25+ legszebb Mehndi minták gyerekeknek (kis hercegnők) !!

Mehndit nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is szeretik sok esetben az általa kínált kreativitás miatt. A gyerekeknek tetszik, hogyan lehet több mintát létrehozni henna kúppal, és sokkal hosszabb ideig maradnak, mint egy toll vagy marker. Mehndit kedvezőnek és organikusnak tekintik; sok szülő úgy dönt, hogy egyszerű mehndi terveket alkalmaz a gyerekeknek esküvőkre és más családi funkciókra.

Gyerekek Mehndi

Az egyik elsődleges ok, amiért a felnőttek a mehndit választják a gyerekeknek, ártalmatlan természete miatt van. A gyerekek elveszíthetnek egy ékszert, megsérülhetnek, vagy végül összetörik, de mehndi, annyira tartós, hogy ha megszárad, nem fog kárt okozni, így nem akadályozva semmilyen tevékenységet. Talán ez az egyik fő oka annak, hogy a gyerekek gyakran szeretik a mehndit, ezért fedezzünk fel kreatívabb és szebb Mehandi mintákat gyerekeknek képekkel.

Gyönyörű Mehndi minták gyerekeknek (gyerekeknek):

Az alábbiakban felsoroljuk a 25+ egyszerű, de kreatív Mehendi mintát gyerekeknek, gyermeke fotóival.

1. Aranyos szív alakú Mehndi Design gyerekeknek:

Aranyos Mehndi Designs for Kids

Ez az egyszerű, mégis aranyos kivitel szívből áll a tenyér közepén. A szíveket kockás minta tölti ki, és csipkés kivitelben körvonalazódik. Az ujjbegyek apró szívei aranyosak, kis pontozott mintákkal szomszédosak. Ezt a formatervezést nagyon könnyű létrehozni, és gyermeke biztosan imádni fogja.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Tökéletes alkalmi funkciókhoz, például születésnapi partikhoz vagy eljegyzésekhez.
 • Párosítsa: Indo western ruhák vagy hosszú ruhák.

2. Egyszerű virágos gyerekek Mehndi Designs:

Egyszerű Mehndi Designs for Kids

Ez a kialakítás tökéletes azoknak a kislányoknak, akik szeretik a virágokat. Virágot készítenek a közepén, és a kialakítást kifelé nyújtják. Az ujjhegyeken készített különböző minták vonzzák a gyermeket, és felkeltik figyelmüket. A közepén lévő virágból kifelé spirálódó 4 vonal egymással összekötő pontokból áll, és különleges tapintást kölcsönöz a virágos mehndi dizájnnak.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Jó az olyan fesztiválokra, mint a Sankranthi és a Holi.
 • Párosítsa: Egy salwar kameez vagy egy hosszú szoknya virág medállal és fülbevalóval.

3. Virágmászó Mehndi Design gyerekeknek:

Egyszerű Mehndi Designs for Kids

Ez a kialakítás alkalmas az idősebb gyermekek számára, mivel egy kicsit több időt igényel a létrehozása. Ha virággal és kúszónövényekkel szeretné díszíteni gyermeke kezét, de nem nehezíti túlságosan, ez a kialakítás az Ön számára. A kialakítás átlós módon készült, összekapcsolt virágokkal, és a kúszónövény kiterjesztése a középső ujjal együtt. Az ujjbegyeken található virágmotívumok esztétikai vonást kölcsönöznek a dizájnnak.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Mivel a kialakítás kissé a nehezebb oldalon van, családi ünnepségekre és esküvőkre alkalmas.
 • Párosítsa: Lehenga vagy hosszú szoknya.

4. Csipke, mint a Mehndi minta gyerekeknek:

Mehndi Design Baby Girl

Azoknak a gyerekeknek, akik minimalista Mehandi mintákat szeretnének a kezükre, ez a design tökéletes. Az oldalán kis virágmotívum található, mellette csipkés minta rajzolódik össze, összekötő pontokkal. Egy másik csipkés minta készül a középső ujjon, merész mozdulatokkal. Pontokat rajzolunk, hogy kitöltsük a köztük lévő hézagokat. Ez a dizájn egyszerű, mégis kreatív, és eleganciájával vonzza a tekintetet.

 • Mely funkciókhoz alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és olyan fesztiválokra, mint a Diwali.
 • Párosítsa: Bármilyen ruha alkalmas, mint a ruha, a farmer vagy a hosszú szoknya.

