50+ Legújabb Mehndi Designs minden alkalomra és fesztiválra 2021!

Legújabb Mehndi Designs

A Mehndi a testművészet egyik formája, hasonlóan az ideiglenes tetováláshoz, amelyet különleges szertartások és fesztiválok alkalmával a kezekre és lábakra alkalmaznak. Elég népszerű a hindu és az iszlám kultúrákban, különösen Indiában, Pakisztánban és néhány más országban. Kedvezőnek tekintik, és a boldogság, az egészség, a termékenység és a szerencse szimbóluma.

Valójában Indiában van egy mondás, hogy minél sötétebb lesz a menyasszony mehndije, annál jobban szereti a férje és a honatyái. A Mehendi alkalmazása a nők mindenféle alkalmának és fesztiváljának egyedülálló és nélkülözhetetlen részévé vált. Szeretné, ha a mehndi kiemelkedne a következő alkalommal, amikor családi összejövetel lesz? Olvasson tovább, és fedezze fel a legstílusosabb, egyedülálló legújabb mehndi terveket az Ön számára !!

50+ legújabb Mehndi dizájn 2021 -ben:

Szeretne egyedi és kreatív lenni, amikor a mehndi terveiről van szó? Összeállítottunk egy válogatást a divatos és legelegánsabb henna mintákból a kezedhez. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni.

1. Elegáns kreatív Mehndi Design:

Elegáns kreatív Mehndi Design

Ez a Mehendi dizájn egyszerűen alkalmazható, mégis lenyűgözően néz ki. A gyönyörű minta virágos motívumokkal a mutatóujjától a kicsikéig nagyon csinos. A leveleket merészebb mozdulatokkal emelik ki, és varázst kölcsönöznek a dizájnnak. A csukló virágmotívumaiból kinyúló, finom pontozott ösvények elegánsnak tűnnek, és kiemelik a dizájnt.

 • Alkalom: Bármilyen alkalomra díszíthető, mivel a design neo-hagyományos.
 • Párosítva: Alkalmi divatos ruhákkal és divatos, fémes karkötővel párosítható a megjelenés kiegészítéséhez.

2. Bonyolult virágos Mehndi Design:

Bonyolult virágos Mehndi Design

Ez a dizájn egyedülálló varázslatos virágzásával és bonyolult részleteivel. A közepén uralkodó gyönyörű virágos motívum rendkívül szemet gyönyörködtető, letisztult részleteivel és árnyékos megjelenésével. Az egyedi örvények és a belőle nyúló leveles ösvények eleganciát kölcsönöznek a mintának. Minden ujj egyedi kialakítású, csipkés mintákkal, örvényekkel és forgatásokkal, lélegzetelállító megjelenést kölcsönöz neki.

 • Alkalom: Alkalmas olyan szertartásokhoz, mint az esküvő előtti rendezvények és az olyan ünnepek, mint az Eid és a Diwali.
 • Párosítva: A legjobban párosítható az Indowestern ruhákkal, például palazzóval, szoknyával és shararával. A szemet gyönyörködtető gyűrű a középső ujjon és egy nehéz karperec teszi teljessé megjelenését.

3. A legújabb divatos Mehendi Design:

Legújabb divatos Mehendi Design

Szeretjük a szimmetrikus mozaik dizájn párosítását a hagyományos görbékkel és virágmotívumokkal! A leveleket kiemelő árnyékos virágminták kivételesen lebilincselőnek tűnnek. Az ügyes részletezés és az út közötti óvatos távolság élénk megjelenést kölcsönöz a dizájnnak. A csukló csipkés mintája sziluettes virágmintával végződik, élesnek és kifinomultnak tűnik. Minden ujjhegy egyedi kialakítású, modern megjelenést kölcsönöz.

 • Alkalom: Ez a kialakítás alkalmas olyan bonyolult funkciókra, mint esküvők és fesztiválok, például Dussehra, Teej és Diwali.
 • Párosítva: A legjobban akkor néz ki, ha olyan etnikai öltözékekkel áll össze, mint a lehengas és a sarees. A nehéz etnikai ékszerek, mint a fémes fojtók és a hosszú láncok, egészséget kölcsönöznek a megjelenésnek, és a fejeket biztosan elfordítják. !!

4. Hagyományos Mehendi Design:

Mehendi Design Legújabb

Ez a mehndi design virágos motívumokat, csipkés mintákat és gyönyörű geometriai mintákat tartalmaz. Mindkét kéz dizájnja eltérő, varázsát adja a megjelenésnek. A merész mozdulatok okos használata a levelekre, a távolság és a különböző minták gyönyörű játéka remekül néz ki. Ez a kialakítás meglehetősen egyszerű rajzolni, és kezdőknek is alkalmas.

 • Alkalom: Különféle fesztiválokra díszíthető, mint például a Ramzan, Diwali, Dussehra stb.
 • Párosítva: Kombinálható hagyományos ruhákkal, például salwar kameez és hosszú szoknyákkal, modern ékszerekkel.

5. A legújabb stílusos Mehndi Design:

Legújabb stílusos Mehndi Design

Ez egy bonyolult és extravagáns dizájn azoknak, akik szeretik az egyszerűséget és szeretnének kitűnni. Körkörös virágmotívumok és jaalidár csipkés minták uralják, elegánsnak és stílusosnak tűnik. A központi virágpálya közötti távolság felhívja a figyelmet és hangsúlyozza a design minden apró részletének szépségét. A bonyolult örvények és örvények, valamint a világos és sötét vonások játéka egyedülálló érintést kölcsönöz ennek a Mehendi mintának.

 • Alkalom: Díszítse a kezét ezzel a gyönyörű dizájnnal esküvőkön és családi összejöveteleken.
 • Párosítva: Díszítsd fel nehéz lehengákkal és szárikkal, és élvezd az utadon áradó bókokat !!

6. Virágos Mehendi Design:

legújabb virágos mehendi minták

Ez nagyon aranyos és könnyen kivitelezhető elegáns legújabb mehndi minták. Ez mindenkivel lehetséges és megvalósítható. Ez meglehetősen trendi, mivel a gyönyörű virág a hüvelykujj közelében lévő sarokban kezdődött, és később az ujjakra bonyolult részletek és minták formájában terjedt ki. Néhány finom formát és virágmintát adnak hozzá, hogy vonzóbbá tegyék a dizájnt. Ez a dizájn ideális azoknak a lányoknak, akik nem szeretik a rikító vagy extravagáns mintákat.

 • Alkalom: Próbálja ki ezt a stílust az egyszerű fesztiválok idejére.
 • Megfelelő hely: Ez a kialakítás csak a kéz hátsó részén jó.
 • Megfelelő tartozékok: Ehhez viseljen szép gyűrűket és karkötőket.

