Sisustus trendikkäässä pienessä huoneistossa, jossa on eksoottisia yksityiskohtia

Pienten asuntojen sisustus on edelleen pääaihe vuonna 2018. Tämä ei todennäköisesti muutu lähivuosina. Syy: Yhä useammat ihmiset (etenkin suurissa kaupungeissa) suosivat tällaisia ​​asuintiloja. He eivät tee tätä paitsi taloudellisista syistä, vaan usein siksi, että he haluavat elää minimalistisella tavalla. Loogisesti minimalismi on myös tärkeä suuntaus kodin suunnittelussa. Sitä tulkitaan kuitenkin hyvin eri tavalla, eikä se sulje pois joitakin räikeitä ja epätavallisia ratkaisuja! Voimme nähdä selvästi, mitä tämä tarkoittaa käyttämällä esimerkkiä seuraavasta viehättävästä huoneistosta.

Tässä sisustuksessa hallitsevat eksoottiset sisustusideat

sisustus makuuhuoneen seinässä

Minimalismi sisätiloissa

Varmasti minimalismi ei ole ensimmäinen asia, jonka ajattelet, kun näet tämän asunnon kuvat. Emme sano, että tämä tyyli on havaittavissa kaikin tavoin. Minimalismia voidaan tulkita myös pyrkimyksenä varustaa kaikki mahdollisimman toiminnallisesti ja vähäisillä esineillä.

Sisustuksen suhteen voidaan sitten edetä raikkaalla ja maksimalistisella tavalla. Joten elät mukavasti, et häiritse itseäsi olennaisista asioista tarpeettomilla esineillä ja sinulla on silti tarpeeksi tilaa ilmaista oma yksilöllisyytesi. Tämä on juuri se polku, joka kulki seuraavan asunnon suunnittelussa. Siltä se ainakin meillä näyttää.

Sininen yhdistettynä harmaan ja mustan kanssa

sisustus sininen keittiökalusteet

Luovuus

Katsotaanpa tämän pienen huoneiston sisustusta kuvien avulla. Se on selvästi moderni ja toimiva, mutta ensi silmäyksellä ei ole erityisiä käsitteellisiä ideoita. Jos tarkastelet tarkemmin, huomaat seuraavat asiat: Oma luovuutesi ja henkilökohtaiset mieltymyksesi tulevat omiin koristekalusteiden yhteydessä. Tämä liittyy selvästi kahteen pääteemaan. Toisaalta niitä on eksoottisia kasvisaiheita ja toisaalta – silmiinpistävä sininen väri. Ne kulkevat koko asunnon sisustuksen läpi.

Eksoottisia kasvimotiiveja löytyy kaikkialta sisustuksesta, esimerkiksi makuuhuoneesta 

sisustuskasveja nurkkaan

Heijastaa uusimpia suuntauksia

Tämän pienen huoneiston sisustus heijastaa joitain kodin asumisen pääsuuntauksia. Kauniit kasvikuviot näkyväisyydellä ja eksoottisella karismalla ovat tällä hetkellä jotain modernia. Tällä hetkellä ihmiset ottavat mielellään tämän reitin asettaakseen voimakkaita aksentteja tällaisiin sisustussuunnitelmiin. Täällä ja siellä näemme edelleen oliivinvihreää – myös värillistä trendiä vuodelle 2018. Lisäksi tummansininen on hyvin läsnä, ja sitä pidetään erityisen modernina. Vihreän ja sinisen yhdistelmä on yllättävä, mutta samalla onnistunut. Tällaiset rohkeat ideat muotojen ja värien yhdistämiseksi ovat suosittuja tänä vuonna.

Ensi silmäyksellä et huomaa erityistä konseptia sisätiloissa …

sisustus keittiön saari peltiä

Vihreä keidas kaupungin sisällä

Mitä voimme päätellä tästä huoneistosta sen asukkaista? He varmasti rakastavat nykyaikaista elämää ja ovat ekstrovertteja: kotona he etsivät mukavuutta ja rentoutumista, mutta eivät ole liikaa esineisiin ja luultavasti haluavat viettää paljon aikaa poissa kotoa. Ilmeisesti he pitävät luonnosta, ja siksi sillä on niin erityinen paikka koristuksessa. Tärkeintä on, että haluat muuttaa oman kodin pieneksi keidas. Uskomme, että tätä tukee pystysuora istutus, jonka näemme parvekkeella ja yhdellä seinällä. Katsotaanpa tarkemmin näitä ja muita asunnon yksityiskohtia upeiden kuvien avulla! Ehkä voit käyttää tämän sisustuksen yksinkertaisia ​​mutta tehokkaita periaatteita omiin ideoihisi?

… mutta sisustusideoiden tasolla luonto tuntuu

sisustus eksoottinen seinä makuuhuone

Näemme, että käytännöllisesti katsoen kaikki yksityiskohdat sisustuksesta ovat samojen sisustusideoiden alaisia

eksoottinen aksentti seinän sisustus

Pöydän sisustus sopii myös tämän sisustuksen teemoihin

hedelmät sisustukseen

Todellisia vihreitä kasveja löytyy sisä- ja ulkotiloista, koska …

sisustus sininen keittiö

… jopa pienimmällä parvekkeella on tilaa pystysuoralle puutarhalle

parvekkeen istutus sisustus

Kylpyhuoneen kalusteet ovat neutraaleja, mutta on tilaa vihreille sisustusideoille

sisätilojen pesuallas ja kylpyamme

Valaistus on hyvin harkittu koko sisätiloissa 

sisustus moderni kylpyhuone