20 yndige Mehandi -designs (2012 til 2021) med de bedste billeder!

Mehndi -design var en kultur, der blev fulgt i Indien siden tider. Men i dag er det set fra et mode synspunkt over hele landet. Stylesatlife.com tilbyder unikke og de nyeste årlige Mehandi-designs.

Mehandi designs har skabt en ny trend, det har specielt vundet stor popularitet i den midlertidige tatoveringsindustri. Mehendi-designs er af forskellige typer som arabisk, semi-arabisk, brude, ikke-brude osv.

Der er en række Mehandi -kunstnere, der kan lave mønsterdesign lige fra arabisk mehndi -kunst til traditionelt brudelook. Få af disse årvise Mehandi -designs er angivet nedenfor sammen med billeder. Vælg en af ​​dem til den særlige lejlighed og pral med det nye look.

Bedårende Mehandi -designs (2012 til 2020) med de bedste billeder

Bedste Mehndi -designs i 2021:

1. Mehndi Design For Hands:

Mehndi Design For Hands

Dette unikke Mehendi -design ligner rangoli -design. Dette kan anvendes på begge sider af hånden, det er dækket med blomster og prikkede mønsterfingre får et ekstremt trendy design. Dette design vil være perfekt til bryllupper eller andre lejligheder. Vælg dette mehndi -design til hånden og få hænderne til at skinne som gnistre.

2. Back Hand Mehndi Design:

Tilbage hånd Mehndi Design

Dette er enkle, men elegante Mehendi -design til bagsiden af ​​hånden starter fra pegefingeren og strækkes indtil håndleddet har givet et blomstret og perlet kædemønster fremhævet med prikker. Fingeren har dækket med spiralkunst, og resten af ​​hånden har givet et stjerneformet design for at få designet til at se yndigt ud.

3. Mehendi Design til festivaler:

Mehendi Design til festivaler

Dette arabiske design har en kombination af rosenblomster, rørt med blade og ovalt mønster, der starter fra pegefinger og strækkes til håndleddet. De andre fingre har givet et strejf af oval form med blad fastgjort. Dette er helt indisk Mehendi -design og er et af de enkleste mønstre i året 2012.

4. Mehndi Design til Raksha Bandhan:

Mehndi Design til Raksha Bandhan

Dette er en af ​​de unikke Mehendi -kunst, det er ganske enkelt, men det kan stadig let gøres til enhver lejlighed for at henlede opmærksomheden på hænderne. Dette Mehandi -design har enorme blade og kronblade på hænderne og ser bare perfekt ud! Fingre har givet en skygge af blomster og bladmønster. Dette vil se godt ud for vestlige partier.

Berømte Mehndi Designs 2013:

5. Brude Mehndi Design til ben:

Brude Mehndi design til ben

Det er overflødigt at sige, at dette design er et perfekt valg til bryllupper eller jubilæumsfester. Et typisk brude Mehendi -design har to påfugle med lange fjer dekoreret med spiral- og blomstermønster fremhævet med prikker. Dette er en af ​​de bedste Mehendi -kunst for år 2013 i brudekollektionen til ben.

6. Mehandi Design til Diwali / Holi:

Mehandi Design til Diwali

Et fantastisk kunstværk! Dette Mehendi -design er perfekt til festivaler som Diwali eller Holi. Dette blomsterrige henna-design symboliserer lykke og glæde. Det har et blomstret og hjerteformet mønster, der dækker begge håndflader, og fingrene får et fejlfrit design. Dette vil være let at anvende og godt for begyndere

7. Mehandi Design til jubilæer:

Mehandi Design til jubilæer

Et perfekt mehndi -design til bryllupper, receptioner og jubilæer! Det har en kombination af paisleys, blomster og netmønster, da designene på fingre og håndled gør dette design unikt. Dette design giver et elegant og elegant look til hænderne. Det er ret simpelt, men det kan stadig nemt gøres.

8. Let brude Mehndi Design:

Let brude Mehndi Design

Dette er en komplet kombination af Mehendi -design til hænder og ben. Dette design er ret svært at anvende derhjemme, professionelle Mehandi -kunstnere er forpligtet til at gøre de yndige Mehndi -designhænder er dækket af tungt design og benene får et enkelt design ved at fremhæve neglene. Dette vil være det bedste design til bryllup.

Nye Mehndi Designs 2014:

9. indisk brude Mehndi Design:

Indisk brude Mehndi Design

Dette er et tungt design håndfladen, fingrene er helt dækket af Mehandi. Dette har en kombination af paisleys og blomstermønster med en smuk skygge inde i blomsterne og håndleddet er dækket med et påfuglefjermønster. Dette vil være godt for folk, der elsker at fylde deres hånd helt med mehndi.

10. Mehndi Design 2014 til fødselsdagsfester:

Mehndi Design 2014 til fødselsdagsfester

Dette er et simpelt, men smukt mehndi -design; Det er især for børn, der elsker Mehendi. Det er et arabisk design, der ser smukt og perfekt ud til alle lejligheder. Designet tager meget mindre tid og kræver meget grundlæggende færdigheder; dette design er unikt på sin egen måde, det har ikke dækket håndfladen helt.