7. Páva Mehandi minta:

legújabb páva Mehandi minta

Ez a szépség és a dizájn mindenki által szeretett. A páva kialakítása olyan szépség és intenzív. Itt látható, hogy az egész kar gyönyörű páva mintával díszített, néhány további finom mintával kombinálva. A részletek meglehetősen lényegesek. Kézzel folytatódik, és teljesen nyáladzásra méltó. Minden nő inkább ezt a henna mehndi design legújabb képet részesíti előnyben.

 • Megfelelő hely: A legjobb megjelenés érdekében viselje karjában.
 • Alkalom: Ez a stílus jó és alkalmas ünnepi alkalmakra.
 • Megfelelő tartozékok: Próbáld ki ezt a szép karkötőt viselni.

8. Mehendi tervek a kéz hátuljára és elülső oldalára:

Mehendi Designs Back and Front

Fantasztikus mehndi kialakítás a kéz hátuljára és elülső oldalára, a virágminták jobban láthatók az apró részletekben. A fővirág közepét megtöltötte a háló, míg a páva stílusú kiterjesztéseket a design kibővítésére használják. A minta tovább nyúlik az ujjak felé. A rokon stílust a hátsó oldalra alkalmazták. A Mehandi általános kialakítása meglehetősen egyszerű; még egy amatőr is elkészítheti ezt a tervezést. A legújabb mehndi kép elkészítéséhez nincs szükség szakemberre; egyszerű és elegáns.

 • Megfelelő tartozékok: A díszítéshez csillogó és díszítő eszközök is használhatók. Adjon hozzá szép ujjgyűrűket.
 • Megfelelő hely: Ezt a kialakítást a kéz hátulján és elülső részén kell elhelyezni.
 • Alkalom: Viselje ezt a fesztiválok idején.

9. Különböző virágos Mehandi Design:

Virágos Mehandi Design

Ez a legújabb mehndi design fotó a legjobb azoknak, akik szeretik a mérsékelt mehndi mintákat. Ez nem túl nagy és divatos, de nem is túl egyszerű. A virágminták kör alakúak és kerekek a kéz közepén. Ez szuper elegáns és gyönyörű, sok nőnek jól mutat. De lehetőleg ezt a világos bőrű nőknek kell kipróbálniuk.

 • Alkalom: Ez a gyönyörű kivitel nemcsak a családi rendezvényekre, hanem esküvőkre és ünnepi összejövetelekre is tökéletes.
 • Karosszéria elhelyezése: Helyezze őket csak a kéz hátsó részébe és az ujjakra.
 • Megfelelő ruházat: Viselje őket hosszú churidarral a megjelenés érdekében.

10. A legújabb Mehndi minták strasszokkal:

Legújabb Mehndi minták strasszokkal

Ez a legújabb gyönyörű mehndi design minden, amit keresni kell. Ez is nagyon elegáns és stílusos. Ez a legjobb azoknak a nőknek, akik szeretik a bonyolult részleteket, valamint a csillogást és a csillogást. Elég intenzív és bonyolult mintákkal rendelkeznek. Látható, hogy gondosan rajzolnak. Apró virágokat láthat a határvonal alternatív sarkában. Ugyanez a minta jelenik meg az ujjak tetején. Közben a lábakon nők láthatók. A strasszok hozzáadása minden virág közepén vonzóbbá teszi ezt a dizájnt. Ennek a szép mintának a kiválasztása a kezed díszítésére jó döntés lenne.

 • Megfelelő hely: Ennek nagyszerűnek kell lennie a lábak elhelyezésénél.
 • Alkalmas alkalom: Viselje ezt a formatervezést esküvőkön.

11. Klasszikus Mehendi minták:

Klasszikus Mehendi Designs

Na, ez most egy jó dizájn, nem? Ez a legjobb választás azoknak a nőknek, akik komplexebb dizájnt szeretnének létrehozni komplikációk nélkül. Az aranyos virágmintákat az ujjak közelében kombinálják a szép bonyolult mintákkal, amelyek teltebbé teszik a dizájnt. Ezeket a legjobb mehndi mintákat lehet választani a menyasszonyi kezekhez, de ebben az esetben még néhány hasonló kiterjesztést kell hozzáadnia, hogy lefedje a kar bőrének maximális részét. A csillogás használata különböző helyeken fokozhatja vonzerejét.

 • Megfelelő hely: Ezt tetszés szerint megteheti a kezek hátulján vagy elején.
 • Megfelelő tartozékok: Viseljen szép ujjgyűrűt és vékony karkötőt ebben a stílusban.
 • Alkalom: Bármilyen ünneplésre jó kipróbálni.

12. Új Mehndi design menyasszonyi kézhez:

Új Mehndi Design menyasszonyi

Íme egy másik példa a lélegzetelállító mehndi tervezésre a menyasszonyi kezek számára. Apró részletek és bonyolult minták hozzák létre ezt az egyedi dizájnt. A csuklóig kiterjesztett design gyönyörű virággal és három levéllel készült. A különböző helyeken található apró pöttyös virágok elegendőek ahhoz, hogy a dizájn tele legyen vonzással. Ez egy nagyon bonyolult kialakítás, ezért professzionalizmusra van szüksége a szabadkézi mehndi művészetben. Próbálja ki ezt az új és legújabb mehndi tervezési stílust csak egy mehndi szakértővel vagy szakemberrel, hogy a bonyolult részletek jól megőrződjenek.

 • Megfelelő hely: Ezt a legjobb csak előkezben végezni.
 • Megfelelő ruházat: Ezt a legjobb megjelenés érdekében az esküvői ruhával kell elvégezni.
 • Alkalom: Ez jó esküvői szertartás kialakításához.

13. Cool Mehendi Design a csuklóhoz:

Mehendi Design for The Wrist

Ez a Mehendi legmodernebb formatervezése, és nagyon könnyű rajzolni a csuklójára. A létrehozásához nem kell igénybe vennie egy mehndi művész szolgáltatásait. Kezdje az elején vonalak rajzolásával, majd készítsen félkörös mintákat, és tervezze meg őket a kívánt formák szerint. Ne felejtse el befejezni a tervezést úgy, hogy három pontot alkalmaz a sorban a kezdő és a végpontban. A design egyediségének megőrzése érdekében tartsa nyitva a kezét.

 • Karosszéria elhelyezése: Ez csak a csuklóra jó.
 • Alkalom: Ehhez a stílushoz nem kell külön alkalom.

