Apan Vayu Mudra – Sådan gør du trin og fordele

Hjertesygdomme er ret almindelige i disse dage. Skyld ikke det på det usunde miljø i disse dage. Menneskelige vaner er blevet ekstremt usunde. At spise masser af junk olieret gademad, intet fysisk arbejde, sove sent og drikke er faste dele af nutidens livsstil. Disse har alle negative virkninger på vores helbred. Og selv i nogle tilfælde kan disse forårsage alvorlig skade på dit interne sundhedssystem. En af de mest almindelige sygdomme er hjerteanfald. Faktisk er hjerteanfald den mest avancerede fase af denne øvelse. Hvad der sker i begyndelsen er hjertelaterede lidelser og hjertesmerter og andre problemer.

Men hvis det ikke bliver taget ordentligt omhu, kan det også forårsage hjerteanfald. Tidligere hjerterelaterede lidelser var ret almindelige hos personer i alderen 50 år, men i dag lider selv unge i alderen 20-30 år af denne hjertelaterede lidelse. En af de mest almindelige hjertesygdomme er forhøjet blodtryk eller forhøjet blodtryk.

Apan Vayu Mudra Sådan gør du trin og fordele

Kvinder er naturligt immun over for disse hjertesygdomme. De har østrogenniveauer ganske høje i løbet af deres menstruationscyklusperioder. Men efter overgangsalderen falder deres østrogenniveau kraftigt, og dermed fratages de den naturlige beskyttelse eller skjold mod dem.

Der har været adskillige mudras eller fysiske øvelser kendt for at være nyttige mod hjertesygdomme. Mudras udføres på en sådan måde, at de beskytter din krop eller reducerer hjertelidelser ved fingerbevægelser. Faktisk praktiseres disse mudraer kun ved fingerbevægelser, og de har igen virkning på nerverne og reducerer dermed deres risiko for hjerte. En af de mest effektive mudraer i denne henseende er Apan Vayu Mudra yogastilling.

Apan Vayu Mudra Trin og fordele:

I denne artikel forklarer vi trin for trin processen for apan vayu mudra og deres fordele.

Sådan gør du Apan Vayu Mudra?

 • For det første skal du sidde behageligt ned på måtten eller det lette tæppe. Jeg foreslår ikke at sidde på gulvet, da det gør gulvet glat og din berøring eller kropsholdning svag. Du kan også sidde i padma asana eller lotus.
 • Du skal opretholde den normale vejrtrækning. Bliv ved med at trække vejret gennem næsebor og ikke gennem munden.
 • Nu, forsigtigt hårde spidsen af ​​dine fingre. Du skal røre spidserne af ring og langfingre. Gør dette meget forsigtigt og behageligt med dine tommelfingre.
 • Sørg for, at dine tommelfingre skal pege lige udad.
 • Hold nu din position et stykke tid. Sørg for, at du holder denne position i mindst 10-15 minutter og ikke mere.

Bonusen med denne apan vayu mudra yogastilling er, at du ikke behøver at følge noget strengt mønster eller tidsramme for dette yogamønster. Du kan gøre det når som helst og hvor som helst. Denne øvelse involverer heller ikke brug af noget specielt udstyr. Således kan du gøre det når som helst og hvor som helst.

Fordele ved Apan Vayu Mudra:

 • Den største primære fordel ved denne yoga mudra -øvelse er dens enorme fordele for hjertet.
 • Dette er kendt for at helbrede og behandle hjertelidelser. Mange tilfælde er blevet observeret, hvor mennesker, der praktiserer apan vayu mudra -kropsholdning, behandler hjertesygdomme.
 • Mange hjertestop er blevet afbrudt eller fjernet, mens man praktiserede denne pose apan vayu mudra.
 • Apan vayu mudra er også kendt for at lide eller hjælpe mennesker, der lider af fordøjelsesbesvær eller forstoppelsesrelaterede problemer.
 • Denne mudra -øvelse er også kendt for at fjerne mennesker, der lider af maveproblemer.

Apan Vayu Mudra Begrænsninger:

Men alt er ikke godt med apan vayu mudra. Apan vayu mudra har også et stort antal begrænsninger.

 • For det meste observeres det, at apan vayu mudra er ekstremt langsom. Således skal det have langsigtede virkninger på krop og system.
 • I de fleste tilfælde betegnes apan vayu mudra som ikke til gavn for mennesker, da det giver eller hjælper folk meget kort tid. Således skal du øve dette siden en årrække.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80