12 enkle regler for permanent at fjerne mørke rande under øjnene

Mørk cirkel! Er det muligt at fjerne permanent? Hvis du er træt eller irriteret over at bruge masser af penge på de forskellige produkter eller cremer til permanent at fjerne de mørke rande, så er denne artikel noget for dig. I dag er hvert enkelt individ meget skønhedsbevidst, og for dem er mørk cirkel en stor bekymring. Da det forstyrrer udseendet af en person og får dig til at føle dig bevidst i mængden. Det fjerner jævnligt det forfriskende look og giver dig et blegt udseende. De mørke rande giver et indtryk af dårligt helbred til andre, hvilket ikke er korrekt. Så nu kan du reducere mørke rande permanent ved at bruge produkter, der er tilgængelige i hjemmene, og ved at spise sund, fibrøs kost med masser af væske og vand.

Fjern mørke rande under øjnene permanent

Der er mange årsager til mørke rande under dine øjne som for meget væske under huden, ekstrem gråd, arvelig, søvnmangel, allergi, infektion, jernmangel eller yderligere sygdomme. Som du ved, er øjnene det mest opfattende organ i vores krop, derfor ønsker det særlig opmærksomhed. I denne artikel vil vi forklare, hvordan du reducerer mørke rande permanent.

Fjern mørke cirkler permanent fra kvinders ansigt:

Her er visse effektive måder at fjerne mørke rande for altid.

1. Forvirrende rosenvand for at slippe af med mørke cirkler:

Forvirrende rosenvand for at slippe af med mørke cirkler

Fordele:

Rosenvandet er en fabelagtig astringent, der forynger huden jævnt og hjælper dig med at slippe af med mørke rande permanent uden mange besvær. Den regelmæssige anvendelse fugter huden og opretholder også ph -niveauet.

Ingredienser:

En teskefuld rosenvand, en halv teskefuld kold mælk og bomuld.

Ansøgningsproces:

Bland begge ingredienser og påfør ved hjælp af vatrondeller på det mørke område og lad det stå i 15-20 minutter. Vask det derefter med normalt vand og dup det tørt. Påfør to gange om dagen for hurtigere resultater.

2. Fantastiske isposer til fjernelse af mørke cirkler under øjnene:

Fantastiske isposer til fjernelse af mørke cirkler under øjnene

Fordele:

Dette er en vanskelig måde at slippe af med mørke rande, da isen er ekstremt kold, den virker majestætisk på den udvidede hud under øjnene ved at udglatte blodlegemer og fjerne mørke pletter permanent.

Ingredienser:

Et tyndt rent håndklæde med nogle isterninger

Ansøgningsproces:

Læg nogle isterninger i det rene håndklæde eller vaskeklud og læg det under øjnene i 10 -15 minutter om morgenen, efter du er stået op af søvn. Gør det regelmæssigt om morgenen, og se ændringer i dit udseende, da blod eller væsker begynder at løsne sig.

3. Sund kost til at fjerne mørke cirkler permanent derhjemme:

Sund kost til at fjerne mørke cirkler permanent derhjemme

Det er meget vigtigt at spise sund, afbalanceret kost, da det giver essentielle vitaminer og mineraler og hjælper med at holde huden smidig og blød. Inkluder sæsonfrugter og masser af bladgrøntsager, da det er en god kilde til jern, som igen holder huden glødende og fjerner mørke pletter omkring øjnene.

4. God søvn med korrekt kropsholdning:

Få nok søvn hver nat

Det er meget vigtigt, at du har tilstrækkelig søvn på daglig basis, da utilstrækkelig søvn giver dig hævede øjne, og over tid begynder mørke rande at dukke op. Du bør også sove i korrekt kropsholdning, da det hjælper dig med at slippe af med mørke rande permanent. Sov på din ryg i en lige linje; vedligeholdelse af hovedet hævet ved hjælp af pude, mens dit sind beroliger, godkendte dette strømmen af ​​blod og væske. Undgå at sove for meget i værelse med aircondition.

5. Fantastisk olivenolie til fjernelse af mørke cirkler:

Fantastisk olivenolie til fjernelse af mørke cirkler

Fordele:

Olivenolie er dynamisk, fantastisk antioxidant og er en rig fugtighedscreme. Olien indeholder alle essentielle mineraler og vitaminer, der hjælper med at fjerne mørke rande forsigtigt.

Ingredienser:

To tsk olivenolie med knivspids hvis gurkemeje

Ansøgningsproces:

Bland både ingrediensen og påfør derefter på et rent ansigt i det berørte område. Lad det kun stå i 10 minutter, da gurkemeje kan efterlade nogle pletter. Rengør med normalt vand.