14. A legújabb Mehndi tervek esküvői szertartásokhoz:

A legújabb Mehndi minták esküvőre

Ez egy szuper aranyos legújabb Mehandi kép az esküvői szertartások, Eid fesztiválok és egyéb alkalmakkor. Tele van bonyolult mintákkal és tele van kézzel. A minták meglehetősen bonyolultak, kerek, páva és szép kúpos minták vannak virágokkal körülvéve. Egyszerű virágok és levelek vannak elrendezve, hogy lefedjék a tenyér és az ujjak középső részét, miközben az oldalak nyitva vannak. Ezzel a fantasztikus dizájnnal a kezén biztosan felhívja mások figyelmét.

 • Alkalom: Ez jó esküvői szertartásokhoz vagy bármilyen ünnepséghez.
 • Karosszéria elhelyezése: Ez jó a kezek elején.
 • Megfelelő tartozékok: Viseljen egy szép díszes nagy gyűrűt az elegancia hozzáadásához.

15. Elegáns Mehandi Design a menyasszony számára:

Mehandi Design a menyasszonyoknak

Elegáns mehndi design azoknak a menyasszonyoknak, akik szeretik a teljesebb és bonyolultabb mintákat. Ez a kialakítás kitölti a kezeket, de egyetlen értelmes mintát láthat. A fennmaradó kialakítás spirálokkal és geometriával van tele. Egy menyasszonyt és vőlegényt faragnak és terveznek a tenyér közé, majd a részletek a karokig és az ujjakig terjednek. A jobb kéz ujjain lévő kis levelek minta miatt ez a design túl aranyos. Ez egy bonyolult kialakítás, ezért sok türelmet és gyakorlatot igényel. Mehendi művészeti szakembernek kell lennie ahhoz, hogy elkészítse. Ellenkező esetben vegye igénybe a mehndi művész szolgáltatásait.

 • Alkalom: Ez csak esküvőkre alkalmas.
 • Karosszéria elhelyezése: csak a kézfejre és a tenyérre a legjobb.

16. Szép Mehndi Design lányoknak:

Szép Mehndi Design lányoknak

Itt van egy szép mehndi a legfrissebb képeket a főiskolai lányoknak, hogy megünnepeljék a búcsúpartikat, a funkcionális hetet és az ilyen eseményeket. Ez egy nagyon egyszerű kialakítás, így nem kell mehndi szakértőnek lennie a rajzoláshoz. A félköríves minták gyönyörű motívumokkal szerepelnek a tervekben, a csuklótól a gyűrűsujjig és a kisujjig terjednek. A kéz többi része kopasz marad. Ezüst vagy arany strassz hozzáadása minden virág közepéhez biztosan növeli vonzerejét, ha tetszik. Az ilyen minták divatosak az egyetemi lányok körében, mert kevésbé időigényesek.

 • Alkalom: Bármilyen egyetemi fesztivál vagy rendezvény jó.
 • Megfelelő tartozékok: Viseljen szép gyűrűt a szépség fokozásához.
 • Testnek megfelelő elhelyezés: A hátsó kéz jó ehhez a stílushoz.

17. Új hátsó kéz arab Mehandi minták:

Hátsó kéz Arab Mehandi Designs

most nem tűnik elegánsnak és szépnek? Vessen egy pillantást a legfrissebb mehndi mintára a backhand tervezéshez főiskolai lányok számára. Ez meglehetősen egyszerű és egyedi, a sötét kialakítás pedig nagyban fokozza a szépséget. A kialakítás a kéz és a kar bőrének észrevehető részét fedte le. Nincs benne árnyékoló kéz, de a vonalak vastagságának változása szemet gyönyörködtetővé teszi. A design két arab mehndi stílusú spirállal zárul. Ha le akarja nyűgözni egyetemi barátait és unokatestvéreit, ne hagyja ki ezt a szép dizájnt.

 • Alkalom: ehhez a kialakításhoz nincs szükség különleges eseményekre.
 • Karosszéria elhelyezése: Ezt jó előre vagy hátulról folytatni, ahogy szeretné.

18. Új nagy virágok Mehandi Design:

Nagy virágok Mehandi Design

Ebben a legújabb mehndi kialakításban a kezek számára egy nagy virág látható a kezén a kar oldalától a tetejéig. A végén apró pöttyökkel és levélmintákkal összekapcsolt virágok láthatók. A bonyolult részleteket tovább rajzolják a virágok köré, hogy hozzáadják a megjelenést. A design nem tartalmaz bonyolult részleteket. Egyszerű virágok és levelek vannak elrendezve, hogy kiegészítsék a nagy virágmintát. Néhány levél arabul van kitöltve, míg sok apró pöttyöt alkalmaznak az egész dizájnra, hogy szebb legyen. Nem jó ötlet a legközelebbi funkció ünneplése ezzel az aranyos virággal?

 • Alkalom: Ez jó fesztiválra járni.
 • Karosszéria elhelyezése: A fegyverek jól illenek ehhez a stílushoz.

19. Gyönyörű új csukló Mehndi minták:

Csukló Mehndi Designs

Ez egy csodálatos csukló mehndi design, amellyel találkozhatunk. Ez nagyon egyszerű és elegáns, könnyen kivitelezhető. Ez lehet az első választás az egyetemi lányoknak, akiknek nincs sok idejük bonyolult tervek elkészítésére. Mindössze annyit kell tennie, hogy csak néhány percet tölt el drága idejéből, hogy ezzel a divatos mintával díszítse a kezét, és gyűjtse össze a barátok és kollégák inspirációit. Ne felejtsd el festeni a körmödet kedvenc körömlakkoddal, hogy büszkélkedhess a mehndi dizájnnal.

 • Alkalom: Ezt jó alkalmi napokra kipróbálni.
 • Karosszéria elhelyezése: A csukló a megfelelő hely ehhez a stílushoz.

20. Új Mehendi tervek az EID -hez:

Új Mehendi formatervezési minták az EID -hez

Az Eid az ország összes muszlim számára fontos fesztivál. Nagyszerűen ünnepelnek, és ez a dizájn minden, ami fokozza a további ünneplést és szépséget. Ez a hátsó kialakítás a bőr apró részét borította, míg a többi nyitva maradt. Ebben a kialakításban az ujjak mintázata és a kiindulási ponton lévő nagy virág a legszembetűnőbb. Tökéletes Eid fesztiválokra, családi rendezvényekre és hivatalos összejövetelekre. A csukló további díszítéssel egészíti ki a megjelenést.

 • Alkalom: Eid fesztivál ide jó.
 • Karosszéria elhelyezése: A kézfej vagy a kéz eleje tetszés szerint jó elhelyezni a formatervezést.

21. A legújabb Shaded Mehndi Design:

Legújabb Shaded Mehndi Design

Az elmúlt években a mehndi művészek árnyékolási technikákat vezettek be, hogy vonzóbbá tegyék a mehndi mintákat. Az árnyékos mehndi stílus napról napra egyre népszerűbb. Itt megfigyelheti az árnyékos mehndi design illusztrációját. Az árnyékot további bonyolult minták töltik ki a körvonalban töltött körökkel. A dizájn pompás és vonzó. A vonzerejének növelése érdekében az árnyékolás más színben is elvégezhető. Egyébként a fekete is tökéletes erre a célra.