5. Mandala Easy Mehndi Designs for Kids:

Mandala Easy Mehndi Designs for Kids

Ez egy egyszerű kerek mehndi design gyerekeknek. Középen van egy mandala. És úgy rajzolják, hogy virágszirmokat rajzolnak, és a mintát kifelé nyújtják. Az ujjhegyeken lévő csipkés minta egyedi tapintást kölcsönöz a dizájnnak. A merész mozdulatok és az összekötő pontok biztosan felkeltik gyermekeik figyelmét.

 • Mely funkciókhoz alkalmas: Mivel kissé a nehéz oldalon van, viselje esküvőkre és családi rendezvényekre,
 • Párosítsa a következővel: Lehenga vagy hosszú szoknya.

6. Egyszerű Mehndi Design gyerekeknek:

Gyönyörű Mehndi Designs for Kids

Ez a Mehndi design rendkívül egyszerű és alkalmas a fiatalabb gyerekek számára. A csukló közelében csipkés mintával kezdődik, mellette virágos motívum. A kúszónövények merész mozdulatokkal, mint levelekkel, a Mehendi dizájn feltűnő jellemzője. Ez a kivitel rendkívül könnyen elkészíthető, mégis nagyon vonzó.

 • Mely funkciókhoz alkalmas: Alkalmi funkciók, például születésnapok és eljegyzések.
 • Párosítsa: Hosszú ruhák és nyugati ruhák, lehetőleg vaskos ékszerek is.

7. Zsiráf Mehndi Designs for Children:

Zsiráf Mehndi Design gyerekeknek

Ez valami új egy gyerek Mehandi design számára. Ez a zsiráf mehndi design inspirálja a gyereket, hogy mehndi legyen a kezében. A Mehendi tervezője mindig hoz valami újat a gyerek Mehendi designjához, hogy ösztönözze őket. Sok más lényük is lehet mehndi tervezésben, a tipikus virág- és levélmintákon kívül.

 • Melyik funkcióra alkalmas: Ez egy jó party mehndi design.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt a formatervezést nyugati ruhákkal.

8. Arab Mehndi minták kislányoknak:

Arab Mehndi Design gyerekeknek

Ez egy egyszerű arab Mehendi design gyerekeknek. Ez a kialakítás ideális azoknak az energikus gyerekeknek, akiknek nincs türelmük a bonyolult mintákhoz. Középen virágmotívumot tartalmaz, 2 kúszónövényvel, amelyek átlósan húzódnak az ellenkező irányba. Az ujjbegyeket egyszerű pontok díszítik, hogy egyszerűek legyenek, és ne tűnjenek túl nehéznek.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Esküvők és fesztiválok, mint Dussehra és Diwali.
 • Párosítsa a következővel: Salwar kameez, palazzok vagy indo-western ruhák. Lehetőleg funky ékszereket.

9. Butterfly Mehndi Designs for Kids:

Butterfly Mehndi Designs for Kids

Készítsen körvonalat mehndi -vel pillangó alakban, majd töltse ki a hiányosságokat csillámokkal. Kerülje el az ujjbegyek bármilyen formatervezését. A pillangót hamis kövekkel és normál hennával is megtöltheti. Ez a baba henna dizájn egyszerűnek és aranyosnak tűnik, és kisebb gyerekeknek is ajánlható.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: A legmegfelelőbb születésnapi partikra vagy gyerekpartikra.
 • Párosítsa: Párosítsd kedvenc nyugati vagy indo-western ruháddal.

10. Moon Mehandi tervek kisgyerekeknek:

Hold Mehandi formatervezési minták kisgyermekek számára

Ezeknek az apró kezeknek egyszerű, de aranyos mehndi terveket kell készítenünk. Csak egy virág a tenyér közepén úgy, hogy kitölt egy kört, majd körülötte háromszög alakok virágot alkotnak. Kicsi pöttyök a közelében, vagy talán szív alakú tetoválások tökéletesek lesznek számukra. A kialakítás nagyon egyszerű és minimális időt vesz igénybe.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmas fesztiválokra vagy csak alkalmi családi rendezvényekre.
 • Párosítsa: Párosítsd apró karkötőkkel vagy karperecekkel.

11. Glitter Mehndi Designs for Kids:

Glitter Mehndi Designs for Kids

A hátsó kézben lévő mehndi számára virágot készíthet a kéz széle felé. Alkalmazzon csillámokat a forma kitöltéséhez. A virág alakja az ujjhegyeken és a réseken is csillogással tölthető ki. A csillogás mindig vonzotta a gyerekeket, ezért minden bizonnyal habozás nélkül sportolnak ezekkel.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Családi funkcióra alkalmas.
 • Párosítsa: Párosítsd bármilyen indo-western vagy hagyományos ruhával.