11. Enkelt Eid Mehndi Designmønster:

Enkelt Eid Mehndi Designmønster

Dette mehendi-design har en kombination af blomster, paisleys og ovalt mønster, der er dækket til håndleddet, selv fingrene har givet det samme strejf af design. Dette design har mange kurver og er svært at lave uden mehendi -kunstner. De fleste Mehandi -kunstnere praler med dette design i 2014 for alle deres kunder.

12. Full Hand Bridal Mehndi Design:

Fuld hånd brude Mehndi Design

Påfugl er et meget populært motiv, der er spottet i mange brudehenna Mehandi -designs, dette fantastiske påfugl mehndi -design, der har mange indviklede krøller, hvirvler og jaal. Påfugl- og fjermotivet på hver hånd er centrum for attraktionens fingre er fremhævet med paisleys mønster, dette design vil være perfekt til bryllup.

Let & Smukke Mehndi Designs 2015:

13. Simple Foot Arabic Mehandi Design:

Simple Foot Arabic Mehandi Design

Dette unikke arabiske mehndi -design er enkelt og let at anvende; der kræves ikke en ekspert til dette enkle design. Det er blandet med blomster- og spiralformede prikker, der er blevet brugt i midten af ​​blomsten for at give et enestående look til designet. Det vil tage næsten et par minutter, de fleste af dem har brugt dette design i år 2015.

14. Gujarati Mehandi Design For Hands:

Gujarati Mehandi Design For Hands

Dette er endnu en fantastisk Gujarati -kunst! Dette har et halvt blomster- og bladmønster, linjer er blevet brugt til at fremhæve blomsterne. Fingre har givet et simpelt spiralmønster og prikker. Dette er et meget almindeligt og berømt design. Man kan nemt tegne dette design derhjemme. Dette kan tegnes på hver side af hånden.

Awesome Mehndi Designs 2016:

15. Pakistansk Mehandi Design til lejligheder:

Pakistanske Mehandi Design til lejligheder

Pakistanske Mehendi -designs er altid nemme at tegne, og de ser bare perfekte ud til enhver lejlighed. Dette har en kombination af blomster- og paisleys mønster fremhævning med prikker for at give et elegant look til designet. Dette vil kunne lide af folk, der foretrækker at bruge enkle Mehendi -designs til deres hænder.

16. Indisk arabisk Mehndi Design 2016:

Indisk arabisk Mehndi -design

Selvom dette design har et indisk præg, er det alligevel inkluderet i arabiske Mehandi -designs. Dette passer også godt til lejligheder som bryllupper eller receptioner og går sammen. Prøv dette Mehendi -design, hvis du har en familiefunktion eller en fest på kortene, og vær klar til påskønnelsen.

Trendy Mehndi Designs 2017 & 2018:

Her er de fremragende nyeste mehndi -designs 2017 -18.

17. Arabisk Mehndi Design 2017:

Arabisk Mehndi Design 2017

Dette er det nyeste Mehandi -design, der er udskåret med arabisk design ved hjælp af blomster- og paisleys -mønster, der placerer en hvid og guldfarvet sten i midten af ​​designet for at få det til at se helt smukt ud. Fingers are har designet med paisleys og prikket mønster, det er det enkle og trendy Mehendi -design.

18. Glitter Mehndi Design 2017:

Glitter Mehndi Design 2017

Dette er et smukt Mehendi -design med en kombination af lyserøde og blå farver! Designet er totalt dækket med paisleys og prikket mønster ved at fremhæve med glitterne virkelig har givet et nyt look til designet. Dette design vil være perfekt med matchende outfits, og det er det nye Mehandi -design til 2017.

19. Mehndi Design med perler eller bindinger:

Mehndi Design med perler eller bindinger

Dette er enkel, men stilfuld Mehendi -kunst, dette design er startet fra pegefinger og strakt sig til håndfladen ved at bruge blomster- og bladmønster, der rører ved det. Pink og blå farve sten er blevet placeret for at fremhæve designet; stenens farver kan ændres baseret på de matchende outfits.

20. Peacock Mehendi Design på begge hænder:

Påfugl Mehendi Design på begge hænder

Dyremotiver har altid været en integreret del af mehendi -designs, nutidig version af den typiske påfugl Mehendi, hvor de smukke fjer erstattes af dragens hale og derved gør den mere kreativ. Dette unikke påfugl Mehandi -design vil være den bedste løsning til bryllup.

Alle disse er de bedste og bedste mehndi -designs fra 2012 til 2019, som er blevet udvalgt fra mange andre designs bare for at reducere alle tid til at finde de nyeste designs. Denne henna -kunst vil helt sikkert få hænderne til at se smukkere og mere attraktive ud til alle lejligheder, så vent ikke mere, prøv bare alle de bedste mehndi -designsamlinger.