Reducerer E -vitamin mørke rande under øjnene?

E-vitamin fungerer som næringsstoffer og antioxidant. Det forynger din hud ved at neutralisere frie radikaler, der skader celler. Det holder din hud ung og gør den glat. Du kan få E -vitamin fra mad som æg, kød, mælk, olier og bladgrøntsager. Der findes også supplerende former for E -vitamin, f.eks. Kapsler, og kan bruges til behandling af E -vitaminmangel. Så E -vitamin er et vigtigt næringsstof for din huds udseende. Det fugter din hud og kan bruges til behandling af ar og forbrændinger.

Der findes E -vitamin cremer, olier og kapsler på markedet. Dette er en effektiv behandling af mørk cirkel under dine øjne.

Fordele ved E -vitamin:

Lad os se fordelene ved e -vitamin til mørke rande under øjnene.

  • Nærer huden:
  • Det er et godt middel til at slippe af med strækmærker.
  • Det lyser brune pletter eller ar.
  • Det er godt at slappe af muskelspasmer.
  • Det fjerner mørke rande og rynker i dit ansigt.
  • Det genopretter den tabte fugtighedscreme på dit ansigt.
  • Det behandler solskoldning.
  • Det fjerner urenheder og fungerer som et rensemiddel.

E -vitamin olie:

E-vitamin virker som en antioxidant, og det hjælper med at forhindre din hud i at ældes. Det neutraliserer frie radikaler og forhindrer også hjerte -kar -sygdomme og kræft. Du kan bruge E -vitamin olie til mørke rande. Det er et godt middel mod cirkler under øjet.

Sådan bruges:

Påfør dette på din hud og lad det være der i 10 -15 minutter. Din hud absorberer olie og giver dig resultatet. E -vitamin olie kan påføres 5 gange om ugen. Antallet af gange afhænger af din hudtype. Hvis du har en tør hud, kan du anvende dette 3 gange om ugen, og hvis du har fedtet hud, så brug det en gang om ugen. Brug af E -vitaminolie er bedre end at købe produkter fra markedet, fordi det er sikkert at bruge på din hud og ikke har nogen bivirkninger.

Bedste E -vitaminolier til mørke rande:

Populære E -vitaminmærker på markedet,

1. Piping Rock E -vitaminolie:

Piping Rock E -vitamin olie

Dette er naturlig E -vitamin baseret olie, og den indeholder. Den indeholder sød mandel, jojobaolie, E -vitamin og andre hudnærende olier. Du kan tilføje din foretrukne fugtighedsolie med det og anvende det på dit ansigt for at slippe af med mørke rande. Dette giver dig en perfekt smuk hud.

2. Coco Care E -vitamin olie:

Coco Care E -vitamin olie

Den indeholder antioxidant vitamin E. Den er fremstillet af kvalitetsmæssige og ikke-kemiske stoffer. Du kan anvende dette på din hud regelmæssigt for at få en blød og silkeagtig hud. Det er god vitamin E -olie til mørke rande under øjnene.

3. E -vitamin E -vitamin til sundhedsprioritet:

Sundhedsprioriteret E -vitaminolie

Den indeholder mere E -vitamin end andre E -vitaminbaserede olier. Den er ikke-klæbrig og 100% ren. Andet end E -vitamin har det jojoba-, avocado- og risklidolier. Det reducerer rynker samt mørke rande omkring dine øjne. Det fugter også din hud og reparerer beskadigede celler. Således giver du dig et ungt pletfrit ansigt.

E -vitamin kapsel:

E -vitamin kapsler er tilgængelige på markedet. Det giver dig en blød hud, reducerer strækmærker og beroliger din hud. Du kan bruge disse kapsler direkte på din hud eller hår. Brug E -vitamin kapsler til mørke rande og få glødende hud.

Sådan bruges:

Tag kapslerne og brug en steriliseret nål til at stikke kapslen med den. Saml derefter gelen i en lille beholder ved at klemme kapslen. Du kan anvende denne gel direkte eller slippe lidt olivenolie til den, så det er let at påføre den på din hud.

Populære E -vitamin kapsler til mørke rande:

1. Bio-E (400IU)

Bio-E (400IU)

Bio E kapsel indeholder E -vitamin, og det reducerer processen med celleskader. Det er godt for din hud. Anvendelse af dette reducerer mørke pletter og rynker i dit ansigt.

2. Evion-cap (200/400 mg)

Evion-cap (200/400 mg)

Denne kapsel bruges til at behandle E -vitaminmangel i din krop. Det kan også bruges til at påføre din hud. Dette forynger din hud ved at reducere skader på celler. Du kan anvende gelen fra denne kapsel på dit ansigt og omkring dine øjne for at reducere mørke rande og andre hudproblemer.

3. Benvite (400 mg)

Benvite (400 mg)

Det er en E -vitaminbaseret kapsel, og du kan bruge den til din hudnæring. Dette er et populært mærke på markedet. Påfør gel fra denne kapsel på det berørte område af dit ansigt og se de fantastiske resultater. De skader ikke din hud.

E -vitamin cremer:

Der er masser af E -vitamin cremer på markedet. De hjælper dig med at få en sund, uplettet hud og giver dit ansigt en naturlig glød. Nedenfor er nogle af de bedste E -vitaminbaserede cremer tilgængelige på markedet. Det er populært og let at bruge E -vitamincreme til mørke rande under øjnene.

Sådan bruges:

Påfør disse E -vitamin -cremer på dit ansigt og lad det stå der i 15 minutter. Derefter kan du vaske dit ansigt. Det hjælper med at fjerne mørk cirkel og strammer din hud.

Populær E -vitamincreme til mørke cirkler på markedet:

1. OxyGlow- Safran og guldcreme:

Oxy glow- Safran og guldcreme

Dette er et berømt kosmetikmærke. Denne safran- og guldcreme fra Oxyglow indeholder e -vitamin, og det fugter din hud og forbedrer hudens ton. Det trænger ind i din hud og behandler solskoldning, og det er en god ansigtscreme til rynker og reparation af ældning. Du kan bruge dette til at fjerne mørk cirkel omkring dine øjne.

2. Body Shop E -vitamincreme:

The Body Shop E -vitamincreme

Denne fugtighedscreme er en vitamin E -baseret creme, og du kan bruge denne dag- og natcreme. Det forynger din hud og fungerer som en fugtighedscreme. Det forhindrer også rynker på grund af ældning.

3. Fab India- Vitamin E de Pigmentation Cream:

Fab India- Vitamin E de Pigmentation Cream

Det er en af ​​de bedst bedømte fairness-cremer, og den indeholder høje doser af vitamin E. Det holder melaninproduktionen under kontrol. Således kan den bruges til behandling af mørke pletter, rynker og tørhed og alderspletter.

Disse er nogle populære E -vitaminbaserede produkter, der er tilgængelige på markedet. Alle indeholder E -vitamin som hovedingrediens. Du kan bruge E-vitamin til cirkler under øjet, og det er også godt for dit hår. E -vitamin er en ingrediens i alle skønhedsprodukter på grund af dets evne til at forynge huden. Det kan også hjælpe med alle dine hudproblemer.