Følg Fringe Style for at blive i Vogue

Frynsestilen er ikke kun begrænset til frisure, men du kan også flagre dem for dit tilbehør, tøj og sko. Se charmerende og vovet ud, mens du lader være pyntet i udkanten. Stilen vil øjeblikkeligt transportere dig tilbage til en æra af 20’erne. Denne unikke og vintage trend er en bedste blanding af komfort, stil, glitz og glamour. Så lad din fantasi løbe til det vildeste! Gå efter brusende frynser på din top eller en kjole for at få det til at se edgy dame ud. Denne stil er helt sikkert uventet, men totalt bærbar på samme tid.

Den unikke trend får dig til at skille dig ud i mængden og få et ekstra blik! Heldigvis holder frynsetrenden dig ikke til at vente på den bedste sæson, når du kan begynde at bære. Enhver sæson er et perfekt tidspunkt til bare at springe i gang med frynsfeber og få det til at fungere for dig.

Bedste følg frynsestil for at blive i Vogue:

Her har vi listet nogle få måder at style de frynsede stykker på.

1. erklæring stykke:

frynsestil på mode

Du kan vælge en frynseskørt eller frynsebundet kjole til at lave dit stilart. Tilføjelse af få minimalistisk tilbehør med neutrale nuancer som hvid, beige, sort, grå vil lade udkanterne sige udsagnet. Om vintre kan du vælge frynseskørt kombineret med sort turtleneck og en lækker læderjakke.

2. Frynset jakke fungerer:

Frynset jakke virker

Jakker er en meget tilgængelig måde at være på trend. Vælg en god jakke med frynser til at bære dem med høje og dristige stykker som leopardprint og studs. Se ekstra stilfuld ud med læderkantet jakke på jeansstøvler. Et andet alternativ ville være at eje charmerende silkejakke med frynser for at vise din seje side til somre.

3. Fringe til tilbehør:

Frynser til tilbehør

Vil du tilføje denne trend lidt langsomt til din garderobe? Ingen bekymringer, mens du kan omfavne denne stil med en frynset taske eller endda en frynsesko til et trendy og alsidigt look. Din halskæde er omdrejningspunktet for udseendet med en utvivlsomt betagende kjole. Tilføj således nogle kvaster, der springer for overraskelseselementet, og skab legende.

4. Læder nederdel:

Læder nederdel

Brug et sprødt hvidt læderskørt med frynsepynt til rampelignende look. Seerne vil helt sikkert blive forelsket i denne stil og give dig overraskende komplimenter! Dette tilføjer også boheme stemninger, når du parrer med en elegant blæsende top eller en knap, brune solbriller og muldyr. Læder nederdel ser endnu bedst ud med støvler over knæet for at kigge igennem.

5. Mini frynsekjole:

Mini frynsekjole

Få denne sejeste mode til at fungere for dig med frynsede minikjoler. Dette tilføjer sporty med slanky stil, når det er parret med farverige perler & striber.

6. Hvorfor ikke cardigan: Hvorfor ikke cardigan

Skal have en sort cardigan i blonder og indviklet mønster med tynde frynsestrenge falde. Gør dette til din stilerklæring for at se elegant ud.

7. Bland materialer:

Bland materialer

Vær ikke bange for at matche og blande materialerne. Du kan holde dig til de neutrale nuancer og alligevel se flatterende ud. Du kan parre den nederdel i ruskind med frynser af te og en frynset læderkobling.

8. Kvastsko: Kvastsko

Hvorfor bare neutral, blank og hvid til frynsestil? Tilføj nogle sære, sjove og farverige kvasthæl til din stil.

9. Fringe Badetøj:

Fringe badetøj

Kom i fuld gang, selvom du går ind i en pool eller strand. Vælg en bh -top, der har lang frynser.

10. Feel Vintage With Belt:

Føl vintage med bælte

Slå dit tøj sammen med pandebælte, og folk kan bestemt ikke tage øjnene fra dig. Gå efter lækkert læder, ruskind, print for at tilføje mere drama til outfittet.

Besat af frynsestilen? Få dig en rigtig stylingtrend i denne sæson, og bliv på mode.