 • Alkalom: Kiválaszthatja, hogy díszítse a kezét Eid fesztiválokra, partikra, valamint esküvői szertartásokra.
 • Karosszéria elhelyezése: Rajzolja ezt karba a megjelenés javítása érdekében.

22. A legújabb Mehndi a levelek és a virágminták koktélja számára:

A legújabb Mehndi a levelek koktéljához

Szép munka; a levelek és virágminták fantasztikus koktélja figyelhető meg itt. Ez a legújabb egyszerű mehndi design nem igényel árnyékolást, és csak vékony vonalakon keresztül történik. Valóban csodálatos alkotás, és meglehetősen könnyű megcsinálni. Az összes virág és levél határvonalai azonos vastagságban és konzisztenciában készülnek. Ideális design azoknak a lányoknak, akiket lenyűgöznek a virágos mehndi minták, de nem tapasztalják meg.

 • Alkalom: Próbáld ki ezt bármilyen ünnepségen.
 • Karosszéria elhelyezése: A kéz hátulja jó hely a tervezés kipróbálására.
 • Megfelelő tartozékok: Helyezzen el egy vékony karkötőt és gyűrűt a megjelenés hozzáadásához.

23. Legújabb Grand Mehendi a menyasszony kezei és lábai számára:

Mehendi a menyasszony kezeiért és lábaiért

Ez egy kidolgozott mehndi minta, amelyet kifejezetten a menyasszony kezének és lábának díszítésére terveztek. Az ilyen típusú legújabb tervek valóban bonyolultak és bonyolultak. A legújabb menyasszonyi mehndi dizájn tele van motívumokkal, virágmintákkal, spirálokkal és közöttük lévő kerekekkel. A bőr többnyire borított és elegáns. A kezek és a lábak mindaddig, amíg a karok és a lábak teljesen el nem takaródnak. Ehhez azonban további türelemre, gyakorlásra és szakmaiságra van szükség. Ennek a gyönyörű dizájnnak a vonzerejének növelése érdekében csillogást vagy strasszt adhat minden virág közepéhez.

 • Alkalom: Ez jó menni az esküvő menyasszony.
 • Karosszéria elhelyezése: Minden kéz és láb jó hely a tervezés kipróbálására.

24. A legújabb virágos kerek Mehandi Design:

Legújabb virágos kerek Mehandi Design

Nézze meg ezt a Mehendi design for hands legújabb egyedi virágmintát. Az aranyos nagy virágok nagyon kiemelkedőek a nyílt terek között. Ez a legújabb körkörös kialakítás. A legújabb Intricate mintát a nagyszerűen megjelenő ujjhegyek hangsúlyozására használják. Az általános mehndi design egyszerű, és nem igényel több professzionalizmust. Csak egy kis türelemre van szüksége a bonyolult minták rajzolásához. A csukló tovább díszített, hogy megjelenést adjon.

 • Alkalom: Ez az örökzöld minta egyaránt alkalmas ünnepi ünnepekre, családi rendezvényekre, partikra és esküvői szertartásokra, még a menyasszony kezén is nyomon követhető csillogás és egyéb mehndi díszítőanyagok hozzáadásával.
 • Karosszéria elhelyezése: Ez csak a kézrész hátulján jó.
 • Megfelelő tartozékok: Adjon hozzá egy szép gyűrűt a megjelenés javításához.

25. Divatos tökéletes Mehendi modern menyasszonyoknak:

Mehendi a modern menyasszonyoknak

Ez a legújabb mehndi design kézre exkluzív mehndi design a legújabb trendeknek megfelelően, és tökéletes a modern menyasszony számára. Arab stílusban jött létre. A csukló körül nagy háromszög alakokkal kezdődik, és aranyos vonallal fejeződik be a nagy ujjon. A tervezés a csuklóból indul, és a kisujjig ér. Pöttyökön és kerek virágmintákon keresztül más ujjakkal is összekapcsolódik. Ha akarja, személyre szabhatja más ujjaihoz.

 • Alkalmas alkalom: Ez jó esküvői ünnepekre.
 • Megfelelő hely: A kéz hátulja a tökéletes hely a mehndi elhelyezésére.

26. Virágok a pálmán Mehndi Designs:

legújabb Palm Mehndi Designs

Ez a meglehetősen gyönyörű kivitel a tomboló preferencia a szezon és az év új mehndi mintái között. Ez őrülten gyönyörű, tekintettel a köztük lévő virágmintákra, amelyek spirális mintákkal vannak körbevéve az ujjakon. A tenyér aljától kell kezdeni, és aranyos pöttyökkel szabadon folyó körvonalakat kell rajzolni. Fedje le ujjait ugyanazzal a mintával, és hagyja tenyerét mindenféle formatervezés nélkül. Ha megszáradt, készítsen virágmintákat a tenyerén, ahogy szeretné, és levelet és részleteket is elhelyezhet a rügyen. Engedje szabadjára kreativitását ezzel a könnyen elkészíthető dizájnnal.

 • Megfelelő ruha: Bármilyen ruha tökéletesen alkalmas lehet erre a mehndi -re, ha külső partikra megy.
 • Alkalom: Viselje ezt barátja esküvői ünnepségeire.
 • Karosszéria elhelyezése: Jó a tenyér és a kéz elején.

27. Virágkövek és minta Mehandi:

Virágos kövek és minta Mehandi

Ez meglehetősen finom és elegáns kialakítás, figyelembe véve a vékony vonalakkal készített módot. Ez nagyszerű azok számára, akik szeretik a Mehendit. Ideális olyan szertartásokhoz, mint az eljegyzés vagy a házasság; ez az új kialakítás fényes köveket használ a Mehandi minden sarkán. Ez nagyon csillogó hangulatot kölcsönöz a dizájnnak, és káprázatosnak tűnik a bámészkodók számára. Továbbá strasszokat és csillámokat adhat hozzá, hogy káprázatosabb legyen. Kezdje azzal, hogy nagyon egyszerű vonalakat és köröket készít, és töltse fel azokat tetszés szerinti mintákkal. Hagyja megszáradni, ha kész, és mossa le. A folyamat befejezése után helyezze a köveket a kiemelni kívánt helyekre. Ügyeljen arra, hogy egy kő maradjon a gyűrűsujján, hogy felhívja a figyelmet az újonnan kapott ajándékra.

 • Megfelelő hely: Ez mindkét kezére jó.
 • Alkalmas alkalom: Viselje esküvői szertartásokhoz.

