehéz kialakításúak, és a lábak egyszerű formát kapnak a körmök kiemelésével. Ez lesz a legjobb esküvői design.

Új Mehndi Designs 2014:

9. Indiai menyasszonyi Mehndi Design:

Indiai menyasszonyi Mehndi Design

Ez egy nehéz kialakítású tenyér, az ujjakat teljesen Mehandi borítja. Ez a paisleys és a virágmintás kombinációja, gyönyörű árnyalattal a virágok belsejében, a csukló pedig pávatoll mintával van borítva. Ez jó lesz azoknak, akik szeretik teljesen kitölteni a kezüket mehndivel.

10. Mehndi Design 2014 születésnapi partikhoz:

Mehndi Design 2014 születésnapi partikhoz

Ez egy egyszerű, mégis gyönyörű mehndi design; Különösen azoknak a gyerekeknek szól, akik szeretik a Mehendit. Ez egy arab dizájn, amely jól néz ki és tökéletes minden alkalomra. A tervezés nagyon kevesebb időt vesz igénybe, és nagyon alapvető készségeket igényel; ez a kialakítás egyedülálló a maga módján, nem fedte le teljesen a tenyeret.

11. Egyszerű Eid Mehndi tervezési minta:

Egyszerű Eid Mehndi tervezési minta

Ez a mehendi dizájn virágos, paisleys és ovális formájú kombinációt tartalmaz, amely csuklóig borított, még az ujjak is ugyanazt a dizájnt kapják. Ennek a kialakításnak sok íve van, és mehendi művész nélkül nehéz elkészíteni. A legtöbb Mehandi művész 2014 -ben pompázik ezzel a dizájnnal minden vásárlója számára.

12. Teljes kézi menyasszonyi Mehndi Design:

Teljes kézi esküvői Mehndi Design

A páva egy nagyon népszerű motívum, amelyet sok menyasszonyi henna foltos. A páva és a toll motívuma minden kézben a vonzás központja Az ujjak paisleys mintával vannak kiemelve, ez a kialakítás tökéletes lesz esküvőre.

Könnyen & Gyönyörű Mehndi Designs 2015:

13. Egyszerű láb arab Mehandi Design:

Egyszerű láb arab Mehandi Design

Ez az egyedülálló arab mehndi design egyszerű és könnyen alkalmazható; ehhez az egyszerű kialakításhoz nem szükséges szakértő. A virág közepén virágos és spirális mintájú pöttyöket használtak, amelyek kiemelkedő megjelenést kölcsönöznek a formatervezésnek. Alig néhány percet vesz igénybe, a legtöbben ezt a formatervezést használták 2015 -ben.

14. Gudzsaráti Mehandi Design kézhez:

Gudzsaráti Mehandi Design kézhez

Ez egy újabb csodálatos gudzsaráti művészet! Ez félig virágos és levélfoltos, a virágok kiemeléséhez vonalakat használtak. Az ujjak egyszerű spirálmintát és pontokat adtak. Ez egy nagyon gyakori és híres design. Ezt a rajzot otthon könnyen meg lehet rajzolni. Ezt a kéz mindkét oldalára lehet rajzolni.

Félelmetes Mehndi Designs 2016:

15. Pakisztáni Mehandi Design alkalmakra:

Pakisztáni Mehandi Design alkalmakra

A pakisztáni Mehendi mintákat mindig könnyű rajzolni, és minden alkalomra tökéletesnek tűnnek. Ez a virágos és a paisleys minta kiemelésének kombinációjával pontokkal elegáns megjelenést kölcsönöz a dizájnnak. Ez tetszeni fog azoknak, akik inkább egyszerű Mehendi mintákat használnak a kezükhöz.

16. Indiai arab Mehndi Design 2016:

Indiai arab Mehndi Design

Bár ez a dizájn indiai hangulattal bír, mégis benne van az arab Mehandi mintákban. Ez is jól megy olyan alkalmakkor, mint esküvők vagy fogadás, és összejön a buli. Próbálja ki ezt a Mehendi dizájnt, ha családi funkciója vagy bulija van a kártyákon, és készen áll az elismerésre.

Divatos Mehndi Designs 2017 & 2018:

Itt vannak a kiemelkedő legújabb mehndi tervek 2017 -18.

17. Arab Mehndi Design 2017:

Arab Mehndi Design 2017

Ez a legújabb Mehandi dizájn, amelyet arab dizájnnal faragtak, virágos és paisleys mintával, fehér és arany színű köveket helyezve a design közepére, hogy teljesen szépnek tűnjenek. Az Fingers paisleys és pöttyös mintával készült, ez az egyszerű és divatos Mehendi design.

18. Glitter Mehndi Design 2017:

Glitter Mehndi Design 2017

Ez egy gyönyörű Mehendi design, rózsaszín és kék színű csillogások kombinációjával! A formatervezés teljes egészében paizsokkal és pontozott mintával van ellátva, a csillámokkal kiemelve valóban új megjelenést kölcsönöz a formatervezésnek. Ez a design tökéletes lesz a megfelelő ruhákkal, és ez az új Mehandi design 2017 -re.

19. Mehndi Design gyöngyökkel vagy kötésekkel:

Mehndi Design gyöngyökkel vagy kötésekkel

Ez az egyszerű, mégis stílusos Mehendi művészet, ez a design a mutatóujjától kezdődött, és a tenyér széléig nyúlt, virágos és levélmintával. A design kiemeléséhez rózsaszín és kék színű köveket helyeztek el; a kövek színe a megfelelő öltözék alapján megváltoztatható.

20. Páva Mehendi tervezés mindkét kézre:

Páva Mehendi Design mindkét kezén

Az állati motívumok mindig is szerves részét képezték a mehendi terveknek, a tipikus páva Mehendi korabeli változatának, ahol a gyönyörű tollakat a sárkány farka helyettesíti, ezáltal kreatívabbá téve azt. Ez az egyedülálló páva Mehandi kialakítás lesz a legjobb lehetőség esküvőre.

Mindezek a legnépszerűbb és legjobb mehndi minták 2012 és 2019 között, amelyet sok más dizájnból válogattak össze, csak hogy csökkentsék mindenki idejét a legújabb tervek megtalálásában. Ez a henna művészet biztosan szebbé és vonzóbbá teszi a kezeket minden alkalomra, ezért ne várjon tovább, csak próbálja ki ezeket a legjobb mehndi minták gyűjteményét.