Merudanda Mudra – Sådan gør du trin og fordele

Ja Merudanda Mudra! Jeg håber, at de fleste af jer allerede har gjort Pranayam -delen, men i dag diskuterer vi om Merudanda Mudra med pranayam. Helt tydeligt plus baseret på standarden for Ayurveda, yoga mudras er implicit som en helbredende metode. Det sanskritiske ord mudra er oversat som tegn på anden holdning. En mudra kan gribe ind i hele kroppen, ellers kan det være en let håndposition. Mudras bruges i blanding med yogisk strøm af prana i kroppen ved at inspirere forskellige dele af kroppen blandet ved vejrtrækning. Her i dag forklarer vi detaljer om merudanda mudra betydning, hvordan man gør trin og fordele sammen med billeder.

Merudanda Mudra Betydning, trin og fordele:

Merudanda Mudra Betydning:

Normalt brugt til Pranayama bruger vi dem også i længden til vores ‘Pranic Breathing’ teknikker plus meditation. Udnyttet i meditation er Merudanda enormt centrerende plus beroligende ud over at være sammen med en ‘indre smil’-metode og Shambhavi mudra, (opmærksomhed på et givet punkt i kroppen).

Merudanda Mudra Sådan gør du trin og fordele

Merudanda Mudra fører bevidstheden til vejret. I denne mudra kan man opleve åndedrættet, der rejser gennem hele kroppen. Denne mudra kan udføres hvor som helst enten i siddeposition ellers i stående stilling. I Merudanda mudra skal single forblive tommelfinger lige plus alle fire fingre røre ved håndfladen og derefter bevare håndfladerne over dine knæ plus begynde at trække vejret langsomt og kontrolleret. Hvis tommelfingeren er modsat indad, så bevæger energien sig og kommer til lungerne plus nedre del af maven, og hvis du holder tommelfingeren oppe, rejser energien mod midtersektionen af ​​kroppen på samme måde med tommelfingre vendt ud mod afdelinger, efter at man kan give bryst og rygsøjle energi. Gør hvert vejrtrækningstrin 8 til 10 gange for at få den største fordel.

Merudanda Mudra trin:

  • Sid ned ved ryggen lige plus høj. Slap af med dine hænder på dine lår.
  • Vrid dine hænder i knytnæver, modsat nedad, ved at tommelfingre strækker sig til hinanden. Hold bevidst i fem minutter, mens vejrtrækning langsomt, stadig ånder.

Merudanda Mudra 2:

I Pranayama er ‘pausen’ blandt indånding og udånding ellers omvendt afgørende. Yogier vokser denne ‘Kumbhaka’, plus i denne stilhed får vi i øvrigt en øjebliks chance for at få et indblik i, hvad der er ‘hinsides’ vores groft uophørlige handling. Det er lidt som at se gennem et vindue til en ydre verden, vi ikke er forsøgt med – en verden bundløs i vores eget indre rum.

Den første rapport om Merudanda med tommelfingrene vendt indad, kanaliserer strøm til det nederste ankommer til lungerne plus generelt det nedre maveområde. Den næste version af ‘tommelfingeren op’, kanaliserer Prana til midtersektionen af ​​kroppen samt den tredje version af tommelfingerne buede udadgående kanaler Prana til det overlegne bryst plus rygsøjlen til fælles.

Merudanda Mudra 3:

Brug Mudraerne i twist i en cyklus; prøv derfor en cyklus for hver position. Du kan desuden eksperimentere og finde ud af, at positionen fungerer bedst for dig. Ofte har personer kompleksitet i vejrtrækningen eller på samme måde udåndingen. Kompleksitet er nu og da oplevelse ved at trække vejret i de ringere områder af brystet, angive de nederste maver. Tanken her er, at kronisk brystpustning ville tjene på at bruge Merudanda 3.

Fordele ved Merudanda Mudra:

  • Denne yoga asana især ejendom rygsøjle, Ida, Pingla, plus Sushumna Nadis. Det er yderst nyttigt at reducere den svulmende mave. Det reducerer fedme plus udspilt milt plus lever.
  •  Det gør aktiv oversvømmelse af Prana i Brahma Nadi, Sushumna ophidser desuden med at starte Kundalini.
  • Dette er et virkelig vidunderligt sæt håndbevægelser, vi bruger i Sacred Spiral til dekoration af vores åndedræt.
  • Det øger mavebranden. Det inspirerer udførelsen af ​​abdominal indvolde, lever, nyre, dyspepsi plus gastritis. Det helbreder bunker, prostata, nerver blære plus diabetes osv.
  • Cirkuler prana ned ad rygsøjlen plus hjælper med at revitalisere rygsmerter.

Tidligere ønsker du at genkende alle detaljer om, hvordan du gør Merudanda Mudra, det er her du kan henvise til. Desuden har den komplette alle tips plus forholdsregler, der får dig til at finde det lettere at følge systemet.