Hjemmelavede midler til mørke cirkler i graviditeten

Graviditet medfører mange ændringer i en kvindes krop både internt og eksternt. Der sker mange hormonelle ændringer i vores krop denne gang. Hver kvinde oplever forskellige ændringer. Det kan være ved at tage på i vægt, få mørkere hud, dårlig fordøjelse og mange flere. Vitaminer, jern og folsyre spiller en central rolle i hudreparation og foryngelse. Derfor ordinerer læger kosttilskud til en gravid kvinde.

Hjemmelavede midler til mørke cirkler i graviditeten

Mørke rande under graviditeten er det mest almindelige problem. Selvom du nogle gange tager kosttilskud, kan du få mørke rande. Dette er en afgørende tid, og din hud kan blive følsom. Så brug af produkter, der er tilgængelige på markedet til mørke rande under graviditeten, kan skade din hud.

Hjemmelavede ansigtspakker til mørke cirkler i graviditeten:

Så det er bedst for din hud at bruge en naturlig ansigtsmaske. Nogle effektive hjemmelavede ansigtsmasker, som du kan prøve, er angivet nedenfor,

1. Agurk Ansigtsmaske:

Agurk ansigtsmaske

Agurk hjælper med at berolige din hud, og den gør din hud lysere. Citronsaft er også god til at fjerne mørket under øjnene.

Hvordan laver man:

Riv agurken og pres saften ud og bland den med 1 tsk citronsaft.

Sådan bruges:

Dyp en vatrondel i denne blanding og påfør dette på dine øjne og lad det stå der i 15 minutter. Efter 15 minutter skal du vaske dit ansigt. Du kan gøre dette hver dag for at fjerne mørke rande under øjnene under graviditeten.

2. Papaya ansigtsmaske:

Papaya ansigtsmaske

Papaya er meget gavnligt, og det hjælper med at reducere pigmentering af din hud. For at forberede denne pakke har du brug for papaya, honning og aloe -papirmasse.

Hvordan laver man:

Tag 2 spsk papaya og bland det med 1 spsk honning og 1 spsk. aloe Vera hvalp. Bland alle ingredienserne sammen for at få en fin pasta.

Sådan bruges:

Påfør denne pasta omkring dine øjne og lad den stå der i 20 minutter. Det giver dig en kølende effekt og hjælper dig med at slappe af. Vask derefter dit ansigt med vand og dup tørt. Du kan gøre dette dagligt for at få et hurtigt resultat. Ellers gør det 3 gange om ugen. Start med at gøre det i første trimester, så du kan fjerne mørke rande under øjnene tidligt i graviditeten.

3. Sandal Wood Turmeric Face Pack:

Sandal Wood Turmeric Face Pack

Hovedingredienser i dette ansigtssandeltræspulver, gurkemeje og honning. Sandeltræ og gurkemeje har antimikrobielle egenskaber. Så de er bedst at fjerne tan, og det bringer udstråling til dit ansigt. Honning er kendt for sin antibakterielle og antiinflammatoriske egenskab.

Hvordan laver man:

Bland 1 spsk sandeltræspulver med ½ spsk gurkemeje pulver og tilsæt 2 til 3 spsk honning til denne blanding. Bland det godt for at lave en fin pasta. Du får en dejlig lugt og kan påføres over hele din krop.

Sådan bruges:

Påfør denne sandeltræsmasse på de berørte områder og lad den tørre. Lad det stå der i mindst 20 minutter, og vask dit ansigt med vand, tør dit ansigt og tør derefter fugtighedscreme på. Du kan gøre dette dagligt for at slippe af med mørke rande under øjnene, mens du er gravid.

Mørke rande under øjnene er et almindeligt problem for mange kvinder under graviditeten. Du kan få dem på et tidligt stadie af graviditeten. Prøv disse midler for at slippe af med disse mørke rande under øjnene, når du er gravid. Alle disse ingredienser er let tilgængelige i dit køkken. Så det er let at forberede disse pakker. De er sikre at bruge, mens de er gravide. Men nogle gange, hvis du har følsom hud, er det bedre at konsultere en hudlæge, før du prøver noget nyt under din graviditet.