28. Karkötő csere Mehandi Design:

Karkötő csere Mehandi Design

Hallottál már erről az új dizájnról? Ez egy új karperec -csere, amelyet helyettük kell tartani. Bonyolultak és csuklótól karig készülnek, csak a tenyeret hagyják el. Ha van ideje felkészülni egy hagyományos szertartásra, kihagyhatja azokat a karkötőket, amelyeket minden alkalommal visel, és ehelyett ezt a mehndit viselheti. Kezdje az alapvető körvonalak rajzolásával, hogy megtudja, hány mintát készíthet a kézterében, amelyet úgy döntött, hogy használni fogja. Ezután rajzoljon egyenes vonalakat háromszögletű felfelé, amennyit csak akar, amíg nem tűnik túl ügyetlennek. E lépés után töltse ki a háromszögeket új mintákkal tetszés szerint. Ennyi van ebben a gyönyörű megjelenésű Mehandiban.

 • Megfelelő hely: A csuklótól a karig jó lehetőség kipróbálni ezt a stílust.
 • Alkalmas alkalom: Bármilyen ünnepség jó ehhez a stílushoz.

29. A virág, levél és álomfogó Mehandi tervei:

Leaf And Dream Catcher Mehandi Designs

Nem ez a legújabb tervezői mehndi minták olyan tiszták és ideálisak olyan alkalmakra, amelyek megkövetelik, hogy sietve dolgozzák át a Mehandi -t? Ez az idei év egyik legválasztottabb Mehandi terve. Ez jól ismert és népszerű azok számára, akik szeretik a virágokat és a virágmintákat. Könnyen elvégezhető saját maga. Kezdje a nagy virággal a keze hüvelykujj oldalán. Leveleket készíthet, ha van ideje, vagy hagyja félre a virágot. A következő lépés az lenne, ha az utolsó három ujját felvenné alternatív kivitelben. Ha a legjobbat hagyjuk utoljára, az az álomfogó az első ujjában olyan szépen elkészült.

 • Alkalom: Viselje ezt a stílust szép ünnepségekre vagy ünnepségekre.
 • Elhelyezés: Viselje a kéz hátulján a megjelenéshez.
 • Megfelelő tartozékok: Viseljen kőgyűrűt a megjelenés hozzáadásához.

30. Páva Mehandi lábakhoz:

Páva Mehandi lábakhoz

Ez egy másik népszerű páva mehndi design, ezúttal a lábakhoz. Most mindannyian tudjuk, hogy szeretjük a művészetet és a pávarajzokat. Ha valamit szeretne tenni a lábával, miközben térdig érő hagyományos ghagra szoknyát visel, ez a válasz. Nézze meg, milyen díszes és elegáns ez a minta, és a részleteket nehéz összehangolni. Kétségtelen, hogy ezzel a lenyűgöző legújabb Mehandi dizájnnal mindenki dicséretét elnyeri.

 • Alkalmas alkalom: Ez egy nagyszerű dizájn esküvői időkben.
 • Megfelelő hely: A lábak és a lábak jó választás itt.

31. Középkör Mehandi:

Közép -kör Mehandi

Ez egy csavar a szokásos legújabb, egyedi tervezésű Mehandi -hez. Ez körből és körből készül a kézből, és levél, virág és minták alapján készült. Ugyanaz a minta rajzolódik minden ujjra, így finoman a kezének közepére irányítva a figyelmet. Ez nagyszerű és könnyen kivitelezhető, meglehetősen csinos és tovább nézi. Ezt bárki könnyen elvégezheti és megismételheti.

 • Alkalmas alkalom: Minden bizonnyal használható kisebb, hagyományos családi összejövetelekre, és olyan lányok számára, akik szeretik a saját Mehandijukat csinálni.
 • Megfelelő hely: Ezt meg lehet tenni a kezek hátulján vagy elején.

32. A legújabb Rose Mehandi formatervezési minták:

A legújabb Rose Mehandi formatervezési minták

Egy nem mindennapi és egy újabb felfedezés az új mehndi minták között, ez a barna színű rózsa, amely azt a trükköt fedi, hogy bonyolult hennával takarja el a kezét. Mindig vannak olyan nők, akik szeretik az egyszerűséget, és nem mennek sok trend, glam és csillogás után. Az elülső tenyér üresen marad, a többi ujján pedig a virágmintás pontos másolata látható a csuklóján. Ez a legújabb kialakítás tökéletes és egyszerű olyan alkalmakra, mint az Eid. Ez nagyszerű, és nem igényel segítséget.

 • Alkalmas alkalom: Ezt egyszerűen kipróbálhatja, vagy kipróbálhatja a fesztiválok során.
 • Megfelelő hely: Próbálja ki ezt a kéz hátulján vagy elején.

33. Teljes kézi menyasszonyi Mehndi tervezés esküvőre:

Menyasszonyi Mehndi Design esküvőre

Ez egy másik, mégis teljes menyasszonyi design. Az idén sokan kipróbálták és tesztelték, ennek az új formatervezésnek a lényege az egyszerű, mégis jól összeállított mintázatban rejlik. Mindkét kéz elegánsan ugyanazzal a henna kombinációval büszkélkedhet, és ideális a Mehandi és Sangeet szertartásokon részt vevő menyasszonyoknak. Tele van levél-, virág-, spirál- és geometriai mintákkal. Hatékonyan írhatja és elrejtheti férje nevét a bonyolult minták hálózatában. Az élénkpiros körömlakk több varázst kölcsönöz a dizájnnak, és nem szabad kihagyni.

 • Alkalmas alkalom: Ez kötelező az esküvőknél.
 • Megfelelő hely: Ezt a kezek elején kell elhelyezni.

34. Új arab páva láb Mehndi:

Arab páva láb Mehndi

Beszéljen a professzionalizmusról és a tökéletességről, és ez a design lesz a nyertes mindkettőben. Ilyen szépség, nem igaz. ez mind tele van ilyen bonyolult részletekkel, tervekkel és mintákkal. Ez egy páva a lány első sarkában és tollai a minta többi részétől a térdig. A legújabb Mehandi design legújabb trendje ideális azoknak a menyasszonyoknak, akik szeretik a hennát testükben, hogy megmutassák „hamarosan házasok” státuszukat. Mindannyian szeretjük ezt, tekintettel arra, ahogyan ez fokozza a megjelenést a művészettel. A minta alsó része, amely a köröm hegyéig terjed, alapvető kialakítás, amelyet kreativitással a fej hátsó részéről lehet kiegészíteni.

 • Megfelelő hely: Ezt csak lábakra és lábakra kell helyezni.
 • Alkalmas alkalom: Próbáld ki ezt a menyasszony esküvői idejére.