12. Star Mehndi Design for Baby Girl:

mehndi design kislánynak

Az ilyen gyerekek számára semmi sem lehet izgalmas. Készítsen csillagokat csillogással, és vegye körül kis pontokkal és ívekkel. Egyszerű és stílusos, angyalokat, virágokat vagy más olyan elemeket készíthet a csillogással, amelyeket gyermeke szeret. Ez a mehndi design nagyon egyszerű rajzolni. Megpróbálhatja alkalmazni a babára.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Tökéletes egy gyerek partira vagy családi rendezvényre.
 • Párosítsa: Párosítsd kedvenc ruhadaraboddal vagy egy indo-western ruhával.

13. Aranyos Mehndi Design gyerekeknek:

Aranyos Mehndi Design gyerekeknek

Ez a mehndi design egy funky. Az egyik tenyérre gyönyörű virágmotívum rajzolódik, ívelt vonalakkal, amelyek az ujjhegyig nyúlnak ki. A hiányosságok merész mozdulatokkal vannak kitöltve, és elegánsan néznek ki. A másik tenyérre egy virág nagy szirmai vannak rajzolva és ívelt mintákkal kitöltve. Egy kis virág a sarokban és egy kúszónövény az ujjhegyen, a pontokat kitöltő pontokkal kiegészíti a tervezést.

 • Mely funkciókhoz alkalmas: Alkalmi funkciók, például születésnapi partik és eljegyzések.
 • Párosítsa a következővel: A nyugati ruhák, mint a nadrág, a ruha és a farmer.

14. Creeper Mehndi Designs for Kids:

Creeper Mehndi Designs for Kids

Ha azt szeretné, hogy a kéz tele legyen kúszónövővel, de mégis egyszerű és ne legyen nehéz megjelenésű, akkor adja meg a hozzá kapcsolódó virágok és spirálok körvonalait. Ne töltse ki a szirmokat vagy a réseket, nehogy Mehandi nagyon nehéznek tűnjön. Mert a gyerekek csak az ilyen egyszerű mintákat szeretik, mivel még mindig nincsenek tisztában a trenddel és a formatervezéssel.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Tökéletes családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Párosítsa: Párosítsd kedvenc nyugati vagy indo-nyugati ruháiddal.

15. Egyszerű Mehndi Design gyerekeknek:

Egyszerű Mehndi Design gyerekeknek

Napraforgó készítése a jobb oldalon, a hüvelykujj közelében, a kéz hátoldalán, majd apró pontok, spirálcsillagok készítése a körvonal kialakításához és a köztük lévő rések kitöltéséhez. A virágszerű forma is úgy néz ki, mint egy petárda, amely feltör az égen, és izgatja a gyerekeket. Az ilyen típusú kis Mehandi minták tökéletesen megfelelnek a virágot kedvelő gyerekeknek.

 • Melyik funkcióra alkalmas: Legjobb gyerek bulikra vagy fesztiválokra.
 • Párosítsa: Jól fog mutatni bármilyen kedvenc ruhával, különösen az indo-westernnel.

16. Virág Mehndi Designs for Kids:

virág mehndi tervez gyerekeknek

Spirál készítése vékony hegyes Mehandi kúppal a tenyér egyik végén a mutatóujjig, majd virág alakú formák megadása az alak kitöltésével szintén egyszerű, mégis stílusos kialakítás. A virágos mehndi tervek nagy része biztosan vonzza a gyerekeket. A dizájn kevéssel is újrateremthető, igen, így kis tengeri lónak vagy csigának tűnnek.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmas fesztiválokra vagy családi rendezvényekre.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos ruhákkal.

17. Sötétvörös gyerekek Mehendi Designs:

Mehndi Designs for Kids Hands

Ha a gyereke valaki szereti a mehndit, akkor fontolja meg, hogy virágot készít a tenyér közepére, majd megtölti hagyományos figurákkal. Ezenkívül készítsen néhány számot az ujjhegyeken a mehndi tervezés befejezéséhez. A gyerekek mindig a színekkel játszanak, ezért ez a piros színű mehndi biztosan vonzza őket.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Párosítsa: Viseljen indo-western vagy hagyományos ruhákat és kis fülbevalót.

