Hogyan végezzünk ushas mudrát a szexuális energia javítása érdekében?

Ushas Mudra egy nagyon szimbolikus művészeti forma indiai kultúránkban. Nagyon mélyen gyökerezik az indiai mitológiában. Őseink ősidők óta gyakorolják a jógát, és ez a mudra csak egy része. Mielőtt az Ushas mudráról kezdenénk, meg kell értenünk, hogy minden mudra póznak különböző célja van. Ha nehezen áll fel az ágyból, mentális tétlenséget, unalmasságot és letargiát tapasztal, az Usha mudra gyakorlása segíthet leküzdeni ezeket a problémákat. Usha Mudra segít koncentrálni az energiát a csakrákba, és azonnal energiát adhat. Olvassa el ezt a cikket, hogy megtudja Usha Mudra jelentését, végrehajtásának lépéseit és legfontosabb előnyeit.

Hogyan végezzünk ushas mudrát a szexuális energia javítása érdekében

Ushas Mudra jelentése, lépései és előnyei:

Ushas Mudra jelentése:

Ma egy nagyon fontos mudráról beszélnek itt, és ez Ushas mudra. Mi az usha jelentése? Az Ushas azt jelenti: a nap megszakítása vagy a jó dolgok eredete. A mudra a változást szimbolizálja, amely az egyetlen állandó dolog ebben az univerzumban. Ushas mudráról ismert, hogy aktiválja a második csakrát. Nos, mi a második csakra? A második csakra népszerű nevén Swadhisthana. A második csakra népiesen kapcsolódik a szexualitáshoz és a kreativitáshoz.

Újra feltalálja a benned rejlő energiát és szexualitást. Új dimenziót és éllel ruházza fel a benned rejlő szexuális energiát. Az ushas mudra az, hogy energiát ad a második csakra közvetlen szexuális energiájának, és felemeli a magasabb csakrába.

Ushas Mudra végrehajtásának lépései:

Meg kell jegyeznie, hogy ez a mudra gyakorlat kissé eltér a férfiak és a nők között. Tehát itt felsoroljuk mind a módokat, hogy a férfiak és a nők hogyan teljesíthetnek és szerezhetnek szakértelmet ebben a mudra formában. Az alábbiakban részletesen ismertetjük, hogyan kell ezt csinálni.

  • Ügyeljen arra, hogy kényelmes helyzetben üljön könnyű szőnyegen vagy szőnyegen.
  • Kényelmi képességeinek megfelelően csukva vagy nyitva tarthatja a szemét.
  • A jóga vagy a mudra inkább az Ön kényelmi szintjén van, mint bármely rutin szinten.
  • Férfiaknak: az ujjakat úgy kell összefogni, hogy a jobb hüvelykujj a bal fölött legyen. A jobb hüvelykujj kissé nyomja a bal oldalt.
  • Nőknek: jobb hüvelykujját a bal hüvelyk- és mutatóujj közé kell helyezni.

Az Ushas Mudra előnyei:

  • Aktiválta a szexuális energiát benned.
  • Energiát ad és reggel egészségesnek érzi magát.
  • Ez szikrát hoz az unalmas, szexuálisan megfosztott életedbe.

Miután részletesen megértette az Ushas mudra relevanciáját, jelentőségét és módját, érdemes lehet tudni, hogy amikor ezt meg kell tennie. Tehát hadd mondjam el, hogy reggel Ushes mudrát kell tennie, amint felébred. Folytassa a gyakorlást minden nap 5-15 percig.

Az Ushas Mudra óvintézkedései és mellékhatásai:

Az Ushas Mudra nem ismer mellékhatásokat, és teljesen biztonságosnak tekinthető. Az egyetlen tanács az, hogy ezt a mudrát rendszeresen kell elvégezni az ajánlott időtartamon belül a maximális előnyök elérése érdekében.

Ushas Mudra segít megerősíteni, hogy készen áll egy új nap és új kezdet fogadására. Ez a kézi mudra fokozhatja kreativitását és lelkesedéssel tölt el. Ezzel az energiakitöréssel készen áll arra, hogy új változásokat fogadjon el életében, és örömmel fogadja az új projekteket. Emellett felébreszti szexuális energiáját, és boldogsággal és boldogsággal tölti meg életét. A jobb mentális éberséggel, összpontosítással és az elme tisztaságával Ushas mudra felkészítheti a játékra. Ha túl sokszor nyomja meg a halasztás gombot, itt az ideje elvégezni az Ushas mudrát, hogy kimásszon az ágyból és induljon!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80