5 fantastiske øjenmasker til mørke rande under øjnene

Selv de smukkeste kvinders attraktive ansigter skal skjule deres mørke rande ved hjælp af make -up. Årsagen til mørk cirkel kan være mange, herunder arvelig, ekstrem træthed, helbredsproblemer og mangel på søvn, stress og mange flere. Hvis det ikke behandles i tide, kan det være værst og kan påvirke dit udseende. Der er kemisk baserede produkter til at slippe af med mørk cirkel, men det virker ikke for mennesker med følsom hud. For dem er hjemmemedicin den eneste tilgængelige løsning. Hjemmelavet øjenmaske til mørke rande er let at forberede og er også effektiv.

Øjenmasker til mørke rande under øjnene

Bedste øjenmasker til mørke rande under øjnene:

Nogle effektive ansigtsmasker er angivet nedenfor.

1. Kartoffelmynteblade øjenmaske:

Kartoffel mynteblade øjenmaske

Hvordan laver man:

Tag 1 kartoffel og fjern dens hud. Riv det og kom det i en blender med 5-6 mynteblade. Tilsæt nok vand til at gøre det som en tynd saft.

Hvordan man ansøger:

Dyp en vatrondel i denne saft og pres den for at slippe af med overskydende juice. Læg denne bomuld i køleskab. Når du har brug for det, tager det ud af køleskabet og læg det på dine øjne og lad det stå der i 20 minutter. Fjern det og vask dit ansigt. Du kan gøre det dagligt for at få det bedste resultat. Dette er en af ​​de bedste øjenmasker til mørke rande.

2. Aloe Vera gulerodsmaske:

Aloe Vera gulerodsmaske

Hvordan laver man:

Tag 1 æggehvide, 1 tsk revet gulerod og 1 tsk. aloe Vera. Kombiner alle de 3 ingredienser i en skål og bland dem, indtil de er skummende.

Hvordan man ansøger:

Påfør denne blanding med en børste omkring dine øjne og lad den stå der i 15-20 minutter. Skyl det af med vand og påfør fugtighedscreme. Du kan bruge dette 2 gange om ugen for at få det bedste resultat. Det er en effektiv og bedste øjenmaske til mørke rande under øjnene.

3. Kaffe øjenmaske:

Kaffe øjenmaske

Hvordan laver man:

Bryg en kop kaffe ved hjælp af 1 tsk kaffepulver og lad det køle af. Tilsæt derefter 1 spsk honning og 1 tsk vitamin E -olie til den. Dyp nogle vatrondeller ned i det i et stykke tid. Tag dem ud og pres forsigtigt den tager overskydende kaffe ud. Læg disse puder separat i en sandwichpose og opbevar dem i køleskab.

Hvordan man ansøger:

Tag dem ud, når du har brug for det, og læg det over dine øjne, og slap af i 15 minutter. Tag det ud og vask dit ansigt med vand. Du kan gøre dette dagligt for at få et godt resultat. Det er en kølende øjenmaske til mørke rande.

4. Tomatmaske:

Tomatmaske til mørke rande

Hvordan laver man:

Tag 1 tsk tomatjuice og bland det med ½ tsk citronsaft.

Hvordan man ansøger:

Påfør denne blanding omkring dine øjne, og lad den ligge der og slap af i 10 minutter. Vask dit ansigt med vand. Du kan gøre dette 2 gange om dagen i 2 til 3 uger. Dette er den bedste øjenmaske til mørke rande, og du kan se de bedste resultater på en uges tid.

5. Muskatnød og mælkemaske:

Muskatnød og mælkemaske til mørke rande

Hvordan laver man:

Tag ½ tsk muskatnødpulver og bland det med nok mælk til at gøre det til en glat pasta.

Hvordan man ansøger:

Påfør denne blanding under dine øjne og lad den stå der i 20 minutter. Vask derefter dit ansigt med lunkent vand. Du kan gøre dette 3 gange om ugen for at få bedre resultater. Det er en god øjenmaske til mørke rande.

Disse er nogle nyttige hjemmemediciner til mørke rande. Det er et bekymrende problem, der påvirker dit udseende. Så gå ikke nogen steder alle ingredienserne er kun tilgængelige i dit hjem. De er også sikre at bruge.