35. Nézze meg a virágos Mehandi tervezést:

Nézze meg a virágos Mehandi Design -ot

Kezdheti szépíteni a dizájnt, hogy pillanatok alatt elérje ezt a csodálatos Mehandi mintát. Ez egyszerű. Minden elegancia és szépség a kéz közepétől származó mintával kezdődött, és a sarkokig és az oldalakig terjed. A spirális és kerek minták itt készülnek, és a középső ujjig tartanak. Ideális Eid vagy alacsony kulcsú házasságokhoz, a dizájn nem fed túl sokat, sem kézből, sem túl keveset. Egy központi virágot terveznek, majd toronyszerűen meghosszabbítják, innen a név. Ezzel a formatervezéssel a vendégek minden csodálatát kivívhatja.

 • Megfelelő hely: Ez nagyszerű a kéz bármelyik oldalán.
 • Alkalmas alkalom: Próbálja ki ezt a Ramzan vagy hasonló fesztiválokon.

36. Legújabb körkörös menyasszonyi mehandi:

Legújabb körkörös menyasszonyi Mehandi

Azok számára, akik nem akarnak teljesebb formatervezést, ez az Ön számára. Ez körkörös mintákban történik, és a menyasszonyok legújabb mehndi mintái közé tartozik. A minták három kör segítségével készülnek, így olyan szórakoztatónak és geometriailag szimmetrikusnak tűnnek. A tervezés sok gyakorlatot igényel, és néhány szakember segítségét kell igénybe vennie, hogy a körök tökéletesek legyenek.

 • Karosszéria elhelyezése: A kéz hátulja jó hely ennek a kialakításnak a kipróbálására.
 • Alkalom: próbálja ki ezt a fesztiválok ünneplésére.
 • Megfelelő tartozékok: Viseljen szép karpereceket és gyűrűket az ábrán látható módon, hogy szépséget adjon.

37. A Lotus Mehandi legújabb tervei:

Legújabb Lotus Mehandi formatervezési minták

Akik szeretik a lótuszvirágokat, ez az Ön számára. Ez egyedülálló és ideális, a legjobb fesztiválokra és vallási rendezvényekre, ahol a lótusz a tisztaság jele. Ez a minta nem sok, és egy kis tipp ehhez a kialakításhoz az lenne, hogy először a központi tenyér kialakításával kezdje, majd a többi részével folytathatja, ahogy szeretné. Azok, akik kezdők a mehndiben, kipróbálhatják ezt a formatervezést. Ez könnyen elvégezhető, és nem igényel sok erőfeszítést.

 • Megfelelő hely: A kéz eleje a legalkalmasabb ehhez a kialakításhoz.
 • Alkalmas alkalom: A fesztiválok jó alkalom erre.

38. A modern levél Mehndi:

A modern levél Mehndi

Azoknak, akik még egyszerű mehndit szeretnének, ami aranyos, virágos és gyönyörű, ez az Ön számára. Nem csak gyönyörűen néz ki, hanem egyszerűen elkészíthető, és így tökéletes a rövid időre szóló lányok számára. Ez a legújabb Mehendi dizájn ideális az iskolás diákok számára is, akiknek a normáknak megfelelően nem megengedett bonyolult formatervezés. Minden ujj levélmintázata a hüvelykujj közelében kialakított félvirágnak tűnik. Maga a hüvelykujj virágszirommal díszített, tetején levelekkel.

 • Megfelelő hely: A kéz hátulja jó hely ehhez a stílushoz.
 • Alkalmas alkalom: Ez az esztétikus kialakítás egyszerűen vagy normál alkalmakra is rajzolható.

39. Nyugati öltözék Vissza Mehndi Designs:

Nyugati öltözék Vissza Mehndi Designs

Ha keresztény módon egy gyönyörű, válltól mentes ruhában házasodsz össze, ez a Mehndi segít fenntartani a hagyományos etnikai hangulatot a nagy napodon. Míg sokan hallottunk terveket a kezekről, lábakról és karokról, valaha is elképzelhettük volna, hogy gyönyörű mintát csináljunk a vállán? Ideális kialakítás a vállához, könnyen rajzolható, és nem próbálja ki túlságosan a türelmét. A virágok elkészítéséhez azonban könnyen szüksége lehet valaki más segítségére, mivel a keze nem éri el annyira a szirmok tökéletes rajzolásához szükséges pontosságot..

 • Alkalmas alkalom: az esküvői alkalmak jó alkalom arra, hogy kipróbálják ezt.
 • Megfelelő hely: Ezt a vállon kell kipróbálni a szemet gyönyörködtető látvány érdekében.

40. Kétkezes pávatoll kialakítás:

Kétkezes pávatoll design

Ha nem nyűgöz le a bonyolult és extravagáns dizájn, akkor ez a trükk az Ön számára. Ez azoknak szól, akik szeretik az egyszerűséget, de szeretik a mehndit is. Ez támogatja az egyszerű és világos dizájnt. Mindkét kéz ugyanazt a mintát ismételte meg, ami megkönnyíti a legújabb Mehandi dizájnt. Az itt látható pávatollak mindkét kezük tenyerét lefedik, míg a többi kiterjedő leveles minta gondoskodik a tervezés befejezéséről, hogy összességében egyszerű, józan megjelenést kölcsönözzen.

 • Karosszéria elhelyezése: Ez jó a kezek elülső vagy hátsó részén.
 • Alkalom: Viselje ezt fesztiválokra vagy alkalmi rendezvényekre.
 • Megfelelő tartozékok: Egy jó hatalmas gyűrű alkalmas kút ehhez a kialakításhoz.

41. Teljes virágminták:

Teljes virágminták

Azoknak a lányoknak, akik nem akarnak hatalmas terveket kipróbálni és túl keményen dolgozni, de aranyos virágot készítenek, ez a legjobb megoldás. Ha nincs sok türelme, ez áldásnak bizonyul. Bármilyen egyszerű az elkészítése, mint amilyennek látszik, virágokat tartalmaz, és nem használnak más bonyolult formatervezést. A virágok és az ujjak itt tele vannak hennával, és íme, készen áll a tervezésre!

 • Alkalmas alkalom: Próbálja ki ezt bármely normális napon, ahogy szeretné.
 • Megfelelő hely: A keze eleje jó választás, ha kipróbálja ezt.

42. A Science Mehndi Design:

Tudomány Mehndi Design

Azoknak, akik valami funkyra, furcsaságra és őrültségre vágynak, ez az Ön számára. Ennek a kialakításnak az összes sejtje, DNS-e és szövete kereszteződik a tervezési formában. Úgy néz ki, mint a szalagminták, és meglehetősen könnyű saját maga csinálni. Mindent egyedül készíthet, amikor lehetősége nyílik a tenyere szépítésére. Csak egy kis időre van szüksége, hogy üljön rajta, és ez egy gyönyörű eredmény, amelyet láthat.