18. Kerek és szív Mehndi minták gyerekeknek:

Szív Mehndi Design gyerekeknek

Ez a szív alakú és kerek virág minden tenyérben szintén nagyon jó mehndi kialakítás 7 év alatti gyermekek számára. Töltse fel a szíveket különböző határok megadásával és a hiányosságok Mehendivel való kitöltésével, ami nagyon hatékony lenne.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Leginkább ideális családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Párosítsa: Párosítsd kedvenc hagyományos ruháddal.

19. Arab stílusú Mehndi Design gyerekeknek:

arab mehndi design gyerekeknek

Ez egy egyszerű arab mehndi design egy gyerek számára, amely az utolsó ujját egy mehndi dizájnnal takarja. Ideális kialakítás, mert a gyerekek nem ülnek sokáig, hogy befejezzék a teljes mintát. A mehndi dizájnnal rendelkező gyerek aranyos apró kezei csodálatosnak tűnnek. Amikor egy kisgyerek mehndit tesz a kezére, és lehenga viselése bármilyen házassági funkcióhoz, nagyon aranyos lesz. Minden szülő szívesen imádná kislányát mehndivel.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmas bulikra és fesztiválokra.
 • Párosítsa: Párosítsd ezt indo-nyugati ruhákkal.

20. Mehndi Cum Tattoo Design:

Mehndi Cum Tattoo Design

A mai menő gyerekek szeretik a tetoválásokat, amelyek károsak lehetnek a bőrükre. Tehát ez a legjobb megoldás a mehndi beültetésére a belső kezükre, amely úgy néz ki, mint maga a tetoválás. Ennek a dizájnnak funkynak kell lennie. Ebben a kialakításban még egy név is szerepel. A gyerek mást is írhat. Divat lett a tetoválás a testen. Ez a tetoválás szerelmeseinek legújabb tervezése. Egyszerű, mégis ízléses.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Ez a kialakítás alkalmas lesz partikra vagy családi rendezvényekre.
 • Párosítsa: Párosítsd egy ruhával vagy egy indo-western ruhával.

21. Félkézi Mehndi Design gyerekeknek:

Félkézi Mehndi Design gyerekeknek

Azoknak a gyerekeknek, akik nem szeretik az egész kezüket mehndivel feltölteni, ez egy egyszerű mehndi design számukra. Ez egy alkalmas design egy gyerek számára, mert néhány gyerek eltávolítja a mehndit, mielőtt kiszárad. Bár egyszerű a tervezése, mégis gyönyörű. Úgy néz ki, mint egy tervezői mehndi. Nagyon vékony munkát végeznek rajta, ami szintén időigényes. Tényleg jól néz ki egy házassági funkcióhoz.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmazza ezt a mehndit családi esküvőkre.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos ruhával.

22. Aranyos Mehndi Designs for Kids:

aranyos mehndi design gyerekeknek

Ez egy egyszerű mehndi design gyerekeknek, hogy kipróbálhassák a gyerekek kezét. Ez egy nagyon egyszerű mehndi kialakítás, mivel a kéz nincs teljesen lefedve. De ez egy megfelelő design egy gyerek számára. Biztosan aranyos lesz kis kezeken. A kis virágok egy nagy virág felett jól mutatnak a tenyér hátoldalán. A mehndi kis pöttyei varázslatot is adnak az egyszerű kialakításhoz.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Ez egy jó design családi rendezvényekre vagy fesztiválokra.
 • Párosítsa: Párosítsd ezt egy indo-western rózsaszín/lila színű ruhával.

23. Stílusos Mehndi Design gyerekeknek:

elegáns mehndi gyerekeknek

Ez egy elegáns Mehendi design gyerekeknek, amelyek bármilyen funkcióhoz használhatók. Négy egyszerű vonal, levelekkel és egy nagy virág, a többi kicsi, görbe minta pedig stílusos. Azok a kisgyerekek, akik szeretnek mehndit tenni, biztosan ezt a formatervezést választják. A tenyér területén is elvégezhető. Ez egy divatos design a gyerek mehndi kollekciójában. Ez egy egyszerű mehndi design egy művész számára.

 • Melyik funkcióra alkalmas: Ez a mehndi kialakítás jó a családi funkciókhoz.
 • Párosítsa: Párosítsd ezt vaskos karkötőkkel.

24. Chakra Henna Designs for Kids:

henna minták gyerekeknek

A tenyér közepén kör alakult ki a görbék és pontok apró részleteivel. Az ujjhegyeken apró virágok vannak, pöttyökkel és apró ellenőrző mintákkal együtt. Köröket és pontokat használtak leginkább ebben az egyszerű mehndi kialakításban gyerekeknek. Ez olyan dizájnnak tűnik, amely különösen tökéletes Diwali számára.

