Bhramara Mudra – Sådan gør du trin og fordele

Sig farvel til allergier med Bhramara Mudra:

Her giver vi den bedste information om bhramara mudra og dets virkninger på alle former for allergier i kroppen. først skal du vide, hvad der er allergier, årsager til allergier og reaktioner fra dem på menneskekroppen.

Bhramara Mudra Sådan gør du trin og fordele

Hvad er allergier?

Allergi er nogle eksterne midler, der skader din krop. Det sker normalt, når din krop netop dit immunsystem ikke accepterer nogle ting og virker negativt imod det. Din krop bliver let fanget i nogle ugunstige forhold som kulde, feber, opkastning og ligeledes. Denne tilstand er mest almindelig, når vores krop er svag over for eksterne agenter eller en bakterie, der ikke er synkroniseret med vores krop. Nogle gange giver disse allergier mange problemer for vores krop. De kan være tålelige, mens de i nogle tilfælde virkelig kan være meget alvorlige. Disse er både kortsigtede og langsigtede.

Hvad er hovedårsagen til allergi?

Den mest almindelige årsag til allergi er det svage immunsystem. Men bortset fra dette er en af ​​hovedårsagerne til allergi, at tarmfloraen er inficeret. Men der er mange årsager til, at tarmfloraen påvirkes som medicin og antibiotiske stoffer.

Som et resultat af denne tarminfektion kan der være forskellige påvirkninger som slimbelastning i bihuler, bronkier og i tarmkanalen og ligeledes. Den mest almindelige tro er, at mennesker er allergiske over for mest støv, pollen, ekstreme vejrforhold og andre kunstige stoffer og ligeledes. De udløser faktisk allergierne; aktivere dem og dermed forårsage negative eller negative virkninger på vores helt eget indre menneskelige system. Disse mennesker bør strengt undgå at slim danner mad. Folk bør dyrke yoga, pranayama og øvelser. Også sovetimer skal være tilstrækkelige, og drikke bør være strengt forbudt.

Hvordan kan du identificere en allergi?

Når en allergi kommer i kontakt med en menneskekrop, som kaldes allergen, tager hans immun- eller indre kropssystem tid at dukke op. Denne tid afhænger fra person til person. Nogle gange kan det være for hurtigt og øjeblikkeligt, mens det hos nogle mennesker kan tage op til mindst uger at dukke op. men oftest er det 3-5 dage. Så snart allergien reagerer på kroppen, bliver kroppen følsom, og antibiotika angriber den. Således begynder vores menneskelige krop eller netop vores immunsystem at være for reaktive over for det.

Der kan være forskellige former for allergi reaktion på kroppen som:

1. Angreb på næser som – løbende, blokeret eller kløende, som kan have form af forkølelse.

2. Let hoste

3. Irriterende, røde eller over vandige øjne

4. Udslæt, kløe og rødme på huden

Bhramara Mudra trin og fordele:

Vil du vide, hvordan du udfører bhramara mudra for dens eksklusive effekt på allergi.

Bhramara Mudra Betydning:

Det er faktisk en form for indisk dans, og hånden har form af en bi, når denne mudra udføres.

Sådan udføres Bhramara Mudra:

Du skal placere pegefingeren på bunden af ​​din tommelfinger. Du skal placere tommelfingerspidsen på siden af ​​din langfingernegl. Stræk forsigtigt mod dine små og langfingre. Du skal gøre dette med begge hænder. Du skal fokusere både på dit sind og ånde så langsomt som muligt. Du kan holde dette i godt 7-8 minutter.

 Bhramara Mudra Fordele:

Det observeres for det meste, at mennesker kun kan blive resistente over for allergi på lange og tålmodige måder. Det være sig yoga, pranayama og andre lange mæglingsøvelser siges at være den eneste løsning for at slippe af med allergier. Det menes, at du aldrig nogensinde kan slippe af med allergi, men i det mindste kan du reducere dets angreb på din krop. En af sådanne mudra- eller yogaøvelser er – Bhramara mudra er meget effektiv mod allergi. Ved lang praksis med denne bhramara mudra kan du i meget høj grad slippe af med allergier. Dette er en af ​​de store bhramara mudra fordele.