 • Alkalmas alkalom: Próbálja ki ezt a család minden apró alkalmára.
 • Megfelelő hely: Bár ez jó kézben, kipróbálhatja a lábát is.

43. High Rise Butterfly Mehandi Design:

Pillangó Mehandi Design

Nincs határa annak, hogy milyen kreatív lehet a Mehndi. Ez csak elegáns, egyszerű és művészi gondolat, amelyet cselekvésben tartanak. Ez a kialakítás teljesen kiűzi az egyszerűséget. Csupán egy pillangó borítja a kézbőrt a könyökízület közelében, így tökéletesen elegáns. A tetejére két apró virág jelzi, hogy mennyire figyelt a részletekre a rovar rajzolásakor. Zseniális, nem? Abban az esetben, ha további részleteket szeretne, mindig strasszokat vagy mintákat adhat hozzá.

 • Alkalmas alkalom: Ez csak egy alkalmi dizájn, amit ki kell próbálni.
 • Megfelelő hely: A fegyverek jó lehetőség a kipróbálásra. Ezt a vállra vagy a nyakra is helyezhetjük.

44. Négyzet alakú Mehandi minták:

Square Mehandi Designs

A geometria mindig a mehndi -vel a legjobb. A tervek korlátlanok, és könnyen elvégezhetők. Ez egy új mehndi design, minden nagy négyzettel és kicsi, bonyolult mintákkal. Azonban szépnek tűnik, és ha türelmes vagy, akkor hajrá, mert elégedett lesz az eredményével, miután elkészítette ezt a módosított dizájnt.

 • Alkalmas alkalom: A minták a tenyereid nagy részét lefedik, így ideálisak lehetnek házassági partikhoz vagy nagy fesztiválokhoz, például Eid, Diwali vagy Bhai Duj.
 • Megfelelő hely: Ez csak a kéz elején vagy a hátán jó.
 • Kiegészítők: Próbálja ki ezt egy hatalmas karkötővel és gyűrűvel a szépség érdekében.

45. Szimmetrikus virágos láb Mehandi minták:

Szimmetrikus virágos lábak Mehandi Designs

Ki nem szereti a bonyolult és gyönyörű levélmintákat? Mivel minden figyelmet a kezeire fordít, és figyelmen kívül hagyja a lábait, ez a dizájn az egyik legszebb, amit valaha tettünk a lábunkon. Miután megnézte ezt a legújabb mehndi dizájnt, ez minden bizonnyal megváltozik. Annyira egyszerű, mégis szemet gyönyörködtető, ez a dizájn tiszta tökéletesség és új sláger minden korosztály menyasszonya körében. Még akkor is, ha nem vagy menyasszony, kipróbálhatod ezt magadon, hogy a családi összejövetelek és rendezvények beszéljenek a funkcióról. Ez tele van virág-, kör- és levélmintákkal, és biztosan feldobja a napját.

 • Alkalmas alkalom: Az esküvői ünnepségek jó választás, hogy kipróbálják ezt a szépséget.
 • Megfelelő hely: Tegye ezt a lábára, hogy stílusos legyen.

46. ​​Új arab kő díszítés Legújabb Mehndi minták:

Legújabb kő Mehndi Designs

Az arab minták mindig örökzöldek és gyönyörűek. Tele vannak csillogással és csillogással. Gyönyörűen kövekkel és mintákkal borított, kezei és lábai minden figyelmet felhívnak ezzel az új arab Mehndi dizájnnal. A bonyolultság miatt nem Önnek kell terveznie. Próbálja ki ezt szakemberek segítségével; kezdheti azzal, hogy először felvázolja, majd kreatívan kitölti a belső mintákat. Végül is senki nem fog szünetet tartani a kísérleti munkamenethez, amikor látja, hogy a jó kiárad belőle.

 • Alkalmas alkalom: Próbálja ki ezt nagyobb fesztiválokon vagy esküvőkön.
 • Megfelelő hely: Próbálja ki, hogy lábra helyezze, hogy nagyszerű legyen.
 • Kiegészítők: Viseljen bokát a megjelenéshez.

47. Ujjmintázat Mehendi Design:

Ujjminta Mehendi Design

Mennyire jó ez a legújabb dizájn az ujjai számára? Van, amikor unatkozunk, és valami furcsa és újat akarunk kipróbálni. Ez egy ujj mehndi design. Olyan egyszerű és elegáns. Kezdje azzal, hogy két szorosan elhelyezett egyenes vonalat készít, amelyeken belül egyenlő távolságban vannak pontok. Hagyjon egy kis helyet, és ismételje meg pontokkal ugyanazokat a sorokat. Fedje le a középső teret kerek spirálokkal, amíg meg nem telik. Végezze el a sok kicsi közeledését egymáshoz. Ez a minta utolsó simítását adja, és egymást követően egyedivé teszi. Ez elegáns és gyönyörű egyszerre.

 • Karosszéria elhelyezése: Csak ujjakra rajzoljon.
 • Megfelelő tartozékok: Viseljen szép gyűrűket a szépség érdekében.
 • Alkalom: Ezt a szokásos napokon is meg lehet tenni.

48. Szív alakú legújabb Mehendi minták:

Szív alakú legújabb Mehendi minták

Ez egy új stílus. A Mehandi megfelelő választás azoknak a menyasszonyoknak, akik esküvőjükön teljes ujjú ruhát szeretnének viselni. Ez két szívre tervezett szívvel készült, ami két szív egyesülését jelképezi a házasságban. Természetesen úgy érezheti, hogy a Hennával való kísérletezés lehetősége korlátozott, de ez a kialakítás bizonyítani fogja, hogy téved. Ha úgy tetszik, adjon hozzá további strasszokat vagy köveket a design eleganciájához.

 • Megfelelő hely: Viselje a tenyerén, hogy jól nézzen ki.
 • Alkalmas alkalom: Az esküvői szertartások jó választás, ha kipróbálják ezt a megjelenést.

49. Nyaklánc Mehandi arab design hátul:

Nyaklánc Mehandi arab design a háthoz

Most miért próbálja a mehndit csak a kezén és a lábán. Ez a kialakítás alkalmas a nyak felől hátul történő munkavégzésre. Ez teljesen innovatív és őrült, és a legjobb, ha a mély nyakú blúzhoz szeretne menni, amelyet az esküvője napján szeretne viselni. Ráadásul tökéletes arany csillogása van a megfelelő helyeken, hogy még pompásabb legyen. A minta önmagában nem túl bonyolult, de segítségre lesz szüksége az elkészítésben. Ez szépséget kölcsönöz a napnak.

 • Megfelelő hely: A nyak és a hát alkalmas erre a kialakításra.
 • Alkalmas alkalom: Viselje ezt a stílust esküvőkön.