 • Melyik funkcióra alkalmas: Ez a kialakítás ideális családi funkciókhoz és Diwalihoz.
 • Párosítsa: Párosítsd ezt a gyermek kedvenc ruhájával.

25. Virágos Mehandi Design gyerekeknek:

Virágos Mehandi Design gyerekeknek

Egy egyszerű, de finom mehndi design gyerekeknek ez a design virágokkal, levelekkel és páva motívumokkal. A kialakítás könnyen újratelepíthető, és gyorsan alkalmazható, hogy a gyermek ne érezze magát túl izgulósnak. Az ujjhegyek egyszerűek voltak, mintázatú görbékkel, könnycseppekkel és pontokkal.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Leginkább családi funkciókra alkalmas.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt egy hagyományos ruhával és egy hajpánttal, virágokkal.

26. Mehndi Design Bady Girl számára:

Mehndi Design Bady Girl számára

Ez egy gyönyörű és aranyos baba mehndi design, csak egy kis cica a tenyér hátán. A cica nagy gombja olyan, mint a szeme, így még csinosabbnak tűnik, kis csíkokkal egész testen, ívelt farokkal és kis fülekkel együtt. Ahelyett, hogy a matricákat és a ragasztó tetoválásokat használná a gyerekeken, ez egy jobb alternatíva.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és partikra.
 • Párosítsa: Párosítsd ezt gyermeked kedvenc nyugati ruhájával.

27. Band Style Mehndi Design:

Band Style Mehndi Design

Rakhi stílusú mehndi kialakítás, úgy tűnik, mintha egy kis zenekar terült volna szét a tenyerén. Ez a kialakítás nagyon alkalmas a hindu ünnepre, valamint a normál családi funkciókhoz. Különböző méretű virágokat, pöttyöket és könnycseppeket használtak annak érdekében, hogy ez a sávstílus új mehendi dizájnt adjon a gyerekeknek, egyedi és különleges megjelenéssel.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmas fesztiválokra és családi esküvőkre.
 • Párosítsa: Ezt párosíthatod hagyományos ruhákkal.

28. Aranyos és kicsi henna design gyerekeknek:

Aranyos és kicsi henna design gyerekeknek

A kéz hátoldalán ívet készítettek, közepén kis levelekkel és virágszirmokkal. Kis pontok és könnycseppek készülnek a tervezés körül, hogy befejezzék ezt az aranyos baba kéz mehndi tervezést. Gyermeke szívesen sportolna ezzel a gyors és kreatív egyszerű mehndi dizájnnal.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Ideális fesztiválokra és családi rendezvényekre.
 • Párosítsa: Viseljen indo-western ruhát, hogy tökéletesnek tűnjön.

Tippek a Mehndi for Kids alkalmazása előtt:

 • Győződjön meg róla, hogy csak organikus vagy megbízható henna kúp márkát használ a kisgyermekek számára.
 • Ne alkalmazzon bonyolult mehndi mintákat a gyerekek kezére, mivel kényelmetlenek, viszketőek és izgalmasak lehetnek.
 • Válasszon olyan dizájnt, amely tetszeni fog nekik, mert a gyerekek hajlamosak könnyen unatkozni és irritálódni, így azonnal lemoshatják.
 • Végezzen el egy kis hennafolt -tesztet a bőrén, mielőtt a teljes formatervezést alkalmazza, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem allergiás a tartalomra.
 • Ragaszkodjon csak a tenyerükhöz, miközben a formatervezést alkalmazza, mint más alkatrészekre, például lábakra, mivel ezek korlátozhatják mozgásukat.

Végső gondolatok:

A gyerekeknek készült Mehndi terveknek egyszerűnek, de elegánsnak kell lenniük, mivel nem szeretik a teljes kézzel készített mehndit. Szeretik az egyszerű, kicsi és divatos mintákat. Valami innovatívnak kell lennie a gyerek mehndi számára. Ezenkívül az alkalmazott mehndi -nek vegyszermentesnek kell lennie. Ezért a gyerekeknek szóló mehndi terveknek stílusosnak és kreatívnak kell lenniük, ami arra ösztönzi őket, hogy mehndi legyen a kezükben. A kicsi jóváhagyta a cikkünkből származó Mehandi terveket? Tudassa velünk.