9 bedste æteriske olier til mørke rande under øjnene

Mørke rande skyldes normalt mangel på søvn, aldring, stress, usund livsstil. Huden under øjnene er meget sart og tynd sammenlignet med de andre dele af kroppen. Mørket bemærkes, da venerne her er meget tættere på hudens overflade, så det ser mørkere ud. Æteriske olier til mørke rande er virkelig nyttige. De æteriske olier skal fortyndes, før de bruges, da de er yderst potente.

Mens du bruger æteriske olier til mørke rande, skal du blande en dråbe olie med 15 ml bæreolie. Generelt bruges abrikoskerneolie som bærerolie, da den fungerer meget godt.

Æteriske olier til mørke rande under øjnene

Bedste æteriske olier til mørke rande under øjnene:

Et par gode æteriske olier til mørke rande under øjnene og deres kvaliteter er angivet nedenfor,

1. Kamille:

Kamille til mørke rande

Kamilleolie er en antiinflammatorisk æterisk olie, der bruges til mørke rande. Det har en tendens til at berolige huden. Det har også antidepressive og antibiotiske egenskaber. Tilsæt en dråbe kamille til 15 ml abrikoskerneolie, som er bærerolien. Bank let på olieblandingen under øjnene. Undgå påføring af olie på dine øjenlåg, og kom ikke for tæt på øjnene.

2. Palmarosa:

Palmarosa til mørke cirkler

Palmarosa -olie er meget nyttig til behandling af hudproblemer, da den har antibakterielle og antiseptiske egenskaber. Det er en meget god stresslindrer og reducerer angst og nervøs udmattelse. Palmarosa olie besidder også effektive fugtgivende og foryngende egenskaber. En dråbe Palmorosa -olie blandet med en hvilken som helst egnet bærerolie skal påføres forsigtigt på de mørke rande og efterlades natten over.

3. Røgelse olie:

Røgelse olie til mørke cirkler

KØB DET HER

Dette er en af ​​de bedste æteriske olier til mørke rande, da den har karakteristikken for at falme hudens mørke ud. Det tilskynder en følelse af tilfredshed, afslapning og mental ro. Det sænker angst, stress og vrede. Til ca. 15 ml bæreolie tilsættes 1 ml røgelseolie. Denne blanding skal påføres omhyggeligt under øjnene. Luk øjnene, mens du påfører. Lad det være.

4. Fed olie og røgelse olie:

Nellikeolie og røgelseolie til mørke rande

Fed olie blandet med røgelse olie er meget god til mørke rande. Dette hjælper med at forbedre blodcirkulationen og er også en god naturlig antiinflammatorisk. Tag 2 dråber fed olie, 7 dråber røgelse olie, 7 dråber citronsaft, lidt E -vitamin. Bland alle ingredienserne godt og opbevar det i en flaske. Påfør denne blanding hver nat på de mørke rande for at reducere dem.

5. Æterisk olie af rosengeranium:

Rose geranium æterisk olie til mørke cirkler

KØB DET HER

Dette er en af ​​de bedste olier til mørke rande under øjnene. Det reducerer hævelse. Det har også anti-aging kvaliteter. To dråber Rose Geranium olie skal blandes godt med omkring ½ tsk aloe vera gel. Prøv at få ren aloe vera gel for hurtige resultater. Påfør denne blanding forsigtigt under hvert øje hver dag inden du går i seng.

6. Fennikel æterisk olie:

Fennikel æterisk olie til mørke cirkler

KØB DET HER

En anden god æterisk olie til at reducere hævelser og mørke rande er fennikelolie. Det viser sig at være frugtbart i udjævning af rynker og toning af huden. Bland en dråbe fennikelolie med ½ tsk kokosolie og påfør det berørte område under øjnene. Påfør ikke på øjenlågene eller for tæt på øjnene.

7. Lavendel æterisk olie:

Lavendel æterisk olie til mørke cirkler

Lavendelolie er en af ​​de bedste olier til cirkler under øjet. Det har utrolige egenskaber, der er meget velegnede til huden. Det er rigeligt med antioxidantegenskaber og er den mest populære olie i verden. Når der laves lavendelolie regelmæssigt på øjnene, slapper det af øjnene og fremkalder søvn. Tilsæt en dråbe lavendelolie til en ¼ tsk kokosolie og bland godt. Masser denne olie under øjnene, inden du går i seng.

8. Cypress æterisk olie:

Cypress æterisk olie til mørke cirkler

KØB DET HER

Cypern olie betragtes som en uvurderlig og værdifuld perle, da den virker vidunderligt til at reducere de mørke rande. Det hjælper også med at fjerne overskydende væske, der ophobes under øjnene, hvilket forårsager hævelse. En dråbe Cypress olie blandet med ½ tsk Sheasmør skal påføres forsigtigt på de mørke rande og efterlades natten over.

9. Rosmarin æterisk olie:

Rosmarin æterisk olie til mørke rande

KØB DET HER

Rosemaryolie siges at være gavnligt for at reducere mørke rande og hævelser. Det er antiinflammatorisk og hjælper også med at fjerne overskydende vand. Sug et rent bomuldsstykke i en brugt grøn tepose og tilsæt en dråbe rosmarin æterisk olie. Dup denne bomuld forsigtigt under hvert øje.

Æteriske olier har mange helbredende og genoprettende egenskaber, som er meget gode for sundhed og skønhed. Æteriske olier er gavnlige for mørke rande, da de udløser blodcirkulationen under øjnene og reducerer hævelsen. Olierne plejer huden og letter den også. De helbreder også den hud, der er beskadiget. De er nyttige til at reducere stress og berolige øjnene og give god søvn.