Kézi iszap hátfájásra – lépések és előnyök

A mudra vagy a jóga gyakorlatok jótékony hatással vannak az emberi testre és az életmódra. Sok tudós bebizonyította, hogy ha egészséges életmódot szeretne folytatni, akkor mudrákat vagy jógagyakorlatokat kell beépítenie mindennapi életébe. Számos gyakorlat létezik az egészségügyi problémák kezelésére. Tehát ma a jóga mudrával megbeszéljük a hátfájást.

Kézmudra a hátfájáshoz Hogyan kell csinálni lépéseket és előnyöket

A hátfájás az egyik leggyakoribb probléma a mindennapi életmódban. A hosszú munkaidő, a napi stressz és minden, ami miatt a hátfájás nagyon gyakori probléma. Bizonyos esetekben ez ideiglenes lehet, míg néhány embernél a hátfájás nagyon gyakori, sok embert hallottam panaszkodni arról, hogy a hátfájás a mindennapi élet szerves része. Tehát, mivel ez a bejegyzés a mudrákhoz kapcsolódik a hátfájás miatt.

Tegyünk fel egy kérdést, van -e mudra a hátfájás gyógyítására? Hallott már valaha úgynevezett hátfájás mudráról?

Mudra hátfájásra:

A hátfájás mudra nagyon hatékony a hátfájások kezelésére. Valójában ez egy kézmozdulat, amely nagyon hatékony a hátsó mudrák ellen. Nevezhetjük pontosan kézi mudrának a hátfájás ellen. Ezek a kézi mudrák a hátfájás ellen állítólag rendkívül hatékonyak a hátfájás ellen. Ez a kézi mudra segít kiegyensúlyozni a test energiáját, így kezelve vagy ellenállva a testnek a hátfájások ellen.

Hogyan készítsünk kézi mudrákat a hátfájásért és előnyeiért:

A legtöbb mudrához hasonlóan ezt a mudrát is kézzel vagy legpontosabban ujjakkal végzik. Ez valójában egy ujjmozdulat, amelynek célja, hogy megszabaduljon a hát- és hátfájástól. Ez mind az alsó, mind a felső hátfájásokon működik.

Először le kell ülnie padmasana vagy lótusz pózban. A fő cél az, hogy kényelmes helyzetben üljön le. Becsukhatja a szemét, ha akarja, ez segít jobban koncentrálni és közvetíteni. Továbbá egy másik fontos kérdés az, hogy üljön -e. Azt javaslom, hogy üljön egy egyszerű fényszőnyegen, vagy akár egy könnyű szőnyeg is működni fog.

Valójában azt kell tennie, hogy ne üljön közvetlenül a padlón. Sok szakértő és fitnesztudós azzal érvelt, hogy egy bizonyos sugárzás jön ki a padlóról, és ez nem jó, ha bármilyen jógát vagy közvetítést végez. Győződjön meg arról, hogy az egész test nagyon nyugodt helyzetben van, mentes minden testi stressztől vagy egyéb problémától.

Most jöjjön a gyakorlat fő része. Mivel ezt a gyakorlatot mindkét kézzel végezzük – jobbra és balra. Részletes leírást adunk mindkét kézről. Kezdjük először a bal kézzel. Hagyja, hogy a hüvelykujja, a középső és a gyűrűs ujja egymáshoz érjenek a csúcsrésznél. Most nyújtsa ki a gyűrűsujját a kisujja felé.

Most jöjjön a jobb kézhez. A hüvelykujj ízületét a mutatóujj körmére kell helyezni. Fokozatosan nyújtsa ki minden ujját kifelé.

Ezt a pozíciót két kézzel kell tartania egy ideig. Ez legalább 5-7 percig tarthat. Ezt a gyakorlatot a nap bármely szakában elvégezheti. Ezenkívül ez a gyakorlat nem tartalmaz semmilyen felszerelést. Szóval így sokkal könnyebbé teszem. Jobb? Addig csinálhatod ezt a mudrát, amíg helyesnek érzed. Ezt addig teheti, amíg teljesen megszabadul a hátfájástól. De személyes tanácsom az, hogy ezt követően is folytassa, hogy a hátfájás mérföldekre maradjon tőled.