Kaksitankoiset matot aidallesi – edut ja oikean tyypin valinta

Mikä malli ja / tai materiaali sopisi puutarha -aidallesi? Päätös on tehtävä kotisi suunnittelun mukaisesti. Lisäksi ympäristöllä ja tietyillä alueellisilla vaatimuksilla on tärkeä rooli. Se, missä määrin haluat suojata yksityisyytesi, on myös asia, jota sinun tulee miettiä. Moderni ja samalla universaali ratkaisu, jota on myös kehitetty jatkuvasti viime vuosina, ovat Kaksinkertaiset sauvamatot. Seuraavilla riveillä kirjoitamme suosituimmista tyypeistä ja kuvaamme niiden etuja.

kaksinkertainen sauva matot harmaa väri

Kahden sauvan mattojen edut yhdellä silmäyksellä

Kaksoissauvamattojen tärkeimmät edut, jotka tekevät niistä erityisen suosittuja nykyaikaisissa puutarha -aidoissa, ovat kolme. Ensinnäkin olemme tekemisissä metallirakenteen kanssa, joka kuvataan hyvin useimmissa kaupunki- ja kyläympäristöissä. Lisäksi kaksitankoiset matot ovat melko kestäviä ja voivat kestää monta vuotta eri sääolosuhteissa. Viime kädessä suhteellisen yksinkertainen rakentaminen puhuu päätöksen puolesta: Useimmat talon asukkaat voivat koota oman aidansa kaksoisvarren matoista. Tämä ratkaisu on siis halpa ja mukautettavissa yksilöllisiin tarpeisiin ja ideoihin.

kaksoisvapa matot suuri ratsastuskeskus

Suosituimmat kaksoisverkkotyypit

Markkinoilla on useita malleja, mutta kaksi on osoittautunut tähän mennessä yleismaailmallisimmaksi ja suosituimmaksi. Tämä on toisaalta tyyppi 656 ja toisaalta tyyppi 868. Mistä tämä nimi tulee? Kaksinkertaiset sauvamatot koostuvat teräslangoista, jotka on järjestetty vaakasuoraan ja pystysuoraan. Vastaavat nimitykset perustuvat käytettyjen teräslankojen lujuuteen. Ensimmäisessä tapauksessa vaakasuorat ovat 6 mm paksuja ja pystysuorat 5 mm paksuja. Toisen tyypin osalta kyseessä on 6 ja 8 mm. Ensimmäinen tyyppi, kuten ymmärretään, on vähemmän kestävä kuin toinen. Tämä helpottaa kuitenkin aidan rakentamista. Tästä syystä sillä saavutetaan usein erittäin vakaita ja johdonmukaisia ​​tuloksia. Tyyppi 868 on myös pulverimaalattu ja siksi säänkestävämpi. Tämä olisi siis oikea valinta joillakin alueilla, joilla on ankara ilmasto.

kaksinkertaiset tikkumatot kauniilla kukkaruukkuilla

yksilölliset ratkaisut

Missä määrin kaksitankoiset matot tarjoavat joustavuutta suunnittelussa? Kuvistamme näet, että erilaiset takorautamallit ja -korkeudet ovat käytettävissäsi. Jotkut mallit sopivat perinteiseen maaseudun muotoiluun, jossa pienet koristeet ovat lähes aina pakollisia. Minimalistiset modernit ratkaisut ovat sen sijaan suosittuja kaupunkien lähiöissä. Niille, jotka pitävät yksityiselämänsä puutarhassa mahdollisimman paljon itsellään, yksityisnauhoilla varustetut kaksitankoiset matot olisivat erityisen sopiva ratkaisu.

mielenkiintoinen kuvio kaksoissauvamatoista

Milloin kaksinkertaiset sauvamatot eivät sovellu??

Joustavat muodoltaan ja väriltään ja saatavana myös erilaisilla koristeilla ja eri korkeuksilla, kaksoispuikkomatot ovat melko yleisiä. Tuskin on nykyaikaista tai perinteistä pihaa tai puutarhaa, johon ne eivät sovi. Poikkeuksia ovat kuitenkin ne tapaukset, joissa on valittu tietty taloarkkitehtuuri, joka sulkee pois tämän tyyppisen metallirakenteen puhtaasti tyylilliseltä kannalta. Kuitenkin, jos harkitset vain käytännön syitä, kaksitankoiset matot eivät käytännössä kilpaile puutarha -aidasi materiaalina!

pensaat, joissa on kaksinkertaiset ruusumatot

kaksinkertaiset sauvamatot harmaa yksityiskohta

kauniit sisäpihan kaksoisvarret