50. A menyasszony és a vőlegény legújabb mehendi mintái:

Menyasszony és Vőlegény Legújabb Mehendi Design

Tekintettel az esküvők évére és évszakára, itt van egy másik tervezés, amely a legjobban néz ki. A legjobb megjelenéseden kell lenned, hogy minden kiemelkedjen. Ez a legújabb Mehandi egy tökéletességi játékot egy fokkal magasabbra visz. Rendkívül bonyolult, szüksége lesz a szakemberek segítségére, de miután elkészült, látni fogja, hogy ennek a kialakításnak a kiválasztása volt a helyes döntés az Ön részéről. A menyasszony és a vőlegény művészete tovább emeli a megjelenést, és így elegánsabbnak tűnik.

 • Test elhelyezése: Ez csak kézre, hátra vagy elöl használható.
 • Megfelelő tartozékok: Viseljen karperecet és gyűrűt a további elegancia érdekében.
 • Alkalom: Ez csak esküvői menyasszonyoknak felel meg.

51. Sötét Mehndi tervezés két kézre:

Sötét Mehndi tervezés két kézre

Ez a legújabb modell Mehandi teljesen őrült és sötét design. Egyedülálló, és sötét, hogy csak a világosabb bőrszínnek feleljen meg. Egyedi kialakítás két kézre; a jobb oldali tervezés szép geometriai mintával kezdődött. A mutató- és más ujjakig ki van nyújtva. A hüvelykujj, a kisujj és a gyűrűsujj hegye azonos stílusban van kitöltve. A bal oldali tervezési minta teljesen más. A tenyér és a csukló egyik oldalát kör és kerek kivitel díszíti, míg a másik oldalon négyzet alakú mintákat nyomtatnak. Minden ujj és hüvelykujj közepétől szép kiterjesztéseket tartanak. Párpárokat használnak az üres hely kitöltésére.

 • Karosszéria elhelyezése: Ez a legjobb csak a kézfej számára.
 • Alkalom: Ez a legjobb design ünnepi bulikra és családi összejövetelekre.
 • Megfelelő tartozékok: Viseljen szép díszes nagy gyűrűket, amint a képen látható, hogy nagyszerű legyen.

52. A legújabb szabadkézi Mehandi formatervezési minták:

Kézi Mehandi Designs

Itt egy újabb felfedezés a művész kreatív képességeiről. Minden szépség jól be volt festve az egyszerűségben. Ennek a hátsókezes kialakításnak a legkiemelkedőbb része egy szép, egyszerű virágmintás, amelyet két nagy motívummal bővítettek. Ugyanezeket a motívumokat lehet tovább használni az ujjak szépítésére. Ezek a legújabb indiai mehndi minták nagyon egyszerű mehndi minták. Létrehozhatja, ha van egy kis fogása a szabadkézi Mehandi művészeten.

 • Megfelelő hely: Ez a legjobb a kéz mögött.
 • Alkalmas alkalom: Ezt tetszés szerint lehet viselni.

53. Csodálatos menyasszonyi Mehndi Design:

Csodálatos menyasszonyi Mehndi Design

Nézze meg ezt a mehndi design képeket, a legújabb csodálatos menyasszonyi mehndi dizájnt, amely a kar és a lábak nagy részét lefedte. Ez a kialakítás tökéletes, ha esküvői ruhája ujjatlan vagy negyed ujjú. Ez az erőteljes Mehendi művészet menyasszony és a vőlegény rajzolt virágmintákkal. A finom megjelenésű motívumok kombinálásával is létre lehet hozni ezt a változatos dizájnt. Ennek a dizájnnak a szépsége és vonzereje határozottan segíthet abban, hogy felhívja a tömeg figyelmét az esküvőjén.

 • Alkalmas alkalom: Ezt a menyasszonyra kell tenni az esküvőre.
 • Megfelelő hely: A telt kéz és a teljes láb a legalkalmasabb ehhez a stílushoz.

54. Új legújabb Mehndi minták lábakhoz:

Legújabb Mehndi Designs For Feet

Ez a legújabb mehndi formatervezési kép meglehetősen egyszerű, mégis elegáns és ízléses. Ez aranyos és szuper divatos. A minták a körből vannak, és vonzerővel keresztezve. Nem túl bonyolult, így könnyedén rajzolhat egyedül. Nem csak a menyasszonynak alkalmas, de a lábak díszítésére is használható a családi funkciók és partik számára. Szépségét csillogás és más Mehendi díszítőanyag hozzáadásával lehet fokozni.

 • Test elhelyezése: Ezt fel lehet helyezni a lábakra és a lábakra.
 • Alkalom: Lehet rajzolni csak így vagy ünnepségekre.

55. Divatos Mehandi minták mindkét kézhez:

Divatos Mehandi Designs

Ez a legújabb mehndi design azoknak szól, akik mindig készek mindenben elfogadni a legújabb és divatos ötleteket. A dizájn tele van bonyolult részletekkel és eleganciával. Mindenhol részletekkel és világossággal rajzolt minták vannak. Míg az egyik kezében van egy kör, másokon más minták vannak. Nyolc ujj hegyét kopaszon tartják, hogy egyedi tapintást hozzanak létre.

 • Karosszéria elhelyezése: Erre a legjobban a kéz eleje vagy hátulja alkalmas.
 • Alkalom: Szép design Eid, partik és funkciók számára.

További tippek:

A legújabb mehndi tervek soha nem érnek véget, mert ezeket minden alkalommal újító gondolatokkal alakítják át. Minden funkciót és partit csak a legújabb Mehandi dizájn vonz. Íme néhány tipp a mehndi tervekhez.

 • A Mehndi -t legalább 6-8 órán keresztül jobb megőrizni a jobb textúra és szín érdekében. Ha gyorsan eltávolítja, akkor nem szabad mosni.
 • Ne mossa le a mehndit; inkább csak távolítsa el, és hagyja egy ideig a kezén lenni.
 • Alkalmazzon kókuszolajat, és tartsa a cukorszirupot gyapottal. Ez segít javítani a színeket.
 • Ügyeljen arra, hogy a mehndit legalább egy vagy másfél nappal az esemény előtt tartsa.

Áttekintés:

A mehndi minták előnyben részesítése folyamatosan változik a legújabb trendeknek megfelelően. Őszintén szólva, minden mehndi dizájn módosítható és testreszabható a kívánt alkalom és ruházat szerint. A fenti Mehendi minták a legdivatosabb és legegyedibb minták közé tartoznak, amelyek minden korosztálynak és alkalomnak megfelelnek. Reméljük tetszett az Önnek összeállított mehndi tervek, és elmenti őket a galériájába, hogy a következő eseményen pompázhasson! Mondja el nekünk, melyiket szerette a legjobban!