9 bedste yoga -asanas til at slippe af med mørke rande under øjnene

Yoga er altid godt for total sundhed og velvære. For forskellige problemer har vi forskellige metoder til yogaøvelser at følge. Her holder disse holdninger og træninger os væk fra ældningsprocessen for øjne og de omkringliggende områder, og holder den rynker fri og også uden mørke rande.

Yoga Asanas for at slippe af med mørke rande under øjnene

Bedste Yoga Asanas til mørke rande under øjnene:

Her er nogle metoder til yoga til mørke rande under øjnene,

1. Løveholdning Yoga:

Løveholdning til mørke cirkler

Denne holdning til yoga er en del af rækken af ​​øvelser, der hjælper med at slippe af med mørke rande på den nemmeste og sundeste måde. Til dette skal du først sidde på knæ. Prøv derefter at komme til barnets kravleposition. I dette øjeblik skal du inhalere dybt, strække ryggen og støde mest opad. Alternativt bør du også holde munden brølende på en løve som vist på billedet. Kom langsomt ned, mens du holder din krop i kravleposition og udånder også luften. Gentag i 5 gange.

2. Sarvangasana -holdning:

Sarvangasana -holdning til mørke cirkler

Læg dig ned med ryggen og hold dine hænder lige og strakt over hovedniveauet. Løft begge dine ben sammen, og prøv at lægge dine hænder under din bagdel. Og løft derefter din krop lidt med benene i en 90 graders position til gulvet. Halsen skal støtte hele kroppen og stå på den. Bliv i denne kropsholdning i cirka 3 minutter, mens du holder vejret normalt. Hvis det er muligt, kan du prøve denne yoga for øjne mørke rande til næste gang efter 5 minutters afslapning.

3. Parvatasana -holdning:

Parvatasana -holdning til mørke cirkler

I samme serie har du endnu en yogaøvelse til fjernelse af mørke rande under øjnene. I denne stilling forbliver hænderne og fødderne på jorden. Kun midterdelen af ​​kroppen hæves til det maksimale niveau for at opnå en bjerglignende position. Samtidig bør du blive ved med at prøve hælene på jorden. Bliv i denne kropsholdning i yderligere 3 minutter. Du skal sørge for, at din vejrtrækning er normal.

4. Shavasana -kropsholdning:

Shavasana -holdning til mørke cirkler

Dette er den endelige yogastilling for at slappe af hele vores krop fra træning. Du bør kun afslutte din yogaforløbssession med denne shavasana -kropsholdning. Dette får dig til at holde vejret i det normale niveau. At holde øjnene lukkede og få dit sind og sjæl til at slappe af. Berolig alle dine fornemmelser ved at ligge på denne kropsholdning i cirka 10 minutter. Hvis denne holdningspraksis udføres korrekt og regelmæssigt, får du de maksimale fordele. Denne yoga til mørke rande og hævede øjne vil langsomt helbrede problemerne på få dage, og samtidig vil din hud omkring øjnene blive lysere og lysere. Denne Face yoga til mørke rande får også hele dit ansigt til at lyse med en glød.

5. Sambhavi Mudra -kropsholdning:

Sambhavi Mudra -holdning til mørke cirkler

Du skal sidde i din behagelige position og holde dit hoved, ryg og nakke lige. Læg dine hænder på knæene og slap af. Luk nu øjnene og hold din vejrtrækning normal, og også skulderen skal være lige. Efter 2 minutter skal du åbne dine øjne og prøve at fokusere dit syn på øjenbrynene. Hold begge dine øjne fokuseret på øjenbrynene uden forstyrrelser. Hold dit blik, så længe du er fortrolig med. Hvis du finder en belastning eller vanskeligheder, kan du langsomt komme ud af stillingen og slappe af. Og gentag derefter 3 gange. Denne yoga for øjne til fjernelse af mørke rande er meget effektiv til at holde dine øjne sunde uden mørke rande.

6. Flyt din vision Hold hovedet stille:

Bevægelse af din vision Hold hovedet stille

Sid lige og hold ryggen lige og hænderne hvilede på knæene som vist på billedet. Nu, uden at bevæge dit hoved, tag dit syn fuldstændigt på højre side. Prøv at fokusere på området til højre på et hvilket som helst objekt. Efter et minut skal du holde dit syn lige. Gør derefter det samme til venstre. Fokuser et minut. Igen opnå den oprindelige position ser lige ud. Du kan gentage denne Yoga for sorte cirkler under øjnene, på begge sider i 5 gange hver.

7. Trataka Yoga for Dark Circles:

Trataka Yoga for Dark Circles

Tag din position behageligt ned, enten i Padmasana eller Vajrasana. Placer et lys fra to fod fra dig. Tænd det nu og hold blikket på flammen uden at forstyrre dig selv. Uden at blinke bør du holde din koncentration på flammen så længe som muligt. Du kan også sige dine religiøse mantraer eller begynde selv at tælle tal for at holde styr på, hvor længe du holder dig selv. Jo længere du holder dit blik, desto bedre opnås fordelene. Fungerer meget godt til at helbrede alle øjenklager og forbedrer også visuel klarhed. Denne yoga til at fjerne mørke rande er den bedste for øjnene for at holde den væk fra mørke rande og hængende.

8. Palming Yoga for Dark Circles:

Palming Yoga for Dark Circles

Gnid håndfladerne kraftigt mod hinanden. Efter et stykke tid begynder du at mærke varmen stråle ud fra håndfladen. Placer håndfladerne, der dækker dine øjne helt i cirka et minut. Mærk håndfladernes varme. Det forbedrer blodcirkulationen og i sidste ende slipper mørke rande.

9. Rolling Eyes Yoga for Dark Circles:

Rolling Eyes Yoga for Dark Circles

Tag din komfortable position og slap af. Få dine øjenkugler til at se en i den lige retning. Efter et halvt minut skal du begynde at stirre fra en ekstrem højre side og bringe dit syn mod oversiden. Efter 30 sekunder skal du igen bringe dine øjenkugler mod venstre og derefter til sidst nedad. Gentag denne cirkel både med og mod uret i 5 gange hver.

Alle de øvelser og yogastillinger, der er beskrevet ovenfor, er virkelig testet og bevist. De giver 100% resultat i kampen mod de mørke rande, rynker og sagging af huden omkring øjnene. Det hjælper med at forbedre blodcirkulationen og regulerer også blodtrykket. Dette gør vores generelle sundhed for hele vores krop, men det er stadig fokuseret på øjens sundhed.