Du kan også forsigtigt massere det berørte område med ekstra jomfru olivenolie og lade det stå natten over. Næste dag vaskes det med almindeligt vand og bruges dagligt til at fjerne mørke rande permanent.

6. Korrekt fjernelse af øjenmakeup:

Fordele:

Hvis du forlader makeupen natten over, kan det medføre, at der begynder at se mørke rande ud, og du kan begynde at se myr ældre ud end din alder. Så det er nødvendigt at fjerne hver eneste af din øjenmakeup, der ligner Mascara, øjenvipper og lineære øjne, inden du går i seng.

Ingredienser:

Rensemiddel, mild ansigtsvask og et rent håndklæde.

Ansøgningsproces:

Rengør ansigt og øjne med et rensemiddel, og sørg for, at al makeup er fjernet. Rengør derefter ansigtet med et mildt ansigt, og smør eventuelt lidt lotion inden du går i seng. God praksis ville fjerne de mørke rande permanent.

7. Øvelse for at slippe af med mørke cirkler:

Øvelse for at slippe af med mørke rande

Regelmæssig motion hjælper med at opretholde fin cirkulation af blod gennem hele kroppen ud over ansigtet, reducerer cirkler og endda bremser udseendet af mørke rande under øjnene. Se også efter Yoga, der motiverer din vejrtrækning, forlader frisk hud og udfører den regelmæssigt, ville hjælpe med at fjerne mørk cirkel permanent.

8. Kartofler til fjernelse af mørke cirkler under øjnene:

Kartofler til fjernelse af mørke cirkler under øjnene

Fordele:

En kartoffel indeholder vitale blegemidler og hjælper med at lette de mørke rande og reducerer permanent de mørke rande.

Ingredienser:

To tykke skiver kartoffel kølet i køleskabet

Ansøgningsproces:

Skær to tykke skiver kartofler og stil dem på køl et stykke tid. Placer det derefter over øjnene, da det dækker det berørte område. Lad det stå i 10-15 minutter og tør det af med normalt vand. Brug den dagligt og slap let af med mørke rande.

9. Fantastisk tomat og citronsaft for at fjerne mørke rande permanent herhjemme:

Tomat- og citronsaft for at fjerne mørke cirkler

Fordele:

Tomat besidder kraftige blegningsegenskaber, og citronsaft er rig på C -vitamin og letter effektivt huden på en glattere måde.

Ingredienser:

En teskefuld citronsaft og frisk tomatjuice

Ansøgningsproces:

Bland en teskefuld citronsaft med tomatsaft. Påfør derefter ved hjælp af bomuld på de mørke rande og lad det tørre. Skyl det derefter af med normalt vand. Påfør både om morgenen og om natten for effektive resultater, fjern mørk cirkel permanent.

10. E -vitaminpiller til permanent at fjerne mørke rande:

E -vitaminpiller til permanent at fjerne mørke rande

Fordele:

E-vitamin er en fabelagtig antioxidant, der hjælper med at holde huden frisk og ung end før. Regelmæssig brug hjælper med at reducere de mørke rande, rynker og hævelser under øjnene.

Ingredienser:

To E -vitaminpiller

Ansøgningsproces:

Få E -vitamin kapsler. Riv en kapsel forsigtigt og smør den til huden rundt om øjnene. Vask godt efter mindst 10 minutter. Dens lugt er uudholdelig, men det er nyttigt at fjerne mørke rande permanent uden meget smerte.

11. Drik nok vand til at slippe af med mørke rande:

Drik nok vand til at slippe af med mørke rande:

At drikke mindst 8-10 glas vand er nødvendigt for at fugte din hud. Hvis du drikker mere vand, hvis det hjælper med at skylle toksiner ud af systemet og reducerer saltkoncentrationen omkring øjet, hjælper det langsomt med at fjerne mørk cirkel permanent.

Bare husk på, at du drikker mere vand og væske, bortset fra at forsøge at opretholde drikken ikke ekstra end 4 liter om dagen.

12. Laserlysterapi for at fjerne mørke cirkler permanent:

Laserterapi dukker igen op på huden og reducerer gradvist de mørke rande og rynker og får dine øjne til at se smukkere ud.

Hvis ovenstående midler ikke virker, så kig ind i mere vedholdende behandling, f.eks. Kemisk peeling eller laserlysbehandling. Disse kan med succes behandle mørke rande forekommer ved hyperpigmentering. Det kan også hjælpe med at fjerne eksterne kar, der viser sig i hele huden, og gøre området mørkere.

Her er de bedste måder, hvorpå du kan slippe af med mørke rande permanent og se smukkere ud end nogensinde. Så vælg tipsene, og prøv at inddrage dem i din daglige rutine og se smukkere ud.