Hogyan lehet tökéletesen megmérni a melltartó méretét otthon

Egy nő mindennapi barátja és hangos asszisztencia érzéki görbéinek fitogtatásában, jó közérzet az unalmas irodai napon vagy különleges meglepetés a másik fél számára egy különleges napon, a melltartó különböző színekben, tartományokban, méretekben, típusok, alkalmak és hangulatok. De minden melltartónál mindig van egy méretkérdés, amellyel sok nő mindig akadozik.

Hogyan lehet tökéletesen mérni a melltartó méretét?

Az intim ruházat örökre helytelen mérete vihar a szekrényben, ahol néhány melltartó jól illeszkedik, a többi napon pedig azt szeretné, ha tudná, miért vágja mindig a vállpántot a heveder. Mindenekelőtt, bár a méret adott dolog, a csésze mérete az, ami sok más számára zavar, amikor a tökéletes méretű melltartó még mindig nem érzi sokkal közelebb a lélekhez.

Hogyan mérjük meg a melltartó méretét

Éppen ezért ebben a cikkben arról fogunk beszélni, hogyan mérjük a melltartó méretét, hogy tökéletesen pompázhassunk a görbéken anélkül, hogy át kellene mennünk a korábbi gondokon..

Hogyan mérjük a melltartó méretét?

A melltartó méretének mérése 2

Védőhuzat viselése nem okozhat ilyen kényelmetlenséget. A melltartó barátságos segítséget nyújt a fizikai szükségletekhez, és olyan könnyűnek kell lennie, mint egy séta a parkban egy szeles nyári este alatt. Ezért mielőtt elkezdenénk a kedvenc fajtáinkat, nézzük meg a megfelelő méretű melltartó mérési lépéseit.

Mielőtt elkezdené, ismerje meg azt a technológiát, amely ma lehetővé teszi a melltartó méretének meghatározását a csészékkel együtt egy egyszerű online melltartóméret -kalkulátor segítségével. Sok webhely, például a nagyra becsült Victoria titka vagy akár az online fehérnemű -célpont, a Zivame ezt az előnyt kínálja Önnek. Mielőtt azonban a sunyi utat választanánk, még mindig szüksége van a méretének megfelelő számra. Így mérheti magát melltartóhoz:

 • Szükségünk lesz egy megfelelő mérőszalagra, a rugalmasakra és egy nem párnázott melltartóra a folyamat elindításához. Fodrozd át a szekrényedet, és keress olyan melltartót, amely a legközelebb áll hozzád. Egy kis pohár a melltartón nem árt.
 • Most vegye fel a mérőszalagot, miközben tükör előtt áll, és vigye végig a gödrök alól és a hátán keresztül az elejére, ahol a végső sarkoknak találkozniuk kell. A mérőszalag vonalának közvetlenül a csészéhez rögzített heveder felett kell lennie, ami megadja a felső szalagméretet.
 • Pontosabban, átmegyünk a szalag alá, amely a görbe alatt található, a rekeszizom terület. Ugyanezt a merülést használva használja a szalagot a hátáról és a hóna alatt, és helyezze össze őket a szalag alatt.
 • Minden alkalommal kap egy külön számot, amelyet most feljegyezhet, majd regisztrálhat a méretkalkulátorba, amely megadja a tökéletes méretet.
 • Most a melltartó csésze méretének méréséhez próbálja meg lazán venni a mellbimbó teljes területét. Ismét hajtsa végre a szalagot a hátán, és illessze össze őket elöl. Győződjön meg arról, hogy a szalag a teljes mellszélesség felett van -e. Most kiszámítja a csésze méretét egyszerű matematika segítségével, és levezeti a számot. Ha a felső sáv 38 hüvelyk, az alsó pedig 36 hüvelyk, mindössze annyit kell tennie, hogy levonja a két sávot, és a fennmaradó szám betűrendben a csésze méretévé válik. Tehát most, a 38 -as és a 36 -osnál a különbség 2 lesz, és a csésze mérete B lesz.

Ne feledje:

Hogyan kell mérni a mell méretét 3

 • Mindig előnyösebb, ha segítséget kér egy másik személytől a számok elolvasásához, mivel lehajolva olvashatja a koordinátákat.
 • Ha páratlan számot kapunk, akkor helyesen kerekítsük fel a következő páros számra.
 • A csésze és a melltartó mérete a minták, fajták és típusok szerint változik. Tehát nem minden melltartótípus hozhat ugyanazt az eredményt.
 • Esélye van arra, hogy időnként fizikailag megváltozzon, így a tavalyi melltartó nem biztos, hogy az idei év kedvence lesz, és ugyanez megy tovább. Mindig ellenőrizze a méretét, amikor kényelmetlenül érzi magát.

Még néhány tipp:

 • Ha ugyanazt a hangerőt szeretné, próbálja csökkenteni a csésze méretét, ha pedig csökkenti a hangerőt, menjen fel egy csészével.
 • A melltartó helyesen illeszkedik rések és kiömlések nélkül, a márka pedig jól illeszkedik.
 • Ha a csésze kiömlik, és a zenekar tökéletesen illeszkedik, menjen fel egy csészével. Például 36 B -ről 38B vásárlása helyett próbáljon 36 C -ra vagy D -re váltani.
 • Ha a zenekar feszesnek vagy lazának érzi magát, és a csésze tökéletesen illeszkedik, felmehet egy zenekarral (ha feszes), és lemegy egy méretet (ha laza). Például a 36B -ból kipróbálhatja a 34B -t és a 38B -t.

Ha megfelelő méretet visel, kényelmesnek, vékonyabbnak érzi magát, és nincsenek kidudorodó és rosszul illeszkedő ruhák. Jobb a testtartásod, és a melltartód súlya egyenletesen oszlik el a megfelelő méretű melltartóval, biztosítva, hogy ne kelljen semmilyen hátfájással megbirkóznod.

A legtöbb nő rossz méretet visel, és ez kényelmetlen. Sok tanulmány kimutatta, hogy a nők 80% -a rossz méretű melltartót visel. A nőknek büszkélkedniük kell szépségükkel, és a mellméretek ismerete biztosítja, hogy minden alkalommal tökéletes viseletet viseljen. Remélem, most már tudja, hogyan kell otthon mérni a mellméretet. Próbálja ki ezt a bevált módszert a melltartó méretének mérésére, és most viselje a megfelelő méretet. Ne feledje, hogy a megfelelő méret viselése összességében gyönyörűnek érzi magát.

Remélem, hogy a fenti cikk segít a melltartó méretének mérésében. Olvassa el alaposan ezt a cikket, hogy megtalálja a megfelelő melltartó méretet.