Asztma mudra – hogyan kell lépéseket tenni és milyen előnyökkel jár

Manapság nagyon gyakoriak a légzési zavarok. A kivételesen magas szennyezőanyagok légzési rendellenességeket okozhatnak, mint bármi más. A magas szintű szennyezés és a stresszes életmód szerverkárosodást okozhat az életmódban. Ez a fő oka a súlyos betegségnek napjainkban. A fő légzési rendellenességek közül néhány a bronchitis és az asztma. Ezek a légzési rendellenességek a fiatalokat és az időseket is érinthetik. Tehát mielőtt komoly egészségügyi problémákba és rendellenességekbe ütközik, tanuljon meg megfelelően vigyázni magára. A rendszeres gyógyszeres kezelést mindig orvosok írják fel asztma és egyéb légzési rendellenességek esetén.

Az asztmamudra hogyan tegye a lépéseket és előnyöket

De amennyire én úgy gondolom, a rendszeres gyógyszereket és gyógyszereket nem szabad legalább egy életen át szedni. Ezért úgy gondolom, hogy a betegnek mindig hosszú távú intézkedéseket kell gyakorolnia. Ez hosszú távon befolyásolja vagy javítja az egészségét. Így néhány gyakorlatot, például mudrát kell végrehajtania. Ezek a mudrák valóban olcsók és ingyenes gyakorlatok. Ezek a leggazdaságosabb megoldások a tested és a hosszú egészség és jólét érdekében. Néhány mudrát kifejezetten bizonyos egészségügyi rendellenességekre terveztek. Az asztmához hasonlóan számos asztma is létezik. Sok más asztmás rohamra alkalmas jóga mudrát is terveztek.

Az asztmamudra jelentése és előnyei:

Az asztma mudra póz jelentése:

A légzési rendellenességek kezelése szempontjából az egyik legjelentősebb mudra az asztma mudra. Az asztmás mudráról ismert, hogy segít az asztmában. A szabálytalan légzési szokások vagy légzési rendellenességek kezelhetők ezen mudrák rendszeres használatával és gyakorlásával. Sok embert hallottam dicséretet énekelni az asztmás mudra előnyeiről. Ismeretes, hogy nagymértékben kezelik és szabályozzák a légzést. Még azok is kipróbálhatják, akik már szenvedtek asztmában, vagy súlyos asztmás rohamokat kaptak vagy szenvedtek.

Hadd tanítsam meg, hogyan kell megtenni ezt az asztma mudra kézmozdulatot.

Hogyan kell csinálni az asztma mudra testtartást?

  1. Először is nyugodt helyzetben kell leülnie. Üljön le a szőnyegére vagy bármilyen könnyű szőnyegre.
  2. Azt javaslom, hogy ne üljön közvetlenül a padlóra, mert csúszást okozhat.
  3. Ezenkívül szigorúan tilos, vagy nem tanácsolják a fitnesz szakértők a mudrát vagy a jógát közvetlenül a földön ülve.
  4. Az asztma mudra mindkét kézzel elvégezhető. Először azzal kell kezdenie, hogy megérinti az ujja hegyét a hüvelykujjával.
  5. Érintse meg a gyűrűsujja és a középső ujja hegyét a hüvelykujja tövével együtt. Ügyeljen arra, hogy ezt az egész gyakorlatot nagyon fokozatosan és nyugodtan végezze.
  6. Ennek a jógagyakorlatnak a legfontosabb része a kényelem. Ügyeljen arra, hogy a mutatóujját egyenesen kifelé mutassa.
  7. Az egész testtartásnak nagyon egyenesnek, de mégis nyugodtnak kell lennie.
  8. Csukott szemmel is élvezheti a nyugodt környezetet.
  9. Ezt 5 percig gyakorolhatod. Ezt a jóga testtartást 30 percig végezheti egy szakaszon vagy akár szünetekkel. Csináld úgy, ahogy jól érzed magad.

Az asztmás mudra előnyei:

Az asztma mudra rendkívül népszerű a légzési rendellenességek, például az asztma kezelésében. Csökkentheti az asztma előfordulását. Csökkentheti az asztmás rohamok esélyét is. És azok az emberek, akik az asztma korai tüneteit mutatják, szintén részesülhetnek ezekből az asztmás mudrákból.

Ezt az asztmás mudra jóga pózot asztmás rohamra gyakorolhatja a nap bármely szakában, ahogy szeretné. Nem igényel semmilyen felszerelést, így nagyon könnyű bármikor és bárhol gyakorolni. Ennek az asztmás rohamnak különböző változatai vannak. Az egyik az asztma kézmozdulatai. Ez egy másik nagyon népszerű módszer a mudra asztmás rohamra.