Sådan fjernes mørke rande på 5 dage

Kan du fjerne mørk cirkel på bare 5 dage? Jeg ved, du tænker på, hvordan er det muligt? Bare rolig! Denne artikel hjælper dig med at vide, hvordan du fjerner mørke rande på 5 dage. Mørk farvning af huden under øjet er mest kendt som mørke rande. For alle er de mørke rande meget irriterende, fordi det ødelægger dit flotte udseende. De mørke rande, øjenskygge og øjeposer under øjnene kan virke både trætte og trætte.

Sådan fjernes mørke rande på 5 dage

Der er mange årsager til forekomsten af ​​mørke rande, såsom ældning, arvelighed, tør hud, søvnmangel, usund kost, tør hud, aldring, langvarig gråd, arbejde i lange timer foran en computer og fysisk stress. Der er mange hjemmemediciner, der er nyttige til at fjerne mørk cirkel på få dage.

Sådan fjernes mørke cirkler på 5 dage:

Her er de enkle metoder til let at fjerne mørke rande på 5 dage.

1. Sund kost til at fjerne mørke rande på 5 dage:

Et velafbalanceret plus Sund kost spiller en vigtig rolle for at fjerne mørke rande på 5 dage. Så involver salater, grøntsager, frisk frugt, mejeriprodukter, bønner, uforarbejdet mælk, yoghurt, spirer og linser.

2. Toner til fjernelse af mørke rande på 5 dage:

Toner til fjernelse af mørke rande på 5 dage

Lav en blanding ved at blande 1 spsk aloe vera gel eller saft i 1 spsk agurkjuice. Anvend dette omkring dine øjne. Du kan også kombinere en teskefuld aspargesjuice eller sort te. Afkøl den i 20 minutter, stejl en vatrondel i saften og tør den blødt rundt om øjnene. Lad tørre inden påføring af creme, makeup eller serum.

3. Tilstrækkelig søvn til at fjerne mørke rande på 5 dage:

Tilstrækkelig søvn til at fjerne mørke rande på 5 dage

Prøv at få mindst 8 timers søvn hver nat. Denne metode er meget nyttig til at fjerne mørke ringe sammen med øjenposer. Blodet går i områder, hvor huden er tyndere på grund af mangel på søvn eller hvile, og der vises mørke rande.

4. Mandelolie for at fjerne mørke rande på 5 dage:

Mandelolie for at fjerne mørke rande på 5 dage

Smør mandelolien omkring dine øjne hver dag, før du går i seng. Lad det hele natten på huden og skyl det af om morgenen. Det gavner at gøre farven på mørke rande lysere. Dette er det bedste hjemmemedicin mod mandelolie til mørke rande.

5. Rosenvand for at fjerne mørke cirkler på 5 dage:

Rosenvand for at fjerne mørke cirkler på 5 dage

Rosenvand involverer hudplejeegenskaber som køleegenskaber, som hjælper med at genoprette huden under dine øjne. Stig derfor en vatrondel ned i rosenvandet og påfør på dine lukkede øjenlåg. Tillad det i 15 minutter. Gør dette regelmæssigt for at reducere mørke rande.

6. Drikke vand for at fjerne mørke rande på 5 dage:

Drikker vand for at fjerne mørke rande på 5 dage

Hydrater din hud ved at drikke vand forhindrer mørke rande i at stige under dine øjne. Drik derfor ikke mindre end 12 til 14 glas rent drikkevand hver dag for at holde øjnene friske og for at reducere mørke rande. Reducer også, at du spiser af salt mad, da det kan få kroppen til at dehydrere.

7. Kolde kompresser for at fjerne mørke rande på 5 dage:

Kolde komprimerer for at fjerne mørke rande på 5 dage

Læg nogle teposer i køleskabet, og tag dem ud efter et stykke tid. Placer det på dine øjne i nærheden af ​​cirka 15 minutter. Det er meget fordelagtigt at reducere mørke rande og forfriske huden. Dette skyldes, at det besidder køleegenskaber plus koffein, som understøtter opspænding af porerne.

8. Is til fjernelse af mørke rande på 5 dage:

Is til fjernelse af mørke rande på 5 dage

Påfør en klat kølig is, der ligger på det overdrevne område, og lad det sidde i en kort periode. Rengør det derefter med vand. Det gavner at reducere resultatet af mørke rande på grund af dets køleegenskaber.

9. Citronsaft for at fjerne mørke rande på 5 dage:

Citronsaft for at fjerne mørke rande på 5 dage

Citronsaft indebærer blegningsegenskaber og vitamin C. Smør denne saft under øjnene gennem vatkugler og lad den stå der, der er beregnet til ½ time. Kort efter skal du tørre af med en fugtig klud. Gør igen 2 til 3 gange om dagen i små dage for at bemærke et fald i hudens farve under dine øjne.

Fjern mørke rande på 5 dage