Allasrakentaminen: uima -allasarkkitehtuurin nykyiset trendit

altaan rakentaminen Sackerin sisäuima -altaat uima -allasarkkitehtuuri

Innovatiivinen uima -allasarkkitehtuuri terveyteen, kuntoiluun ja vapaa -ajan viettoon

 

Uimalaitoksen rakentaminen on pitkäaikainen investointi, joka vaatii tarkkaa suunnittelua ja paljon osaamista. Uuden sukupolven innovatiivinen uima -allasarkkitehtuuri luo turvapaikkoja terveydelle, kuntoilulle ja vapaa -ajalle.

Ammattitaitoiset arkkitehdit ovat oikeat kumppanit uudenaikaisen modernin uimakulttuurin toteuttamiseen.

Kuva: Roland Halbe

altaan rakentaminen Sacker sisäurheiluallas sininen tunti Roland Halbe

 Kuva: Wolf Dieter Gericke

uima -altaan rakentaminen Sacker -sisäurheiluallas Wolf Dieter Gericke

Allasrakenne: Sisä- ja urheilualtaat, joissa on selkeä suunnittelukieli ja monitoimisuus 

Sisä- ja urheilualtaiden on nykyään täytettävä korkeimmat vaatimukset. Suunnittelu, energiset näkökohdat ja tekniset yksityiskohdat ovat innovatiivisen allasarkkitehtuurin keskiössä. Urheilualtaat on suunniteltu kilpailukeskeisten kriteerien mukaisesti, jotta kilpailu-uimijoille luodaan optimaaliset olosuhteet. Eri mitoiset allasjärjestelmät ja monipuoliset sukellusjärjestelmät tekevät vaikutuksen selkeällä suunnittelukielellään. Monikäyttöisiä sisäuima -altaita voidaan käyttää monin tavoin – olipa kyseessä vesipallokilpailut, vauvauinti tai vesiaerobic. Lasikupolit ja kolmiulotteiset rakenteet luovat lomatunnelman esteettisessä ilmapiirissä. Modernit vapaa -ajan altaat ilahduttavat kävijöitä seikkailualtailla, trooppisella kasvistolla ja ylellisillä kylpyläalueilla.

Kuva: Miguel Babo

uima -altaan rakentaminen Sacker Keidel Mineral -kylpylä koko näkymä Miguel Babo

Modernit kylpylät – ylellisesti lavastetut tilat

Nykyaikaiset kylpylät eivät ole enää suunnattu vain ikääntyvien vierailijoiden tarpeisiin, vaan myös nuoret ja perheet rentoutuvat tyylikkäissä lämpötiloissa, joissa keskitytään vaikuttavasti veden elementtiin. Kylpylät esitetään nyt ylellisesti lavastetuina tiloina futuristisissa malleissa. Uimamaisemat ja hiekkarannat luovat vieraille tunnelman kuin Tyynellämerellä. Kylpylät on suunniteltu puusta, luonnonkivestä, graniitista, lasikuutioista ja kevyistä purjeista. Erikoisarkkitehdit luovat taide-esineitä terveydellisille uimareille, jotka haluavat uppoutua mielikuvituksellisiin vesimaailmoihin.

Kuva: Miguel Babo

uima -altaan rakentaminen Sacker Keidel Mineraalikylpylät Miguel Babo

Sacker Architekten – uima -altaan rakentaminen kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin 

Uima -allasjärjestelmää rakennettaessa ei oteta huomioon ainoastaan ​​toiminnallisia ja suunnittelullisia näkökohtia, vaan myös kestävyyttä ja kustannusten optimointia. Sacker Arkkitehdit ovat allasrakentamisen asiantuntijoita. Painopiste on asiakaslähtöisessä suunnittelussa ja räätälöityjen kylpyhuonekonseptien toteuttamisessa. Olipa vapaa -allas & Seikkailuallas, sisä- ja urheiluallas, yhdistetty uima -allas tai lämpöallas – kaikki hankkeet toteutetaan kiinnittäen suurta huomiota yksityiskohtiin ja ennakointiin investointien ja käyttökustannusten suhteen. Sacker Architekten kehittää yksilöllisiä kylpyhuonejärjestelmiä yksityisille ja julkisille asiakkaille. Motivoitunut arkkitehtiryhmä ohjaa kaikkia uima -altaan rakentamispalveluja ISO 9001: 2000 -laadunhallintasertifikaatin mukaisesti.

Kuva: Thomas Dix

Radon Revitalbad Menzenschwand; Sisäuima -allas näköalalla

Kuva: Thomas Dix

altaan rakentaminen Radon Revitalbad Menzenschwand Blue Hour -allas